من این فایل فارسی ساز رو دانلود کردم و برای نصب ایراد ولیدیت میگرفت نفهمیدم چیکار کردم که نصب شد؟
ولی حالا هرکار میکنم مدیا پلیر 11 رو که دانلودش کردم نمیتونم نصب کنم
Printable View
من این فایل فارسی ساز رو دانلود کردم و برای نصب ایراد ولیدیت میگرفت نفهمیدم چیکار کردم که نصب شد؟
ولی حالا هرکار میکنم مدیا پلیر 11 رو که دانلودش کردم نمیتونم نصب کنم
دوست عزیز پست های قبلی رو بخونی مشکلت حل میشه !!!نقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
متأسفانه عزیزانی که این برنامه رو معرفی کردن اطلاعات کاملی در مورد طریقه نصب این برنامه معرفی نکردن من خودم با مشکلات فراوان تونستم اینو نصب کنم و دوست دارم بقیه هم از این برنامه استفاده کنن و حالا آموزش نصب :
ابتدا فایل رو از این مسیر دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دانلود این برنامه نصب نمیشه چون باید ویندوزتون رو اکتیو یا همون قانونی کنین . در این حال از قسمت Run فرمان Regedit رو اجرا کرده و به این مسیر برین :
HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Cu rrent
Version\WPAEvents
و در قسمت راست روی "OOBEtimer" دبل کلیک کرده و هر کدوم از مقادیری رو که می خواین به 00 تغییر بدین مثلن رو ff کلیک کنین و عدد 0 رو بزنین و حالا دکمه ok رو بزنین و رجیستری رو ببندین و ویندوز ره رستارت کنین . و بعد از راه اندازی دوباره از قسمت start و در قسمت run این رو تایپ کنین :
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
یه پنجره ای باز میشه که این پیغام رو نوشته : windows is already activated . click OK to exit . بعد ok رو بزنین .
هنوز کارتون تموم نشده !
شما باید شماره سریال ویندوزتون رو هم تغییر بدین تا بتونین این برنامه رو نصب کنین .
شما احتیاج به برنامه Windows_KeyFinder_BETA_ 1.70_RC2 دارین این برنامه روز از این مسیر دانلود کنین :
بعد از دانلود این برنامه رو بوسیله ی winrar باز کرده و در مسیر دلخواه بریزین و برنامه Win KeyFinder_BETA_ 1.70 رو اجرا کنید در سمت راست یه قسمتی هست که شماره سریالی که موقع نصب وارد کردین رو می بینین . در پائین شماره سریال یه دکمه ای است بنام Change Key . اون رو بزنین و در این قسمت این شماره سریال رو وارد کنین :
B7R7P-J63JP-2J7VH-W3TDJ-PDP7T
و دکمه ی Change Key رو بزنین و از برنامه خارج بشین .
حالا رسیدیم به نصب برنامه . برنامه رو به مسیر نصب ویندوز (C:) بریزین اگه نریزین نصب نمیشه ! حالا برنامه رو اجرا کنین و مراحل نصب رو طی کنین . و در انتها سیستم رو دوباره راه اندازی کنین . حالشو ببرین . امیدوارم خوشتون اومده باشه . اگه یه موقع از این محیط خوشتون نیومد می تونین از کنترل پنل او رو Uninstall کنین و در اینصورت محیط ویندوز به حالت قبلی (English) بر می گرده . امیدورام این آموزش راضیتون کرده باشه .
آقا دستت درد نكنه .
ممنون
مهدی جان من بدون اینکه این مراحل رو طی کنم خیلی راحت نصبش کردم
سلام به همه آخرش ما نتونستيم ويندوزمان را فارسي كنيم :sad: آقا من ويندوزم قانوني قانونييه اما نصب نميشه و اين پيغام را ميده:
حالا من چيكار كنم!!! :sad:
سلام amir_vel جان ، بهتره به چند پست بالاتر یه نگاه بندازی ؛( پست 123 )!!!
