دکمه ترانسمیتر را کجا قراربدیم من گذاشتم بالای تلویزیون ؟
سر کج میکنیم رنگش بد میشه
Printable View
دکمه ترانسمیتر را کجا قراربدیم من گذاشتم بالای تلویزیون ؟
سر کج میکنیم رنگش بد میشه
بزارش دقیقا روبروی آرم سونی زاویه بیشتری رو پوشش میدهنقل قول:
بهترین تنظیم و کالیبره کردن تصاویر SD برای تلویزیون سونی
[HTML][/HTML]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=533961
یعنی از روش برش دارم بیارمش پایین؟نقل قول:
یک دکمه ای داره اونو روکجاش قرار بدم؟ بالا؟ پایین؟وسط؟
لطفا حذف شود.
سلام .من یک 40hx800خریدم.software virision:pkg4.107gkt-0108ولی زمانی که رم دوربین کنون رو با رم ریدر بهش میزنم شناسایی میکنه ولی اجرا نمیکنه با پسوند mvi.
در ضمن من یک بار updateکردم قبل از خاموش شدن تیوی نبودم که ببینم کمپلت نوشته یا نه.حالا که uspرو به تی وی میزنم مرحله آخر میاد و میگه usp رو بردار و ok کن.آیا تی وی من update شده؟
سلام .من یک 40hx800خریدم.software virision:pkg4.107gkt-0108ولی زمانی که رم دوربین کنون رو با رم ریدر بهش میزنم شناسایی میکنه ولی اجرا نمیکنه با پسوند mvi.
در ضمن من یک بار updateکردم قبل از خاموش شدن تیوی نبودم که ببینم کمپلت نوشته یا نه.حالا که uspرو به تی وی میزنم مرحله آخر میاد و میگه usp رو بردار و ok کن.آیا تی وی من update شده؟
چند خریدی؟نقل قول:
mvi روساپورت نمی کنه
کد:http://www.sony.co.ir/support/compatibility/467683/product/kdl-46hx800
نقل قول:
از بیرانشهر 1280000 تومان
از بیرانشهر 1280000
مبار کت باشه عزیز دلنقل قول:
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
قیلم 3d من میخرم 15000 و10000 با چاپ و قاب عالی
بله تی وی شما update شدهنقل قول:
1-خواهشا این مشکل مارو حل کنیدچندتافیلم دانلود کرده ام باکیفیت3dولی موقع نمایش صفحه نمایش هم تو تلویزیون هم تومانیتوردوقسمتی ست (ازوسط صفحه 2قسمت عین هم نمایش داده میشه)البته تلویزونم sonyhx800حال چکارکنم که فیلم درست نمایش داده بشه؟
2-آیا میشه TVروارتقاءنرمافزاری داد بطوریکه فرمتMKVروقبول کنه؟که یکی ازضعفهای اونه.
تلویزیون من HX800این منویی که فرمودین من پیدا نمیکنم.نقل قول:
این آپدیت مال HX800؟نقل قول:
نقل قول:شما دکمه 3D رو روی ریموت کنترل میزنی منوی 3D باز میشه. گزینه 3D Display روی Off هستش که باید به Side by Side تغییرش بدی! (اگر این منو هایی که میگم رو نداری، احتمالاً باید تی وی رو آپدیت کنی!)نقل قول:
تی وی های سونی MKV رو ساپورت نمیکنن و خود سونی هم ظاهراً برنامه ای برای ساپورت این فرمت در فریمویر های بعدی نداره!
آپدیتش همین کد پایینه یا خیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیتو ریختم درست نشد فقط تعدادگزینه های آپشن 3dاز5گزینه 4گزینه شدوگزینه ای تحت عنوانside by sideوجودنداره حالا چکارکنم؟
این که میگم4گزینه شد گزینه ای تحت عنوان فرمت3dکه همیشه غیرفعال بود حذف شد.
درضمن حال اگه بخوام ربان فارسی کنم باید به تنطیمات کارخانه برگردم آیا آپدیت حذف میشه؟
سلام .. من یک sony dvd home theatre / system دارم ! میخواستم ببینم کسی میدونه چه جوری میشه بهش میکروفن وصل کرد ؟ من داخل دفترچه راهنماش هرچی گشتم پیدا نکردم ؟؟؟؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟
بله آپدیتش همینه!نقل قول:
واقعاً تعجب میکنم که گزینه Side by Side رو نداره! نمیدونم دیگه چی بگم.
برای تغییر زبان تی وی لازم نیست به تنظیمات کارخانه برگردید!
دوست عزیزاگه فکرتازه ای به خاطرتون رسید حتما برای رفع این مشکل ماروراهنمایی کنید درضمن برای تغییرزبان توی منو بغیر ازتنظیم کارخانه ای زبان فارسی دیده نمیشه باید چکار کرد؟درضمن اگه تنظیم کارخانه کنم آپدیت پاک میشه؟
دقیقاً متوجه نشدم.شما توی تنظیمات تونستی تنظیمات زبان رو پیدا کنی؟ از اونجا راحت میشه زبان دستگاه رو تغییر داد بدون اینکه بخوای به تنظیمات کارخونه بر گردونی!نقل قول:
پیشنهاد میکنم از همین آپدیت استفاده کن.چون آپدیت علاوه بر حل بعضی از مشکلات، یه سری منو ها و قابلیت های جدید اضافه میکنه. ( و نمیدونم اگر به تنظیمات کارخونه برگردونی چه اتفاقی خواهد افتاد.)
