این چه مدلی هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این چه مدلی هست ؟
نقل قول:
پیشنهاد من:
Sony 46 NX815
ex520 سونی،40 اینچ قابلیت wifi هم داره؟و این آداپتور که میگن میخواد چی هست؟میشه یه کمی توضیح بدین
مرسی.
تا وقتی پاناسونیک و سامسونگ حرف اولو میزنن آخه کی پولشو واسه محصولای الکی گرون سونی میریزه تو جوب؟
اگر میشه تفاوتهای ex520 , ex710 رو بگین لطفا
یعنی چی !کی میگه حرف اولو پاناسونیک یا سام میزنه!!نقل قول:
والا ما از اون موقع که یادمون میاد تا همین الان همیشه سونی بهترین تصویرو و با کیفیت ترین جنس رو داشته!
از طرفیم جنس خوب و با کیفیت همیشه قیمت بالاتری داشته و بس!
شما با کمی پرس وجو هم میتونی اینو به سادگی متوجه بشی سونی جز اولین سازندگان بوده و تو این زمینه جز شرکتای مادره!
من هنوز هیچ تصویریو بالاتر از سونی ندیدم - بالاخص تو وایو هاش
آیا مدلهایه HX820 وHX925 وارد شده
samsung که برا توالتم زیاده اگه سامسونگ داری بنداز تو چاه سیفونم بگش :27:نقل قول:
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
مشخصات قیمتنقل قول:
دوستان میشه فرقه بینه Nx710 با nx720 با nx815 رو بگید قیمتشون هم حدودی بگید
نكته ي مثبت 710 در برابر 520 نرخ سرعت تصويرش هست كه در 710 100هرتز و در 520 60 هرتز ميباشد كه در اين زمينه 710 برتري داره.در عوض 520 يك اسمارت tv هست و به امكانات جديدتري چون پردازنده ي تصوير x-reality و امكانات بسيار گسترده تر اينترنتي همچون skypee ,.... داشتن دو جايگاه usb -پخش فرمتهاي بيشتر تصويري از usb نسبت به 710 مثل wmv و... و همچنين مصرف كمتر برق در حدود 20وات نسبت به 710 و دريافت تعداد كانال بيشتر توسط تلويزيون ديجيتال ----T. مجهز استنقل قول:
دوستان hx 800 بهتره یا xe520؟(40اینچ)
بهترین تلویزیون های سونی تا قیمت 1800 چی رو پیشنهاد میکنید ؟ ؟ ؟ فقط اگه لطف کنید سریع الات 5 سری میخوام تلویزیون بخرم هی جور نمیشه اما این بار دیگه جوره جوره همه چی شما یه یا علی بگید منو روشن کنید خیلی عالی تر هم میشه ممنون از همه اونایی که دارن راهنمایی میکنن
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
کیفیت خوب برام از همه چی مهم تره داشتن دی وی بی کارت بعدش مصرف برق بعد تر ورودی های خوبی داشته باشه و زیبایی در آخر برام مهمه
نقل قول:
روی HX800 شک نکنید که بهتره!!قیمتش هم بالاتره!
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
نقل قول:
چند اینچ؟؟؟
40 به پایین نباشه فقط
نقل قول:
به این لینک ها سر بزن:
کد:http://www.----------------/index.php/product/42
کد:http://www.----------------/index.php/product/100
کد:http://www.----------------/index.php/product/107
کد:http://www.----------------/index.php/product/40
کد:http://www.----------------/index.php/product/109
میشه خواهشا ex710 و ex520 رو با هم مقایسه کنید
اقا مقایسه کردن دیگه شما بخون صفحه قبل رونقل قول:
آقا این 2011 های سونی همه فرمت های ویدیویی رو ساپورت می کنن؟
راستی از این سایتی که شما بالا لینکش رو دادین خرید کردین؟
اگه مشکل گارانتی داشت چی؟
شرایط خرید از بانه به اینصورت است که ابتدا هزینه ارسال تلویزیون (که 80تومن هست)رو میریزید بحساب(اگر هم بخواید گارانتی هم واستون بکننش 50تومن دیگه برای گارانتی رو هم میریزید بحساب)،بعد واستون ارسال میکنن و میان نصبش میکنن،چنانچه مشکلی داشت برگشت میدین وگرنه پول تلویزیون رو در محل میدین و تمام.نقل قول:
برای تهران هم حداکثر 24ساعته میرسه...
گارانتی هم تک سرویس هست...که سراسر ایران نمایندگی داره...
البته من ازشون فعلا خرید نکردم و اینارو به صورت تلفنی سوال کردم.
موفق باشید
من تا ۲ ملیون میتونم هزینه کنم
خودم EX720 رو انتخاب کردم ۴۰ اینچ
این مدل چطوره؟
میشه جواب این پست رو بدین:
سپاس.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6231723&postcount=1394
نقل قول:
Banehvitrin هم هست قیمتاش ارزون تره ولی قیافه سایتش عین بانه مارکته !
اگر آدم بره خودش از بانه بیاره ارزون تر و البته مطمئن تر نیست ؟ من تصمیم گرفتم خودم برم ولی میخام NX720 46 بگیرم که ظاهرا" هنوز نیامده تو بانه ولی این BanehVitrin و Banehmarket دارن !! چه جوریشو نمیدونم !!! اگر یه پای دیگه هم پیدا کنم که هزینه هام نصف بشه میرم .
