مرسي از راهناييات
من اينجا بهترين منخصص تعميرات رو مي شناسم
واسه تعميرات تخصصي لپ تاپ هم ترجيه مي دم ببرم دوبي چون واسم امكانش هست
ولي يه دنيا مرسي
دمت گرم
Printable View
مرسي از راهناييات
من اينجا بهترين منخصص تعميرات رو مي شناسم
واسه تعميرات تخصصي لپ تاپ هم ترجيه مي دم ببرم دوبي چون واسم امكانش هست
ولي يه دنيا مرسي
دمت گرم
کل بحث این تاپیک سر دمای دستگاه بود..خب کسایی که خریدند می تونند تو وضعیت های مختلف این رو چک کنند و اینجا بگند البته نه 2 یا 3 نفر ..راستی دمای سی پی یو لپ تاپ من که 53 میرسه من اعصابم خورد میشه چون زیاد داغ میشه { البته مال من سونی سری fe هست } حالا نمی دونم چطوری بچه ها با دمای 60 درجه دوام میارند...:31:
کلا اینکه داغ می کنه یا نه فکر کنم یک نظر شخصی باشه چون همان طوری که گفتم من خیلی به دما حساسم ولی شاید یکی تا 80 درجه هم راحت باشه:31:
چرا من این مدل رو تو سایت hp.com سرچ میکنم نتیجه ای در برنداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون احتمالش هست از رده خارج شده باشد.
:13:اگه اینطور باشه که خیلی بده
نقل قول:
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&dlc=en&cc=us&site=null&product=4098491&key=null&
نظرتون درمورده envy 14 چیه؟
به درد بازی میخوره؟
انوی 14 برای بازی کانفیگش خوبه
آقا این Envy 15 1104tx از نظر دما تو full load چجوریه؟؟ داغ میکنه؟؟
خواهشا یکی جواب بده من فردا دارم میرم لپتاپ بخرم . اگه دماش تو رندر گرفتن خوبه همین مدلو بخرم.[COLOR="Silver"]
نقل قول:
این همه گرفتا همه هم راضی هستن
فکر نکنم هیچ گونه مشکلی داشته باشه
انوی حداکثر کیفیت و نوآوری است دوست عزیز
آخه من رندر میگیرم و رندر سیستم رو کاملا 100 درصد مشغول میکنه . و داغ میکنه و حداقل 3 تا 4 ساعت مشغوله .نقل قول:
برای همین شاید داغ کنه .
ما که آخرش نفهمیدیم مشکل گرما داره یا نه
توی بعضی فاروم های خارجی هم همین بحث هستش !
کد:http://www.tomshardware.com/forum/65012-35-envy-1104tx
ریویو
کد:http://www.engadget.com/2009/12/10/hp-envy-15-review
---------- Post added at 05:53 AM ---------- Previous post was at 05:50 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز شما یه بازی به روز مثل need for speed hot pursuit یا call of duty black ops رو بریزید و با بالاترین رزولوشن و گرافیک اجرا کنید و ببینید که میزان داغی لپ تاپ به چه حد میرسه چون فعلا فقط شما هستید که این لپ رو دارید و اینجا وقت میزارید برای اینکه سوالات رو درست و کامل جواب بدید :46:
---------- Post added at 05:56 AM ---------- Previous post was at 05:53 AM ----------
اینم چند تا عکس از لپ تاپ خوشگل وسوسه انگیز که سر گرماش همه رو به شک انداخته !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه توضیح بدم . اون دوستمون که envy 15 رو کاستومایز خریدن . ما نمیتونیم به تستاشون اعتماد کنیم .البته بی احترامی نشه
ایشون برای ما خیلی عزیز هستن که میان وقت میزارن و جواب میدن . ولی لپتاپ ایشون کاستومایز هست و با لپتاپای تو ایران فرق میکنه مقداری و نمیتونه با دمای اونا برابری کنه .
بعد برای تست گرما یا باید به مدت نیم ساعت یه رندر سنگین گرفته بشه یا باید با convertor یه فایل رو تبدیل کرد تا cpu نیم ساعت فول لود باشه تا دما به حداگثر برسه .
