کمک فوری دوستان لینک دانلود cfw 3.55 خرابه (وسطهایه دانلود قطع میکنه)اگه میشه لینک بهتری معرفی کنید:41:
کمک فوری دوستان لینک دانلود cfw 3.55 خرابه (وسطهایه دانلود قطع میکنه)اگه میشه لینک بهتری معرفی کنید:41:
سلام دوستان!
من ps3 ایم را با همین روشی که گفتید کپی خور کردم البته با آخرین ورژن مولتی من یک بازی هم دانلود کردم و ریختم تو فولدر GAMES منتها وقتی میزنم که بازی اجرا بشه بعد از ریست شدن بازی همون بازی که تو بلو ری دستگاه هست را اجرا میکنه!کسی میدونه مشکلش چی!؟
سلامنقل قول:
شما اول باید وارد برنامه مولتی من بشید و سپس بازی مورد نظر که در هارد اینترنال ریختید رو انتخاب کنید و سپس خودبخود از مولتیمن میپره بیرون و میره صفحه اصلی و سپس روی درایو مجازی (کلمه بهتری پیدا نکردم) که اسم بازی مورد نظر رو قبلا انتخاب کردین رو انتخاب و اجرا میکنین تا بازی اجرا بشه
آقا کاش دوستان یه زحمتی می کشیدند این آموزش پست اول رو به روز می کردند. مثلا گفته مولتی من آخرین ورژن 1.15 که تا دوشم اومده و یا اگر مثلا ذکر می شد با نصب مولتی من 1.16 به بالا BDEMU هم می خواد خیلی بهتر بود. خلاصه اگر به روز بشه ملت دیگه مجبور نیستند تا آخر تاپیک رو بخونن تا کامل یاد بگیرن. مرسی
این ببهترین لینک برای دانلود CFW 3.55 هستش..............نقل قول:
کد:http://ps3.dashhacks.com/downloads/kmeaws-355-custom-firmware-package
اقا لطفا ژست اول رو اپديت كنين
لينك ها رو تصحيح كنين
تمام لینک های صفحه اول سالم هستند و به روز،به جز Multiman که اونم نسخه های جدیدش توی نت پره...........
+
البته پست اول آپدیت میشه
مدلهایی که توی بازار هست چقدرش بالاتر از 3.55 هست؟!
راهی برای دانگرید هست؟
با توجه به رأی ناظرین بخش و نبود تاپیک جامع در رابطه با ه-ک کنسول PS3 این تاپیک رو برای این بخش در نظر گرفته ایم.
از این به بعد تمامی مباحت و مسائل ه-ک کنسول PS3 و اخبار اون رو در این تاپیک دنبال خواهیم کرد .
از دوستان خواهشمندم با زدن پست با مضمون ه-ک کنسول در تاپیک های مشابه جدا خودداری فرمایند.
سلام دایی من با آخرین ورژنی که تو نت هست آپدیت کرده میشه اینو -- کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شما برو توی مسیر زیر ببین چه ورژنی هستش فریمور دستگات..............نقل قول:
Setting>System Setting>System information
راهی برای دانگرید نیست،ورژن FW باید حتما 3.55 یا پایینتر باشه برای CFW زدن..................نقل قول:
نقل قول:
دوستان من مولتیمن 1.15 رو دارم..بخوام به 2.02 آپدیت کنم سیو بازیا از بین نمیرن؟!
هیچ مشکلی نیست
باید تو فلدر باشهنقل قول:
چطور میشه سیو بازی رو از روی هارد اکسترنال کپی کرد؟
سلام
ممکنه بعد از -- فریمور 3.6+ بشه به psn وصل شد؟
با دستگاه -- شده. :27:
محمد جان خارج از مسائل مربوط به BAN و ... برای اتصال به PSN توسط CFW نیاز داریم که همیشه آخرین ورژن OS دستگاه ه ک بشهنقل قول:
وگرنه هر چند وقت یکبار که ورژن جدید برای PS عرضه میشه خب نیاز به Update هست که در صورت وصل شدن به PSN اگر میخواهید از محیط Online استفاده کنید
باید دستگاه رو Up کنید.
البته روش هایی مثل Rebug و Spoof کردن هم یه زمانهایی جواب میده که مثلا با ورژن های پایین تر بشه تو PSN بازی کرد.
اما همیشه جواب گو نیست
دوستان سلام
ميخوام آخرين ورژن مولتيمن رو بريزم توي ps3 يعني ورژن 02.02.00
اين BDEMU رو هم دانلود كردم كه پس از نصب مولتيمن ، نصبش كنم .
فقط يه سوال
دوتا BDEMU داخل فولدرش هست به نامهاي
BDEMU-355KM.pkg
BDEMU-355WT.pkg
كدومشو بايد نصب كنم ؟؟ چون من نميدونم با كدومش هك شده ، با kmeaw هـك شده يا با چيز ديگه هـك شده . اصلا نيازي به نصب اين هست ؟؟ با توجه به اينكه ورژن قبلي مولتيمن من 2.00 هست و بازيها رو اجرا ميكنه !!!
دوست عزیز شما باید BDEMU-355KM.pkg رو نصب کنید چون به احتمال زیاد با kmeaw هـک شده...................
اگه جواب نداد اون یکی رو نصب کن،البته نصب این فایل های PKG ضرری به دستگاه نمیرسونه چون هیچ حجمی ندارن...........
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
یک سوال داشتم
من میخوام ps3 بگیرم بعد اینجا توی شهرمون (قم) قیمت گرفتم حدود 600 قیمت دادن
بعد میخوام برم مکه در مورد اونجا هم تحقیق کردم انگار اونجا حدود 400 تومن هست تازه با یک سری لوازم جانبی که اینجا ازش خبری نیست
اما از یکی شنیدم اون دستگاه هاییی که توی نمایندگی های سونی توی مدینه هست ورژنش جدیده H*a*c*k ننمیشه تا بازی های کپی رو روش اجرا کنم
میخواستم ببینم واقعیت داره یا نه
ممنون میشم:40:
اگه نمایندگی سونی باشه که 100% فریمورهارو بردن بالای 3.55 تا هـک نشه،حالا شما میتونی از اونا سوال کنی تا بهت بگن فریمور دستگاها چند هستش..............
چون فکر نکنم عربستان زیاد روی کپی رایت تعصب داشته باشن..........
سری جدید که میخواد بیاد با فرم جدیدی میاد هنوز که نیومد گفتن تا sep میادنقل قول:
پس هنوز نیومدهنقل قول:
یعنی اگه الان من از مکه بگیرم کپی خور میشه دیگه؟
بله مشکلی نیست
دوستان توجه کنید که اگه نمایندگی اصلی سونی باشه نه عین این نمایندگی های در پیت ایران،خوده سونی بهشون میگه که دستگاه رو با فریمور 3.55 یا زیر اون نفروشن.................
جلوی شما از پلمپ در میاره دستگاه رو به مثلا 3.56 آپدیت میکنه و میده به شما تا نتونی هـک کنی دستگاه رو...........
خبرهای خوش با PNM Project - Coming Soon, and Logo Contest
حالا باید نشست و منتظر ماند
PNM is open-hardware and open-source. With advancements in being able to DUMP/COPY your PS3 (NOR), as well as downgrade methods, the possibility of 3.6x+ Key Decryption/CFW, and even a true Dual Firmware are closer then ever.
من بعد از این که cfw نصبشو شروع کردم ، مثل همه ی آپدیت ها اول کپی می شه . بعدش هم ری ستارت می شه و میاد بالا . داره چک می کنه که آپدیت جدیدی هست یا نه . بعدش می گه آخرین آپدیت نصب شده و آمادس و نیازی نیست که نصب کنین .
اما می رم تو قسمت گیم اون دو تا فایل نیست . اشکال از چیه ؟؟؟
با تشکر
CFW مال کدوم گروه?
kmeaw . همونی که تو صفحه ی اول هستش .
ببین ورژن چند دستگت نشون میده
3.55 دیگه . همونی که صفحه ی اول رو من انجام دادم . راستی من هستم . شما هم باش . همین جا منو راهنمایی کن که امروز ما هم به جمع ایرانیان کپی خور بپیوندیم :دی ممنون
عجیب که اونا نیستن دوباره بنسب خو
اگه بازم نشد از sys restore استفاده کن
اوکی . راستی این پی اس ما مال خیلی وقت پیشه . از 2.80 اوردمش 3.55 .
یعنی چقدر قدیم؟
آقا من یه جایی الان خودنم می گه اگه اینجوری شد باید از ریکاوری مود نصبش کنید . من برم اینکارو بکنم اگه نشد میام . خیلی قدیم دیگه . 3 سال پیش یا 4 سال پیش از دوبی خریدم .
همون میخواستم بگمrec اشتباه گفتمrestore:31: آره دیگه آخرین راه همینه یا اینکهِ CFW دیگه تست کنی
دوستان ، ایم کار کرد ، خواهش می کنم که این مطلب رو به پست اول انتقال ( ویرایش یا آپدیت ) بدین . ممکنه خیلیا این مشکل رو داشته باشن . با تشکر فراوان .
من مولتی من و اونی که ارورشو می داد نصب کردم . مولتی من 2.2 رو . الان می رم تو مولتی من یه صفحه باز می شه بالاش هلپ و تم و اینا داره . کارم درسته تا الان ؟ برای اجرای بازی ها باید چیکار کنم ؟؟؟
با تشکر
دوستان من بازی ها رو دارم . برنامه ها رو هم همرو نصبیدم . چیجوری باید بازی ها رو اجرا کنم ؟؟؟ لطفا کامل توضیح بدید . با تشکر فراوان
راستی دوستان ، من با بازی پس 11 دارم اینکارو می کنم . 7.4 گیگ ه . تو مولتی من پیداش می کنم . می زنم روش یه چی باز می شه چند تا فولدر و عکس و ... داره . مثل همونی که تو پی سی فولدرشو باز می کنم .
ممنون می شم راهنمایی کنید .
multiMAN ver 02.03.00 FULL (20110717-170000)
کد:http://www.multiupload.com/AGRUWNIP2U
الان اینو دانلود کنم ؟؟؟ دوستان لطفا سوال های قبلی رو جواب بدید . به خدا خیلی ضروریه . ممنون