اگه علاوه بر سوال هایی که جناب hoomanfarzin پرسیدند این رو هم بگید که برای شما نور پس زمینه کیبورد داره یا نه بسیار لطف می کنین.نقل قول:
ممنون
Printable View
اگه علاوه بر سوال هایی که جناب hoomanfarzin پرسیدند این رو هم بگید که برای شما نور پس زمینه کیبورد داره یا نه بسیار لطف می کنین.نقل قول:
ممنون
دوست عزبز اون قیمت بخاطر بلوری هست 2تا پرت یو اس بی 3 داره در کل و وقتی سیستم رو روشن میکنی وینئوز شروع به نصب میکنه و بالا میاد و وقتی اومد بالا خودش یه برنامه ریکاوری داره اون انجام بده بعد پارتیشن بندی کن با برنامه ی که ویندوز و فابل ها رو پاک نکنهنقل قول:
فقط یه داریو جدید اضافه میکنه و یه دیویدی داریور توش هست که هم ایکس پی رو داره هم سون و ویستا
از اینجا که من گرفتم هم بگیری بعد نیست لایسنس دل رو هم دارن تو مغازشون
فقط بک لایت نداره نمیدونم کجاش هست اینو یاد بدین به خودم:(
نمیدونمنقل قول:
سلام به همه.
من قصدخریداین لپ تاپ رو دارم.شاید تا سه هفته دیگه اگه مشکلی پیش نیاد بخرم.چند تا سوال داشتم:
1-کدوم کانفیگ این لپ تاپ رو بخرم؟چرا؟
2-این لپ تاپ چون بدنش از آلومینیومه موقع تایپ و کلا کار کردن با اون بدنو مور مور نکنه .منظورم اینه که برق رو از خودش عبور میده در حد بسیار بسیار ضعیف یا نه؟
3-فنش چی؟سرو صدا زیاد میکنه؟یعنی تو محیط های نسبتا آروم مثل کتابخونه صداش معلومه یا این که نه؟اگه معلومه آزار دهنده است یا نه؟خواهشا تشریحش کنید.
4-این مدل زیاد که داغ نمیکنه؟اگه آره باید چیکار کرد؟چون من باهاش میخوام گیم هم بازی کنم.
5-کارکرد میزان شارژشم لطف کنید بگید؟تا چند ساعت رو ساپورت میکنه؟
6-پیا پی میشه روزی 8یا9ساعت باهاش کار کرد؟اذیت نکنه یه وقت؟
7-فرق گارانتی های مختلفی که این لپ تاپو ساپورت میکنن توی چیه و این لپ تاپ رو اگه من بخوام بخرم با کدوم گارانتی بخرم؟چون یه سری شرکت ها هستند که با قیمت پایین تر از زیگورات همون کانفیگو در اختیار خریداران قرار میدن.
8-راستی تا چند سالو ساپورت میکنه؟(البته به نظر شما)
*خواهشا سریع جواب بدین تا من تصمیم قطعیمو بگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از لطفتون نسبت به من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
من 4-5 روز پیش این مدل رو از دل سرویس خریدم .
کارت گرافیک بسیار عالی داره
صدای فوقالعاده ای داره
سرعت پردازش فوقاالعاده بالا هست .
سرعت نوشتن و خواندن هارد بسیار خوب هست .
صفحه نمایش دارای کیفیت قابل قبولی هست،اما به وایو ها نمیرسه !
کیبرد بسیار راحتی داره،Number Pad نداره !
تاچ پد خوب و راحتی داره.
صدای فن بسیار بسیار کم هست ، لپتاپ به هیچ وجه زیادی داغ نمیشه ! کول پد استفاده کنید هرگز مشکلی نخواهید داشت با گرما .
باتری متوسطی داره!
دوتا پورت USB 3 داره
Back Light داره .
وبکم 2 مگاپیکسل با کیفیت مطلوب داره
وزنش 2.8 کیلو گرم هست که واسه جابجایی احتمالا به مشکل بر میخورید.
