بازی رو تموم کردم .
Printable View
بازی رو تموم کردم .
میگم همه عاشق امضام هستن اما مدیرها ماشاالله..... :5:نقل قول:
من توي يه قسمت از بازي گير كردم كه يه ساختمونه مثله زندان ميمونه يه زندانه خرابه
نميدنم بايد چيكار كنم وارد ساختمان ميشم همه رو ميكشم و چند تا سگ هم هستند كه ميكشم به یه بالکن بالای ساختمون میرم شهردار رو پیدانمیکنم اطراف اون بالکن شکسته نمیشه اطراف رفت
لطف کن تاپیکهای قدیمی رو بالا نکش.نقل قول:
من توي يه قسمت از بازي گير كردم كه يه ساختمونه مثله زندان ميمونه يه زندانه خرابه
نميدنم بايد چيكار كنم وارد ساختمان ميشم همه رو ميكشم و چند تا سگ هم هستند كه ميكشم به یه بالکن بالای ساختمون میرم شهردار رو پیدانمیکنم اطراف اون بالکن شکسته نمیشه اطراف رفت
ببین باید یک طبقه بری بالاتر. رهتو به طبقه ی بالاتر پیدا کن. وقتی که به بالکن مشرف به جزیره رسیدی خوش سیو میکنه.
ببين شما اون بالا وقتي وارد بالكن ميشي وقتي در رو باز ميكني دقيقا روبروت رو نگاه كن اونوره آب تفنگ دوربين دار رو انتخاب كن و با دوربينش اون مرده كه داره سخنراني ميكنه رو بكشش و سريعا فرار كننقل قول:
تفنگ دوربین دار درای
بعد ببین سعی کن بزنی تو گردنش چون باید با یه تیر بکشیش
با تفنگ دوربین دار بادوربینش اگه نگاه میکنه بی زحمت بگین با کدوم دگمه ی کی برد ؟
دقيق يادم نيست راست كليك كن يا بزن همه روه تا پيدا شه
آهان يادته اوله بازي يه جا بود ميرفتي چوب انتخاب ميكردي يا چاقو انتخاب ميكردي همونجا بايد بري تفنگ رو انتخاب كني
مرسی مرc ومر30
من نونستم پیدا کنم کدوم دگمه زوم دوربین تفنگ رو انجام میده
enter رو استفاده كن.
شايد، من هم اين بازي رو چند بار تموم كردم ولي يادم نميآد.
فلش سمت عقب رو هم امتحان كن. ببين چي ميشه خبرشو بده
من همچنان نتونست پیدا کنم کاش یکی کمکم میکرد
شرمنده من يادم رفته هر چي فكر ميكنم يادم نمياد ولي يادمه منم خيلي درگيره پيدا كردنه دكمه اش بودم يه دكمه خاصي بود كه اذيت ميكرد بايد يه چيزي رو نگه ميداشتي فكر كنم يادم نيست دقيقا
عزيز من دكمه عقب در Arrowkey را امتحان كردهايد؟
بلی بلی عزیز من امتحان کرده ام
خوب از همه ی همتون ممنون
باز هم سلام من امروز با عوض کردن کلید های بازی تونستم پیدا کنم ولی نمدونم حال چه طوری از زندان در بیام
سلام
خوبي از همون راهي كه اومدي فرار كن ديگه
فكر كنم بايد بري تو زير زمين تو اون حيات كه سگ ها هستند از اونجا يه در داره برو بيرون
راستي دوربينش رو با كدوم كيليد كيبورد بود ؟
توی کامپیوتر من برای s دو کار نوشته بود کار نمی کرد من اونو عوض کردم کار کرد راستی از اونجا بر نمی گرده
همون طور Jak گفت باید دنبال یه محوطه بگردی که دو تا سگ توش ول می گردن ... وقتی اونها رو کشتی به قفل در
محوطه شلیک کن تا بشکنه و یتونی فرار کنی ...
ضمنا یکم تلاشتو بیشتر کن ... این مرحله ی زندان اونقدر ها هم سخت نیست ... دونه دونه راه فرار طبقات رو چک کن
تا پیدا کنی ...