سلام من به تنظیمات کارخانه برگشتم آپدیت پاک نشده بود همون برنامه ای که ریختم همون بود من فقط دنبال گزینه SIDE EBY SIDمیگردم که نیست آپدیت دیگه ای نیست که بریزم؟نقل قول:
درمنوی تنظیمات زبان وقتی همون اول زبان انگلیسی روانتخاب میکنی(درتنظیم کارخانه ای)بعد ازاتمام تنظیمات درSETUP
فقط 2زبان نمایش داده میشه که یکی انگلیسی ویکی دیگه نمیدونم چیه خط ژاپنی یاچینیه
فقط همون اول تنظیمات کارخانه ای میشه زبان فارسی رو انتخاب کرد.
والا تی وی من HX925 هستش و من فکر میکردم که تنظیمات تی وی های سونی مثل هم باشه که گویا تفاوت داره.به هر حال بهتره یکی از دوستانی که HX800 دارن، شما رو راهنمای کنن!نقل قول:
ممنون دوست عزیز من روی کمک شما حساب میکنم هر طور شده منو کمک کنید.ممنون.نقل قول:
سلام عزیز شما فیلم رو تو فلش میریزی و میزنی درسته؟ اگر این کارو می کنی نمیشه حتما باید یا از طریق ps3 یا بلوری پلیر تا گزینه های کنارهم یا لالا پایین ظاهر بشهنقل قول:
حتما باید از طریق دستگاه نگاه کنی تا گزینه پهلو به پهلو فعال بشه از طریق خود hx800 یا مدلهای دیگه سونی نمیشه
سلام.نقل قول:
من مشکلی ندارم.
برای من در هر حالتی همه گزینه های سه بعدی کردن فعال و قابل انتخاب هستش!
دوستمون روی تی وی HX800 مشکل دارن.
ممنون ازهمه دوستان که نظر داده اند .من فیلم رو با کامپیوتر می بینم مشکل من اینه که گزینه side by sideنیست این آپدیت رو که زیختم درمنوی 3dکه قبلا 5 گزینه داشت حالا 4گزینه شده قبلا گزینه ای تحت عنوان فرمت3dداشت که همیشه غیرفعال بود وحالا نیست وحال گزینه عمق 3dکه قبلا فعال بود حالا غیر فعاله.
عزیز هستش ولی حتما باید از طریق کابل hdmi متصل باشی
شما مطمئنید؟ میشه بگین tvی شما چیه ؟ اگه با کامپیوتری که کابل hdmiمیخوره فیلم روببینم گزینه ساید بای ساید ظاهرمیشه؟نقل قول:
دوست عزیز با عقل و منطق جور درمیاد چون اصلاً پهنای باند کابل PC جوابگوی فیلم HD نیست دیگه چه برسه به سه بعدی!نقل قول:
شما الان با کابل PC تصویرتون فول اسکرینه؟ چون برای من تصویر با کابل PC مثل یه قاب کوچیک در وسط صفحه تلویزیونه.
من چند وقتیه این تی وی رو گرفتم کیفیتش خوبه خدارو شکر،اما از وقتی که ماهواره رو بهش وصل کردم 4 یا 5 تا کانال هست که موقع پخش کردن اولش پرش میندازه بعد ثابت میشه آیا دلیل خاصی داره؟
دوستان کسی این آپدیت ریخته ؟توسایتش زده بود 5/12/2011
نحوه ریختنش مثل آپدیت قبلیه؟
درضمن این فایل که من ازسایت سونی دانلود کردم چیه؟
دوستان کجایند چرا جواب نمیدین؟
آدرس سایتش رودقیق بده تا من چک کنم بهت بگم
من فقط اینو پبدا کردم System Software Update (Version PKG4.107GAT) For Asia
03 Oct 2011 برای hx800
سلام،میشه بگین که چطوری باید ریست کنبم تا به قسمت تغییر کشور وارد یشیم؟
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
سلام،میشه بگین که چطوری باید ریست کنبم تا به قسمت تغییر کشور وارد یشیم؟ (برای اینکه گیرنده دیجیتالی مدل 40hx800 فعال بشه؟)
سلام اول کلید homeرومیزنی میای به تنظیمات سیستم بعد تنظیم عمومی وبعد کارخانه ای بعد yesبعد ازریست زبان انگلیسی وکشور استرالیا رو برای دریافت کانالهای دیجیتال انتخاب میکنینقل قول:
دوست عزیز لطفا درقسمت منوی 3dنگاه کنید ببینید گزینه ای به نام ساید بای ساید هست ؟خبرشو زود بدین.ممنون
بله گزینش هست ولی زمانی فعال میشه که شما از طریق ps3 یا دستگاهی دیگه همین فرمت یعنی کناره هم رو داشته باشیننقل قول:
نقل قول:
ممنون ازجوابتون دوست عزیز ولی من متوجه پاسختان نشدم اولا ps3چیه ؟وبعداینکه درحالتی که این دستگاه وصل نیست اون گزینه وجودداره وغیر فعاله؟یااصلا حذف میشه وموقع وصل دستگاه ظاهر میشه ؟آیا این گزینه درقسمت روشن خاموش کردن گزینه 3dیه یاردیف خاصی داره؟
یه سوال دیگه آیا بافلش فیلم زیر نویس داری رو نگاه کردی آیا زیر نویسش میاد یانه؟