فوق العاده است
دیگه نمیشه صبر کرد!
Printable View
فوق العاده است
دیگه نمیشه صبر کرد!
خیلی خوبه که دوباره بازی رو به سبک RPG نزدیک کردن و از اون RPG لایتی که تو MassEffect 2 بود یکمی فاصله گرفته، نشونشم امکان Customize کردن جزئیات سلاح ها و کالیگ ها هست که تو دموی E3 نشون دادن.
این طور که تو تریلر ها ملومه از هم تیمی های قبیلمون فقط موردین و گراس و لجیون باهامون بودن...
پس بقیه چی؟؟ تین-گرانت-میراندا-جکاب-کاسومی و ...... پس کوشن اینا؟؟!!!
بازی به شمسی (خورشیدی) کی میاد
دیگه قرار نیست که کل هم تیمی هامون توی شماره یک و دو باشن! :دینقل قول:
این طور که تو تریلر ها ملومه از هم تیمی های قبیلمون فقط موردین و گراس و لجیون باهامون بودن...
پس بقیه چی؟؟ تین-گرانت-میراندا-جکاب-کاسومی و ...... پس کوشن اینا؟؟!!!
فعلا یه سری ها صد در صد تایید شدن که هستن مثل اشلی و کیدن و تالی و لیارا و ... یه سری هم صد در صد معلوم نیستن مثل رکس
که البته اینایی که هستن بعضی هاشون بستگی دارن به کارایی که توی دو شماره قبلی کردیم
16 اسفندنقل قول:
بازی به شمسی (خورشیدی) کی میاد
دقیقا همنین منو آزار میده ... این همه زور زدیم تک تک افرادمونو تو نسخه قبلی زندده نگه داریم که چی بشه؟؟نقل قول:
که شاهد این باشم که تو نسخه 3 نباشن ؟! خیلی نامرددیه..
اتفاقا" وقتی توی 2 ، میرفتی پیش ِ لیارا ، کسی که توی نسخه ی 1 همکارت بوده و حالا برای خودش کسیه و داره زندگی ِ خودشو میکنه ، بدون ِ اینکه دیگه همکارت باشه ... خیلی حس عجیب و خوبی بود . وقتی ازش میخواستی که باهات بیاد دوباره به نورمندی اما میگه راهمون جدا شده ، خیلی تراژیک و زیبا بودنقل قول:
قبوله .. اونایی که زور زدیم از هم تیمیهامون زنده نگه داشتیم حتی اگه 1 صحنه هم تو بازی بیان من راضی ام:31:نقل قول:
نمیشه که نباشننقل قول:
حداقلش اینکه یک massage برای شپرد میاد و میگه که سرنوشتشون چی شده
چه سود از بازگشت دوستان عزیز، وقتی قراره در هر مرحله، عزیزی از دست بره!
فعلا تالی اشلی کایدن گروس و جیمز و لیارا تایید شدند.که قابل استفاده هستند. تمامی کارکترهای دو نسخه قبلی در باز هستند ولی مثل لگویین یا موردین شاید تو 1 مرحله قابله استفاده باشند.رکس اگر کشته نشده باشه در بازی هست ولی نه به عنوان شخصیت قابل بازی. دقت کنید جایی که موردین رو میبینیم او یک کروگن زن پیدا کرده که امیدواره با اون جنوفیج رو خوب کنه. و زنه میگه من هیچ ارزشی واسه رکس ندارم!. همچنین توجه کنید حالا که سربروس دشمنه تمام یارای قبلی که به خاطر پول سربروس با ما کار کردن حالا دوباره باید راضیشون کرد به ایلوسیو من پشت کنن. میراندا و جیکوب که ماموران خوده سربروس بودند. و جک و کاتسومی و زیید و .......همه به خاطر پول اومده بودند.نقل قول:
همونطور که میدونید اول بازی شپرد در دادگاهه نظامه و داره جوابه قلضی رو میده همونجا رابطش یا ایلوسیو من بد میشه و دوباره به گروه الاینس برمیگرده. و خوب کارکنان سربروسی هم (احتمال میدم) ترجیح بدن هر کدوم برن سمت خودشون.