اگه از ترينر بازي استفاده ميكني از همون بالكن كه اون مرده رو با دوربين كشتي بپر پايين :31: :31: :31: :21: :27:نقل قول:
سلام
من توي اين بازي(مافيا) تو قسمتي كه بايد برن و پول بگيرن از هتلي كه خارج از شهره مشكل دارم
بعني نميدونم چه جور بايد داخل هتل برم و اون همكارم رو نجات بدم....
تير هاي تفنگم هم سريع تموم مي شه...
چي كار كنم؟!:41:
از ایوون که وارد میشی دقیقا جلو روت که اتاق هست که توش یک مسلسل تامسونه.نقل قول:
سلام
من توي اين بازي(مافيا) تو قسمتي كه بايد برن و پول بگيرن از هتلي كه خارج از شهره مشكل دارم
بعني نميدونم چه جور بايد داخل هتل برم و اون همكارم رو نجات بدم....
تير هاي تفنگم هم سريع تموم مي شه...
چي كار كنم؟!
سلامنقل قول:
یه دره کامل ترش یکنم
سگی که تو محوطه هست رو بکش
بعد جعبه ها بزار زیر تراس که بتونی بری بالا
اووونجا تا میری تو یکی از Wc میاد بیرون
سعی کن بدون سر و صدا بکشیش تا بتونی سریع بری تامسون رو ورداری از تو اتاق
سلام دوستان .
من می خواهم دوباره این بازی را از ابتدا انجام بدهم !
البته نه به صورت عجله ای و سر سری , بلکه با حوصله .:20:
در این بین اگر به نکته ای خاص نیز برخورد کردم حتما عنوان می کنم .
به بیانی دیگر نقد و تحلیل جزء به جزء و لحظه به لحظه از این بازی :46:
شاید بگید که خیلی قدیمیه و دیگر ارزش وقت صرف کردن ندارد ! ولی من یه نکته ای رو خدمت عزیزان عنوان می کنم و اون اینکه :
آیا تا به حال شده است که شما بازی رو انجام بدهید و دوست داشته باشید که تا ابد این بازی در کنار شما باشد یا نه ؟
خب , در مورد این بازی , چنین احساسی در من به وجود آمده و می خواهم تا روزی که در این فروم هستم بحث و تبادل نظر بر روی آن را با علاقه مندان , داشته باشم .
به هر ترتیب
چنانچه تمایل به همکاری داشتید :10: پس از نصب این بازی , با ما در نقد جزء به جزء بر روی این بازی همراه باشید .
البته در مورد ادامه کار این تاپیک
پیشاپیش از تیم مدیریت این بخش کسب اجازه می کنم و چنانچه این کار را صلاح نمی دانند , این مورد را در همین تاپیک به این حقیر عنوان کنند .
با تشکر .:10:
** ** ** ** **
سلام ایمان جان...
به انجمن درویشی ما خیلی خوش آمدی!!!
نقل قول::10:دوسته عزیز منم خودم از طرفدارایه پر و پا قرصه این بازی بودم و 3-4 بار تا اخر این بازی رو رفتمنقل قول:
جوه بازی یه جوریه که رویه روح و روانه آدم خیلی تاثیراته مثبت میزاره
هم از نظره گرافیکی و هم از نظر صدا
متاسفانه الان که یه سیدیش خراب شده و ورژنه ps2 ش هم متاسفانه خیلی تصنعی شده:13:
موفق باشی...:12:
ورژن پی اس توش چطوره که همه میگن بده؟ فریم ریتش که نوشته بالاتره؟(ای بابا یک پی اس تو نگرفتم اخرش:2::45:)
تنها بازی بود که وقتی تمومش کردم احساس کردم ناراحت شدم.به 2 دلیل.یکی اینکه دیگه نمی تونم مافیا رو ادامه بدم و دومی هم مرگ پائولی و تام.واقعا ناراحت کننده بود.مافیا اولین بازی ای بود که با کامپیوتر تموم کردم.
