نه جواب ندادنقل قول:
:41:
Printable View
نه جواب ندادنقل قول:
:41:
کابل شبکه رو از کامپیوتر مستقیم به WDLTV Hub وصل کنید و آی پی سیستمتون رو روی 192.168.0.1 با 255.255.255.0 submask قرار بدید و آی پی دستگاه پخش رو روی 192.168.0.2 و با 255.255.255.0 submask.نقل قول:
در این حالت ارتباط باید برقرار باشه.
ببينم اين مدل هاب با اين مدل فرق ميكنه ؟؟
کد:http://www.-------------/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-WD-ElementsPlay-1TB
اگر چند پست قبل رو ببینید جواب سوالتون رو پیدا می کنید.نقل قول:
سلام
این مدل نسبت به مدل hub چطوره ؟ تو این سایت بهترینش همین بود جای دیگه هم گیرم نیومدش
کد:http://www.-------------/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-WD-ElementsPlay-1TB&Type=Specifications#Tab
اگر چند پست قبل رو ببینید جواب سوالتون رو پیدا می کنید.نقل قول:
آدرس فروشنده رو لطف کنید به من هم با پیام خصوصی بگین ، ترجیعأ فروش اینترنتی
سوالی برام پیش اومده و اون اینه که وسترن دیجیتال چند تا از تلویزیون هایی که با این دستگاه سازگار هستند رو لیست کرده:
البته نوشته که با اکثر تلویزیون ها سازگاره، اما به نظر شما ممکنه با برخی از مدل ها سازگار نباشه؟ مدل تلویزیون من پاناسونیک هستش.کد:http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5688/~/list-of-compatible-devices-for-the-wd-tv-live-hub-media-center#tv
ممنون.
منم پاناسونیک دارم .مدل LX700 هیچ مشکلیم ندارمنقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟:37:نقل قول:
با پیام خصوصی ارسال شد.نقل قول:
سوال مهم:
من این دستگاه رو تازه خریدم آپدیتشم کردم، اما متاسفانه فایلهای WMV را نشان نمی ده در صورتی که تو لیست فایلهایی که پشتیبانی میکنه وجود داره. اینم لیست فایلهای ویدئویی قابل پشتیبانی این دستگاه
AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9, FLV (h.264)
آیا میشه این مشکل رو حل کرد؟ یا سایتش خالی بسته !
دقت داشته باشید: WMV9
احتمالاً فایل شما کدینگ ورژن های پایین تر رو داشته. با نرم افزارهای تبدیل کننده فایل رو به WMV9 و یا فرمت های دیگه تبدیل کنید.
سلام
اگر ممکنه شماره فروشنده رو برای من هم بفرستید
با تشکر
برای شما هم ارسال شد.نقل قول:
من هم امروز این دستگاه رو خریدم، منتها با ضمانت 1 ساله فیوچر!
نقل قول:
از کجا گرفتين ؟ و چه قيمتی ؟:18:
از همین آدرسی که اینجا رد و بدل شد. 290 می گفت امروز! 285 حساب کرد.
اگر ممکنه دوستان یه مقایسه با
Western Digital Multimedia Drives Elements Play 1TB
انجام بدن
ممنون
به دوستان توصیه می کنم کمی صبر کنن تا فراگیر تر بشه و ارزون تر که 100% می شه. در حال حاضر آدرس فروشگاهی که به دوستان معرفی شد تنها گارانتی 1 ساله فیوچر و با قیمت 290 تومن موجود داره، در صورتی که یک هفته پیش قیمت 280 بود و با گارانتی 2 ساله سازگار و این افزایش قیمت و گارانتی پایینتر به دلیل تقاضا هستش.
مثل اينکه اينجا فقط برای مشاوره خريد بود ، همه خريدن و رفتن ؟
نقل قول:
سلام
دوست عزیز لطف میکنی آدرس سایتی شمارهای به من بدی واسه خرید
براتون pm شد :11:نقل قول:
سلام . تو نت می چرخیدم به این عکس رسیدم. منظور از این عکس چیه ؟
لوگوهای امکانات سرویس های آنلاین هستش که تو این دستگاه تعبیه شده که من بالشخصه استفاده ی آنچنانی ازشون ندارم. اون خط قرمز هم داره روی اون امکانات تاکید می کنه که چیز جالبیه و...
سلام
دوستانی که مدیا پلیر WD TV Live Hub رو تهيه کردن آيا ايميج بلو ری رو تست کردن که کامل پخش ميکنه يا نه ؟
منو کامل مياد ؟
به نظر من قیمت 290 تومن بالا میده ، اگه نگاهی به قیمت سایت های خارجی بندازید متوجه می شید.البته قیمتاشون متفاوته از قیمت 150 دلار هست تا 190 دلار که اگه دست نگه داریم پایین تر هم می آد.
چرا کسانی که گرفتن چیزی از این دستگاه نمیگن؟!
دوستانی که این مدیا پلیر گرفتن آیا ازش راضی هستن؟
همون مدیا پلیری هست که مدنظرشون بوده یا نه؟
چه چیزی مد نظر شماست؟ قطعاً ما تحقیق کردیم و کلاً در موردش اطلاعات داشتیم که اقدام به خرید کردیم و حتماً راضی هستیم. شما اگر سوالی دارید بفرمایید تا دوستان اگر مایل بودند جواب بدن.