اتفاقا من خوشحالم یک سری از کارکترا غیر قابل استفاده شدند. توی 2 همیشه میگفتم این موردین به درد نمخوره چرا یاید قابل استفاده باشه :31:
احتمالا در ویدیو های بعدی میراندا و سرنوشتشون رو میبینیم
البته یک معما و یک نقطه ضعف بازی داره:
نورمندی ساخته شده سربروس هست و ای دی مغز مجازی این صفینه از طرف ربروس و کامپیوتر اصلی شرکت سربروس همون کامپیوتر مرکزی اداره میشه. چرا نباید ایلوسیو من صفینه و ای دی رو حالا که با ما دشمنه و همدسته ریپر هاست از ما بگیره؟
اگر صفینه و ایدی هست پس کارکنانش هم باید باشند.:19:
احتمالا نورمندی رو از کنترل سربوس در میارند چون جوکر هم سرجای قبلیش هست.نقل قول:
Legion هم احتمالا جزء تیم یا افراد نورمندی هست چون تو ریویو E3 حضور داشت.
مشخصات Collector’s Edition این بازی،مشخص شد.
Bioware مشخصات و مواردی که در نسخه Collector's این بازی وجود داره، رو منتشر کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نسخه ی مخصوص که هم اکنون توسط Amazon به فروش گذاشته شده است،شامل:
- Artwork هر 2 شخصیت مرد و زن Commander Shepard.
- 70 صفحه با کیفیت از عکس هایی زیبا و هنری از Bioware و بازی های وی.
- نسخه کتاب کمیک Mass Effect که توسط Dark Horse Comics طراحی گردیده است.
- پچ مخصوص N7 برای پیوستن به رنک های N7.
- لیتوگرافی بسیار زیبا و منحصر بفرد از بازی به سایز 4*6 که توسط دست کشیده شده است.
این نسخه،همچنین موارد زیر را،در بازی به شما خواهد داد:
- N7 Arsenal Pack : قدرت دادن به اسلحه های: SMG, Pistol ,Snipe ,Shotgun.
- یک روبات سگ مانند با وفا که مواظب افراد شما در Normandy هست و مواظب این هست که همه به وظایف خودشون عمل کنن...( کلا چرت هست:دی)
- پک لباس های جدید: یک سری ظاهر و لباس جدید برای این اعضای گروه: Ashley, Kaiden, James and Liara.
- لباس راحتی N7: که Commander Shepard روزهای بیکاری میتونه تو Normandy بپوشه:دی
- مرور بهترین لحظات ME3 با آهنگ و صداهای ضبط شده دیجیتال.
- Prop کشتی Normandy برای Xbl، که میتونید در آواتار خودتون استفاده کنید...
- نمایش رنک و امتیاز شما به همراه gamer picture و آواتار شما در لیدر برد بازی،فروم سایت bioware و سایت خود بازی.
این نسخه به قیمت 79.99$ به فروش میرسد و هچنین ممکن است 2-3 روز ،این نسخه زودتر عرضه گردد.
این بازی در 6 march سال آینده بصورت مولتی پلتفرم عرضه خواهد شد.
منبع:
vg247.com
Copyright :
Fa.vg247.com / vgf247.com
نقل قول:
لگیون هست ولی جزو کارکترهایی که قابل استفاده نیستند. ولی نمیشه نورمندی از کار بیقته صدای ایدی بیاد!
