موتورولا خرابی نداره تا 3-4 سال :31:نقل قول:
Printable View
موتورولا خرابی نداره تا 3-4 سال :31:نقل قول:
سلام
می خواستم چندتا سوال بپرسم در مورد xt5 کسانی که دارند لطفا جواب بدن.
1) ایا این گوشی صفحه نمایشش کیفیت لازم رو داره؟
2) این گوشی رو میشه راحت فارسی کرد؟
3) محیط کار این گوشی جذاب هست یا نه؟
4) من خیلی شنیدم که میگن گوشی اندروید ارزون خوب نیست و جذابیت لازم رو نداره ایا واقعا اینجوریه؟ یا فقط بخاطر چندتا بازیه گرافیک بالا میگن چون بازی گرافیک بالا برا من مهم نیست ونرم افزاراش مهمتره.
1- بله
2- خیلی راحت نه اما میشه فارسیش کرد / برای اس ام اس دادن و گرفتن خیلی راحت فارسی میشود
3- بله
4- بیشتر به خاطر همون گرافیک بالا این رو میگن / چون بازی های سنگین رو نمیتونن اجرا کنن .
در کل گوشی خیلی خوبیه تو این رنج قیمت
ممنون از اینکه پاسخ دادید
سلام هادی جان
یک xt502 برای داداش کوچیکم خریدم :46:
مبارک باشه . چند خریدی از کجا ؟
مثل اینکه این فروم خیلی وقته خوابیده اما واقعا حیف با توجه به سخت افزار این دو مدل با اپتیموس 1 و قیمت نزدیکشون یه فروم هم واسه این موضوع نزارید.ولی در کل فکر می کنم بزرگترین ضعف این دو مدل یکی در باطریش باشه که تقریبا چیزی بود که بچه اینجا گفتند اما نتونستند به یه جمع بندی برسند یکیم ورژن اندروئیدش مثل اینکه خبری از 2.2 رسمی براش نیست.
فروم که همینجا هست دیگه !؟نقل قول:
بله من هم نظرم اینه که در بین گوشی های متوسط این گوشی خوبی هست . که فقط ایرادش همون آپدیت نشدن به 2.2 هست . که فقط برای کاربرای حرفه ای تر آزار دهنده میتونه باشه . البته یک رام 2.2 هست تو فروم های خارجی
پستت رو تازه دیدم .نقل قول:
300 از علائدین با کلی چونه زدن :31:
سلام بچه ها من دیروز از یه مغازه xt5 تو حوالی جمهوری پرسیدم گفت 270 البته آکبند بودا اما شاید پشت ویترینی.من خونمون نزدیک علائدینه و قیمتارو زود زود می گیرم مطمئنا قیمت این گوشی الان زیر 300 هست. شاید 280 90.یه سری از دوستان اینو با وایلد فایر مقایسه کر دن که تا تونجا که من آمار قیمتشو دارم مطمئنام بالای 300 تومن هست گوشی هم رده ی این گوشی رو میشه اپتیموس و البته در مقیاس پایینتر samsung fit گفت که چیپ گرافیکی نداره و صفحه نمایشش هم که....اما سخت افزارxt5 خیلی شبیه اپتیموس هست البه با چند تفاوت کوچیک که یکی دوربین و یکیم باطری.من فکر می کنم اونایی که این گوشی رو دارن لطفا یه اطلاع دقیقی در مورد باطری این گوشی و همینطور اینکه دوربین 5 این گوشی در چه ردهای از 5 مگا پیکسلیاست مثلا واقعا 5 ویو سامسونگ واقعا یه دوربن فوق العاده هستش .و یکی دیگه ام اینکه با توجه به اینکه بچه های این سایت خیلی رو رامهای کاستوم کار می کنن(نمونه بارزش x8) لطفا در این موردم هم یه بحثی بکنن چون واقعا اطلاعات خوبی در مورد این گوشی نیست.
به نظرم اگر 270 میده آکبند . زود بخرش . چون گوشی خوبیه تو این رنج و این کلاسنقل قول:
دوربین 5 متوسطی داره . عکسها تو کامپیوتر بهتر به نظر میرسن .
بقیه سوالات چی بود :31:
سلام اگه کسی با دوربین عکس گرفته لطفا بذاره اما لطفا یه جا آپلود کنه که فیلتر نباشه
شما یه سایت بگو که فیلتر نباشه من 4 تا برات آپ میکنم :31:نقل قول:
حالا با اگه واقعا نیست یه جا آپلود کن یه جوری می گیریم دیگخ:))
عکساش خوب . من برا داداش کوچیکم یکی خریدم . گوشی خوبی هست در کل . من 300 خریدم . شایدم کمتر هم گیر بیاد .نقل قول:
هادی جان شرمندم اگه امکانش هست این تنظیمات رو برای همراه اول هم بگی ممنون میشم. :10:نقل قول:
احسان جان رمنده دیر جواب دادم . چند وقت نبودمنقل قول:
[ آموزش ] اتصال به gprs همراه اول برای اندروید
1 . مسیر زیر را دنبال کنید » Setting > Wireless & networks > Mobile networks > Access Point Names
2 . کلید منور را فشار دهید
3 . گزینه New APN را انتخاب کنید .
4 . در قسمت Name وارد کنید : MCI_GPRS
5 . در قسمت APN وارد کنید : mcinet
6 . حال Back کنید و روی کانکشن ساخته شده کلیک کنید تا انتخاب شود
7 . تمام