قیمت تخمینی شما از اینکه این گوشی بیاد ایران براش چیه؟ میخواستم دفی رو بگیرم انگار این باحالتره :31:
قیمت تخمینی شما از اینکه این گوشی بیاد ایران براش چیه؟ میخواستم دفی رو بگیرم انگار این باحالتره :31:
اگه میخوای دفای رو بگیری بگیر منتظر نمون که حداقل حداقل 3-4 ماه طول میکشه اینجا پیداش بشه. قیمتش هم اولش مطمئنا باالی 600 هست الان گالاسی اس تقریبا با همین امکانات و مدت زیادی که وارد بازار شده 600 هست موتورولا که توی ایران گرونه جای خود رو دراه.
چه امکانات و چیز مشترکی بین آتریکس و گالاکسی هست !!!!نقل قول:
حتی گالاکسی اس ال هم به گرد پای این گوشی نمیرسه
عزیز چقد متعصب هستی تقریبی گفتم یعنی اینکه در یک محدوده هستن.:18:نقل قول:
به خدا تعصبی نگفتم . عادی گفتم :31:نقل قول:
با تعصب میخواستم بگم که اینجا بین فن بوی ها دعوا راه میفتاد :31:
اما گوشی هایی مثل آتریکس - دروید بیونیک و ال جی 2ایکس کلا" یک رده بالاتر از گوشی هایی مثل میلستون2 - گالاکسی اس ال و دروید ایکس هستن .
و در اصل نسل جدید سی پی یو های 2هسته ای باعث این تفاوتهاشون میشن .
خوب یه سوالی که پیش میاد اینه که مصرف انرژی این تگرا 2 ها در چه حدیه؟؟ درسته که باتری atrix خیلی قویه ولی مصرف هسته رو میتونه جوابگو باشه؟
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
اندازه دیفای خیلی عالیه .... یعنی از این آتریکس به مربع نزدیک تره که من بیشتر حال میکنم سوای اینکه مصرف انرژی دو هسته ایها منو به شک انداخته و همچنین امکاناتی که رو آتریکس هست و بدرد من نمی خوره و باعث گرونی گوشی میشه ..نقل قول:
درسته فقط فیلمبرداری فول اچ دی خیلی فاز میده.بنده خودم حاضر نیستم به خاطرا ینکه سرعت یک ذره بالاتر بشه 200 تومان پول بیشتر بدمنقل قول:
ببین تو برنامه های سنگین یک گوشی معمولی از سی پی یو تا ماکزیمم قدرتش کار میکشه تا حدی که سی پی یو تو برنامه ای سنگین و به مدت طولانی داغ میشه . پس زیاد تفاوتی در مصرف ندارننقل قول:
اما تو 2 هسته ای ها از هر هسته به اندازه 40-50% استفاده میشه و باعث روونتر شدن برنامه ها میشه .
الان آتریکس تنها گوشیی هست که باطریش 1930 mah هست:18: و بقیه گوشی ها (ال جی 2ایکس - آرک سونی و ... ) بالاتر از 1500 mah نیستن !!
و آتریکس از این لحاظ هم منحصربه فرد هست
شکی در عالی بودنش نیست ممنوننقل قول:
این آتریکس تو 2 مدل ارائه شده این جدیده انگار 4g نیست ... درسته؟
اگه بیاد ایران و حدود 600 باشه به نظرم واقعا ارزش داره خریدنش
مدل 4g مال امریکاست و یک هفته دیگه پیش فروشش شروع میشه . و یکماه دیگه دست خریدارانش هست .نقل قول:
معمولیش مال اروپا و ...
این هم خبرش :
- <
نقل قول:
گوشی موتورولا Atrix 4G ششم مارس با قیمت 199 دلار عرضه می شود
اپراتور AT&T اعلام کرد که گوشی موتورولا Atrix 4G را 13 فوریه پیش فروش می کند و عرضه واقعی آن از 6 مارس آغاز می شود. قیمت گوشی 199.99 دلار تعیین شده است و با قرارداد جدید دو ساله در اختیار کاربران قرار می گیرد. AT&T دو بسته تعرفه را نیز همراه گوشی ارائه می دهد.
پایه لپ تاپ نیز همراه با Atrix 4G به فروش می رسد که در اینصورت قیمت آن 499 دلار خواهد بود. علاوه بر این در بسته تعرفه دیگر یک صفحه کلید بلوتوث و موس و یک کنترل راه دور به قیمت 189.99 دلار در اختیار کاربران قرار می گیرد. گوشی موتورولا Atrix 4G دارای پردازنده دو هسته ای 1GHZ و آندروید 2.2 است.
