[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش بهتره نیاز به Tungel نیست میتونیم مستقیم سرور بزنیم و بازی کنید این جور پینگ بهتر بدست میاد
Printable View
این روش بهتره نیاز به Tungel نیست میتونیم مستقیم سرور بزنیم و بازی کنید این جور پینگ بهتر بدست میاد
عزیزم این نسخه کامل نیست، بازی هنوزم در دست ساخته اون Beta ـی که قرار بود بیاد کرایتک تازه برای 1 مارچ تایید کرده...نقل قول:
لعنت به این فروشنده هایی که به عنوان بازی نهایی قالب میکنن به این ملت
عه؟؟ این نسخه بتاست؟؟؟
خوب شد نگرفتم.. یعنی .. خوب شد فروشنده تموم کرده بود....
مرسی از اطلاع رسانی
سلامنقل قول:
دوست عزیز کسی نگفت نسخه اصلیه اما تا اونجایی که مشخصه و میدونم این نسخه دزدی شده هست که توسط هکــرا توی نت پخش شده و با این کرک که خود اسکیدرو منتشر کرده میشه کامل و بدون باگ بازی کرد
بازم بگو نسخه بتا:دی
اقا کسی نیست با ما بازی کنه
لینک اموزشکد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=471867
همینی که شما میگی اصلا :eh:نقل قول:
سلام
دوست عزیز کسی نگفت نسخه اصلیه اما تا اونجایی که مشخصه و میدونم این نسخه دزدی شده هست که توسط هکــرا توی نت پخش شده و با این کرک که خود اسکیدرو منتشر کرده میشه کامل و بدون باگ بازی کرد
بازم بگو نسخه بتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این نسخه کامل و بدون باگتون خوش باشید
واقعا برای این فروشندگان دزد باید تاسف خورد که با خوردن پول افراد لذت میبرند میان پوستر اندازه یک متر مینویسن کرایسیس 2 اومد و از ندونستن خیلی ها بهره کافی رو میبرن و از اینکه پول دزدی میخورن لذت میبرن حالا کلا همین نسخه سالم هم که به عنوان کپی رایت میاد دزدی هست ولی دیگه این از دزدی هم بدتر هست این نشون میده چقدر فروشندگان بازی بی فرهنگ و بی شخصیت هستند که برای یک پول بی ارزش خودشون رو به دروغ و نیرنگ میزنن و .....
اینا نمیفهمن که کسی که برای یک محصول زحمت میکشه باید بهش احترام بذارن و اصلا این حرف ها براشون معنا نداره.حالا نسخه دزدی که میفروشن نسخه فوق دزدی هم روش البته خراب و ناقص!
بازی اورجینال برای پی سی هم که از لحاظ مالی سنگین هست ولی دوستان هم باید به این نوع افراد بی شخصیت که بازی خراب تحویلشون میدن و نهایی هم نیست توجه نکنن و بازی رو خریداری نکنن.
بچه ها کسی تست کرده با کرک اسکیدرو میشه بازی رو بدون باگ رفت یا نه اگه میشه منم برم بازی رو بگیرم؟
اگه میخوایین فقط یه تست بگیرین مشکلی نیست.نقل قول:
ولی اگه نه... میخوایین بازی رو به قصد تموم شدن بگیرین, به هیچ وجه گرفتنش توصیه نمیشه. فوقش صبر میکنین برای 1 ماه که نسخه نهایی از راه برسه. این نسخه ناقصه...
خود دانید...
فکر کنم یه قسمت دیگه بیشتر تا تموم شدن بازی نمونده . تا اینجا واقعا جذاب و عالی بود . اصلا فکر نمیکردم روند پیشروی بازی انقدر قشنگ باشه . چندتا مرحله آخر خیلی بازی جذاب و نفس گیر میشه . تو دوتا نسخه قبلی من شدیدا از کرایسیس بدم میومد اما تو این نسخه نشون دادن که واقعا میتونه بازی خیلی موفقی بشه از هر نظر ...