من قصد خريد سوني سايز 40 مدل NX720 را دارم.از دوستاني كه تجربه دارن سئوال دارم كه اين تلويزيون را در كل چگونه ارزيابي مينند؟ براي من در درجه اول كيفيت تصوير و سرعت رفرش بالا در تصاوير متحرك و در درجه بعد داشتن امكانات پخشاز يو-اس-بي و در درجه پايين امكان استفاده از اينترت است.سه بعدي بودن اصلا برام مهم نيست.
در ضمن اين مدل داراي امكان دريافت مستقيم از مودم بي سيمwi-fi را دارد.آيا كسي تونسته با اينترنت كار كنه؟ صفحه كيبرد چگونه استفاده ميشه؟
کسی قیافه ظاهری NX720 رو از نزدیک دیده ؟ آیا از نظر ظاهری فرقی با NX710 داره ؟
ماشا ا.. خیلی هم سوال دارینقل قول:
من از نزدیک دیدم و تست کردم .اینطور بگم اول زیبایی داره بعد امکانات نت و در درجه سوم سرعت پردازش و اخر از همه ساپورت usp
اگه کیفیت برات مهمه از نمایندگی یه پانا vt20 بگیر با یه hd پلیر ولی بگم پانا زیبا نیس.
اگه مجموعه کیفیت ساپرت و زیبایی رو میخوای البته هر کدام در حد متوسط به بالا و نه عالی یه سامی d7000 بگیر 2400 البته بی گارانتی.
اگرم برات شیکی عالی و کیفیت خوب و نه عالی مهمه همون nx720 رو بچسب.
امروز اومدم یه ex720 سفارش دادم واسم بیارن
اما گفتن روی پنلش یعنی زیر پنل دقیقا جایی که سونی نوشته شده جای نقره ایی یا مشکلی طلایی نوشته شده
هر چی تو نت گشتم طلاییش رو ندادیم
کسی عکسی چیزی نداره ازش؟
سلام
از کجا میتونم بفهمم که تی وی سونی چقدر کار کرده ؟
مدل 40 اینچ HX800
این سوال رو هم می شه جواب بدین؟؟نقل قول:
سلام اقا یک 3d 40 میخوام بگیرم در واقع 32 برام کافیه ولی چون تو 32 گزینه های زیادی ندارم مجبورم 40 بگیرم
به نظرتون بهترین کیفیت کدوم مدل داره
سری hx 72 هنوز وارد نشده ؟ اگه بیاد حدود قیمتش چنده؟
بین hx800 nx720 ex720 کدومش کیفیت تصویر بالاتری داره؟
ممنون از راهنماییتون
به نظر من hx 800 بگیر:1200000نقل قول:
من خودمم نظرم رو همینه ولی گفتم شاید مدلای 2011 بهتر باشننقل قول:
به نظر من hx 800 بگیر:1200000
اقا hx 800 داینامیک هست؟
دوست عزیز
من خودم اولش میخواستم hx800 بگیرم ولی بعد فهمیدم مدلهای 2011 (ex720و nx720) بهترند. hx820 در بین مدلهای مختلف سونی در سال 2010 بهترین کیفیت 3بعدی رو داره ولی در دو بعدی کیفیتش از دو مدل اشاره شده در بالا پایینتره. حالا میل خودتونه که دو بعدی رو بیشتر بهش بها بدین یا 3 بعدی رو؟
یا اینکه مثل من صبر کنین تا hx820 بیاد. چون 2011 ها موتور پردازش متفاوتی دارن
خیلی ممنون از راهنماییتون
ok برای من کیفیت 2D مهمتره
پس میمونه nx یا ex
میتونم صبر کنم تا hx 2011 هم بیاد ولی فکر نمیکنم سایز 40 داشته باشه (؟؟) ، چون برای من 32 هم کفایت میکنه نهایتا دیگه 40
یک سوال دیگه من مشخصات hx820 رو با nx720 داشتم مقایسه میکردم فرقشون فقط تو موتور پردازش X-Reality PRO و X-Reality هست درسته این؟
حالا با این وجود من فکر کنم nx720 کیفیت بالایی داشته باشه چه 2d چه 3d نسبت به hx 800 چون چیزی از اون کم نداره
چیزی که کاملا مشهوده برتری کیفیت 2D در nx720 نسبت به hx800 هست
EX500 چطوره؟ارزشه خرید داره 46 اینچش؟
بچه ها کسی هنوز از بانه مارکت خرید نکرده ببینیم چجوریه؟
من یه سایت بانه ال سی دی هم پیدا کردم که برای سامسونگ نوشته بود قطعات ژاپنی مونتاژ سنگاپور؟؟؟!!!!
اون هم برای سامسونگ کره ای!!
40bx420 sony & 40cx420 sony باگارانتی 1میلیون و50 بی گارانتی 800 یا sony یا panasonic
42u20 panasonic & 42s20 panasonic
باگارانتی1420 و1300 بدون گارانتی 1100 و 850
مونتاژ سونی در ایران ایا کیفیت سونی را پایین میاورد بعد از بررسی به این چهار مدل رسیدم ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتان
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????
:31: مجبور شدم منتظر بمونم تا بره به دستمنقل قول:
تمام سایت ها رو گشتم.مثل اینکه سری جدید سونی سری ex با این رنگ وارد بازار میشه.سایت خود سونی آپدیت نکرده و این رنگ رو نذاشته
گفتم بذارم بد نیست....