طراحی و رنگ آمیزی بدنه میتونست خیلی بهتر و جذاب تر باشه ( نظر شخصی من ) .
در کل اگه قصد خرید نوت بوکی در این رنج رو دارید،L501 قطعا بهترین گزینه هست.و ارزش خرید بسیار زیادی داره . فقط حتما یک گارانتی رو انتخاب کنید که جواب گو باشه !
موفق باشید .
سلام به همه.
من قصدخریداین لپ تاپ رو دارم.شاید تا سه هفته دیگه اگه مشکلی پیش نیاد بخرم.چند تا سوال داشتم:
1-کدوم کانفیگ این لپ تاپ رو بخرم؟چرا؟
2-این لپ تاپ چون بدنش از آلومینیومه موقع تایپ و کلا کار کردن با اون بدنو مور مور نکنه .منظورم اینه که برق رو از خودش عبور میده در حد بسیار بسیار ضعیف یا نه؟
3-فنش چی؟سرو صدا زیاد میکنه؟یعنی تو محیط های نسبتا آروم مثل کتابخونه صداش معلومه یا این که نه؟اگه معلومه آزار دهنده است یا نه؟خواهشا تشریحش کنید.
4-این مدل زیاد که داغ نمیکنه؟اگه آره باید چیکار کرد؟چون من باهاش میخوام گیم هم بازی کنم.
5-کارکرد میزان شارژشم لطف کنید بگید؟تا چند ساعت رو ساپورت میکنه؟
6-پیا پی میشه روزی 8یا9ساعت باهاش کار کرد؟اذیت نکنه یه وقت؟
7-فرق گارانتی های مختلفی که این لپ تاپو ساپورت میکنن توی چیه و این لپ تاپ رو اگه من بخوام بخرم با کدوم گارانتی بخرم؟چون یه سری شرکت ها هستند که با قیمت پایین تر از زیگورات همون کانفیگو در اختیار خریداران قرار میدن.
8-راستی تا چند سالو ساپورت میکنه؟(البته به نظر شما)
*خواهشا سریع جواب بدین تا من تصمیم قطعیمو بگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از لطفتون نسبت به من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
ببخشید مال شما DvD/RW داره یا Blu-Ray ؟
خدا رو شکر مثل اینکه اکثر دوستان از این مدل راضی هستن.منم فعلا تا اینجا هر چی گشتم انگار این مدل تو این رنج قیمت بهترینه.اگه مشکلی پیش نیاد این هفته یا هفته دیگه برم همین مدل رو بخرم.
ممنون از پاسخگویی شما.این تفاوت قیمتی که شما می گی مربوط به بلوری هست هر دو سایت با بلوری این قیمت را گذاشتن.یعنی رایان صبا با بلوری 1430 و زیگورات با بلوری 1650.من منظورم از تفاوت قیمت یعنی هر دو سایت با بلوری هست.نقل قول:
در مورد پورت usb می دونم که دوتا usb3 داره فقط می خوام بدونم آیا بجز این 2تا usb3 پورت usb2 هم داره؟یعنی در کل 3تا پورت usb داره یا 2تا؟
در مورد ریکاوری من واقعا" نمی دونم باید چکار کنم.یعنی وقتی لپ تاپ را روشن کردم و ویندوز نصب شد باید چطوری ریکاوری کنم؟بلد نیستم؟لطفا" راهنمایی کنید.
در مورد پارتیشن بندی می خوام بدونم باید با چه برنامه ای و چطوری تعداد درایوها را به 3تا افزایش بدم.لطفا" راهنمایی کنید.
