دوستان من زبون روسی انگایسی بدون کرک رو نصب کردم
میخواستم بدونم فرقی داره با نصخه ای که با کرک نصب میشه
ممنون
Printable View
دوستان من زبون روسی انگایسی بدون کرک رو نصب کردم
میخواستم بدونم فرقی داره با نصخه ای که با کرک نصب میشه
ممنون
زبان بازی در کرک اون تاثیری نداره شما برای اطمینان کرک پست اول رو دانلود و کپی کن....نقل قول:
سلام دوستان
سرم گیج شد
اما چرا ؟
تو مرحله 7 از بازی میپرید بیرون
کرک صفحه اول را ریپلیس کردم
حالا که میرم بازی همش جهتها دور میزنند
همش جهت دوربین میچرخه
واسه همین سرم گیج رفت
این اشکال از بازی هست یا کرک ؟
گیم پدت به کامپیوتر وصله؟؟اگه آره جداش کن درست میشهنقل قول:
ارهنقل قول:
باشه تست میکنم الان
ربطی به گیم پد نداره، مشکل از کرکه، کرک پست اول رو بریزید درست میشه!نقل قول:
سلام من یه نسخه ریپک با حجم 5 گیگ دانلود کردم حالا موقع اجرا فرم نصب میاد وقتی گزینه اینستال رو میزنم پیغام دومی رو میده و هر چقدر ok رو میزنم اتفاقی نمیافته و تا کنسل کنم توی درایو مجازی و دیسک یجور عمل میکنه لطفاً اگه راه حلی بنظرتون میرسه راهنمایی کنید
اتفاقا ربط دارهنقل قول:
من از کرک همین جا استفاده کردم اینطوری شد
در حالی که با کرک خود گیم مشکلی نداشتم
در ضمن دسته را بیرون اوردم درست شد
برای این بازی دو تا کرک بیشتر عرضه نشده که هر دو کار گروه FLT هست!!نقل قول:
کرک اول هیچ گونه مشکلی نداره فقط تنها ایرادش اینه که توی chapter 7 از بازی میپره بیرون ولی کرک دوم که به crack fix معروف هست این ایراد بازی رو رفع کرده حالا اینکه بازی با دسته به چه صورت اجرا میشه تاحالا جایی از مشکلاتش نشنیدم چون در واقع کسی نمیاد بازیهای اول و سوم شخص رو روی pc با گیم پد بازی کنه...چون برای یه pc گیمر برای چنین بازیهایی کنترل موس و کیبورد با دسته غیر قابل مقایسه_ست به هر حال شما برای اینکه بتونی بازی رو ادامه بدی باید از کرک دوم استفاده کنی...
من در chapter13 اون قسمتی که دیگه locate کار نمیکنه بعد از آسانسور اون قسمتی که باید -- کنم -- نمیشه.
از کرک فیکس استفاده میکنم.
سلامنقل قول:
ببخشید اگه نه اولشخصو باید با دسته بازی کنیم نه سوم شخصو پس چی رو باید با دسته بازی کرد ؟
کیبرد شوک دار داریم یا موس ؟
مثلا با کیبرد تو یه بازی مثل alone in the dark چطور میشه میزان فشار کپسولو برای کمتر یا بیشتر اسپری کردن کنترل کرد ؟کاری که فقط با پد 360 میشه یا با فشار بیشتر انالوگ سرعت بیشتر بشه ؟
من که نخواستم بگم کیبورد بهتره یا گیم پد!!نقل قول:
فقط گفتم معمولا 95% پی سی گیمرها به کیبورد وموس خیلی بیشتر عادت دارند تا گیم پد نمونه_ش خود من وقتی خواستم به طور مثال CRYSIS رو با دسته باز کنم به ازای هر یه خشب گلوله دو نفر رو بیشتر نمیتونستم بزنم:31::31:
این بازی رو هم که شما میگی من اصلا انجام ندادم پس در موردش نظری نمیدم!