این نسخه از اون دسته بازیهایی هست که گیمر رو کاملا جذب بازی میکنه . هرچی جلوتر میرید از نظر داستانی و روند پیشروی و ... بازی جذاب تر میشه .
خب این دیگه برمیگرده به شرف و وجدان فروشنده، که متاسفانه توی این قضیه 90% ازش بهره ای نبردن.نقل قول:
از طریق یکی از دوستان.. بازی رو گرفتم...
تا نصب شد و رفتم داخل بازی.. دیدم بالای صفحه..پره از اطلاعات نوشتاری بازی.. از جمله fsp
یعنی آدم گاگول هم باشه میفهمه که بازی نسخه بتا.. شاید هم دزدی باشه
ولی از حق نگذریم... این بازی.. بازی سال 2011 میشه... فوق العاده زیباست
یه عکس تو سایت Gamespot که مربوط به Hands-on نسخه X360 بازی هست دیدم ، کفم برید! گفتم اینجا هم بزارم.
واقعا این کرایتک ترکونده!:31:
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/crysis2/news.html?sid=6299748&tag=nl.e577&mode=previews
قبلا که این عکسو دیدم فکر کردم واسه پی سیه! حالا مطمئنید اشتباه نشده؟ به نظر میاد واسه کنسول نباشه
با اینکه دلم میخواد همین حالا بازی رو بگیرم بازی کنم ولی پا رو دلم میزارم و تا نسخه نهایی منتظر میمونم
حالا نسخه فاینال کی میاد؟
با سلام.
این نرم افزاری به نام TUNGLE هستش این باگها رو درست میکنه یا به درد دو نفره بازی کردن میخوره.با این نرم افزار چکار باید بکنیم.ظاهراً که کرک نیست
برای آنلاین احتیاج به هیچ کرک و نرم افزاری نیست..نقل قول:
صفحه قبل sima-6600 توضیح داده اون کارها رو انجام بده آنلاین و چند نفره درست میشه...
الان داشتیم بازی می کردیم 2 نفره آنلاین ....واقعا کفم بریده بود..چه گرافیکی...چه قابلیتهای زیبایی...
مثلا غیب میشی هیچکی نمیبینت بعد از جلوت رد میشه میکشیش...تو آنلاینش اصلا انگار هیچ باگی نداره...
من چند ماهه cod mw2 آنلاین بازی میکنم واقعا الان اینو بازی کردم کفم بریده بود.....اصلا یه چیز دیگست...
چه گرافیکی داره چه قابلیتهایی...خیلی حال میده.
یه سوال تو این نسخه دزدی تنظیمات گرافیکی داره یا فقط میشه رزولیشن تغییر داد؟
بله تنظیمات داره ولی به صورت پیشفرض به شکل زیر هستنقل قول:
Gamer-Advanced-Hardcore
یه سوال این بازی در حالت مولتی پلیرش چقدر ترافیک ADSL رو میترکونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا این بازی رو چک نکردیم اما بستگی به سرعت نت شما داره فک نکنم ساعتی 70 مگ بیشتر بشه شاید هم کمتر البته من نامحدود دارم خیالی نیست میزنیم:31::46:نقل قول:
راجع به مولتیش صحبت کنید ببینیم چطوره ، چه مود هایی داره و ...
خوب مد های بازی زیاد نیست 6 تا مود دازه البته مپ هاش خیلی باحاله مپ بزرگ داره که خیلی حال میده الان داشتیم بازی میکردیم 10 نفری هستیم در کل اگر این بازی رو بازی کنی معتادش میشی فقط نکته مهم اینه که FPS خوبی داشته باشی و یک چیز دیگه پینگ تو این بازی زیاد مهم نیست.
