به نظرت زور کسی که یک سال کنگفو کار کرده بیشتره یا کسی که کاراته کار کرده ؟
به نظرت زور کسی که یک سال کنگفو کار کرده بیشتره یا کسی که کاراته کار کرده ؟
خوب شد سر این بحث رو باز کردید .
مقایسه ورزش های رزمی با یکدیگر :
توضیح رو با چند سئوال شروع کنیم :
- آیا درس جغرافیا بهتر است و بر علم بیشتر می افزاید یا شیمی ؟
- آیا ورزش بسکتبال زیبا تر است یا فوتبال ؟
- آیا شغل دکتری تخصصی بهتر است یا استاد دانشگاه ؟
- و ............ هزاران سئوال مشابه
هیچکدام از سئوالات بالا جواب قانع کننده ای ندارند و فقط از روی علاقه و تعصب میشه به اونها پاسخ داد ، و اینکه کدوم ورزش رزمی بهتر است ، مانند سئوال های بالاست .
اول علاقه ، دوم توانایی انجام ورزش از لحاظ فیزیکی و بنیه بدنی ملاک های انتخاب رشته هستند ، و همراه باهم مثل دوبال موفقیت میشن . مثلا من علاقه زیادی به دوی 100 متر دارم اما وزنم 95 کیلو هست و قدم 165 !!! بنابراین هرچقدر هم که بخواد با این وضیعت نمیتونه ، یا من قد 190 با وزن 85 دارم ، مناسب تکواندو اما هیچ علاقه ای بهش ندارم بنابراین توی این ورزش موفق نخواهم شد .
مقایسه ورزش ها کار عاقلانه ای نیست همونطور که شما به هیچ وجه نمیتونید یک فیزیکدان رو با یک استاد تاریخ از نطر اطلاعات مقایسه کنید همینطور یک فوتبالیست رو با یک بسکتبالیت یا یک روانشناس رو با یک مهندس کشاورزی ، همینطور یک کونگفوکار رو با یک جودو کار
محتوای مخفی: پاسخ به کاربر mohammad varaste
اما کنگفو مسابقات جهانی نداره چون یک ورزش وحشیانه هست اما کاراته و تکواندو به خاطر اینکه ورزش کنترل شده ای هست منظورم کنترل ضربات هست مسابقات جهانی داره من خودم کمربند زرد رشته کاراته هستم و خیلی هم راضی هستم
به نظر من دعوا اصلا خوب نیست بهتره تا جایی که امکان داره مشکلات رو با زبون حل کرد نه با جنگ و دعوا
دوستان شما قضاوت کنیدآیا جنگ و دعوا کار خوبی می باشد؟؟؟؟
نقل قول:
کار خوبی که نیست دوست عزیز ولی بعضی جاها اجتناب ناپذیره
کنگفو هم وحشیانه نیست! هر ورزشی قاعده های خودشو داره حالا چون توی کاراته و تکواندو ضربات کنترل شده هست ما باید ورزش های دیگه مثل موی تای- کیک بوکس و .... رو مسخره و وحشیانه بدونیم؟!