قبول دارم حرفت رو اما برای کارهای معمولی همون دفای جواب میده.نقل قول:
اما مثل اینکه در واقعیت یک جوره دیگه باشه اعداد ارقام این رو میگه. یه چیز هم به من ثابت شده درکل باتریهای سونی اریکسون حتی اگه حجمشون کم باشه اما دوام نسبتا خوبی داره.در مورد موتورولا نظری ندارم چون تا به حال استفاده نکردم
بچه ها یه سوال به نظرتون برای عید این گوشی تو ایران هست؟
هنوز کوارتر دوم یعنی سه ماهه دوم ریلیز میشه که ممکنه تا ژوئن یعنی اواخر سه ماهه دوم هم طول بکشه که میشه تقریبا خرداد 90.نقل قول:
متاسفانه گوشیهای موتورولا خیلی دیر وارد بازار ایران میشن.
اگه منتظر این گوشی هستی باید تا مرداد یا شهریور سال 90 صبر کنی.
موتورولا برای از دست ندادن بازار باید این گوشی رو زودتر بفرسته .... رقبا که نمی شینن تا اونموقع ......الان همه 2 هسته ای هاشونو تا یک ماه دیگه میدن بازار :31:نقل قول:
تا حالا شده کمپانی زوتر ار برنامش گوشی رو بده بیرون؟
آقا یه ریویو باحال از آتریکس .... برید فیلمشو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید اینجا :
کد:http://www.slashgear.com/motorola-atrix-4g-unboxing-and-hands-on-09131832/
پیش فروش نسخه 4g شروع شد در at&t آمریکا
فقط 200 دلار
کد:http://www.att.com/shop/wireless/devices/motorola-atrix.jsp#
خیلی عجیبه .. قیمت این Laptop Dock ای که با گوشی هست 300 دلاره !!!! با 300 دلار میشه یک نتبوک خرید. تازه این فقط در شرایطیه که داک رو همزمان با گوشی تهیه کنیم. اگه جدا و بعدا قرار باشه تهیه کرد قیمتش 500 دلار خواهد بود! یعنی قیمت یک لپ تاپ ارزون قیمت..
با این قیمت بعیده استقبال خوبی از این داک بشه، گرچه قیمت خود گوشی خوبه و کاملا قابل رقابت با بقیه اسمارت فون های درجه یک.
توجه کنید شما با 500 دلار لپ تاپ نمیگیرید بلکه یگ گوشی میخرید با یک لپتاپ که عمر باطری خیلی بیشتری از لپتاپای دیگه داره
دوست عزیز چه ربطی داره .. گوشی 200 دلاره (با قرارداد 2 ساله مسلما!) و قیمت این داک لپ تاپ 300 دلار (در صورتی که همراه با گوشی و همراه با قرارداد 2 ساله خریده بشه)، یعنی شما 300 دلار دارید پول میدید برای این داک لپ تاپ.نقل قول:
با این 300 دلار میشه یک نبتوک خرید که پنج/شش ساعت عمر باتری مفید داره (مشابه همین داک لپ تاپ) ، ویندوز XP هم داره به جای یک سیستم عامل نیمه لینوکس.
اگه این داک رو جدا از گوشی (یا بدون قرارداد 2 ساله) تهیه کنید قیمتش 500 دلار خواهد بود (قیمت همین داک، فقط همین داک نه با گوشی!) ، که هم قیمت یک لپ تاپ ارزون قیمت است (با همه ویژگی های یک لپ تاپ، نه فقط یک داک!)
قیمت سیم فری گوشی حدود 500 تا 600 دلار خواهد بود، و قیمت بدون قرارداد داک هم 500 دلار، یعنی 1100 دلار. صحبت من این بود که قیمت گوشی خوبه، قیمت داک اصلا خوب نیست.
قیمت Xoom هم اعلام شد
یکمی گرونه فقط: دی
.
وای 1200 دلار !!!نقل قول:
قرار بود 800 تا باشه که !!!؟ اما از بعضی لحاظ میارزه
موبایل های 4g تو ایران نمیشه استفاده کرد؟؟؟؟
حالا که گالاکسی اس 2 اومده هنوز هم آتریکس قوی تره یا نه ؟
سی پی یو کلا" فرق داره . اما رم ظاهرا" 1 گیگ هستنقل قول:
به نظر من سی پی یوهای تگرا بهتر باشه و پردازش گرافیکیش قویتر باشه
آتریکس هنوز بی رغیبه تو برخی زمینه ها
فکر میکنم عنوان تاپیک عوض بشه بهتره! چون آتریکس دیگه قویترین نیست! ولی جزء قویترین ها هست.
منظور از قوی ترین یعنی این که سخت افزارش (cpu) از همه قویترهنقل قول:
تگرا از هر cpu بهتره ولی قبول دارم گوشیهای جدید شاید چیزهای دیگه ای داشته باشن مثل سوپر آمولد و...
حالا کی گفته T2 بهتره ؟!
Orion فعلا 1# هستش .
مخلصیم .
اولا که مگر فقط آتریکس Tegra 2 داره؟نقل قول:
دوما مگر تگرا از چی درست شده؟ از یک Cortex A9 و یک چیپ گرافیکی که توسط خود nvidia ساخته شده.و در حال حاضر هم تمام اسمات فون های دوهسته ای از همین Cortex A9 استفاده می کنند.فقط چیپ گرافیکی به کار رفته در Galaxy S2 فرق داره که اونم باید بنچمارکهاش بیاد تا ببینیم کدوم قویتره!
