قیمت جهانی این گوشی چنده؟
آل دیجیتال چرا اینقدر ارزون میده این گوشی رو؟
Printable View
قیمت جهانی این گوشی چنده؟
آل دیجیتال چرا اینقدر ارزون میده این گوشی رو؟
تهران هنوز رو ٧٥٠ تومانه
من هركاري كردم نتونستم إز ال ديجيتال خريد كنم مشكل داره
نه اتفاقا يكي از بچه ها مي گفت قيمتش اومده حدود 500 و حتي پايين تر
دیجی کالا
قیمت : 545000 تومان | بدون گارانتی (سرویس ویژه دیجی کالا: 48 ساعت مهلت تست پس از دریافت کالا) | همراه با مجموعه نرم افزاری GPS موبایل فارسی اقلیم
قيمت واقعيه اين گوشي الان زير 500 تومن هست
470 تومن بيشتر نيست
دوستان الان در حال حاضر براش بازی های مخصوص اومده؟
بعد هر بازی بریزی دکمه های گیمش کار میکنه یا نه؟
خود گوشی بازی داره ؟
مرسی
دوستدار شما یاشار
بوشهر قیمت امروز 450 - سفید - خیلی جیگر بوووود
بازی زیاد اومده براش...در اینده هم میادنقل قول:
دوستان الان در حال حاضر براش بازی های مخصوص اومده؟
بعد هر بازی بریزی دکمه های گیمش کار میکنه یا نه؟
خود گوشی بازی داره ؟
ورژن جدید اکثر بازی ها هم از دکمه هاش ساپورت میکنن....
شنیده بودم 60 تا داره
میتونین از ebay این گوشی رو به قیمت 412 دلار یا حدود 420 تومن بخرید!!
کد:http://cgi.ebay.fr/New-Sony-Ericsson-XPERIA-PLAY-R800i-5MP-Black-Phone-8GB-/320735814426?pt=Cell_Phones&hash=item4aad58231a#ht_4089wt_1139
الان آخرین قیمت این گوشی تو ایران چنده
قیمتی که هر جا گیر بیاد
بوشهر حدود 450 گیر میاد همون صفحه قبل رو خونده بودی میدیدی
جاهای دیگه هم باید همین حدودا باشه دیگه
سلام
میخواستم بدونم میشه بهش دسته هم وصل کرد؟
یا اگه دکمه هاش خراب بشه قابل تعویض هست؟
چون من خلیی از این گوشی خوشم امده.
تفاوت این گوشی با گوشی های دیگه مثل i9001 plus در چیه به جز اون پد گیمینگش
سخت افزارها که یکین
در ضمن بازیهای psp بهش میخوره ؟؟
در ضمن چه بازیهایی واسه این هست که واسه بقیع گوشی ها نیست؟؟؟
آخه میخواستم بدونم اگر تفاوتش تو بازی فقط همون دکمه های بازی هست نگیرم!!!
آی 9001 کلاک سی پی یوش 1.4 هست .. خروجی تی وی .. باطری قوی تر .. ال سی دی سوپر آمولد پلاس .. 8گیگ حافظه داخلی .. 2گیگ رام .. بلوتوث 3 و فیلمبرداری اچ دینقل قول:
بازیهای پی اس پی بهش نمی خوره
بازیهای پی اس وان رو با امولاتور هم میشه تو گوشیهای دیگه بازی کرد ولی بصورت تاچ که یه کم مشکله
این گوشی تنها مزیتش همینه .. ال سی دیش هم می گن تعریفی نداره
اگر گوشی می خوای آی 9001 بگیر من اینو اصلا به عنوان گوشی قبول ندارم :46:
بله ميشه دسته هم وصل كردنقل قول:
سلام
میخواستم بدونم میشه بهش دسته هم وصل کرد؟
یا اگه دکمه هاش خراب بشه قابل تعویض هست؟
چون من خلیی از این گوشی خوشم امده.
قابل توجه شما و مهدينقل قول:
تفاوت این گوشی با گوشی های دیگه مثل i9001 plus در چیه به جز اون پد گیمینگش
سخت افزارها که یکین
در ضمن بازیهای psp بهش میخوره ؟؟
در ضمن چه بازیهایی واسه این هست که واسه بقیع گوشی ها نیست؟؟؟
آخه میخواستم بدونم اگر تفاوتش تو بازی فقط همون دکمه های بازی هست نگیرم!!!
اين گوشي يه قسمت داره تو ماركت كه بازي هاي مخصوص و بهينه شده براي اين گوشي براش مياد ...
البته امولاتور هاي پي اس وان هم هست ولي هيچ وقت با كيفيت بازي هايي كه خود سوني ميده براش بيرون نيست و روونيه بازي هاي اپتيمايز شده رو نداره ...
نزديك به 60 تا عنوان بازي هم براش اومده ! آخرين خبري كه دارم!اگه بيشتر نشده باشه.
