اینم عکس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم عکس:نقل قول:
دوستان
جدیدا که توی قسمت دیدن عکسها از دوربین بین عکسها رد میشم روی بعضی عکسها چندتا بوق میزنه و میگه "خطای خواندن" ولی توی کامپیوتر هیچ مشکلی نداره عکسها و دیده میشه عکسها!!
چیکارکنم؟
ممنون
کسی نیست جواب بده؟کارم گیره ها!!!نقل قول:
من وقتي عكس هارو تو فتوشاپ باز ميكردم يه a بر اساس عادت اضاف ميكردم همونجا ذخيره ميكردم!ولي نميخوند خود دوربين همينطوري ميشدنقل قول:
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
قیمت این دوربین چنده؟..................
باید حدود 600 باشه اما هر روز یه جوره
خیلی ممنون از قیمیتی که گذاشتید.
این دوربین دفترچه فارسی دارد؟(fuji hs20 exr)
با سلام
دوستان میخواستم سه پایه برای HS20 EXRبگیرم چه مارکی پیشنهاد میکنید زیر 50 تومن و یه سوال هم دارم
بال هد چی هست و چه کاری انجام میده ؟؟؟؟کسی میتونه راهنمایی کنه
برای سه پایه ضرروی هست بال هد هم بگیرم ؟؟؟؟؟
آقا همه از خوبي هاي اچ اس 20 زياد گفتن من 1 چيز بگم ؟
بعد از كلي تحقيق من رفتم اين دوربينا 900 تومن خريدم چون فرمت raw داشت و برام مهم بود
الان كه خريدمش چند تا شات كه مي گيرم باش هنگ مي كنه و روي 1 عكس قفل ميشه و هيچ دكمه اي كار نمي كنه و تا باتريشا در نيارم دوباره روشنش نكنم خوب نمي شه واقعا دارم اذيت مي شم بعد اين همه تحقيق رفتم فريمورشم آپديت كردم بازم خوب نشده دقيقا 1 كم باش كار ميكنم زوم مي كنم يا چند تا عكس ميگيرم هنگ كرده
آيا كسي مي تونه كمكم كنه تعميركاراي اصفهان كه نتونستن كمك كنن
با باطری و مموری دیگه تست کردید ؟
ممنون كه جوابمو داديننقل قول:
بله متاسفانه تست كردم و نتيجه همونه
حتي ديروز به يه تعميركار خوب هم تو اصفهان نشون دادم به نام آقاي صيف پرو كه معروف هستن تو اصفهان ايشون بهم گفتن اصلاً همچين مشكلي تو hs20 برخورد نكردن كلي دوباره ناميد شدم
دوستان اگه تعميركار خوب هم سراغ دارن معرفي كنن
البته دوربينم گارانتي هم داره و نخواستم برا اينكه از گارانتي بيفته باز بشه
گارانتي ايده آل هست بنظرتون بيام تهران برم پيش اين دوستان مي تونن كمكم كنن؟
آقاي صيف پور ميگفت گارانتي ايده آل زياد جالب نيست
فکر کنم بهتره یه تماسی با گارانتي داشته باشید امیدوارم بتونند کمک کنند ، کار خوبی کردید که باز نکردید دوربین رو
سلام دوستان کسی یاد داره این دوربین رو فریمورش رو اپدیت کنه من دارمش میخوام اپدیتش کنم لطفا سریع راهنمایی کنید مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]