کاشکی میشد دوباره یک بازی با این داستان بسازن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
کسی فایل ماشین پزو 406 رو داره؟
یکی به من بگه Mafia2 اومد یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه که خیلی دنبالشم برای همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کار سختی کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر کمرت درد گرفته دکتر تودی هستا اینم آرمش DR.toodi ****** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مافیا 2 نیومده برادر.همون قبلیو کردن یک مدت تو پاچه مردم.یک چندتا پک ریختن روش گفتم مافیا 2:3:
یادش بخیر
چه بازی بود مافیا چون تامی شخصیت اصلی بازی توش می میره دیگه به هیچ وجه ادامه پیدا نمی کنه شاید مافیا 2 فلش بک بشه یا یه چیزی تو مایه های صورت زخمی
اگه سری دوش بخواد بیاد 100% شخصیتا عوض میشه.مثل gta که هی عوض میشه.
البته 100% هیچکدوم از این اتفاقا نمیفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزم :10:نقل قول:
از اینکه می توانم در این مکان و در کنار شما باشم , بسیار خوشحالم :46:
** ** ** ** ** **
اگر احتیاج داشتی من این بازی رو دارم و در اختیارتون قرار می دهم ( البته نسخه PC ) :46:نقل قول:
DaRiOuShJh
متاسفانه الان که یه سیدیش خراب شده و ورژنه ps2 ش هم متاسفانه خیلی تصنعی شد
** ** ** ** ** **
والله من خودم ندیدم , وگرنه حتما کمک . . . .نقل قول:
*PINK PANTHER*
ورژن پی اس توش چطوره که همه میگن بده؟
** ** ** ** ** ** **
100 درصد با شما هم عقیده هستم .نقل قول:
Amin_Asterix
تنها بازی بود که وقتی تمومش کردم احساس کردم ناراحت شدم.به 2 دلیل.یکی اینکه دیگه نمی تونم مافیا رو ادامه بدم و دومی هم مرگ پائولی و تام
خصوصا اون لحظه ای که تامی کشته شد !
من به یک چیز اعتقاد دارم ! نمی دونم شما هم همینطور یا نه ؟نقل قول:
کاشکی میشد دوباره یک بازی با این داستان بسازن
همیشه بازیهای ناب و زیبا , در یک شماره و آن هم اولین شماره , زیبا هستند و تکرار پذیر نیستند ! حالا هرچه شماره های بعدی از قدرتهای بیشتری برخوردار باشند :41:
مافیا هم جزء اون یکه ها و تکرار ناپذیر هاست .
البته این یک نظر است :20:
** ** ** ** ** ** ** **
تازگی ها یک سی دی در بازار پیدا شده که تغییرات بسیاری در ظاهر این بازی ایجاد کرده و فروشنده ها به عنوان " مافیا 2 " !!!!! می فروشند :18:نقل قول:
Metal gear Solid
کسی فایل ماشین پزو 406 رو داره؟
البته من سایتی رو سراغ دارم که تمام این کارها را انجام داده و به احتمال زیاد این نامردها همان فایلهای آن سایت را دانلود کرده اند و به جای " مافیا 2 " به مردم می فروشند .
** ** ** **
خیر دوست عزیز.نقل قول:
toodi
یکی به من بگه Mafia2 اومد یا نه
قرار بود در سال 2008 بیاید ! ولی به دلایل مشکلاتی که شرکتهای سازنده داشتند , اوایل سال 2009 به بازارها می آید .
:46:
** ** ** **
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Amin_Asterix
مافیا 2 نیومده برادر.همون قبلیو کردن یک مدت تو پاچه مردم
** ** ** **
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Ali Pacino
یادش بخیر
چه بازی بود مافیا چون تامی شخصیت اصلی بازی توش می میره دیگه به هیچ وجه ادامه پیدا نمی کنه
** ** ** **
خب اولین تغییری که دیده شد , اسم شخصیتها بود !نقل قول:
Amin_Asterix
اگه سری دوش بخواد بیاد 100% شخصیتا عوض میشه.مثل gta که هی عوض میشه.
اگر تریلر زیر نویس دارش را دیده باشید , متوجه تغییرات بسیاری می شوید .:46:
** ** ** **
مگه شما دیدی تریلرشو؟
میشه لینکشو بزاری؟یا بگو کدوم سایت بوده.
