این هم کرک بازی هیتمننقل قول:
نوشته شده توسط PARSA123
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این هم کرک بازی هیتمننقل قول:
نوشته شده توسط PARSA123
اقاي ajjdesa خیلی منمون
ولی در مورد این چیزی هم که گفتی منم انجام دادم ولی مثل بقیه تیر میزنی میاد بیرون
من از سایت بازی سنتر و یکی از دوستان عزیزم درسایت به اسم کاربری
ChaosTheory
که این مطلب را نوشته بود براتون یک راه حل میزارم
لینک تاپیک بازی سنتر
که با مراجعه به سایت میتونید این راه حل را ببینید
داداش ...!!!
اين تاپيك اصلا صفحه اش باز نميشه
در كل بازي سنتر خيلي كند هستش
واسه من كه اصلا بازي سنتر باز نميشه
اگه لطف كني خودت يه توضيحاتي بده
براي اقاي پارسا ميتونم بگم اگه مشكل فايل داركس حل نشده شما بايد يك plugin که مال این ویدیا هستش و برای فتوشاپ
هستش رو از سایت nvidia قسمت plugin photoshop دانلود کنن و بعد نصب کنن حجم فایل حدود سه مگ هستش
و یه سوال داشتم
توی فایل readme بازی نوشته توی run بزنید dxdialog میخواستم ببینم این چه کار میکنه؟
با تشکر
--------------------------------------------------------------------------------
همون طور که خيلي هاتون ميدونيد با وارد کردن عبارت Shaderquality Medium در فايل HitmanBloodMoney.ini سرعت بازي شديدا" بالا ميره و البته کمي از کيفيت shader ها کاسته ميشه. اما بعد از وارد کردن اون عبارت , وقتي که ميخوايم شليک کنيم يا وقتي که دشمنان ميخوان به ما شليک کنند (کلا" وقتي که شليکي ديده بشه) با مشکل crash روبرو ميشيم و بازي به محيط دسکتاپ برميگرده. اين مشکله crash خيلي از user ها رو کلافه کرده و eidos هم فعلا عين خيالش نيست.اما يه راه حل نه چندان جالب پيدا شده که بد نيست بدونيد.
به آدرس \Hitman Blood Money\Scenes بريد. در اين پوشه دو فايل zip شده با نام هاي HitmanBloodMoney.ZIP و saveandcontinue.ZIP ميبينيد. اين فايل ها رو unzip کنيد و به پوشه ي Shaders\PC\FX بريد.در اين قسمت بايد دو فايل به نام هاي Glow00.fx و Glow13.fx رو توسط يک اديتور مثل notepad باز کنيد و عبارت <FogEnabled> رو در اين فايل ها search کنين. اولين
<FogEnabled> اي که پيدا شد و رو به <FogDisabled> تغيير بدين.توجه داشته باشيد که فقط اولين <FogEnabled>.چون وقتي اين عبارت رو سرچ ميکنيد چند تا پيدا ميکنه که شما فقط بايد اوليش رو عوض کنيد.پس از اين کار دوباره پوشه هاي HitmanBloodMoney و saveandcontinue رو که قبلا unzip کرده بوديد , zip کنيد تا دقيقا مثل حالت اوليه باشن. بعد از دو فايل HitmanBloodMoney.ZIP و saveandcontinue.ZIP نوبت به فايلهاي Mxx_main.ZIP که در پوشه هاي Mxx هستند ميرسه.مثلا در پوشه ي M00 که مربوط به اولين مرحله ي بازي هست فايلي با نام M00_main.ZIP وجود داره و هم چنين در پوشه ي M01 که مربوط به مرحله ي دوم هست فايلي به نام M01_main.ZIP وجود داره و ...
اين فايل ها رو هم دقيقا مثل HitmanBloodMoney.ZIP و saveandcontinue.ZIP باز کنيد و در داخل آنها فايل هاي Glow00.fx و Glow13.fx رو دقيقا مثل موارد قبلي اديت کنيد و دوباره zip کنيد.