اما در هر صورت پردازنده هر دو یکی هستند!
پس نتیجه میگیریم که آتریکس قویترین نیست!اما بنظر من در حال حاضر از لحاظ پردازش 3 4 تا اسمارتفون هستند که قدرت های برابری دارند و نمیشه گفت که این یا اون قویتره! (که تا دو روز آینده به تعدادشون اضافه هم میشه!)
با تشکر
با یه حساب سر انگشتی اریون حدود 5 برابر تگرا دو توانایی پردازش 3 بعدی دارهنقل قول:
تگرا 2 باید با humingbird مقایسه بشه
قویترین اسمارت فون بدون شک گلکسیه لطفاً تعصبو بزارید کنار
لطف کنید این حساب سر انگشتی به ما هم بگید بدونیم بزرگرترین تولید کننده چیپست های گرافیگی در مقابل چیپستت که Base تمام فانکشن های گرافیکیش توسط خود ATI (AMD) , Nvidia نوشته شده ضعیفتر هستشنقل قول:
دوست عزیز تمام توابع و جدید Direct x , Open CL , Open GL توسط انویدیا و ای ام دی تولید میشه خواهشآ رو حرفتون فکر کنید این چیپست بنچمارک گرافیکش در حد کنسول ها بازی روز هستش بحث محسابه و مگاهرتز نیست بحث بر سر فانشکن هایی هست که GPU های دیگه وقتی می خوان انجام بدن باید 1000 تا محاسبه را اجرا کنند و لی چنین GPU میتونه با یک محاسبه تعریف شده در عرض یک ثانیه به جواب برسه. اینتل با اینهمه عظمت نمی تونه کوچکترین رقابتی با شرکت های پیشرو در این ضمینه بکنه ....
چندتا عکس جدید:
مرسی vroom جان
عکسهای قشنگیه
میبینم که سامسونگ خودش رو کشت تا یه گوشی مثل آتریکس بزنه تا کم نیاره :27:
اما باز هم با یک حساب سر انگشتی آتریکس خیلی بهتره
به نظر من آتریکس هنوز هم بهترین و قویترین آندروید جهان هست . اصلا" برندهای موتورولا و اپل که آمریکایی هستن با هیچ برند دیگه ای قابل مقایسه نیستن . چه برسه به گوشی های کره ای !!!
ممکنه آتریکس تا یکی دوماه دیگه در اروپا هم عرضه بشه
قابل توجه کسایی که میگن ال س دی tft آتریکس ضعیفه و باید amoled , super led از این حرفها باشه
این که دیگه حرف خوده gsmarena هست که ارادت خاصی هم به سامسونگ و نوکیا و سونی داره :27: .
در مورد ال سی دی آتریکس گفته که :
خوب همونطور که در بالا میبینید گفته که این ال سی دی بیشترین تعداد پیکسل رو در بین تمام آندرویدها داره . و کنتراست و کیفیت و شفافیت عالیی داره ونقل قول:
Motorola booth at the MWC
The qHD (960x540 pixels) screen is the other key feature of the Motorola Atrix. That’s the higher pixel count that we have seen on an Android smartphone and that's certain to benefit image quality. Sharpness is splendid and contrast is pretty decent.
As far as LCD screens go, the Motorola Atrix display is one of the best we have ever seen.
این یکی از بهترین ال سی دی هایی هست که ما( جی اس ام آرنا ) تا به حال دیدیم . :5:
به نقل از سایت گیزمودو، موتورولا آتریکس که قرار بود 6 مارچ به بازار بیاد، 22 فوریه عرضه میشه.
منبع:
کد:http://gizmodo.com/#!5763214/motorola-atrix-on-sale-february-22
دیدی گفتم باید زود بده بیرون محصولو :31: حال کردم .... گوشی باحالیه.نقل قول:
موتورولا واقعا ترکونده
مرسی از خبر:11:
هنوز هم قویترینه این لامصب ! : دی
بنچمارک نشون داده از GS II هم قویتره ! : دی
حال میکنم باش !
خب از نظر رزولوشن که از همه جلوتر هست و از نظر شفافیت و ... هم گفته بهترین صفحه ال.سی.دی هست نگفته بهترین صفحه نمایش هست که...نقل قول:
وب همونطور که در بالا میبینید گفته که این ال سی دی بیشترین تعداد پیکسل رو در بین تمام آندرویدها داره . و کنتراست و کیفیت و شفافیت عالیی داره و
این یکی از بهترین ال سی دی هایی هست که ما( جی اس ام آرنا ) تا به حال دیدیم .
ولی گوشی غولی هست
وضعیت موتورولا در ایران چطوره؟
ای ادم فروشنقل قول:
هنوز هم قویترینه این لامصب ! : دی
بنچمارک Optimus 3D رو ندیدی؟: دی