ضمنا بحث اصلی من سر این قضیه بود که فعلا تنها کرک سالم که میشه باهاش بازی رو تموم کرد همینه حالا یا با گیم پد یا بدون اون!!
(تاپیک منحرف نشه:20:)
دقیقا منم با نظره مهدی موافقم 90درصد یا بیشتر گیمرها تا جایی که من دیدم و خودم هم انجام میدم همشون بازی های تفنگی پی سی رو با کیبورد و موس میرن حالا از بازی های دیگه نگم مثل دارک سایدرز که با دسته آدم اصلا نمیدونه چی به چیه:31:
البته تو این بین بازی هایی هم ساخته میشه که باید با دسته بریم مثل مثال شما و همچنین سری های gow که همان عمل چرخاندن آنالوگ باید انجام بشه ولی نسبتشون خیلی کمتره و راجب اینکه چه بازی هایی رو باید با دسته بازی کنیم خوب بگم به نظرم یکسری بازی ها مثل فوتبال.ماشین و بازی های دونفره مثل شانک که کاملا برای بازی با دسته تعریف شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه چخدر حرف زدم خسته شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم رفت چیمیخواستم بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مهدی جان و دوستان عزیز تا اینجا اومدم که بگم من هم همان مشکل دوستان رو پیدا کردم و در مرحله 7 از بازی میپره بیرون و دارم کرک رو دانلود میکنم ولی مهدی به جز کرک رپیدشر که مستقیم هم نیست من بقیه رو نتونستم دان کنم (نمیدونم چرا سرور رپید بازبهم گیر داده میگه شما درحال دانلود بیش از 2 فایل هستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )و چون سرعت من پایینه(با موبایل هستم)امکان قطع شدن دانلود هست و از اول.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال اگر کسی لینک دانلود مستقیم دیگری میدونه لطف کنه برای من بزاره ممنون میشم ازش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جون فکر کنم این به کارت میاد:نقل قول:
کد:http://dl.----------.com/Game/Crack/DeadS2%20Crackfix-FLT%20(www.----------.com).rar
البته لینکها هم تا جایی که شد اصلاحشون کردم ولی خوب خودم هم قادر به دانلود ومستقیم کردن فایلها نیستم سایتهایی هم که لینک مستقیم رو گذاستند معلوم نیست کرک فیکش هست یا اولیه!!
خوب برای اطمینان کسانی که اینترنت سرعت بالا دارند میتونند تست کنند و به بقیه خبر بدن تا اگه کرک سالم هست توی پست اول قرار بدم:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/deadspace2.shtml
کد:http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_dead_space_2.shtml
سلام
خدا لعنتشون کنه
من تو نسخه یک این بازی هم همین دردسرو داشتم(و بلاخره تا آخرش نرفتم)
انگار اصلا قرار نیست من این بازیرو تا آخر برم
الان تو این نسخش هم همین مشکل رو دارم
واما مشکل:31:
من میرسم به در و همین که میخوام در رو باز کنم
زرتی میپره بیرون
تو یکش هم دقیقآ همین مشکل رو داشتم
سیستمم قویه
ویندوزم هفته
عکس:
کد:http://up.--------.com/images/q64c32000qyoqbgbhb7l.jpg
نقل قول:
اره منم همین جا همین مشکل رو داشتم
این کرک رو بگیر و جایگزین کن درست می شه
کد:http://www.4shared.com/file/9uzvuf4n/Dead_-_Space_-_2_-_100-FIX.html
داداش ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره منم همین جا همین مشکل رو داشتم
این کرک رو بگیر و جایگزین کن درست می شه
کد:
__________________کد:http://www.4shared.com/file/9uzvuf4n/Dead_-_Space_-_2_-_100-FIX.html
بچه ها مشکل من با استفاده از این کرک حل شد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
از دوستاني كه نسخه 2 دي.وي.دي رو دارند يه درخواست دارم :
مي خواستم اگه زخمتي نيست يكي از دوستان يه عكس از فايلهاي داخل دي.وي.دي ها برام بزاره . (مي خوام با تمام جزئيات باشه يعني اگه پوشه ايي هست فايلهاي داخل پوشه رو هم برام بزاره)
سلام
یه با مرام میتونه کرک رو یه جا دیگه آپ کنه
من هرچی دان میکنم وسطاش قطع میشه
منم باگوشی سختمه دوباره دان کنم
تازه هر دفه 320 ثانیه باید صبر کنم:31:
سلام
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی صفحه 6 لینک دانلود این بازی رو گذاشتن رو دانلود کردم
حالا وسط دانلود میگه دیسک 2 رو بذار!!! چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ترینر برای این بازی میخوام ممنون میشم بذارین
آقا یکی جوابه مارو بده!! بخدا زور داره 6 گیگ دانلود کنیو کار نکنه :41:
دوست عزیز شما برای رسیدن زودتر به جواب به کاربر S A M S U N G پیغام خصوصی بده.:10:نقل قول:
شما لینک بازیو از پروفایل S A M S U N G برداشتی!