کاسه ای زیر نیم کاسست:31:
سلام بر فرمانده مرکر عزیزنقل قول:
چند وقتی گذشته جزئیات یادت رفته
آخر بازی شفرد به جوکر میگه کانال اصلی سربروس رو ببند
Joker : Yes Commander
Shepherd : Close this channel
Joker : Aye Aye Commander
کانال اصلی ارتباط سربروس به سفینه همون موقع قطع میشه و ای دی هم نمیتونه با خارج ارتباط برقرار کنه هر چند به نظر من ای دی باهوش تر از این حرفاست
نه عزیز close this channel به این منظور نبود.و توی یک هم هر وقت پس از پایان مرحله ای جلوی هیئت رییسه الاینس قرار میگرفتی شپرد گگزینه رنجیدش این بود که به جوکر میگفت ارتباط رو قطع کنه و حال رییس هارو میگرفت:31:نقل قول:
اینی که شما میگی درست نیست چون این اتفاق اخر بازی اتفاق میفته ولی بعد از اون ما بارها لز طرف ایلوسیو من مرحله میگیریم و باهاش در ارتباطیم مثل مراحل شادو بروکر و ارایوال.:46:
درسته بعدا می گیریم اما این مراحل برای چیه ؟نقل قول:
تمام اتفاقات دی ال سی ها قبل از مرحله Suicide Mission هستن
مثلا سربروس سائید ماسانی رو به ما معرفی می کنه تا ازش در مرحله نهایی مبارزه با کالکتورها استفاده کنیم بقیه دی ال سی ها هم همینطور منظورم اینه که داستان دی ال سی ها در میان داستان اصلی بازیه اما چون معمولا همه ما بازی رو قبل از دی ال سی ها تموم کردیم اینطور وانمود میشه که بعد از داستان بازی اتفاق میفته
آخرین دی ال سی بازی هم اگه دقت کنی ماموریت رو از سربروس نمی گیره بلکه یک سیگنال ناشناس از جایی فرستاده میشه که کمک درخواست می کنه و شفرد میره اونجا و بقیه جریان هارو می فهمه
حالا اگه ما فرض کنیم تمام دی ال سی هارو تموم کرده باشیم و تمامی شخصیت هاشون از جمله سائید کاتسومی رو به گروه آورده باشیم مرحله آخر همون مرحله مبارزه در مقر کالکتورها میشه که بعدش شپرد حال IM رو می گیره و کانال اصلی ارتباط با سربروس رو می بنده
من هر طور که فکر می کنم می بینم اینطوری منطقی تره و نقطه ضعفی در داستان بازی نمی بینم به هر حال ! :31:
نقل قول:
خوب قبول ولی ایدی کامپیوتر اصلی سربروسه و مهم ترین کشف سربروس .یادت نرفته که یکی از ویژگی های نرمندی نسبت به سایر صفینه ها همین ایدیه. ایلوسیو من از کشف خودش ضد خودش استفاده نمیکنه.باید موند و دید جریان چیه
آره این تنها نکته ایه که منم بهش حساسم و امیدوارم از پشت خنجر نخوریم
البته لجیون که توی سفینه داریم تو -- و اینا زرنگه شاید اگه ای دی خواست کاری بکنه لجیون بتونه بهمون کمک کنه
من که دیگه نمیتونم صبر کنم !!!
هر وقت به ME1 و ME2 فکر میکنم موهای تنم سیخ میشه....بس که گیم پلی زیبا و جذابی داشت...
دارم لحظه شماری میکنم :42::14:
خوب به ما چه ربطی داره ؟؟!!نقل قول:
-------------------------
شوخی کردم:31: ...همه ی مس افکت بازا تحملشون تموم شده ولی چه باید کرد !!
ولی فک کن موقه ای منتشر بشه چقد حال کنیم بعد از این همه دوری ... اینجوری حالشم بیشتره.
ای خدا بگم چی کارت نکنه :31:... کجاش جدید بود بیخود 8 مگ از ترافیکم کم شد:27::11:نقل قول:
دوستان کسی با female شپرد بازی کرده ... ؟؟؟؟
چطوریاست ... ؟؟؟؟
از ME1 دوباره با Female بازی کنم....؟؟؟
آقا به نظر من شپرد رو زیر سوال نبر...شپرد ینی مرد :31:نقل قول:
من 2 رو یه بار با زنش رفتم بهم زیاد نچسبید.