فقط اینو بگم اگه مافیا رو بسازن تو ورژن بعدی و بخوان از همون داستان استفاده کنن(یا همون شخصیتا)شدیدا شکست می خورن.من که عمرا حاضر بشم برم دوباره سرش!مثل همون صورت زخمی که دیدم چه جوری شروع شد و یک اثر هنریو به مسخره گرفت دیگه ادامه ندادم اینم نمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این مثل gta باشه که هی داستان عوض میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه فقط بگم افتضاحه!!!:13:نقل قول:
مثلا دیگه دوربینه از تویه ماشین نداره و کنترله ماشین خیلی راحت تر شده:20: ولی در کل به درد نمیخوره
درسته چون کنسوله فریم ریتش و گرافیکش بالاس ولی همون پی سیش جاذبش خیلی بیشتره
نه بابا این ps2 رو هم دارم میفروشمش! همچین چیزی نیست:21:
قراره بیاد برادر! منم اتفاقا تویه دانلوده آفلاین دیدم تویه قسمته اخبار هم فک کنم بچه ها زدن یه تاپیک:46:نقل قول:
موفق باشید...
ممنون میشه آدرس سایت رو بگید؟نقل قول:
]تازگی ها یک سی دی در بازار پیدا شده که تغییرات بسیاری در ظاهر این بازی ایجاد کرده و فروشنده ها به عنوان " مافیا 2 " !!!!! می فروشند :18:
البته من سایتی رو سراغ دارم که تمام این کارها را انجام داده و به احتمال زیاد این نامردها همان فایلهای آن سایت را دانلود کرده اند و به جای " مافیا 2 " به مردم می فروشند .
سلامنقل قول:
پس از ورود به سایت :
کافیست در قسمت سرچ , نام MAFIA 2 را تایپ کنید :46:کد:www.gametrailers.com
چندین مدل از تریلرهای مربوط به این بازی رو مشاهده می کنید که از کیفیت wmv تا HD برای دانلود در اختیار شما هستند .
به نظر من این اتفاق می افتد که :
باز هم سوالاتی که شاید همگی , در ذهن داشته باشند این است که ,
آیا این بازی ادامه ای برای بازی قبلی است یا نه ؟ اصلا هیچ ارتباطی با آن دارد یا نه ؟ و . . . .:27:
این سوالات همگی در نام این بازی که در آینده اعلام خواهد شد , مشخص می شود .
فعلا عنوان MAFIA 2 برای آن انتخاب شده همانند زمانی که MAFIA در مراحل ساخت بود .
ولی به مرور زمان تبدیل شد به MAFIA : The City Of Lost Heaven !!!
داستانهای جالبی در دیگر سایتهای فارسی زبان مطرح بود , از جمله :
اینکه شخصیت اصلی یکی از فامیلهای " توماس آنجلو " است و قصد انتقام گیری دارد و . . .
یا اینکه
توماس آنجلو , زنده می شود و . . . .
یا اینکه
" توماس آنجلو " دارای دو همسر بوده و این یکی از فرزندان پسر او می باشد و . . . .
ولی چیزی که مهم است , اینه که , این دو شرکت و در واقع دو غول بازی سازی که معمولا خیلی کم بازی می سازند, این دفعه نیز با کمک یکدیگر , دست به انجام کاری زده اند که بتوانند این بازی را در تمام کنسولهای جدید یک بازی به یاد ماندنی ایجاد کنند .:21:
و تنها عامل موفقیت آنها , داستانی موافق ( + ) یا مخالف ( - ) در مورد سری قبلی است .
به بیانی دیگر , نقش اصلی داستان , یا در گروه مثبت می باشد ( بازماندگانی از گروه سالیاری ) یا در گروه منفی ( بازماندگانی از گروه موریلو ) .:41:
البته حدسی که من در مورد این بازی دارم , این است که , این مجموعه همانند سری قبلی , با یک پایان تلخ , همراه نخواهد بود و همین عاملی می شود تا پس از کسب موفقیت غیر قابل باور آن , ما در سالهای بعدی شاهد حضور بازیهای MAFIA 3 , 4 , 5 , ….
باشیم .
نظر شما چیست ؟؟؟ :46: