بعد از آپدیت هم 17.3 گیگ حجمشه!نقل قول:
این بازی بعد از نصب با این مشکل فقط حدود 4.5 گیگ حجم میگیره !
Printable View
بعد از آپدیت هم 17.3 گیگ حجمشه!نقل قول:
این بازی بعد از نصب با این مشکل فقط حدود 4.5 گیگ حجم میگیره !
نقل قول:
بعد از کدوم آپدیت بازی میشه 17.3 الان برای من 14.1 هست یعنی 3.2 گیگ آپدیت حجمشه؟:18:
اين عزيزاني که با اجرا مشکل ندارن و بازي ميکنند يکي بگه بازي رو شرکتي خريدن يا دان کردن يا دان شده خريدن؟ ممنون من که ديگه داريم از دست اجراي مزخرف دارم ديوانه ميشم.
مشکله اين بازي توي نوشتار هم اثر گذاشته .
براي من هم بعد از آپديت 14.1 حجمشه. در ضمن بازي در مراحل اکتيو شدن سه تا کد از ما ميخواد سريال رو که داريم unlock requestcode رو هم خودش ميده در جاي خالي unlock code چه چيز بايد باشه ؟ وقتي به آدرس معرفي شده از طرفه سايت بازي ميرم دادهاي موجود رو که در بالا ذکر شد رو قبول نميکنه. لطفا راهنمايي کنيد.
من فکر ميکنم کمپاني براي پيروز شدن در جنگ ( خريد غير قانوني) با تمام قوا آمده.
من اپدیت کردم ولی اجرا نمیشه
دوباره کرک کپی کردم ولی فایده نداره
چیکار کنم؟
من وقتی کرک رو می ریزم و بازی رو اجرا می کنم شروع می کنه به آپدیت کردن؟
حجم آپدیتش هم دفه اول 40 مگ بود ولی بعد کپی کردن یه 14 مگ آپدیت می کنه.
بعد از اون هم وقتی بازی رو اجرا می کنم یه صفحه میاد که سریال می خواد!
وقتی هم 40 مگ رو دانلود می کنم حجمش همچنان همون 14.1 هست. این 17 گیگ از کجا میاد؟
نقل قول:
شما یک بار که آپدیت کنی کافیه!
بعد کرک رو کپی کن دوباره .نزار آپدیت بشه
اون 3 گیگ هم نمیدونم از کجا اومده!:27:
یعنی چی نذارم آپدیت بشه وقتی بازی رو اجرا می کنم خودش شروع به آپدیت شدن می کنه و در این حال دکمه پلی (play) خاموشه.نقل قول:
یعنی اشکال از 3 گیگه؟ خب حالا چی کار کنم؟
من نمی دونم این دوستمون جه طوری حجم بازیش شده 17 گیگ ! چون اصولا باید 14 گیگ باشه !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بعد این که آپدیت کردی اون کرک اولی رو دوباره کپی کن بعد وقتی خواستی بازی کنی دیسکانکت کن که آپدیت نکته
الان این 3.2 گیگ خیلی جای تعجب برای من داره چون شما اگه میگید آپدیت 36 مگابایت هست پس این 3 گیگ از کجا اومده این حجم خودش با 1چهارم حجم بازی برابری میکنه کم حجمی نیست
از دوستان برای چند نفر بعد از آپدیت حجم بازی 17.3 گیگ شده چند نفر بعد از آپدیت 14.1 هستند؟
دوست عزیز من خودم اون آپدیت رو ریختم ! ( جدیدترین آپدیت ) ولی حجم بازی همون 14.1 هست !!نقل قول:
الآن امتحان کردم کار کرد.