جنگ ، دعوا ، خشونت ، عصبانیت و حتی کل کل های ساده همگی نشونه های نا امنی و انرژی منفی همراه خود دارند . حتی یک حرف ساده یا یه " نچ " گفتن ساده در جای نامناسب باعث این جریان ها میشه و ممکنه تا آخر روز فکر شما درگیر کنه و باعث تضعیف اعصاب شما بشه .نقل قول:
بارها و بارها شده در موقعیت های فوق العاده خطرناک در آستانه ی دعوا قرار گرفتم اما همیشه سعی کردم تا جاییکه میشه از اینجور چیزا دوری کنم ، مثلا همین امروز درست چند قدم جلوتر از پل عابر پیاده دوتا جوون داشتند از خیابون رد میشدند و نزدیک بود بزنم بهشون ، هرجوری شد موتور رو جمع کردمش اما وقتی ایستادم بهشون میگم " پل عابرپیاده کنارته چرا از رو اون نمیری " برگشته با لحن بدجور و تهدید آمیز میگه " به تو چه از هرجا دوست داشته باشم رد میشم ، حرفیه " ؟!!؟
تا جاییکه میتونید از دعوا دوری کنید ، صفحات حوادث روزنامه رو بخونید ، قاتلین درگیری ها در آخر همین حرف رو میزنند : " نمیخواستم اینطوری بشه فقط میخواستم بترسونمش "
درباره کنگفو ، اول اینکه جدا از ورزش کنگفو یک هنر فوق العاده ظریف و زیبا هست ، بیشتر سبک های کنگفو فقط دارای فرم هستند و کمتر روی مبارزه تمرکز دارند مثل "کاراته وادوکای" و تمام این فرم ها برای رسیدن به تمرکز و آرامش هستند . اینکه کنگفو رو فقط با چند سبک مثل ساندا تعریف کنیم کار درستی نیست ، در مورد وحشیانه بود هم باید یادتون باشه هر ورزشی قوانین خودشو داره و کسی که وارد اون ورزش میشه حتما از قوانین خبردار هست و مشکلی با اونها نداشته که ادامه میده . ظاهر خشن بودن یا لطیف بودن در کنترلی و غیرکنترلی بودن هست که مثلا کیوکشین یا موی تای ، بوکس و .... غیر کنترلی هستند ولی تکواندو ، وادوکای ، توآ و .... کنترلی .
مهم نفس ورزش هست که جوانمردی ، متانط ، تواضع ، احترام و .... رو آموزش میده .
دوستانی که علاقه مند به ورزش کنگفو هستند... خیلی ساده بگم، مذهب و مکتب ووشو به راحتی میتونه جوابگوی نیازهاتون باشه... ووشو یک سبک رزمی مثل کنگفو، تکواندو یا کاراته نیست... ووشو یک مذهب و مکتب است که شامل تمامی فرمهای مبارزاتی کنگفو میشه... چانگ چوان : مبارزه شمالی نانگ/نن چوان : مبارزه جنوبی تای چی چوان : مبارزه به سبک تاچی یا مرکزی شاید از خودتون سوأل کردید که افرادی مثل چکی چان، بروسلی و یا چت لی که اینها نامهای مستعارشون هستند چه سبکی از ورزش رو استفاده میکنن ؟ (چه سبک کنگفویی؟؟) خیلی سادس، برای مثال فردی مثل جت لی که در مکتب ووشو پرورش یافته سبک مرکزی رو استاده میکنه، که تجلی این سبک رو توی فیلم تای چی میبینید که خودش نقش اولش هست ! خلاصه اینکه من کلی دلیل اثبات میکنم ووشو کامل ترین و جامع ترین و بدون عیب و نقص ترین رزم نسبت ب بقیه سبک ها مثل تکواندو و یا 50 تا سبک کنگفوی من-در-آوردی هست که اخیرا میبینید بوجود اومده... (کنگفو فایتینگ و فوتایمو و 21 و ... همگی دارای یکسری عیب هستند که در دراز مدت فرد رو دچار نقص فیزیکی میکنن) ووشو دو قسمت میشه : سانشو ----> ساندا ----> سانداوانگ تالو علت اینکه گفتم، سانشو بعد ساندا و بعد سانداوانگ بخاطر حفظ ترتیبش از نوع آماتور به حرفه ای بودش، در سانشو لباس شما بسیر کامله (هوگو، کلاه، دستکش، کاپ و ...) و برخی از ضربات مجاز نیست (مثل ضربه پا تو سر حتی در سنین بزرگسال و یا ...) ولی در ساندا بسیاری از ضربات آزاد اعلام میشه بغیر از از زانو و آرنج... و در آخر سانداوانگ که در حال حاضر بخاطر خشونت بسیار بالا بصورت رسمی آموزش داده نمیشه... (این سبک سنگین ترین دفاع شخصی و کشنده ترین نوع محسوب میشه که در حال حاضر به ارتش سرخ چین آموزش داده میشه) تالو یا همون رزم سایه ها یک ورزشی بسیار از لحاظ ذهنی سنگین ولی زیبا هستش... [برای اطلاعات بیشتر خودتون به سایتهای مرجع رجوع کنید] ووشو از دو کلمه وو- (Wu) به معنی رزم و -شو (Shu) به معنی نمایش میباشد ! بنده خودم اولین بار به قصد دفاع شخصی با این مکتب آشنا شدم ولی الانبهش اعتقاد قلبی دارم که یک ووشو کار حرفه ای به راحتی میتونه حتی یک جودو کار حرفه ای رو شکست بده، در شرایط یکسان !