اگه اشتباه نكنم امولاتورا قابليت استفاده از گيم پدش رو ندارن ... يه امولاتور قرار بود بياد نميدونم اومد يا نه.
يه ويژگي ديگه كه اين گوشي داره و هيچ گوشي ديگه اي تو بازار نداره دو كاناله بودن مموري(رم) اين گوشي هست كه اين قابليت اين گوشي رو بيشتر به يه گوشي مخصوص گيم تبديل ميكنه!
Xperia Play is the currently the only device that possesses a dual channel DDR2 memory working at 300 Hertz. This increases the performance as data can be passed much faster between components such as the CPU and the GPU, and enables it to perform heavy duty tasks optimally, and to keep a constant 60fps refresh rate in games
البته اگه الان موتور ياماها نياد اينجا قار قار كنه...
اوه اوه چه امکاناتی داره پس:31:
منظور من اینه گوشی جای خودش کنسول بازی هم جای خودش :46:
Optimus 3D هم رمش دوال چنله ; ) فکر میکنم Droid Bionic هم دوال چنل باشه...نقل قول:
يه ويژگي ديگه كه اين گوشي داره و هيچ گوشي ديگه اي تو بازار نداره دو كاناله بودن مموري(رم) اين گوشي هست كه اين قابليت اين گوشي رو بيشتر به يه گوشي مخصوص گيم تبديل ميكنه!
Xperia Play is the currently the only device that possesses a dual channel DDR2 memory working at 300 Hertz. This increases the performance as data can be passed much faster between components such as the CPU and the GPU, and enables it to perform heavy duty tasks optimally, and to keep a constant 60fps refresh rate in games
البته اگه الان موتور ياماها نياد اينجا قار قار كنه...
پس در کل امکانات شاخی نداره که بخوان روش مانور بدن...
نه!چيز خاصي نداره
همينه ديگه!
خبر دارم در حد تيم بارسلون
عرضه بازي هاي پي اس ويتا براي اكسپريا پلي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوني اعلام كرد play station PC suite آماده ارائه محصولات پلي استيشن براي دستگاه هاي داراي گواهي نامه پلي استيشن ، ميباشد...
مشروح اخبار :
کد:http://www.xperiablog.net/2011/09/15/official-playstation-suite-coming-to-xperia-play/
حالا ديگه اين گوشي حرفا براي گفتن داره! ولي من موندم چه جوري ميخواد بازي هاي ويتا با اون قدرت براي اين گوشي بياد! مطمئنا عنواني مياد كه قدرت اين گوشي جواب گو هستن
فک نکنما....:13:
مگه اینکه بازیهای گرافیک پایینش بیان براش...
پی اس ویتا چهار هسته ای هست و این یه هسته ای...
بازیهای پی اس پی عادی رو پورت کنن شاهکار کردن...سونی یه چیز پرونده فروش گوشیش بالا بره..: دی
خیلی از این گوشی خوشم اومده.
میخواستم یه سوال بکنم.:11:
آیا میشه این گوشی رو به TV وصل کرد؟حالا هر طوری که بشه.
یه سوال در مورد اکسپریا پلی :
فرض کنید بازی NFS Shift یا Asfalt 6 رو ریختید تو گوشی چه طوری میشه از کیبرد اکسپریا پلی تو این بازی استفاده کرد کرد من تو تنظیمات این دو بازی و کلا اکثر بازی های اندروید تنظیماتی برای دکمه تعریف کردن ندیدم
من بازیها رو از کجا دانلود کنم؟
سلام دوست عزیز یه سری به لینک زیر بزید بد نیست دورو بر 100 بازی اینجا گذاشتننقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1217060
salam baba man az cd haye ps1am image migiram ba nero vali vaghti image migire tuye jadvalesh mizane ye chiziyo nemikhone vaghtiyam ke kamel image migire o mirizamesh ruye goshim gushim saportesh nemikone.barnameam rikhtam ruye gushim bazam barnamehe saportesh nemikone:41:. chikar konam?
میخوام روی گوشی اکسپیرا پلی بازی بریزم نمیشه ی برنامه چینی گرفتم و نصب کردم بعد بازی هم ارم روش دابل کلید میکنم گزینه اول رو میزنم که نصب بشه میره گزینه بعد دوتا کادر میاد که ی چیزی میخواد زبانش هم چینی
گوشی رو هم به سیستم وصل کردم
شما کدوم روش رو پیشنهاد :11:میکنید؟
سلامنقل قول:
پس به چه دردي ميخوره؟:2:
يعني ازنظراجراي بازييXPERIA Play=psp go نيست؟!!!!!!!