و مورد آخر اینکه آیا ال سی دی l501 فول اچ دی هست؟
همین طور می خوام بدونم آیا رنگ مشکی هم داره؟یعنی درش اونجایی که آرم dell حک شده بجز رنگ نقره ای آیا رنگ مشکی هم داره این مدل؟
دوستانی که این لپ تاپو دارن لپ تاپ شما وقتی تو شارژه بدنه برق داره یا وقتی با باتری هم کار میکنین بدنه برق داره. لپ تاپ من رو باتری هم برق داره (بعضی مواقع داره بعضی مواقع هم نداره) مال شما هم همین جوریه ؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان من امروز از ده تا مغازه تو شیراز پرسیدم گفتند این مدل خیلی خرابی داشته تا الان.گفتند اگر میخوای بهت میدیم ولی باخودت.فقط نمایندگی زیگورات داشت میداد1630 اونم تایید میکرد که یه سریش خرابی داشته.من از خرید DELL منصرف شدم.
بله یک USB2 هم دارهنقل قول:
خیر فول اچ دی نیست، هنوز ایران نیومده
سلام دوست عزیز.شما با این صحبت دوباره من را مردد کردی برای خرید.من بیننقل قول:
f133fx vaio و dell xps l501 دو دل هستم کدوم را بگیرم.به نظر دوستان اهل فن کدوم یک بهتره؟
نکنه این خرابی هایی که شما می گی مربوط به قیمت پایین نسبت به کانفیگ این مدل هست؟چون واقعا" آدم شک می کنه لپ تاپی با این کانفیگ بسیار عالی قیمتش اینقدر پایین باشه!
بیشترین موضوعی که من را دو دل کرده فقط کارت گرافیک بین این دو مدل هست.
چند درصد گرافیک 435 2گیگ از گرافیک 425 اگیگ قوی تره؟
این ظرفیت حافظه 2 گیگ با 1 گیگ چقدر تاثیر گذاره؟
.نقل قول:
.
.
آقا من زنگ زدم اون سایت گفتم چی زدی واسه خودت این کانفیگ هیج کجا موجود نیست وکلی حرف زدم...گفت ما داریمو full hd هستش و کلی حرف زد 2 ساعت بعد رفتم تو سایت دیدم زده موجود نیست و full hd هم تغییر داده کرده hd بعد میل زدم به سایتش جوابی نداد نه آقا اونی که اون سایت زده اکثر اطلاعاتش با همه فرق داره........اشتباه زیاد داره سایتش
سلام
اون مدلی که اون سایت زده بدون Blu Rya هستش اما زده با Blu Ray اشتباه زده...............اون سایت یه مدل با رم 8 و بک لایت و Blu Ray و Full HD زده بود با قیمت پایین...........1.450.000 ...........بعد که سره یه ساعت عوض کرد که Full HD نیست و موجودم نیست...این مدل تاز تو نمایشگاه CES 2011 رو نمایی شد و هنوزم با رم 8 و Full HD بودنش تو ایران نیومده........سو تفاهم شده بوده تو اون سایت
چند قیمت هست چون تو سایتش نزده؟نقل قول:
اگر ممکنه امتیاز ویندوز به مشخصات را هم بگذارید.
native resolution چنده؟
نقل قول:نه مال من نداره وقتی برق در میارم البته عادی هست مشکلی ندارهنقل قول:
میشه بگی خرابی چی داره؟؟؟؟ همون جایی که میخرید تست میکنند برات همه جی رونقل قول:
.نقل قول:
.
.
.
.
دوست عزیز گرافیک 425M از 5650 هم ضعیف تره..................435M یه پله با 5730 فرق داره((یعنی 2 درصد)) خوب سونی بیشتر بخاطر برند گرونتر هست.......سونی 16.4 ولی دل 15.6 ......سونی کلا همیشه تو برند ها گرونتر بوده........................
F 133 :
RAM : 4 GB
CPU : CORE I7 740 QM
HARD : 500 GB
DISPLAY : 16.4 IN
VGA : GeForce 425M 1 GB
.
.
L 501 :
RAM : 6 GB
CPU : CORE I7 740 QM
HARD : 640 GB
DISPLAY : 15.6
VGA : GeForce 435M 2 GB
.
.
.
تصمیم با خودته
نقل قول:
3 بعدی رو هم ساپورت میکنه و قابلیت فیزیک هم داره
سلام دوستان عزیز .