معمولا بعد از اینکه cpu رو 100 درصد بود بعد از نیم ساعت به دمای نهایی میرسه و از اون بالاتر نمیره .
تو این تست یه آقایی تونسته با یه convertor سی پی یو رو فول لود کنه و دما رو ببره بالا با envy 15 .
بعد از 20 دقیقه به حدود 85 درجه میرسه . که فکر کنم خیلی بالاست . البته کانفیگ ایشون با core i7 720 هستش .
کد:www.youtube.com/watch?v=X_2W_a9K338
دوست عزیر که خواتسن بود از رندر بدونن
بعد رندر ۱۲ساعت در محیط مکس ۲۰۱۱ با وی ری ۲ دما به ۷۳ رسید که برای این کانفیگ نرمال
بعدش وقتی که خود اینتل میگه جانکشن دمایی این سی پیو ۱۰۵ درجه است شما مشکل ندارید حالا دما تا ۸۵ هم بالا بره
همچنین جانکشن دمایی گرافیک و مادربرد هم ۹۸ درجه است بالا بودن دما دلیلی بر مشکل نیست
تمامی دستگاهها با این مشخصات همین خاصیت دمایی را دارند و به همین دلیل شرکت ها قطعاتی را تولید می کنند که بتواند در این دما و زیر فشار کار کند .دمای جانکشن نیز به همین دلیل می باشد
مرسی عزیز که تجربتونو با این لپ تاپ گفتید .نقل قول:
والا بالاخره منم لپتاپ مورد نظرمو خریدم . HP Envy 15 .
تا لحظه آخر میخواستم XPS L501 بخرم ولی لحظه آخر وقتی HP رو دیدم نظرم عوض شد و گرفتم . دلمو برد:40::31:
فقط دعا کنید مشکل داغ کردن نداشته باشه برای منم و پشیمون نشم .
حالا با چه نرمافزاری پارتیشن بندی کنم که ویندوزم پاک نشه و مثل پارتیشن مجیک نباشه و بشه بعد از پارتیشن بندی نرمافزار رو پاک کرد؟
از کجا گرفتی دوست عزیز؟
یک تستی بکن و خبر بده اینجا.:31:
ولی کلا دمای 70 درجه خیلی بالا هست..
خوبه 2 کاره هم میشه { نیمرو میشه زد روی بدنه:31:نقل قول:
دما تا ۸۵ هم بالا بره
ok . تست میگیرم و میزارم .نقل قول:
آخه میدونید چیه! dell xps L501 هم همین مقدار حرارت داره که همه میگن خنکه .
یعنی تو بازی Mw2 بعد از نیم ساعت دمای CPU روی 85 و GPU روی 81 هستش .
فکر کنم کلا لپتاپی که کانفیگ بالا داره حرارت بالا هم داره به طبع . پس نمیشه با Desktop مقایسه کردش .
نمیدونم والا . ایشاالله که خوب کار کنه :46:.
فردا یا پس فردا یه تست درست حسابی تو فول لود رم و cpu میزارم که خیال همه راحت بشه .