سلام من احتمالا دو ماه دیگه یه دونه از اینا بخرم(شاید هم یه چیز دیگه گرفتم ولی احتمالا از خانواده xperia)با سرچ هایی که تو اینترنت زدم،اولا فهمیدم ضخامتش زیاده نزدیک 16میلی متر،پورت hdmi هم نداره،میخواستم از کسایی که این گوشیو دست گرفتن بپرسم با وجود ضخامت یه ذره ضایع نیست تو این بازاری که گوشی های نازک مده؟و واقعا پورت hdmi نداره،در صورتیکه مدل های ارزون تر مثل neo این قابلیت رو دارن.
خیلی ممنون
سلام دوستان.
تازگی ها گوشییم ناجور هنگ میکنه....بعدش گوشی صفحش سفید میشه که توش نقطه های سیاهه (میشه گفت صفحه برفکی میشه(سفید سیاه...) ولی لمسیش کار میکنه ولی تصویر نشون نمیده...یکم باش ور بری درست میشه باز دوباره همین جوری میشه!!!من 5 ماهه این گوشی دارم تا به حال اصلا هنگ نمیکرد چه برسه به برفکی بشه!
امکانش هست ویروس گرفته باشه؟ چون من دو روز پیش گوشیمو به کامپیوتر رفیقم وصل کردم که فکر کنم سیستمش ویروس داشت....درضمن رمم در میارم همین مشکلو دارم.
خواهشا کمکم کنید...خیلی کلافم.نمیخوامم ریستش کنم چون 10 تا بازی دارم که با دکمه هاش کار میکنه اونا پاک میشه یا نه؟مرسی.منتظرم.
دوستدار شما یاشار
یه ریست فکتوری کنید ببنید درست میشه؟نشد یه آپدیت بزنید گوشی حال بیاد:)
یک بکاپ از نرم افزارات با تیتانیوم بک اپ بگیر.بعد رام عوض کن.البته اول باید روت کنی.
مرسی دوستان
من زیاد وارد نیستم.ریست فکتوری کنم تمام نر م افزارام پاک میشه؟
راستی مشکل دیگه گوشی روشن میکنم از اولش سیاه سفیده(برفکی) تا اینکه روشن بشه تصویر نمیده....بعد مدتی نصف صفحهش درست میشه نصفش برفکی بعد هنگ میکنه!.........یعنی اجازه نمیده برم توتنظیماتش که ریست فکتوری کنم....
.
.
.
ریست فکتوری همه رو پاک میکنه؟؟؟راهی نیست که نرم افزارام پاک نشه...قبلا ریست تنظیمات کردم درست نشد ترسیدم فکتوری کنم.
تیتانیوم چیه نرم افزاره باید اول نصب کنمش دیگه که نمیشه........ترو خدا کمک کنید.:40:
دوستدار شما یاشار
اول باید گوشیت رو روت کنی.بعد titanium backup رو نصب کنی.بعد میتونی از هر بازی یا نرم افزاری بک اپ بگیری. از 1mobile market میتونی نصبش کنی.
این بنده خدا ظاهرا زیاد وارد نیستن.پس بیخیال ریختن رام بشید.
شما با خود گوشی میتونید از کانتکتها بک آپ بگیرید.توی همون قسمت کانتکت گزینه بک آپ داره.
واسه برنامه ها هم با همه برنامه های بک آپ میتونید بک آپ رو تهیه کنید.واسه اسم ام اس ها هم mms and sms backup هست.از اون ساتفاده کنید.دیگه چیزی نمیمونه.
مرسی دوستان...
ولی الان دیگه از اول که روشن میشه برفکیه تصویر نداره تا روشن میشه....نمیتونم بک اپ یا مستر ریستش کنم چون چیزی معلوم نیست...ولی لمسیش کار میکنه!!!
فردا میبرم علاالدین بدم اپدیتش کنند...مرسی.
دوستدار شما یاشار
شايد مشكل از صفحه نمايش باشه!
نه فکر نکنم رعوف جان.
اخه اولشم همین طور بود ولی بگیر نگیر درست میشد 5 ساعت خوب بود بعد یهو برفکی میشد یکم ور میرفتم درست میشد!ولی روز به روز پیشرفت کرده الان تقریبا همش اینجوریه(برفکیه)1 ساعت ورمیرم تازه 2 ثانیه صفحه میاد هنگ میکنه...فکر نکنم سخت افزاری باشه چون نه ضربه خورده نه صفحه سوختست....لمسیشم کار میکنه.
الان وقت امتحانامه...سرم شلوغه میدم اپدیتش کنن خبرشو میدم.از راهنمایی همتون ممنون.
دوستدار شما یاشار
سلام امروز گوشیمو بردم موبایل فروش محلمون...طرف زیاد وارد نبود گفتش از فلت شه! یعنی چی؟ خرجش بالا رفت :31: من که فکر کنم با اپدیت درست شه...به هر حال میخوام فردا برم علا الدین اشنا ندارم میترسم گوشی باز کنن لوازمشو عوض کنن:41:
دوستدار شما یاشار