یه ورزش اسرائیلی هست به اسم کراوماگا ، خوراک جنگهای خیابونیه :31: البته تا اونجاییم که شنیدم 90 درصد ضرباتش کشندست :31:
تا حالا اسمش رو نشنی بودم،ممون از اطلاع رسانیت :46:نقل قول:
ولی خب کشنده بودن به درد جنگ خیابانی نمیخوره، حتی سانداوانگ هم برای افراد نظامی و کسانیکه توی ارتش کار میکنن خوبه، چون "توی جنگ حلوا پخش نمیکنن که ! :-)"
من خلع سلاح رو بیشتر ترجیه میدم :-/
چون الان بلانسبت دوستان دست هر الف بچه و تازه به دوران رسیده ای چاقو و سلاحهای جور و جور اعم از شوکرهای مختلف، چاقوهای دسته کوتاه، متوسط و حتی دسته بلند (مثل قداره و ...) هستش و خلاصه اینکه خیلی باید مراقب بود...
حالا چاقو قابل کنترل هستش ولی شوکر یکم سخته کارش، چون یک پالس شوکر برابره با 7 دقیقه کما و بیهوشی ! :-/
هر پالس 105 ولت وارد بدن میکنه که در چند پالس مداوم فرد رو تا سکته قلبی و در بعضی موارد سکته مغزی پیش میبره... :-/
باید واقعا سریع بود...
ولی خب این توصیه من :
تکنیک + جسارت = دفاع شخصی...
خدای تکنیک باش، ولی اگر جسارت نداشته باشی کارت تمومه :-/ :-( :-)
این جمله تآیید میشه. اساسینقل قول:
خدای تکنیک باش، ولی اگر جسارت نداشته باشی کارت تمومه :-/ :-( :-)
یه چیزی بگم:
ما تو محلمون یه بابایی رو داریم که آدم شری هستش...
زیاد دعوا و از این شلوغ کاری ها کرده
خیلی ها بودن که خدای کشتی.تکواندو و... بودن ولی کسی جرآت نمیکنه باهاش یقه به یقه بشه
چرا؟
چون زیاد تو درگیری بوده
تنها راه اینکه مبارز قدر خیابونی بشی کتک خوردنه
باید انقدر تو دعواها باشیو کتک بخوری تا اینکاره بشی
ولی اگه قرار باشه آدم مثبتی باشینو بدون سابقه درگیری و این حرفا بتونین تو یه بی احترام به ناموس شبانه جلوی یه نفر دربیایین
بهترین ورزش موی تای هستش
کافیه یخورده درموردش جستجو کنین
متاسفانه امروزه زورگیری در خیابان های شهر زیاد شده؟کسی میتونه راه کارهایی برای دفاع از خود بگه؟چه ورزشی مناسبه؟
اخه این چند وقته علاوه بر این که هیچیزی که داری میگیرن ازت اخرش یه چاغو هم میزنن میرن
من اهل ورزش نیستم ولی پارسال تصمیم گرفتم اینو یاد بگیرم که گویا چند تا شاسکول این ورزش رو ممنوع کرده بودن و پدر صاحاب اساتید رو هم در آورده بودن...نقل قول:
مثل این که قبل از انقلاب به چریک ها آموزش میدادن
وقتی طرف مجهز به یه اسپری یا شوکر باشه بعید میدونم این ضربات بتونه کاری پیش ببره
وقتی مجبوری باید تمام تلاشتو بکنی ، تازه وقتی یه ورزش رزمی هم بلد باشی اعتماد به نفست هم بیشتر میشه ، حداقل جلوی کسی که اون دوتا رو نداشته باشه میتونی مقاومت کنی با توجه به اینکه خیلی راحت میتونن بهت گیر بدن وقتی اونا تو کیفت باشه به چاقوی میوه خوری وقتی گیر میدن چه برسه به اسپری یا بدتر شوکر .