DVD RWنقل قول:
ببخشید مال شما DvD/RW داره یا Blu-Ray ؟
بدنه لپ تاپ به هیچ وجه برق رو از خودش عبور نمیده .نقل قول:
دوستانی که این لپ تاپو دارن لپ تاپ شما وقتی تو شارژه بدنه برق داره یا وقتی با باتری هم کار میکنین بدنه برق داره. لپ تاپ من رو باتری هم برق داره (بعضی مواقع داره بعضی مواقع هم نداره) مال شما هم همین جوریه ؟
دستگاه کلا 2 تا پرت USB 3 داره !نقل قول:
در مورد پورت usb می دونم که دوتا usb3 داره فقط می خوام بدونم آیا بجز این 2تا usb3 پورت usb2 هم داره؟یعنی در کل 3تا پورت usb داره یا 2تا؟
فول اچ دی نیست .
1420 تومان در اومد .نقل قول:
چند قیمت هست چون تو سایتش نزده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر ممکنه امتیاز ویندوز به مشخصات را هم بگذارید.
native resolution چنده؟
اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم 1366 * 768
موفق باشید .
منظورم اینه که وقتی لپ تاپ تو شارژه اگه پریز شما ارت(اتصال زمین) نداشته باشه بدنه لپ تاپ یه ولتاژ خیلی ضعیفی دارهنقل قول:
لپ تاپ شما اینجوری نیست ؟
خرابیش که همون موقع مشخص نمیشه.گفتند توی اون سری که واسه ما اومده بالای 50تا خرابی داشته اکثرا از مادربرد بوده.به هرحال من تحقیقاتمو تکمیل تر کردم 90% گفتند مشکل داره این مدل.گفتند اگر میخوای بخری یه مدت صبر کن تا سری جدیدش بیاد گفتند مشکلش حل شده.به هر حال من تصمیمو گرفتم و N43JQ -asus خریدم.به هرحال کسی اگر خواست بخره با گارانتی بخره مخصوصا گارانتی زیگورات چون همون کانفیگی که ارائه شده بهت میده.نقل قول:
نقل قول:
من گیچ شدم بالاخره نفهمیدم چندتا پورت usb داره؟یه نفر می گه 2تا usb3 و یک usb2 و یه نفر می گه کلا" 2تا usb3؟!
من اصلا" کاری به ورژن usb و 2 یا 3 بودنش ندارم می خوام بدونم کلا" چندتا جای پورت usb داره؟چون برام مهمه تعداد پورت usb.می خوام حداقل 3تا پورت usb را داشته باشه.
و مورد بعدی اینکه گرافیک 2 گیگ l501 واقعا" چشمم را گرفته و تقریبا" دارم به این نتیجه می رسم که l501 را بگیرم و قید سونی را بزنم.فقط هرجایی را دیدم هرکس یه قیمت زده.
یکی از دوستان تو همین تاپیک گفته بدون بلوری 1380تومن.زیگورات با بلوری زده 1650تومن.رایان صبا با بلوری زده 1480تومن.سرزمین رایانه بدون بلوری زده 1580تومن.
بالاخره کدوم قیمت درسته؟تو بازار قیمت با بلوری با رم 6گیگ و هارد 640 گیگ الان چنده؟چون من بلوری دار می خوام بگیرم.
2 پورت USB3 و 1 پورت USB2نقل قول:
گرافیک دقیقن 2 گیگ
رم 6گیگ و هارد 640 بدون بلوری 1370-1350
رم 6گیگ و هارد 640 با بلوری 1500-1450
دوست عزیز چرا اطلاعات غلط به مردم میدی ؟ شما خودت این لپ تاپ رو داری؟!نقل قول:
این لپ تاپ فقط دو تا پورت یو اس بی داره که هردوتاش هم یو اس بی 3 هستند.