کار نسبتا" آسوني هست. اما باز هم مشکلاتي داره.مثلا در طول بازي به ديوارهايي بر ميخوريد که نامرئي هستند يا آسمون رو با رنگ قهوه اي ميبينيد ! که کاريشون هم نميشه کرد.
البته گفته شده که تا چند وقت ديگه eidos يه پچ واسه رفع مشکل crash بده بيرون.اميدواريم... از سايت bazycenter
دوست عزیز ممنون که مطلب را نوشتینقل قول:
نوشته شده توسط prance3
آقا من همه اون راه ها رو هم رفتم باز هم نشد
كسي ديگه امتحان نكرده ؟
من هنوز وقت نكردم!
راستي كسي توي ران dxdiag رو زده
در ضمن اضات خیلی قشنگه اقای sub zero
سلام
چه سري هر دو نفر ويرايش كرديد !!!
اما نميدونيد هيچي از چشمان تيزبين من مخفي نميمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب سوتي داد ajjdesa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه درست نخوندم ببخشید
امين جون حالا ما يه سوتی داديم شما چرا مارو ضايع ميکنی.....!تيز بين ! آخه منم سوتی دادم....نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
همش تقصير اين سيستمه ديگه که نميشه پست ها رو حذف کرد !
تا باشه از اين ضايع کردنا....(کلاً شوخی کردم امين جون ) :biggrin:
قربونت Prance3 جان !نقل قول:
نوشته شده توسط prance3
هيف که اين يارو که داره تير ميزانه RPG نداشت .....
وگنه اون موقع اين اکسه يه فريم بيشتر نداشت.....با اولين شليک ميرزاپور کرک و پر ميشد !
كسي امتحان نكرده
ما مرديم بابا يكي جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!
نویسنده اون مطلب بازی سنتر یکی از دوستان من هست
من اون کار ها را کردم اما یه ارور داد که به خود نویسنده مطلب نشون دادم که یه چیزای گفت که تو مطلبش جا گذاشته بود
من هم یادم نیست که چی گفت من هم فرصت امتحان ان را نداشتم :blush:
حالا ازش درخواست میکنم که اون مطلب ها را یک بار دیگه بگه تا من هم براتون بزارم :thumbsup: :thumbsup:
این هم لیست کامل فایل های که باید اون کار را بکنید
.\Scenes\HitmanBloodMoney.ZIP (Main Menu)
.\Scenes\saveandcontinue.ZIP
.\Scenes\hideout\hideout_main.ZIP
.\Scenes\M00\m00_main.ZIP (Tutorial Mission)
.\Scenes\M01\m01_main.ZIP
.\Scenes\M02\m02_main.ZIP
.\Scenes\M03\m03_main.ZIP
.\Scenes\M04\m04_main.ZIP
.\Scenes\M05\m05_main.ZIP
.\Scenes\M06\m06_main.ZIP
.\Scenes\M07\m07_main.ZIP
.\Scenes\M08\m08_main.ZIP
.\Scenes\M09\m09_main.ZIP
.\Scenes\M10\m10_main.ZIP
.\Scenes\M11\m11_main.ZIP
.\Scenes\M12\m12_main.ZIP
.\Scenes\M13\m13_main.ZIP
بعد از انجام این کارها تا مرحله چهار بازی بیشتر نمیتونید برین و باید منتظر پچ بازی باشید
اينجوري كه فايده نداره ما اينهمه زحمت بكشيم
بعد تا مرحله چهار بريم!
من این بازی رو تا لول
... You Better Watch Out
بازی کردم.
اگر مشکلی تا این مرحله از بازی دارید من می تونم کمکتون کنم ....
موفق باشید ...
موقع اجرا این Eror رو میده :
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.