بنظرم بهترین دفاع شخصی رو ورزش تکواندو داره
خیلی کارآمد می تونه باشه
خیلی از ورزش ها اون جرات از خود دفاع کردن رو حتی اگه عالی هم باشی نداره! عامل اصلیش ترسه...
این ورزش هم انعطاف پذیر بدن رو خیلی بالا میبره هم سرعت خیلی زیادی برای دفاع از خود داره
پس پیشنهاد میکنم از همین الان حتی تو هر شرایط سنی که هستید این ورزش رو شروع کنید:46:
من هنوزم منتظرم که شروع کننده این بحث یه نتیجه گیری کلی کنند و چندتا سئوال بی جواب رو پاسخ بدن .
لطفا این موضوع رو به تمسخر نگیرید ، اهمیت این موضوع کم نیست .
همیشه پیشگیری بهتر از درمان هست بنابراین بهتره قبل از اینکه همچین اتفاقی بیوفته آمادگی لازم رو داشته باشیم .
بله نتیجه گیری ! مهمترین قسمت .
بعد از پاکسازی تایپیک از اسپم ها و پست های بی محتوا و بی ربط ، نتیجه گیری هم میکنیم .
دو تا دوست داشتم یکی شون بکسور بود یکیشون هم فقط بدنساز بود ، اون بوکسوره با چند نفر دعواش شد زدن دخلشو اوردن:| ولی جلوی اون بدن سازه چند تا زورگیر گرفتن که زد همشونو اش لاش کرد!!
نمیخوام بگم چه ورزشی خوبه چی بد، مسئله دل جرات دعوائه اگه دل جرات داشته باشی با یکمی زور هم میتونی از خودت دفاع کنی ولی اگه نداشته باشی استاد هم باشی و... (البته اینو دوستان تو پستای قبل گفته بودن واسه تایید حرفشون تکرار کردم).
بهترین ورزش!!!
داد و هوار و قربت بازیه(نمیدونم درس نوشتم یا نه:دی)
تو خیابون که دعوات بشه طرف صبر نمیکنه تا شما فنون رزمی اجرا کنی!!:n25: گیریم فرصت هم داد با لباسی که تو خیابون راه میرین میتونین فنون رو اجرا کنید؟!؟
اگه میخوای کتک نخوری یا حداقل کمتر بخوری یکی دوتا فوحش با فریاد یاد بگیر و مثل دیونه ها بزنشون همین که ببینن اینکاره ای یه ترسی تو وجودشون شکل میگیره که از تمام فنون کارساز تره! این بهترین دفاعه!!! خیلی ها هم جواب گرفتن.
باهاش بشینی همونجا شطرنج بازی کنی شکستش بدی اونوقت خودش مثله بچه آدم سرشو میندازه پایین و میره پی کارش:n02:نقل قول:
جدا از شوخی
الان جوری شده که دعواهای خیابونی مثله داداشی به هیکلت نیگاه نمیکنن. سریع یه چاقو درمیارن و خلاص....!
ورزش تکواندو هم تمرکزتو خیلی بالا میبره و تو دفاع شخصی و ترس خیلی کمتری از حریفت داری حتی اگه چاقو بکشه جلوت
اگه یه سری به گوگل بزنید و طرز دفاع شخصی این ورزش رو با سلاحهای سرد ببینید با من هم عقیده میشید:n06:
من هم تكوانزو ميرفتم هم كاراته ولي به نظرم بدنسازي از همشون تو اين زمينه بهتره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
خب من این احتمال رو میدم که شما تخصصی این ورزش رو دنبال نکردید و از عوض کردن رشته رزمیتون میشد فهمید که بطور حرفه ای یک رشته رزمیتون رو دنبال نکردید!نقل قول:
بدنسازی هم میتونه کار ساز باشه ولی اگه ولش کنید برمیگردین همونه خونه اولتون!
از بین کاراته و تکواندو
روشهای دفاع از خود در برابر حرکات ناگهانی از سوی حریف قطعا تکواندو نسبت به کاراته آقای میکنه :n01:
موفق باشید...