خب یه توضیحی بدید چیکار باید کرد در مولتی اصلا چطوریاس ؟ !!!نقل قول:
اخه بازی بتا هم 10 گیگ میشه!!!!!!!!
من میخوام دانلود کنم ...نمیدونم کامله یا کامل نیستش...؟؟
برای چی بنظر نمیاد برای کنسول باشه ؟!؟؟شما KZ 3 رو دیدی احیانا ؟؟نقل قول:
قبلا که این عکسو دیدم فکر کردم واسه پی سیه! حالا مطمئنید اشتباه نشده؟ به نظر میاد واسه کنسول نباشه
اقا یه سرچ بزن تو همین تاپیک ، ثواب داره ، بازی کامله از نظر داستانی و گیم پلی مشکلاش نبود DX 10 و 11 ، ناقص بودن بخش 3D بازی ، باگ های زیاد در جریان بازی که کاملا هم شانسین ! بودن کسایی که بدون یک باگ هم بازیو تموم کردن ! کسایی هم بودن که کلا بازیشون گیر داشته بعضی صحنه هاشنقل قول:
اخه بازی بتا هم 10 گیگ میشه!!!!!!!!
من میخوام دانلود کنم ...نمیدونم کامله یا کامل نیستش...؟؟
در کل اگه می خواید نسخه اوریج بازی رو بگیرید که دست نگه دارید که اون نسخه که یک ماه دیگه منتشر مشیه مشکلات فعلیو نداره ، اگه هم می خواید کپی بخرید که هم اینو بخرید هم نسخه اصلیو ( اینو بیشتر برای تست بگیرید )
دوستان این آهنگ منوی بازی شاید بعضی ها خوششون اومده باشه... :
کد:http://www.mediafire.com/?776k18cqsb2nf1c
عزيزان بازي عرضه شده يا نه ؟
وبا توجه به مينيمم سيستم پيشنهادي با 5670 hd يا 450gts ميشه بازي رو رون اجرا كرد ؟
تاریخ انتشار رسمی بازی 2 فروردین هست که به احتمال زیاد چند روز زودتر برای xbox میاد ( لیک میشه )نقل قول:
شاید بتونی رو حالت نرمال بازی کنی. بستگی به رزولوشنی داره که بازی می کنی.
نه! منظورم این نبود! چون کرایتک هر دفه یه چیزی میگفت گقتم شاید تصویر پی سی باشه! همین! وگرنه برای نمونه بازیای ps3 مثل آنچارتد و کیلزون خیلی گرافیک بهتری دارن!نقل قول:
برای چی بنظر نمیاد برای کنسول باشه ؟!؟؟شما KZ 3 رو دیدی احیانا ؟؟
+
این ساده سازی تو کنترل قراره تو بازی اصلی همینجوری باشه؟ به نظرم همون سیستم قبلی انتخاب حالت لباس بهتر بود.مثلا اینکه دویدن عادی انرژی کم کنه یه ذره بده! نظر دوستان چیه؟
دوستان یه باگ یا ویژگی جالب توی بازی پیدا شد !!! کلید های F1 تا F12 هر کدوم به بلایی سر کاراکتر بازی در میاره ... از پرواز کردن بگیر تا اینکه مثلا F1 رو بزنی و بازی سوم شخص بشه !!!! دیشب کلی خندیدیم سره این موضوع !!! .. مثلا با F12 پرش خیلی بلند انجام می داد یا کلا روی هوا معلق می موند و بعد می رفتی بالای سره دشمنان و هد شات می کردی ... اون ها هم جالبه توی هوا به شما تیر هوایی می زدند !!!! یا مثلا f2 بازی رو از چک پوینت بعدی اجرا می کرد !!!!