تا حالا هيچ بازي تو سيستم من اينقدر كه Hitman : Blood Money گير كرد گير سه پيچ نداده
شما بايد از نرم افزار لود كردن كه در جايي كه ايميج بازي در انجاست استفاده كنيدنقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
ابتدا نرم افزار را اجرا كنيد بعد ايكون hitman blood money را باز کنید
اسم نرم افزار asr است راستس سی دی من modern است ;)
همین Eror رو میده:
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.
من لينك شما رو دانلود كردم ولي حالا بازي مياد ولي هنوز به صفحه اصلي نرسيده ري استارت ميكنه چي كار كنم؟
بلخره ادیوز پچ بازی را بیرون داد
اگر که این کاری که دوستمون پرنس گفتن انجام دادی مشکل حل نشد چند مشکل شاید باشهنقل قول:
منظورم این کاره :laughing:
1 : این فایل asr یا همون securom loader باید حتما روی هارتون باشه اگر روی سیدی باشه این پیغام رو میده چونکه برای اجرای بازی یه فایل dll میسازه که اگه رو سیدی باشه نمیتونهنقل قول:
نوشته شده توسط prance3
2: نباید درایو مجازیه دیگه ای روی سیستم داشته باشید مثل clone cd ,virtual cd ,nero image drive و ... اگر داشته باشید همین ارور رو میده
3: اگر قبلا با نرم افزار antiblah بازی را اجرا کرده باشید بهتون این ارور رو میده و راه حلش اینه که همون نرم افزار antiblah رو دوباره گیر بیارید و توی اون یه فایل بود به نام antiblah_en_off این رو باید حتما بزنید تا بازی اجرا بشه
اگر که این کارارو کردی و باز مشکل حل نشد بگو تا یه فکره دیگه بکنیم
موفق باشی :)
مشخصات سیستم شما چیه عزیز ؟ :)نقل قول:
نوشته شده توسط rezaguitar
تمام اين مشكل با گرفتن كرك حل ميشه
سلام به همه دوستان
اون پچی که در بالا معرفی کردم پچ رسمی خود بازی هست
و برای برطرف کردن کندی بازی هست
ولی این پچ بروی نسخه های که ستاپ اصلی بازی را ندارند اجرا نمیشه
مثلا هیتمن شرکت پاردیس خودش اون برای این بازی ستاپ ساختن که باعث شده
در هنگام نصب پچ به شما بگوید
hitman blodmany not found
که برای حل این مشکل اگه کسی راهی پیدا کرد بگه
و گرنه که باید نسخه ای که توسط شرکت تکین عرضه شده را تهیه کنید که ستاپ خود بازی را داره
من امتحان نکردم اخه واسه من پردیس هست اما یکی از دوستانم در بازی سنتر امتحان کرده و گفته مشکل گرافیک بازی حل میشه
من از Alcohol 120% استفاده کردم همین Eror رو میده و از Deamon Tools 3.47 استفاده کردم باز هم همینجوریه البته Deamon Tools 4.03 X86 رو سیستمم نصب نمیشه و موقعی که برای نصب SPTD سوال میکنه و Yes رو میزنم این خطا رو میده و نصب نمیشه البته اگر گیر از Deamon باشه!!نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
Failed to oped config key
CPU P4 478 2.8GHz over clock 3.4GHz
Ram 2 x 512 DDR 500 overclock
GraphicCard Asus 9800XT 256 DDRIII
بچه ها يه نكته برنامه ي Deamon tools شما بايد حتما نسخه ي 4 يا بالا تر باشه
ببينم يه سؤال از ajjdesa جان:
اين پچ هايي كه شما ميزارين كه مشكل گرافيكي بازي رو حل كنه منظورتون كدوم مشكله گرافيكيه ؟
گرافيك من 128 هستش گفتم شايد من هم همون مشكل رو داشته باشم ولي كدوم مشكل؟:question:
بله احتمال خیلی زیاد گیر بخاطر همون دائمون تولز هستنقل قول:
چونکه همه جا گفته شده که با دائمون 4 به بالا قابل اجراست
شما 2 تا کار میتونین بکنین یا اینکه یه ویندوز عوض کنین ببین مشکل دائمون 4 حل میشه یا نه
یا اینکه از کرک بازی استفاده کنید
که البته دوستان که استفاده کرده بودن میگن کرک مشکل داره یه جا میپره بیرون
حالا من کرک رو براتون میزارم
تستش کنید :)
یه خبر خوشحال کننده برای شما الان داشتم دنبال کرک براتون میگشتم یه کرک جدید گیر آوردم که مشکل از بازی بیرون پریدن حل شده :happy:
فقط شما باید اول این پچ رو که میزارم دانلود و نصب کنید بعد کرکی که براتون میزارم رو دانلود و کپی کنید
پچ :
کد:http://ftp.eidos.co.uk/pub/uk//hitmanbloodmoney/patches/hitmanbloodmoneypatch12_eng.zip
کرک :
کد:http://www.gbw.ecyberworldcafe.com/files/HitmanBloodMoneyv1.1NoDVDFixedexeEng.rar
یا
http://gbw.seedhost.com/files/HitmanBloodMoneyv1.1NoDVDFixedexeEng.rar
بابا Omid جان قربون شکلت راه کم حجم تر وجود نداره؟؟ ویندوزمم نمیتونم عوض کنم چون حداقل 50 تا Update روش نصبه!!
خوداییش دانلود 8 تا 9 مگ اونم بدون رزیوم ساپورت دیوانه کنندست!!!
سلامنقل قول:
من دانلود كردم Resum داشت كه !!! :)
كاره 45 دقيقست فقط
آرهههههه
شرمنده ماله منم وسط کار رزیوم رو ساپورت کرد!!! مرسی Omid جان
من بازی را نصب کردم و هم پچ را اما بعد از اتمام یک مرحله این پیغام را میده
حتما مشکل از سخت افزارت هست و واسه بازی کم البته احتمال میدم چون وقتی هرچی هنگ میکنه Eror Reporting میاد
در ضمن دستت درد نکنه OMID جان پچاش کاملا سالمه و من اصلا مشکلی نداشتم گرافیکشم تا Medium خیلی خیلی راحت اجرا میشد و فقط تو very high هم با اینکه سرعتش خوب بود ولی هر چند دقیقه یک مکثی میکرد بعد ول میکرد که فکر میکنم از سیستم خودم بود چون سخت افزارم قدیمی شده
Asus Radeon 9800 XT
Pentum 4 2.8Ghz overclock 3400
2 x 512 DDR 500 overclock
مشکل از کرک بازی بود اما هنوز با ریختن پچ مشکل گرافیک بازی فرقی نکرده
سیستم ای که شما نوشتی برای این بازی کمه :blink: :weird: :wac: :ohno:نقل قول:
من اگه نصف سیستم شما را داشتم که عشق دنیا را میکردم
ولی من با همین سخت افزار همون جوری که گفتم بازی رو بازی میکنم خیلی روون و خوب
در ضمن هرکی که پچ بازی را نصب میکنه نباید از کرک بازی استفاده کنه چون پچ کار نمی کنه
سلام
برا من اجرا ميشه اميد جان از پچ و كركي كه داده بودي هم استفاده مي كنم ولي تو Configure كردن بازي وقتي گزينه ي Normal - shademodel 1 رو طبق شكل انتخاب مي كنم بعد از لود كردن profile تو بازي ديگه نمي تونه اون تصوير متحرك پس زمينه (كليسا ) رو نمايش بده و مي پره بيرون.!؟!؟!
راستي اينجا رو بخونيد:
The ending where 47 dies at the end of the game (on Requiem) is not the game's real ending. What you need to do to achieve the real ending is to move the left joystick (it may be mouse or keypad on PC) back and forth (during the credits) until a surprise occurs.
اين ميگه كه بازي دو تا انتها داره........ حال كنيد!!!