كاملا درسته.ولي تكواندو بيشتر حالت نمايشي داره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اول از همه اینکه عنوان تاپیک تغییر کرد چون خیلی مناسب انجمن ورزش نبود ...
دوم اینکه ما در این انجمن نه جایی برای اسپم زدن داریم و نه به هیچ عنوان از این قضیه استقبال میکنیم .
بنابراین دوستانی که بخوان به هرشکلی فعالیتی داشته باشند که اهدافی غیر از فعالیت مفید در انجمن رو شامل بشه بدون تعارف و بدون لحظه ای فوت وقت دسترسیشون به انجمن بسته خواهد شد .
تاپیک هم پاکسازی شد .
=>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
نقل قول:
بله درست میگید دوسته عزیز ولی این حرکات نمایشی می تونن زهر دار باشند واسه حریف و واسه همین ورزش انعطاف پذیر محسوب میشه
تکواندو بر خلاف خیلی از رشته های رزمی باید با ذهن حریف بجنگی نه فقط با زور بازو....!
برای موفقیتت تو این ورزش باید هم از فکر کمک گرفت و هم از زور بازوت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره قسمت های مختلف یک ورزش رزمی هست .نقل قول:
بخش حرکات نمایشی جزو تمام ورزش های رزمی هست ، مثل کیوکشین کاراته ، کونگفو ، تکواندو و حتی بکس .
این حرکات بیشتر توی همایش ها و مناسبت هایی که رزمی کارها رو دعوت میکنن نشون داده میشه . مثلا یکی از حرکاتی که توی آیکیدو با چند نفر تمرین کردم پاییز پارسال بود ، من یه ضربه به شکم دشمن 1 می زنم و وقتی خم شد از روی کمرش قلت میزنم و پامو به دشمن 2 میکوبم . کاملا مشصخه که همجین حرکتی توی دعوای واقعی اصلا عملی نیست .
یا بهترین مثال ، مبارزه های بمتن توی فیلم dark knight return .
من بیشتر از بی عدالتی بعد از دفاع از خود می ترسم.
یکی از آشنایان یک بار برای دفاع از ناموس یک بار هم دفاع از خود تو کلانتری براش پرونده درست کردن چند وقت پیش با یه زورگیر درگیر شد داشت میبردش کلانتری زنگ زد به ماموری که باهاش رفیق بود گفت بهتره نیای کلانتری چون خودت پرونده داری ممکنه خودت گیر کنی، آخر عدالت.
چند سال پیش یه بار هم با مربی یه باشگاه دعوام شد سر هیچی فحش داد و اومد زد تو گوشم منم زدمش بزن بزن شد واقعن وحشی بود ولی زورش نرسید ملت جدا کردن بعد یارو زنگ زد به پلیس گفت یکی از اشرار و ارازل اومده جو محل رو بهم ریخته ،اینجوری شدم :n04: ، منم گفتم وایمیستم پلیس بیاد تو حمله کردی همه شاهدن، ولی دیدم هیچکی شاهد من نشد دورو بریای یارو یا رفیقاش بودن یا شاگرداش، یه پسره هم اونجا بود گفت من دیدم تو شروع کردی، خلاصه من موندم تو کف مرام و جوانمردی ورزشکاران!
بعد یه پیرمرده یواشکی اومد گفت: تو معلومه خانواده داری آدم خوبی هستی بهتری بری پات کلانتری وا نشه و از این حرفا، مامانم هم هی زد میزد به گوشی برای اینکه نگران نشه بی خیال شدم و رفتم.
بعدم فهمیدم طرف دارو میزده و مواد میزنه و هر چند وقت یه بار با یکی دعوا میکنه، یه بار هم حسابی زده بودش.
خلاصه اینقدر که عوارض بعد از دعوا دست و پامو شل میکنه خود دعوا نمیکنه، دیه و بی عدالتی و زندان و نگرانی خانواده و...
