من الان گیج شدم
بازی Stronghold کلا چند نسخه داره؟ فرق جنگ های صلیبی چی بود؟ اونم برای همین شرکت بود؟ اون نسخه طلایی داشت و....کلا دو بازی جدا از هم هستند؟
Printable View
من الان گیج شدم
بازی Stronghold کلا چند نسخه داره؟ فرق جنگ های صلیبی چی بود؟ اونم برای همین شرکت بود؟ اون نسخه طلایی داشت و....کلا دو بازی جدا از هم هستند؟
ببین شما فرض کن کال آف دیوتی ، دو سری هست یکی mw یکی هم سری های معمول که میده بیروننقل قول:
این در اصل سری های پشت سر هم هست ولی شرکت گفته بود تو این سری آخر می خواد اولین عنوانش رو شبیه سازی کنه.
فکر کنم شما بازی قلعه رو دیدین و با جنگ های صلیبی اشتباه گرفتین، جدیدا شرکت های ایرانی اومدن بازی قلعه و جنگ های صلیبی رو تو یه پک با عنوان جنگ های صلیبی 1 تا 4 دادن بیرون، بازی قلعه هم مثل جنگ های صلیبی هست با یه داستان دیگه.نقل قول:
موفق باشید.
من یکبار جنگ های صلیبی رو بازی کرده بودم همونی که چند تا لرد داشت و میگفت سرباز عرب...سرباز سواره نظام و....که گرافیک پایینی داشت
فکر میکردم این قلعه یک هست، قلعه دو رو هم بازی کردم
الان سری جنگ های صلیبی از قلعه جدا است؟ پس این نسخه های اکستریم و طلایی برای جنگ های صلیبی چیه؟
قلعه یک کدوم بازی بود پس؟
دوستان یکی لطف میکنه اسم انگلیسی با سال ریلیز این سری ها رو برای من به ترتیب بگه، تا تفاوتشون رو متوجه بشم؟
Stronghold ( که از اون به عنوان قلعه یا قلعه 1 یاد میشه )نقل قول:
2001
Stronghold Crusader ( از اون به عنوان جنگ های صلیبی یاد میشه )
2002
Stronghold 2
2005
Stronghold Legends
2006
Stronghold Crusader Extreme
2008
Stronghold 3
2011
که در اینجا کلا هدف از زدن Extreme ارائه دوباره همون بازی بود + یک نسخه Extreme که چندان جالب نبود.
و مجدد بازسازی Crusader با عنوان شماره 3 که بتونه افتخارات Crusader رو تکرار کنه که به نظر من موفق نبود.
در نسخه Legends تخیلات هم وارد بازی شده بود.
البته در این بین یک نسخه آنلاین هم داد که اون رو ذکر نکردم.
کلا یکسری بازی ها طلسم شدن ، بعد از ارائه یک نسخه عالی و موفق دیگه نتونستن اون موفقیت رو تکرار کنن ، که این روند رو توی nfs هم کاملا شاهد هستیم.
کلا سری دوم این بازی واقعا عالی بوده و هست ، یک بازی استراتژیک کاملا واقع گرایانه . شاید گرافیک بالایی نداشته باشه ولی هنوز هم که هنوزه طرفدار داره که خودم یکی از طرفداران سر سختشم. یکسری از بازی ها جلوتر از زمان خودشون هستن که این بازی هم جزء همین دسته هست.
اگر Stronghold Crusader Extreme نسخه سوم هست، نسخه دوم چی بود؟
شما خودت Stronghold 2 رو قبول داری درسته؟ منم با این نسخه خیلی خاطره دارم، البته نسخه دوبله اش...
ممنون
در اصل نمیشه گفت سری سوم هست ، تکرار سری دوم هست که در پنجمین نسخه از بازی عرضه شد.نقل قول:
راستش سایر استرانگ هولد ها اونقدر من رو جذب نکرد که سری 1 و 2 جذب کرد. در استرانگ 3 هم سعی شده هم شماره 1 در اون گنجودنده بشه هم 2 منظورم Stronghold و Stronghold Crusader هست.
Stronghold یا همون قلعه رو من چند سال قبل تا آخر بردم اما الان خیلی دلم میخواد دوباره بازیش کنم ، همونی که تو مرحله های اول بود که گرگ ها هم توش حمله میکردن به مردم.نقل قول:
اما متاسفانه نسخه دوبلشو نه تو بازار بود و نه تو نت برای دانلود ، امروز از یه فروشگاه یه بستشو گرفتم که روش نوشته بود جنگهای صلیبی 1تا4 دوبله فراسی گفتم شاید توش باشه اما متاسفانه نبود. نسخه های زیر توش بود:
Stronghold Crusader
Stronghold 2
Stronghold EXTREME
Stronghold Legends
شما لینک دانلودی ازش سراغ نداری نسخه فارسیشون؟ ممنون میشم اگه داری بهم بدی دانلودش کنم.:40:
اگه اشتباه نکنم عکسش به شکل زیر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش لینک دانلود که ندارم ولی سی دیشو دارم ، فارسی هم هست ، اگر می خواهید در اولین فرصت براتون آپ می کنمنقل قول:
دستت در نکنه خیلی آقایی. هر موقه وقت کردی ممنون میشم آپلود کنی ،جبران میکنم. :10: :40:نقل قول:
شما مطمئنی که دوبله ی قلعه 1 رو داری ؟ !نقل قول:
بلهنقل قول:
منظور من این نسخه هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی تا حالا تونسته مرحله 1 یا دو اینو رد کنه؟؟؟؟؟
خیلی بازی سخت شده
من تو اون 2 تا مرحله گیر کردم
1- اونی که میگه باید 1000 تا چوب جمع کنم و 200 تا سنگ
2- تو اونی که گرگ ها حمله میکنند . جالبه( گرگ ها از نرده بون هم بالا میرن و میان تیرکمون دار های منو میکشند:31:)
اگه کسی چیتی چیزی داره به ما هم بده . بد جور عصبانیم کرده میخوام با رمز و کلک ردش کنم.