قیمت بدون بلوری با گارانتی زیگورات: 1480
قیمت با بلوری با گارانتی زیگورات : 1650
همه مشخصات هم مثل همه فقط بدون بلوری بک لایت داره و با بلوریبک لایت نداره
ضمنا فردا یا پس فردا تحلیل های کاملی از محاسن و معایب این لپ تاپ مینویسم
با سلام دوست عزیز میشه بگی این قیمتا را که میدی مال کدام شرکته؟گارانتی داره یا نه؟نقل قول:
من که تا حالا با این قیمتا l501 ندیدم اگه شما دیدی بگو
با تشکر
دوستان چرا میگید 2 گیگ گرافیک.نقل قول:
همچین چیزی تا حالا با یه هسته تولید نشده!!!!!!!!
این گرافیک 1 گیگ هست که یک گیگ هم از رم میگیره.
5970 که الآن بهترین گرافیک دنیاست با 2 تا هسته 1 گیگ کار میکنه !!!! میخواید بگید این دوتا برابرن !؟
نقل قول:
سلام
عریز این لپ تاپ گرافیک real 2 GB هست وا تا 4Gb ساپورت میکنه در ضمن فکر کنم 3 تا پورت usb داره که دوتاش usb3 هست و یکیش usb2
گرافیک GT 435M مقدار رمش برابر 2 گیگ هست و ربطی به اون موضوعی که می گید نداره و صرفا بالا بودن رم گرافیک. اینم مشخصات دیگر این :نقل قول:
2GB NVIDIA® GeForce® GT 435M Graphics Card
CUDA Cores 96 - Processor Clock (MHz)1300 MHz - Texture Fill Rate (billion/sec)7.8
Memory Clock (MHz)800 Standard Memory ConfigDDR3 Memory Interface Width128-bitMemory Bandwidth (GB/sec)25.6
NVIDIA 3D Vision Ready [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - NVIDIA Optimus Technology [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Hardware Video Decode Acceleration [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - NVIDIA Verde Drivers [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - NVIDIA PhysX™-ready [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - NVIDIA CUDA™ Technology [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Microsoft DirectX 11
الآن تو سایت دل بودم کاستومایز این لپ تاپ این طرح های پشت LCD چقدر خوشگلند. (تو ایران هم پیدا می شه؟) و انتخاب LCD فول HD هم بود (اینجا که نیست) همین طور رم 8 گیگ و سی پی یو i7 840QM
چند روز پیش که notebookcheck دیدم فکر کنم زده بود 1 گیگابایتنقل قول:
سلام
دوستان منم این مدل رو میخوام بخرم:
DELL - XPS L501X
با این مشخصات:
CPU: Intel Core i7 740QM(1.73GHz) / CACHE:6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LCD: 15.6" LED - HD / DRIVE: Blu-Ray / VGA: GEFORCE GT 435 - 2GB Dedicated / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Bluetooth V 3.0+ WebCam + HDMI 1.4/ 2.7 Kg / WIN7 / 9CEL/ Keyboard backlight
امروز یعنی 30-11-89 قیمت کردم با گارانتی رهجو 1.520.000 تومن
دوستان خبره لطفا کمکم کنید.
اول اینکه من روزی 8 ساعت کار میکنم با پی سی
بعد اینکه بک لایت که میگین همون نور کیبورد هست؟
بعد ریکاوری که میگین چی هست و باید چطوری بگیرم و چی میشه؟
و اینکه پارتیشن رو چطوری باید انجام بدم؟
کلا راهنماییم کنید دیگه
ضمنا:این مدل در چند رنگ هست و اگه عکسش رو کسی داشته باشه ممنون میشم.