هیچ جوری نمی شه هم به اینترنت وصل بود و هم بازی کرد؟
من تونستم در حالت آفلاين بازي رو نصب واجراکنم ورژن در حالت غير آپديت TDU2QAv069build0هست سريال اين بازي A52C-EKNZ-L539-DU7T هستش. نصب بازي را در حالت custem تيک بزنيد و نصب کنيد محتويات داخل فايله کرک رو ( نه خود فايل) کپي بگريد و بعد روي آيکون بازي روي دسکتاپ راست کليلک کرده بروي open file location کليک کنيد داخل پنجرهاي که باز محتويات رو کپي کنيد و اگر replace اومد حتما replace کنيد پنجره روببنديد apply و ok. بازي رو ميتونيد اجرا کنيد.فايرل وال ويندوز رو لازم نيست غير فعال کنيد. اگر allow براي آنتي ويروس اومد allow رو کليک کنيد هيچ اتفاقي نمي افتد. من تمام گزينه هاي ويديو بازي رو روي very high گذاشتم و بازي شرمع کردم البته اوايل آن هستم فعلا مشکلي ندارم. ولي بعد ميخوام بازي رو آپديت شده هم امتحان کنم. cash cpu 3 full رم 2 G.کارت گرافيک 8500 GT 512 real
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
اصلاح ميکنم تايپ بالا رو پنجرهاي منظور( پنجره اي) هستش.
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
ويندوز من 7 هستش.
نقل قول:
اینترنت رو قطع کن
به محض اینکه دکمه play روشن شد دوباره وصل کن:27:
امتحان کردم
اون 3 گیگ هم فکر کنم پیدا کردم چیه!
یه فایل هست به اسم is-LTQJM.tmp که دقیق 3.2 حجمشه
شما چک کنید همچین فایلی دارید با این حجم؟
با سلام
هیچ جور نمیشه این آپدیت رو کنسلش کرد؟
دهنم رو سرویس کرده چپ و راست آپدیت میکنه.
وقتی آپدیت شد باید دوباره کرک رو وارد کنم.
وقتی هم که کرک رو وارد میکنم دوباره شروع میکنه به آپدیت.
نتیجه : هیچ جور نمیشه این بازی رو انجام داد !
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سپاسگذارم.
نقل قول:
آقا یه نگاه به پست های قبل مینداختی بد نبود!:31:
شما اینترنت رو قطع کن وارد بازی بشو.آپدیت هم نمی کنه.راه دیگه هم این که با فایروال بلاک کنی که برای من جواب نداد
راه دیگه ای نیست
نقل قول:
نه من همچین فایلی ندارم اصلا این فایل مربوط به چی میشه؟:13:
جالب شد قضیه بازی شما خیلی دیگه کامل هست فکر کنم :27:
شما این فایل رو Cut کن یه جا دیگه ببین بازی درست اجرا میشه !؟نقل قول:
سلام دوستان من توی بازی یک مشکلی دارم چرا توی بازی بارون نمی باره البته میدونم که باید اون آپدیت خود بازی رو انجام بدیم ولی من چون به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم نمیتونم اپدیت رو انجام بدم راهی نیست که بشه توی بازی بارون بیاد لینکی نداره که بشه دانلود کرد ریخت توی بازی
ممنون:40:
نقل قول:
منم الان تنها مشکلی که با این بازی دارم همینه و هرچی هم دنبال لینک گشتم پیدا نکردم مثل اینکه فعلا فقط از طریق خود بازی این کار امکان پذیره تا یک لینکی برای این موضوع بیاد
وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه ای میاد که دانلود میکنه!
واسه همه اینجوریه یا . . .؟!
cut کردمنقل قول:
بازی اجرا شد
فایل tmp فایل موقتی نصب بازی باید باشه که ستاپ اونو پاک نکرده احتمالا!
کد:http://malektips.com/file_extensions_0012.html
آقا چندین بار پاسخ داده شدهنقل قول:
وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه ای میاد که دانلود میکنه!
واسه همه اینجوریه یا . . .؟!
شما اینترنت رو قطع کنید مشکل حل میشه
با سلام.نقل قول:
بله برا همه همینجوری هستش.
با این کار بازی شما آپدیت میشه.
دقیقا همین فکر رو کردم که بهتون گفتم Cut کنید ! چون پسوند فایل tmp هست به احتمال زیاد باید جزو فایل های موقتی باشه که نبودش مشکلی ایجاد نمی کنه...نقل قول:
خب خداروشکر منم از این شک در اومدم و تکلیف این 3.2 گیگ اضافه هم معلوم شد هی با خودم میگفتم این 3.2 از کجا برای این دوستمون اومده که هیچکس حجم بازیش اینقدر نیست:27:
مشکل حل شد.الان فقط full screen نمیشه.!