جان؟؟؟ چه فرقی داره؟ زن یا مرد بودنش فقط توی انتخاب طرف رومنس فرق داره...
میدونم .. منظورم اینه که به شپرد و انجام دادن یه همچین کارای گنده ای به مرد میخوره ..چون من با زنش حال نکردم.
ببخشید ولی من فقط نظر شخصیمو دادم..نه چیز دیگه...
شرمنده
به ما چه ربطی داره ؟ :31::31::21::16::laughing::laughing:نقل قول:
------------------------------------------------------
ولی انصافاً داره راست میگه !
من با زنش(شپرد زن نگرفته ها !!! D:) هم رفتم...صداش که خیلی گرفتس... بد شپرد با مرد بیشتر معنی و مفهوم پیدا میکنه !!!
با تشکر :11: از تحمل نظراتم !!!
Steps جان به دل نگیر...گفتم شوخی کنم حال و هوا عوش شه :31::31:
درسته اگه تاریخ معاصر جهان رو صفحه بزنی 10 تا شخصیت زن هم پیدا نمی کنی ، ولی خب الان که وضعیت زنا رو می بینی ، دیگه این همه سال دیگه میشه کلونی فمینیسم ها...
اصلا هم نمی شه گفت که یک زن نمی تونه این کار هارو بکنه... زور بدنی که نیست... هوش B هست...
دشمنت شرمندهنقل قول:
اولین شپرد من زن بود ...هم صداش خوب بود و هم قیافش:31:
شاید چون شماها اولین شپردتون مرد بوده بازی با کارکتر زن بهتون نچسبیده!
درسته که همه چیز قدرت بدنی نیست ! ولی هوش بدون توانایی بدنی هم فایده نداره ! مدیریت یعنی اینکه خودت بتونی به تنهایی از پس بعضی کارها بربیای !! الانم با زن ها مشکلی ندارم ولی باید قبول کرد که باید یه فرقی بین فرمانده زن و مرد باشه (از لحاظ احساسات و ... ) !!!
با تشکر - سینا :11:
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
حالا از این حرفها گذشته ! کسی میدونه بازی کی تو ایران میاد ؟!
6/3/12 که Release کلی بازی هستش !
ششم مارس سال 2012
خوب ممولا به سرعت توی ایران هم میاد دیگه؟! مگه نمیاد؟نقل قول:
شاید تا کرک شه نیم ماه طول بکشه..شیادم یه ماه
توی ایران نیم ماه زودتر میاد :دی
امان از دستت ای leak
بله دو تن از موسسان شرکت بایور (Greg Zeschuk Ray Muzyka) در مورد مس افکت 3 این فرانچیز اظهار کردند که احتمالا Mas effect 3 پایانی بر کار این بازی نخواهد بود و ادامه خواهد داشت....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر خودم والا انچارتد میگن ادامه داره چرخ دنده هم ادامه داره اینم ادامه داره شخصا موافقم که هیچ کدوم دیگه ادامه نداشته باشن چون ادم میترسه ....که اسماشون و عناوین قبلیشون رو خراب کنن. به هر حال..
امان از دست این تجربه های بد...نقل قول:
کلا هر چیزی که خیلی کشش بدن لوس میشه
اینکه مس افکت دیگه میبینم از قبل هم معلوم بود ولی نکته ی مهم تموم شدن داستان شپرد هست.
مس افکت جدید با داستان جدید و شخصیت نو مطمئنا باز هم لذت بخش خواهد بود
@AlexMercer میگم به نظرت حجم و سایز عکست یکم زیادی بالا نیست؟!
+
خوب حداقل لینکشو میذاشتی!نقل قول:
تقصیر من نیست تقصیر بایو ور هست بزرگ داده
تقصیر من نیست تقصیر بایو ور هست بزرگ دادهنقل قول:
خب باید کوچیکش می کردی....
لیست کمپانیون های این سری معلوم نیست؟ رومنس آپشن ها چی؟