با acronis disk director پارتیشن بندی کن از توی خود ویندوزنقل قول:
نرم افزارش فوق العاده است
حتی درایو ویندوز رو میتونی به راحتی بدون ایجاد هیچ مشکلی کم و زیاد کنی :46:
مرسی فردا دارم با EASEUS Partition Master پارتیشنش رو عوض میکنم . ولی اول دارم رو Desktop امتحان میکنم ببینم چجوریه بعد میرم سراغ لپتاپنقل قول:
سلامنقل قول:
منم دیگه کم کم دارم عزم خویش را جذب میکنم که برم بگیرمش البته برا من گرماش مهم نیست کلا ادم سرمایی هستم تو زمستون بدردم میخوره:31:
فقط سر این dvd خوان اکسترنالش یکم دودل شدم و نداشتن usb3
حالا شما که گرفتی یه چند تا بازی و کلا چیزای سنگین روش اجرا کن ببین چجوریاس اگه زحمتی هم نیست که عکس با کیفیت از صفحه اش بذار چون بعضی ها میگفتن کیفیتش پایینه و از این حرفا
usb3 داره دوست عزیز و به نظر من یک مزیت لست که دی وی دیش اکسترناله سبک تر میشه
نداره دوست عزیز من چون حساس بودم چند بار چک کردمنقل قول:
البته شاید هم شما درست بگید اخه اینجا گرافیکشم یه چیز دیگه زده فکر کنم اشتباهه قضیه چیه؟کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02022280&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=us&site=null&key=null&product=4098491
رفرنس از سایت اچ پی:
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/au/en/ho/WF10a/321957-321957-3329744-3995710-3995710-4075902.html?jumpid=reg_R1002_AUEN?jumpid%3din_r2515_au/en/hho/ipg/psc404redirect-ot-xx-xx-/chev/?jumpid=in_r2515_au/en/hho/ipg/psc404redirect-ot-xx-xx-/chev/
دیگه کنافیگ کامل کاملکد:http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/c02202440.pdf
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
نقل قول:
با آکرونیس2011 پارتیشن کن
ممنون انگار اون مدل قدیمی تر بوده یا همچین چیزی
فقط دیگه External SuperMulti بلور ری نمیخونه یا اینم من تا حالا فکر میکردم نمیخونه یا کلا مدلیش هست که بلو ری بخونه؟
نه نمیخونه میتونید جدا اکسترنال بگیرید با حدود قیمت 230 تومن
چرا با آکرونیز مگه EASEUS Partition Master بده؟نقل قول:
با آکرونیس2011 پارتیشن کن
usb3 هم داره عزیز 2 تا هم داره . در مورد اکسترنال بودنش به نظر من بهتره ! چون اولا سبکترش کرده دوما نازکترش کرده سوما خیلی درایو اکسترنالش خشگلی داره . بعدشم شما باید حتما برای حمل لپتاپ Bag داشته باشی و اون رو میزاری توش . کاری به جایی نداره .
وای خدا دارم دیوونه می شم ....................
فردا قراره یکی از آشناهمون بره دبی منم می خوام این مدلو سفارش بدم برام بگیره . جون هرکی دوسش دارین بهم بگین که آیا اینو بگیرم یا اینکه حداقل یه مدلیرو معرفی کنین که کانفیگش مثل این یا بالاتر باشه تا روش تحقیق کنم .
جون من اگه می شه جواب بدین .
آقا من اینو با EASEUS Partition Master پارتیشن بندی کردم و یه پارتیشن بهش اضافه کردم . انقدر سرعت سیستم اومده پایین که حد نداره . انگار رو یه پنتیوم 2 ویندوز 7 نصب کرده باشی . 15 دقیقه طول میشکه تا ویندوز کاملا لود بشه . چیکارش کنم؟
ماژول fp کجای این لپ تاپه؟؟
آخه من هرچی به عکس و فیلم های این لپ تاپ دقت میکنم پیداش نمیکنم
واقعا عجیبه:20:
نقل قول:
من همیشه تو سون 64 بیتی با همین نرم افزار پارتیشن بندی میکنم و هیچ مشکلی نداشته تا به حال!!! معلوم نیست چیکارش کردی؟! راستی از این مدل راضی هستی؟ مشکلی که نداره؟ منم قراره بعد امتحانام برم این خوشگله رو بگیرم:31:
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
راستی کسی از دوستان از قیمت های SSD خبر داره؟ اگه بخوام یک 128 گیگی رو این مدل بگذارم چقدر در میاد؟! دیروز که سوال کردم برای 128 گیگی قیمت 450 بهم داد:18:
اگه با آکرونیس 2011 اینکارو انجام میدادی مشکلی برات پیش نمیومد چون حداقل خودم بالای 7-8 تا لپ تاپ و دسکتاپ رو باهاش پارتیشن بندی کردم و همشون رو هم اندازه درایو ویندوز رو تغییر دادم و هیچ مشکلی تا حالا پیش نیومده بودنقل قول:
میشه عکسی از درایو نوری اکسترنال اش بزارید ؟
آقا من کاملا با هاش به مشکل خوردم یه توضیح میدم برای کسایی که میخوان بخرن . لطفا کامل بخونیم
آقا من با برنامه EASEUS Partition Master یکی از پارتیشنهارو که برنامه های مربوط به hp توش بودو پاک کردم که حجمش 100 مگ بود(HP_TOOLS) .(چون با 4 تا درایو primary نمیتونست یه درایو جدید بسازه) . باید سه تا پریماری پاشه یا کمتر .