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
ازكجا ميدوني قانونيه؟نقل قول:
نوشته شده توسط amir_vel
ما كه قانوني نبوديم نصبش كرديم وجز گردن درد و درد دست ...........مشكلى نداریم
میتونی بنویسی چه کار کردی که نشد؟
شاید بتونیم کاری کنیم
ایول امیر .................
برای من درست شد
saviss کار هایی رو که امیر گفت رو انجام بده منم همون مشکل تو رو داشتم بر طرف شد
بازم متشکرم
سلام.آقا من خودم رفتم تو سايت مايكروسافت قسمت قانوني كردن ويندوز.وقتي رفتم تا امتحان كنم نسخه اصل بودن ويندوز را به من تبريك گفت و نوشته بود كه شما از نسخه قانوني ويندوز استفاده مي كنيد!!! خودتو ببنيد:
حالا من چيكار كنم!!!هر چي هم وقتي پيغام ok را ميده ميزنم روش وصل مايكروسافت ميشه اما error از سرور ميده!!! :sad:
ممنون از زحمتی که کشیدین.
بابا من انقدر خودمو جر دادم تا نصب شه.آخرش هم نصب شد اما اصلا نميشه كار كرد.مايكروسافت دستش درد نكنه اما هيچ به من حال نداد راستي ممنون از زحمات همه كساني كه من و ديگرارن را ياري كردند.ممنون
اون تیکه رو باید بیخیال شی منم قبل از اینکه ویندوزم رو ولید کنم سعی کردم از خود سایتش ولید کنم ولی نشد
تو که خودت آموزش ولید کردن رو داده بودی من از همون راه رفتم الان دارم از مایکروسافت دانلود می کنم.
اون تیکه رو باید بیخیال شی منم قبل از اینکه ویندوزم رو ولید کنم سعی کردم از خود سایتش ولید کنم ولی نشد
تو که خودت آموزش ولید کردن رو داده بودی من از همون راه رفتم الان دارم از مایکروسافت دانلود می کنم.
سياوش جان من مشكلي نداشتمنقل قول:
نوشته شده توسط siavash_ahmadpour
ويندوز منم با همون روش فارسي وقانوني شده بود
ميخواستم مشكل دوست قبلي مون رو حل كنم
ولي به هر حال از توجه واظهار لطفت ممنونم
قربانت
خوبه قشنگه
دوستان حالا چه جوری میشه از شر این بهمریختگی آیکونهای دسکتاپ راحت شد در ضمن چه جوری میشه فونت آیکونها رو عوض کرد؟
راهي نيست روي xpsp1 هم نصب بشه
این فایل اندازش چه قدره؟
11 مگ است .
مافيا جان، چجوري متوجّه مي شيد اين تعداد دانلود كرده اند؟نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
با سلام ..
بنده قبل از دانلود ( با توجه به زمانگیر بودن دانلود ) این سوال رو از دوستان دارم که آیا اگر این برنامه به دلمون ننشست قابل حذف هست و ویندوز مثل اولش انگلیش میشه ؟
مشكل وليديشن راه حل ديگه اي نداشت؟
بلي امكانش هستنقل قول:
نوشته شده توسط رعد
مافيا جان، چجوري متوجّه مي شي اين تعداد دانلود كرده اند؟نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
نمی دونم این لینک ها هست یا نه ولی باز هم !!
لینک غیر مستقیم بدون نیاز به تایید اعتبار :
لینک مستقیم از میکروسافت :
سلام. :)نقل قول:
نوشته شده توسط xl
توی سایت رپید شیر وقتی یک لینکی رو میخوای دانلود کنی قبلش تعداد دانلود کرده ها رو مینویسه ;)
دستت درد نکنه .نقل قول:
نوشته شده توسط Mahmoud66
پس منم دانلودش میکنم ...