تنها چیزی که به ذهنم می رسه و برام جالب بود [عکس اطلاعاتی که در وب هست] مستقیماً به کامپیوتر وصل کردم و از هر دو طرف به اطلاعات دسترسی دارم؛ البته به سادگی نشد و کلی کلنجار رفتم.
نميدونم چرا خبری نيست
من که رازی هستم اما هنوز دارم بقيه تشکيلات رو جمع ميکنم تا ازش لذت ببرم
چون بدون سينما و يک تلوزيون خوب کاره خاصی نميشه انجام داد
فقط بايد نگاش کرد
اگه سؤالی دارين ميتونين بپرسين
واقعا فول hd هست؟
تو پخش همه فرمتهای تصویری لنگ نمیزنه ؟
زیرنویس فارسی srt - sub/idx بخوبی نشون میده؟
کیفیت تصویری که میده چجوریه؟
سرعت پخش فیلما چجوریه؟
سرعت انتقال فایل از pc به هارد مدیا پلیر چجوریه؟
ایمیج بلوری با منو پخش میکنه؟
وصل شدن به اینترنت مشکلی نداره؟ اذیت نداره؟
..
فیلمهاییکه روی dvd رایت شدن رو میشه با این دستگاه دید؟
1- بله دستگاه واقعا FULL HD هستنقل قول:
2- تقریبا یا بهتر بگم همه فرمت ها رو پخش میکنه
3- دستگاه رو آپدیت کنی زیرنویس فارسی رو بدون هیچ مشکلی نشون می ده
4- کیفیت تصویری که دستگاه میده عالیه. دیگه بستگی به TV داره
5- سرعت پخش فیلم ، روی یه فیلم سنگین ok میکنی تقریبا 2 ثانیه طول می کشه تا فیلمو پخش کنه و این عالیه
6- سرعت انتقال فایل از pc به هارد مدیا پلیر بالای 13mb/s
7- ایمیج بلوری ندارم. دوستانی که دارن لطف کنن جواب بدن
8- تا کابلو میزنی به دستگاه اینترنت داری. اذیت نمیکنه
9- میشه
در کل اگه قصد خرید داری شک نکن. WD TV LIVE HUB عالیه.
در مورد WMV چون 95% فرمت های موجود نسخه ی 8 به پایین هست به احتمال 95% نیاز به تبدیل دارن که با نرم افزار Aiseesoft Total Media Converter به راحتی انجام پذیره.
تا جایی که به ذهنم میاد تنها فرمت های 3gp - dat - rm رو پخش نمی کنه.
آدرس یا شماره فروشنده ؟
از دوستان کسی نمیخواد آدرس فروشنده رو بده؟نقل قول:
براتون pm شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام از دوستان خواهش میکنم بگن این زیرنویس فارسی با فونت زرد رنگ با حاشیه سیاه رو میشه توش تنظیم کرد چون بهترین حالت زیرنویس اینه و چشم تو تشخیصش راحتتره ضمنا چند نوع فونت فارسی داره فونت از چه اندازه تا چه اندازه ای بزرگ و کوچیک میشه اینا برام خیلی مهمه خواهشا اگه امکانش هست چند تا عکس از زیرنویس اندازه و رنگش بزارین واقعا از کسایی که جواب میدن ممنونم
سلام دوستان
من الان فيلم اوريجينال بلو ری آواتار و3 transformers رو با فرمت ايميج رو دستگاه تست کردم بدونه هيچ مشکلی پخش کرد
قیمت و ادرس فروشنده رو پخ کنیدنقل قول:
ممنون
دوستان سلام
یکی از دوستان برام این دستگاه را هفته پیش از دبی آورد : (با قیمت 1200 درهم)
این دستگاه مزیت هائی خوبی داره :کد:http://www.merlin-digital.com/product_info.php?products_id=365
مثل wifi
هارد 1ter
USB.3
ساپورت کننده فیلمهای 3 بعدی
فونت فارسی : به راحتی و اکتیو
و مهمتر از همه : "نشان دادن بلوری با کیفیت 1080 همراه با منوی اصلی فیلم"
تا بحال 3 فیلم با آن دیدم. (راضی باشید)
همان دوست هفته آینده از آلمان این یکی دستگاه را قرار است برام بیاره : (با قیمت 160 یورو)
چون ندیدم ، هیچ اظهار نظری در موردش ندارم !!!کد:http://www.asus.com/Multimedia/Digital_Media_Player/OPlay_HD2/
فقط خودتون این اینک را ببینید تا بدونید عجب دستگاه محشری است
به محض رسیدن این دستگاه دومی ، قاعدتا یکیش برام اضافی است....
هر کسی خواست (بدون اینکه بخواد چونه بزنه) سریعا PM بده تا انشالله خدمتی کرده باشم
هر دوی آنها از نظر قیمتی و کیفیت با نسبت دستگاههای ضعیف و افتضاهی که در ایران هستند ، اصلا قابل مقایسه نیستند!!!
اصلا به همین دلایل بود که تصمیم گرفتم که بجای خرید از ایران ، بگم برام از خارج با کلی التماس و درخواست بیارند...
لطفا اگه سوالی داشتید ، حتما PM بدید چون فرصت سر زدن به فروم را آنچنان ندارم....