اینم تصویر قبل از اینکه چیزی رو پاک کنم به این صورت بود:
خلاصه از c که 640 گیگ بود 430 گیگ برای یه درایو e کم کردم و ساختم .
البته قبلا باهاش چنتا Desktop رو پارتیشن کرده بودم و بعد از اینکه apply رو میزدم ریستارت میشد و میرفت تو داس و اونجا
سکتور به سکتور انتقال میداد . ولی اینبار تو ویندوز انتقال داد . درد سر از همینجا شروع شد .
حالا یک بار که ریستارت کردم دیدم خیلی سرعت اومده پایین و 15 دقیقه طول میکشه تا بیاد بالا . بعد از اینکه رفتم تو My computer و درایوها رو دیدم دیدم اون درایو E که ساختم اون خط سبز رنگ که حجمشو نشون میده نداره .
بعد از چند ساعت کلنجار رفتن با این سرعت کم خواستم ریکاوری کنم با اون dvd هایی که ساختم . رفتم تو recovery manager
و زدم که system recovery بشه . خواست از رو هارد ریکاوری کنه که گفت درایو غیر قابل دسترسه .
بعد رفتم از روی dvd ها با f11 ریکاوری کنم که میرفت تا مرحله اول ریکاوری و دیگه همونجا میموند .
خلاصه ویندوز xp هم بالا نمیومد که بخوام fdisk کنم 98 هم بالا نیومد . ویندوز 7 که میزارم برا نصب دوباره ویندوز اصلا انگار نه انگار میاد تو ویندوز خود لپتاپ .
خلاصه دست به گریبان Hiren شدم و اونو از تو بوت بالا آوردم و با یه نرم افزار پارتیشن اون درایو e رو پاک کردم و درایو D رو هم که برا
recovery بود پاک کردم شاید بدون اون بتونم از dvd ها ریکاوری کنم و لی بازم نشد . و یه درایو بزرگتر ساختم برای d به حجم 450
گیگ و به سلامتی اومد تو ویندوز و همه چی خوب بود ولی بازم یه مقدار سرعت پایین بود ولی خیلی بهتر شده بود .
ولی بعد از یک ساعت دوباره اون درایو D هم پرید و اون خط سبز رنگ از زیرش رفت و دوباره سرعت اومد پایین . من دیگه بیخیال شدم و میخوام ببرم گارانتی .
نکته :
یه جا تو سایت HP خوندم چندین نفر دیگه همین مشکل recovery نکردن رو داشتن با envy 14 و مشکل از bios جدید هستش که آپدیت میکنن . این ورژن نمیتونه ریکاوری کنه .
ولی اگه bios رو آپدیت نکنی هم نمیتونی backup بگیری و هنگ میکنه . باید صبر کنیم تا bios جدید بیاد .
سوال من : وقتی با نرمافزار EASEUS Partition Master یا هر نرمافزار دیگهای پارتیشن بندی میکنی باید از ویندوز اون درایوی که ساختیو format کنی؟؟؟ مثل زمانی که تو نصب ویندوز پارتیشن بندی میکنی؟
مانیتورش فول اچ دی هست؟
نقل قول:
:5: 15.6 ultra full hd led 1920*1080
دوستان این لپ تاپ USB 3 داره؟
تو مشهد کجا میفروشن؟
دوستان این لپتاپ Usb 3 داره؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید من میخوام فردا این لپتاپو بخرم.
امشب رفتم دنبالش یکی داشت میگفت یک و هفتصد و هفتاد
در مورد usb 3 ازش پرسیدم مطمئن نبود رفت روی جعبشو نگاه کرد چیزی ننوشته بود میخوام بدونم مال دوستانی که این لپتاپو دارون همینجوریه؟
الان زنگ زدم فروشگاه سرزمین طرف میگفت تست کردیم USB 3 نداره
جان من یکی بیاد جواب بده خیال منو راحت کنه مخصوصا کسایی که دستگاهو دارن بگن تاحالا وسیله ی USB 3 امتحان کردن یا نه؟
بالاخره اینم فاکتور مهمیه.