راستی یه stronghold بود که اولش تو منو یه اژدها میومد اسمش رو نمیدونم
کسی لینک دانلودش رو داره؟؟؟ترجیحا فارسی
ممنون از همه
stronghold-3 +2نقل قول:
کد:http://www.megagames.com/trainers/stronghold-3-2-trainer
کسایی که کرکشون مشکل داره میتونن ار این کرک استفاده کنن. قابل توجه افراز جون که اصلا کرکش کار نمیداد.:31:کد:http://s2.picofile.com/file/7167077525/Crack_Skidrow_Stronghold3_www_mobinigi_blogfa_com_.rar.html
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
نقل قول:از اینجا میتونی دانلود کنی.:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=526167
سلام دوستان توی این بازی چجوری میشه مالیات و ... بالا پایین کرد
گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید، یه منو باز میشه که مالیات، عذا و ... رو میشه تنظیم کرد.نقل قول:
دوستان من در بازی یک مشکلی دارم
نمی تونم مثل نسخه 2 یک بازی معمولی انجام بدم و فقط باید مرحله ای بازی کنم
آیا من بلد نیستم یا این امکان در این نسخه وجود نداره؟:41:
دوست عزیز
نسخه 2 که اصلا بازی معمولی نداشت
اینم کپ همونه
همش مرحله ای و داستان داره
آقا یکی به من بگه چطوری آپدیت کنم از استیم؟! برنامشو نصب کردم اما نمیدونم چیکار کنم؟!
نقل قول:
خیلی سخته من 1000 تا چوب رو ردیف کردم ولی اصلا کارگرام نمیتونند از کوه ها رد بشند برند سنگ بسازنند !
خیلی خیلی عجیبه !!!؟؟
این ترینری که دوستمون گذاشت کار نکرد لطفا یکی یک ترینر خوب بذاره.
میشه یکی راهنمایی بذاره این میثل 2 جنگ نداره ؟؟؟نخشه چقدر کم داره یکی راهنمایی کنه
عزیز شما باید بری کنار معادن سنگ گاو آهن کار بذاری تا برن سنگ بیارننقل قول:
در ضمن باید همچیتم تکمیل باشه
یعنی آدم داشته باشی رضایت مردمم داشته باشی انوقت میرن برات سنگم میارن
ولی به نظر من برو مراحل جنگیشو انجام بده
اونا قشنگترن
دوستان هیچ کسی لینکی از پچش نداره . واقعا بازیش کلافم کرده اصلا بخوبیه 1 نیست . کسی میدونه چطوری میشه راه پله برای برج گذاشت من هر کار میکنم نمیتونم جهت راه پله رو تغییر بدم .
کسی مسدونه کجا جنگ معمولی داره مثل kingmakarجنگ صلیبی 2
شما یه جا اشتب کردین . الان بت میگمنقل قول:
دوست عزیز همه میدونن که گاوآهن باید بسازیمنقل قول:
مشکل اینجاس که شما باید اول یه کارگاه ساخت چوب کنار اون درخت های کنار معدن سنگ بسازی تا درخت ها رو بشکنن و راه باز بشه تا گاوآهنات بتونند برن و سنگ بیارن.
مشکل اینجاس که من وقت کم میارم
راستی ترینری چیزی ندارید اینو نمیشه رد کرد:31: سخته
وسط بازی مرحله 2 همون مرحله گرگ ها حمله میکنند، یک دفعه بازی هنگ کرد و یک صدای انگلیسی پشت سر هم میگفت گرافیگ، گرافیک و.....
عجیب نیست؟
درسته اینه!!!!!نقل قول:
ااانقل قول:
گفتم چرا نمی رفتنا
آخه منم با خودم همین فکر رو کردم
اول چوب بری گذاشتم که کلا درختای اونجا رو قطع کنن
بعد تا سنگبری گذاشتم سریع رفتن برای استخراج
پس بگو
من مرحله بعدشم رد کردم
الان یه جاش موندم که بهم هی حمله میکنن
و از دیشب تا حالا داشتم برای رد کردن مرحله اش فکر میکردم
کسی گیر کرد بگه تا راهنماییش کنم
اقا یکی مترجم خوبی هست داستان بازی رو بزاره، من هی هر مرحله میره این نقاشی ها رو میزاره و داستان رو میگه چیزی نمیفهمم بهم نمیچسبه بازی...
یک ترینر بزارید
سرعت بازی چه قدر کنده یارو 10 دقیقه طول میکشه بره یه چوب ببره ببره تو انبار:41:
با اینکه هنوز بازی به دستم نرسیده و بازی نکردم ! اما مطمئنا مثه همه ی نسخه های قبل باید تو option قسمتی به اسم game speed باشه !! یکم بگرد تو تنظیمات باید باشه :31:نقل قول:
دوستان یک ترینر بزارید
ممنون
نقل قول:
نه بابا نیست همون اول نگاه کردم نداره
مثل اینکه گفتن یه پچ میخوان برای بازی بدن که این مشکلات رو حل کنه
من این رو از میهن دانلود دل کردم اما همه فایلا گمنام و جدا جدان
چطوری نصب کنم ؟
نقل قول:
یعنی چی گمنام و جدا جدا هستن؟:31:
این مرحله 5 رو چطوری رد کنم؟
هی پشت سر هم حمله میکنند، خرس ها هم حمله میکنند، سرباز کم میارم...
مرحله Rearguard