:biggrin:
بچه های که دایال آپ دارند و نمی تونند یک جا همه رو دانلود کنند براشون تیکه تیکه کردم و آپلود کردم ( حجم هر کدوم از فایل ها 1.39 مگا بایت هست و آخریش : 100 کیلوبایت)
--------------------------------------------------------------------------------
وقتي اجرا مي كنمش مي گه الان نمي تونين نصبش كنين بايد اول ويندوزتون قانوني بودنش تاييد بشه ولي وقتي OK مي كنم يه ژيغام خطا مياره كه مي گه :
installation of windows persian interface pac wa unucceful at this time
بعدشم سايت ميكروافت و باز ميكنه
خلاصه چي كا كنم .................................................. ..........................................
مال من اين پيغامو ميده...
سعید جان برو صفحه ی 13 یا 14 مشکلت حل می شه منم همین مشکل رو داشتم
اولا خيلي ممنون دانلود كردمش
ولي وقتي اجرا مي كنم ميگه كه ويندوزتون بايد تاييد بشه بعد وقتي ok مي كنم ميره تو سايت ميكروسافت بعد يه ژيغام خطا مي ده .
لازم به ذكرم هست كه من تمام راه حلهايي كه تو تاپيك مخصوص قانوني كردن بود رو هم انجام دادم ولي كارساز نشد
ووووو خيلي كاراي ديگه ... ويندوز منم نسخه حرفه اي 2005 بسته 2 هست
چي كار كنم تا خوب بشه
آقا نيگا كنين من اون شماره سريال رو هم تو نرم افزار وارد كردم و دكمه change key رو هم زدم ولي Eror مي ده و مي گه شماره سريال اشتباهه . چند بارم با دقت انجام دادم .
راه هاي زياد ديگه اي رو هم رفتم ولي هيچ كدوم به درد ويندزم نخورد .
فكر كنم اين كار براي ويندوز سرويس پك 2 XP 2006 كارساز نيست و بايد يه شماره سريال ديگه داشته باشه
مي تونين به من كمك كنين ؟؟؟؟؟؟
ميري دانلود كني بهت نشون ميدهنقل قول:
نوشته شده توسط xl
از تو پنل اكانت آپلود شده هم ميشه ببيني
ایکسپی من 2006 سرویس پک 2 هست و راحت رجیستر شد ، یه باره دیگه با دقت این کار رو بکن ، حتما یه جای کار اشتباه کردینقل قول:
نوشته شده توسط kasesang
دوست عزيز هر جا رسيدي اينو تبليغ كردي ........هر چيزي جايي داره...........
نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
دوست من آقا يا خانم زندگي من فقط جاهائي تبليغ كردم كه مرتبط با موضوع بوده شما هم اگر كليك مي كردي متوجه مي شدي كه مرتبط با ويندوز ودر واقع نوعي ويندوز جديد است واين تاپيك هم در رابطه با ويندوز صحبت كرده هدف ديگر من شناسائي نرم افزار هاي جديد به دوستان واشاعه علم نرم افزاري است
در ضمن تبليغ من يك كادر كوچك دوسانتي بدون عكس است كه هرگز در باز شدن صفحات تاخيري ايجاد نمي كنه پس خواهشا گير ندين!!!! :happy: :rolleye: :)
اين كار اصلا اصلا درست و منطقي نيست و مغاير با روال هميشه انجمن ها هستنقل قول:
نوشته شده توسط mahramasrar2
لطفا دوست خوبم ديگه تكرار نكنيد
سپاس فراوان
عر كسي بتونه تو همون تاپيك كمك مي كنه
تو تاپيك هاي مرتبط هم درست نيست لينك يه تاپيك ديگه داده شه !
سلام
اقا ما كه نتونستيم اينو نصب كنيم
اول كه ويندوز رو قانوني كرديم ( هم با نرم افزار هم به صورت دستي )
بعدشم كه فايل LIPSetup.msi رو هر جور كه بود دانلود كرديم.
اما از ماهم همون اروري كه از seyedsaeed گرفته بود رو ميگيره .
حالا چيكار كنيم
راستي ويندوزم مدياسنتر بيلد 2600 است