دوستان من به این نتیجه رسیدم اولا اینترنت tv تو ایران به هیچ عنوان قابل اجرا نیست
دوماً استفاده از اینترنت توسط tv هیچ لطفی نداره شما با کنترل جیگرتون خون میشه تا آدرس یه سایتو بدید اگه هم خیلی مشتاقید به استفاده کارت گرافیک pc به tv وصل و با کیبورد و موس وایرلس از tv به عنوان مانیتور استفاده کنید
ثانیا بهتر از اینترنت همراه tv که نماینگی برای دوسال میده با محدودیت12 گیگ با pc یا لبتاب کانکت بشید و حالشو ببرید
رابعا بی خود تلویزیون دستکاری نکنید در صورت لزوم فقط دریافت کانالهای دیجیتال فعال کنید که آن هم با آمدن رسیورهای hd و قرار گرفتن شبکه های استانی روی ماهواره بدر و قابلیت رکورد نیازی به نظرم به فعال کردنش نباشه
خود دانید این همه هزینه رو نفرستید هوا چون واقعا نمایندگی به غیر از تعویض قطه کاری از دستش بر نمی اد تعمیری در کار نخواهد بود
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
دوست عزیز برای استفاده از این قسمت باید به اینترنت متصل بشید پس از اتصال و کلی انتظار یه سری نرم افزار رو سیستم نصب میشه که خیلیهاش به درد بخور نیست چند تائی که بدر بخوره فیلتر فقط فال حافظشه که ان هم چون من بهش اعتقادی ندارم استفاده نمی کنم