دوستان حجم این نسخه چقدر هست و بیرون گرافیکش به نظرتون در چه حد هست نسبت به BLACK OPS ؟
میارزه دانلود کنم؟ کسی نیست کارت به کارت کنم واسم بفرسته؟ من اصفهانم
الان تو بازار 2 DVD هستشنقل قول:
البته خیلی باگ داره وایسی Final بیاد بهتره
نقل قول:
پس این بازی که دو تا dvd هست به اسم کرایسیس 2 جریانش چیه؟
کد:http://download.bloglor.com/post2716.html
اینو امروز با fraps گرفتم.
این نسخه همون نسخه ی بتا یا دزدی هستش.نقل قول:
اون افرادی که این نسخه رو گرفتن می گفتن باگ زیاد داره ومهم ترین تفاوت از نظر من پشتیبانی نکردن از DX10 و DX 11 هستش که اصل گرافیک بازی تو DX 11 مشخص می شه...
نسخه بتای کرایسیس2
همانطور که می دانید و پیش تر نیز در سایت دنیای بازی خواندید، نسخه ی بتای بازی کرایسیس2 به صورت غیر قانونی منتشر شد. حال می خواهیم کارایی این نسخه را در سخت افزار های گوناگون برای شما نشان دهیم.
البته لازم به ذکر است که این نسخه از دایرکت ایکس11 پشتیبانی نکرده و تنها قابلیت پشتیبانی از دایرکت ایکس9 را داراست. با این حال گرافیک این بازی بسیار دیدنی و جذاب است. البته به نظر می رسد برای بازی کردن کرایسیس2 در وضوح تصویر مناسب و با جزئیات بالا بایستی سخت افزاری قوی در اختیار داشته باشید که این مسئله تا حدودی با اظهار نظر های کرایتک فاصله دارد. بدین معنی که اگر شما می توانستید دو شماره ی پیشین را به خوبی در رایانه ی خود اجرا کنید حالا ممکن است نتوانید کرایسیس2 را با همان رایانه و به همان خوبی اجرا کنید. و این بدان معناست که نسخه ی نهایی بازی که از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی می کند، احتمالا نیاز به سخت افزار قوی تری نیز خواهد داشت. البته از طرفی می توان امیدوار بود که نسخه ی نهایی با بهبود هایی که خواهد یافت از نظر کارایی بهینه تر باشد.
بهتر است سخن را کوتاه کرده و به سراغ اصل مطلب برویم.
سیستمی که بازی با آن تست شده است شامل قطعات زیر می شود:
- Intel Core i7 920
- x3 2GB G.Skill DDR3 PC3-12800 (CAS 7-7-7-20)
- Asus P6T Deluxe (Intel X58)
- OCZ ZX Series 1250w
- Seagate 500GB 7200RPM (Serial ATA300)
- GeForce GTX 580
- GeForce GTX 570
- GeForce GTX 560 Ti
- GeForce GTX 460 1GB
- Radeon HD 6970
- Radeon HD 6950
- Radeon HD 6870
- Radeon HD 5770
- Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
- Nvidia Forceware 266.66
- Nvidia Forceware 266.58
- ATI Catalyst 10.12
:کد:http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=2985
من که بعد از 5 دقیقه بازی کردن پاکش کردم لطفش به همون نسخه اصلیه(البته ارجینال منظورم نیست:31:)
دوستان من با این سیستم چی میتونم تحویل بگیرم ؟ میشه به نسبت گرافیکش خوب باشه؟
amd x245 2.9
ram 4 gig ddr3 1333
geforce 9600 gt ddr3 512
شاید بتونی رو مدیوم بازی کنی که به احتمال زیاد نمیشه و افت فریم خواهی داشت , من GTX285 که قوی ترین گرافیک دایرکت ایکس 10 هست:21: نگرانم که نتونم درست بازی کنم اون وقت با 9600 اومدی میگی گرافیکش خوب باشه؟:18:نقل قول:
بهترین بازیه بود که توی عمرم زدم!
ایول...
بچه ها کسی انلاین خواست بزنه منو خبر کنه!
saman_s755