ولی آدم روانی و قاطی زیاد شده، چند ماه پیش تو خیابون میرفتم سرم پایین بود یکی از اقوام فوت شده بود خیلی تو فکر بودم یهو یه پسره تو مایه های 20-18 ساله لاغر و باریک و دراز یقه منو گرفت گفت تو با مامان من چیکار داری و شروع کرد رو من فن اجرا کردن یه ضربه فرستاد طرف سیبک گلوم ولی جون نداشت محکم بزنه ولی طرف ضعیف بود بعد مامانش اومد دعواش کرد و بردش.
منم دستام تو جیبم بود و اصلن آمادگی نداشتم اگه زورش بیشتر بود ممکن بود کتکی بخورم ولی واقعن موندم تو کار آدمها و این دوره زمونه!
فکر میکنم پسره تازه رفته بوده باشگاه منم سر به زیر و مظلوم بودم فکر کرده زورش و فن هاش رو من هم امتحان کند.
سلام...:n12:
توی ایران جایی برای یادگیری Krav Maga داریم؟:n25:
لابد می خوای ورزش اسراییلی فدراسیون هم داشته باشه :n09:.
زیاد تو قید و بند سبک و اینا نباش.
غیر از تکواندو اکثر سبک ها خوبه :n02:.
تکواندو مگه چه ایرادی داره ؟ من کار نکردم ولی چون میگید خوب نیست می خوام بدونم .نقل قول:
یکمی مزاح بود آخه اون دوستمون هی گفته بود تکواندو.
ولی چون بحث تاپیک راجب دفاع شخصی بود در کل ورزش هایی که بیشتر تکنیک هاش با پا و از فاصله ی دور هست رزمی کار رو به این هدف نمیرسونه، و گرنه تکواندو به خودی خود ورزش خوبی است.
بجه ها کیوکوشین هم ضربات قوی داره،ازش غافل نشین
یه ویژگی خوب دیگش هم اینه که اگر کامل کار کنی،کتک خوری در حد بنز میشه و اصلا ضربه اثر نمیکنه :دی
گرچه واقعا ورزش ایده آل برای درگیری خیابونی نیستش،اما الحق بدن رو آب دیده میگنه و اعتماد به نفس و جسارت رو بالا میبره
2 ساله دارم کار میکنم و کاملا تغییرات جسمی و روحی برام محسوس بوده
یه سالو نمیدونم ولی زور هیچ کنگفو کاری به ما کاراته کارا نمیرسه:n09:نقل قول:
اي داد بر من!نكنه برين تو خيابون فن اجرا كنيدا!اونطرف كه نمي دونه چطور دفاع كنه اصلا ابدا حتي كتك خورنده سعي كنيد شما باشين!!:n27:
نقل قول:
عزیز مگه دعوای توی خیابون بهت فرصت فن اجرا کردن رو میده دور از جون شما تا بیای به خودت بیای یه بچه سن پایین چاقو رو تا دسته میکنه تو پهلوت (روح اله داداشی خدا بیامرز کی بود !!)
چند وقت پیش که ارازل و اوباش رو آورده بودن برای تماشای ملت / اکثرشون بین 14 تا 20 سال بودن نگاهشون میکردی خیلی هاشون داشتن از ضعیفی میشکستن ولی همونا اکثرا خفت گیر بودن و ...
خلاصه که توی دعوای خیابونی به نظر من مهم یکی سریع زدن هستش یکی جاهای حساس زدن هستش و یکی هم استرس گرفتن هستش اگر کسی استرس بگیره فکرش از کار میافته و اگر فکرت از کار بی افته نمیدونی کجا یا چه جوری باید بزنی و مهمتر چطوری دفاع کنی و باز از اینا مهمتر در رفتن هستش که اگر گیر بی افتین باید یه دو سالی برین و بیاید غیر از دیه و این صحبت ها و ...
پ ن : کلا دعوا خوب نیست :n02: بیاید با هم دوست باشیم :n11:
چرا همه فکر میکنن ورزش رزمی برابره با دعوا؟!!!!!!!!!!!!!! ورزش رزمی دو تا چیز مهم بهتون یاد میده
1- چطور از خودتون دفاع کنید
2- هیچوقت شروع کننده حمله نباشید
همه رزمی کارایی که مقام میارند چون بلدند چطور از خودشون دفاع کنند
در مورد دفاع شخصی هم باید بگم دو تا اصل خیلی مهم داره
1- به هیچ عنوان شروع کننده دعوا نباشید
2- فکرتون رو متمرکز کنید
دقیــــــــقا!نقل قول:
ما اولش همه تعهد دادیم که دعوای خیابونی راه نندازیم و
بله همیشه وقتی برنده ای که ضد حمله ات خوب باشه وما رزمی یاد میگیریم
که دفاع کنیم نه حمله..