چطور درستش کنم ؟
نقل قول:
شما Alt+Enter رو بزن فول اسکریین میشه
موفق باشید:11:
alt+enter و بزن درست میشه.اگه درست نشد پشت سر هم بزن درست میشه
بابا این بحث ها رو بزارین کنان من بعد از اپدیت به حجم 36 gb رسیدم برید حالش رو ببرید
بعد یکی از بچه بحالای p30 بیاد سیو 100% بازی رو واسه ما جور کنه
دم هرچی لوتی و با مرام گرم
امکانات آنلاینش چیه؟
بعضی جاها نمی ره می گه باید آنلاین باشی.
ما که با کرک بازی می کنیم، هیچ جوری نمی تونیم از امکانات آنلاین استفاده کنیم؟
نقل قول:
جاهایی که نمیره رو میشه نام ببرید چون امکانات زیادی نداره آنلاین مثلا میتونید تلوزیون رو مشاهده کنید یا وضعیت آب و هوا رو ببینید یا یک شبکه خبری داره که آنلاین میشه دید و چند تا کار دیگه شما توی کجا ها نمیتونید برید بگید ببینم مربوط به آنلاین هست یا نه
آخرین آپدیت به همراه کرک Skidrow
دوستان عزیز این آخرین اپدیت بازی هستش به همراه کرک اسکیدرو که دیگه نیازی نیست موقع بازی اینترنت رو قطع کنید...
آپدیت هم همون طور که گفتم در این فایل قرار داره مخصوص افرادی که با آپدیت کردن از طریق لانچر مشکل دارن.
تغییرات این آپدیت ( علاوه بر تغییرات آب و هوا )
کد:
- Friends list should no longer disappear
- Friend invites should consistently work
- Club issue should be fixed, Clubs should go live some time after the patch is released
- Further enhancements to prevent file corruption
- Additional back-end functionality to recover previously corrupted save files
کد:
http://www.mediafire.com/?qzbjh23c4ryhgga
( تست شده و مشکلی نداره )
که توسط دوست عزیز آرین گذاشته شده
این هم ترینر بازی
Size: 5.3 MB
http://www.atomicgamer.com/files/90192/test-drive-unlimited-2-v1-069-build-1-7-cheat-trainer
مثلا همون اولش یه community racing center داره که توش نمی ره.نقل قول:
آپدیت جدید رو هم دانلود کردم ولی بازم وقتی به اینترنت وصل هستم صفحه رو میاره که دانلود میکنه
یه فایل 15 مگابایتی
نقل قول:
خب شما برای اینکه به این مشکلات بر نخورید اینترنت رو قطع کنید و بعد وارد بازی بشید تنها راهش همینه
چطوری میشه بازی رو fullScreen بازی کرد؟ .من هر چی تو تنظیمات گشتم چیزی پیدا نکردم.
نقل قول:
دوست عزیز شما ALT+ENTER رو بزن فول اسکرین میشه:46:
دوستان یکی میتونه تنظیمات دسته بازی رو یه عکس بگیره ما هم درست تنظیم کنیم؟
یه پیش زمینه دستمون بیاد.
ممنون میشم
نقل قول:
دوست عزیز تنظیمات چیش رو میخوای درست تنظیم کنی من منظورت رو متوجه نشدم؟:13:
میخوام با دسته بازی کنم؛ رفتم تنظیماتش تا دکمه ها رو مشخص کنم، فقط تونستم جهت ها رو بهش بدم + گاز و ترمز و اینا.نقل قول:
دسته بازی فقط وقتی سوار ماشین هستی کار میکنه، پیاده که میشه باز باید با کیبورد راه برم.
فقط میخوام ببینم به هرکدوم از دکمه های دسته بازی چه نقشی دادین.مثلاً LB چیکار میکنه؟
میخوام از این طریق دسته بازی خودمو تعریف کنم.
اگه یه عکس بذارید ممنون میشم.
فقط همه دکمه ها باشن که هرکدوم چیکار میکن.
سپاس