نه! از صفحه 6 همین تاپیک گرفتم!! مثه اینکه ویرایش کردهنقل قول:
دوست عزیز شما برای رسیدن زودتر به جواب به کاربر S A M S U N G پیغام خصوصی بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما لینک بازیو از پروفایل S A M S U N G برداشتی!
من عضو جدیدم نمی تونم توی پروفایل پیغام بدم
دوستان عزیز یه تراینر قرار میدید واسه بازی..مرسی
با تشکر از دوستان عزیز بابت تاپیک ...
مشکل زاویه دوربین با کدوم کرک حل میشه ؟ کرک gamecopyworld جواب نداد !
کرک نمیخواد.گیم پدتو دربیار درست میشه
الان فهمیدم که اشتباه کرده ! فایلهای دیسک دوم رو نذاشته بود:13:
گیم پد 360 میشه استفاده کردنقل قول:
یه نفر یه ترینر بذاره دیگه:19:
gamecopyworld که بازه یه عالمه هم ترینر داره ... فقط نمیشه لینک مستقیم بهش داد .. چک کردین اونجارو ؟نقل قول:
دوست عزیز من همه جارو چک کردم (سایتهای معتبر )نقل قول:
ترینرهاشون پولی هست باید ۱ مدت واسید که از پولی به حالت فری بیاد.
یا از ۱کی که خریده کپی بگیرین:5:
ممنون میشم یه نسخه کم حجم که فقط زبان انگلیسی باشه رو بذارین!! تورو خدا فقط مطمئن باشه
آقا بد نصب که میخوای بازیو اجرا کنی product activation که میاد سریال نامبر رو چی باید بزنم؟؟؟
نقل قول:
آقا مشکل حل شد...
یه کرک ریختم....
این اول بازی همه چی عین روح میمونه...ینی کم رنگه..
ولی وقتی از حالت فول اسکرین بر میدارم درست میشه.
مشکل چیه؟
سلامنقل قول:
يكي ما را تحويل بگيره .
سايتنقل قول:cheat.com رو چك كن من بيشتر ترينرهامو از اونجا ميگيرمکد:www.absolute
دوست عزیزنقل قول:
شما درایور گرافیکتو به روز کن.
در ضمن شرکت nVIDIA ایران رو تحریم کرده،برای اینکه برید تو سایتش باید از fیlتr شkن استفاده کنید.:41:
با سلام من بازی رو نصب کرده ام اما خود بازی با وجود اینکه تنظیمات کارت گرافیکی روی HIGH گذاشته ام صحنه ها خط خطی است انگار داری سگا بازی میکنی همه چی هم اپدیت است
کارت گرافیکی 4870
سی پی یو 6600
رم 8 گیگ
ممنون..ولی درایور کارت گرافیکیمو همین یه ماه پیش که آخرین ورژنش اومد دانلود کردم:نقل قول:
ATI Radeon HD 3400 Series