به نظر من اگه کنار تمام ورزش ها پرورش اندام هم کار بشه خیلی عالیه ...
به نظر من یا کماندو کار کنید بعدش دای دو جوکو و در آخر بوکس به دلیل اینکه در دعوا سرعت از همه چی مهمتر هستش مخصوصا اگه توی محله شما نباشه و باید کار طرف رو کمتر از 10 یا 15 ثانیه تموم کنید کماندو اگه مجوز داشته باشه اینو بگم که عین یه تانک تسلا سریع و کاملا پرقدرت طرف رو به معنای کامل کلمه منفجر می کنید و در بیشتر مواقع بعد 15ثانیه طرف رو حداقل به مدت 5 یا 6 ماه تضمینی خونه نشین می کنید و متشکل از پند رشته رزمی هستش بوکس ، کشتی ، گونگ فو، جودو و غیره هستش و در هر حالتی با بالاترین کیفیت در اختیار شماست بعد از اون رشته دای دو جوکو هستش و قانونی هم هستش ولی دوزش کمتر از کماندو هست ولی در آخر هم بوکس بدلیل اینکه خیلی سریع و چابک طرف رو از طرف سر و صورت مورد حمله قرار می دین و می تونین از ضربات چاقو هم فرار کنین و جای خالی بدین و حریفان رو به دست دکتران زیبایی بسپارید .
ورزش فقط تکواندو من خودم کمربند ابیم قبل اینکه برم تکواندو عصبی بودم حالا نه کند بودم الان سریعم ترسو بودم حالانه وا قعا زندگیمو عوض کرد حالا دارم اماده میشم برای مسابقات استان:n07:
آقا؛ما از هیچکدومش خیر ندیدیم!!این سوالا رو بیخیال !!!:n08: :n02:نقل قول:
- آیا شغل دکتری تخصصی بهتر است یا استاد دانشگاه ؟
میگم بی قانون ترینشون کدومه؟!!!
یادمه یه کدومه اینا؛تلفیق 2 تا ورزش رزمی بود که مخصوص دعوای خیابانی بود! آیکیدو بود یا چیز دیگه ای بود؟!!
کدومشون خیلی مشت و لگد به سمت صورت نداره و آدم رو از ریخت و قیافه نمیندازه؟!! (تنها دلیلی که تا الان ورزش رزمی کار نکردم تو عمرم همینه! :n27:)
یه موقعی واسه داروخونه ی بیمارستانمون سهمیه ی شوکر میدادن به ما !!!نقل قول:
جات خالی خداییش خیلی حال میده درگیری باهاش !!!! :n19::n19:
مخصوصا این باتومی هاش !! وگرنه بقیه اش مضخرفه !!! یه بار زدم تو سینه ی یکی !! یارو دستش رو یقیه ی من بود و حواسم نبود ؛ خودم تا 2 هفته کل بدنم بی حس شده بود !!!! ولی این باتومی ها خوبیش اینه از دور میزنی و یارو نمیتونه بهت نزدیک شه !!
اسپری فلفل هم به نظرم فقط و فقط به درد خانوم ها میخوره ! همین....
ولی این چاقو رو راست میگی !!
دست هر بچه ی قد و نیم قدی یه چاقو هست !!!
بد بختی اینه از اونجایی که فنچ تشریف دارن ؛ هنوز اصول چاقو کشیدن هم بلد نیستن و چاقو رو فرو میکنن تو دل و روده ی طرف !!! یعنی جوری مزنن که یارو دیگه پا نشه !! وگرنه یه چاقو کشه حرفه ای باشه طرف ؛ جای شکرش باقیه حداقل هر جور یارو رو خط بندازه ؛ زنده نگه میدارتش!!!