منتظر جواب هاتونم
بازم میگم دوست عزیز این لپ تاپ با همچین مشخصاتی وجود ندارهنقل قول:
مطمئن باش که l501 یا بلوری داره یا بک لایت و هردوتا رو باهم نداره
بلوتوسش هم ورژن 2 هست
همه سایتا غیر از زیگورات کانفیگ اشتباه میزنن
این مدل تک رنگ هست عکسش هم صفحه اول همین تاپیک هست
سلام آقایون و خانوما اگه مطمئن نیستید اطلاعات ندید کسی رو بخاطر جواب ندادن نمیکشن
من الان دارم با همین لپ تاپ مدل بدون بلوری تایپ میکنم دارم میبینم که فقط دو تا جای usb داره که تو دفترچه راهنماش نوشته هر دو تاش 3.0 هستن،موردی که شاید عده کمی خبر نداشته باشن اینه که usb3 هم اتصالات usb2 هم usb3 رو ساپورت میکنه،البته یه چیزی من یادم نبود اینکه یک پورت هم برای ESATA داره که usb2 هم هست، حافظه ی کارت گرافیکش 2 real هست که تا 4 گیگ هم share میکنه، در ضمن بک لایت هم مدلی که من گرفتم داره، جای سیمکارت هم داخل جایی که باتری میخوره داره
حدود قیمتش هم با گارانتی
با RAM 4G حدود 1340
با RAM 6G حدود 1480
با RAM 8G حدود 1560 در ضمن هرکی میگه با رم 8 ایران نیومده من براش آدرس میدم بره بخره
با RAM 6G و بلوری حدود 1570 هستش
حالا بعضی گارانتی ها یه 40 تومن بالا پایین میزنن
.نقل قول:
.
.
.
گارانتی رهجو منظورت ایران رهجو هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من با گارانتی دل سرویس ایران زمین گرفتم 1380 با کانفیگ 6 گیگ رم و هارد 640نقل قول:
8 گیگ رم بدرد نیمخوره همون 6 گیگ بگیر و قیمت هم نوشتمنقل قول:
ریکاوری از ویندوز و درایور ها و برنامه ها ی فابریک پشتبانی میگیری که یه موقع ویندوزت ظاک شد مثل اولش میتونی بکنی
با برنامه های زیادی میشه که پارتیشن بندی کرد بعضی هاشون بدون اینکه ویندوز پاک بشه پارتیشن میکنند
فعلان یه رنگ بیشتر موجود نیست
و قید بلوری رو یزنید جون رام هست رایتر نیست که...
و گرافیک این 2 گیگ واقعی هست و تا گیگ شار میکنه و سه بعدی رو هم ساپورت میکنه
بعضی ها خیلی گیج میزنن
از نظر گرما هم من این جند روز گرفتم روزی 8-9 ساعت کار میکنم اذیت نمیکنه
انگار در مورد تعداد پورت USB اختلاف نظر هست!
خدمتتون عرض کنم که این لپ تاپ دو پورت USB 3.0 داره و یه پورت کومبو eSATA/USB داره که این پورت کومبو در قسمت راست لپ تاپ هست.
اطلاعات بیشتر:
منبع اطلاعات بالایی راهنمای استفاده لپ تاپ صفحه 25 که از لینک زیر قابل دانلود هست:نقل قول:
eSATA/USB combo connector with USB PowerShare — Connects to eSATA compatible storage devices (such as external hard drives or optical drives) or USB devices (such as a mouse, keyboard, printer, external drive, or MP3 player). The USB PowerShare feature allows you to charge USB devices when the computer is powered on/off or in sleep state.
NOTE: Certain USB devices may not charge when the computer is powered off or in sleep state. In such cases, turn on the computer to charge the device.
NOTE: If you turn off your computer while charging a USB device, the device stops charging. To continue charging, disconnect the USB device and connect it again.
NOTE: The USB PowerShare feature is automatically shut off when only 10% of the total battery life remains
در مورد قیمت هم زیگورات قبلا 1650000 میداد با بلوری که با 90 تومن کاهش قیمت الان میده 1560000.کد:http://support.dell.com/support/edocs/systems/xpsL501X/en/index.htm
من توی سایت دل برای بلوتوسش یک آپشن دیدم اونم یا نداشت یا ورژن 3 (البته شاید برای ایران یه چیز دیگه اشه منم احتمالا این هفته بخرم)نقل قول:
مدل که تک رنگ هست نمی شه بعدا این فریم پشت LCD را با مدل طرح دار عوض کرد اصلا تو ایران از اینا هست؟
با سلام...
منم عین اکثر شما چند هفته ایه که با این مدل درگیرم!
سیستم خیلی ردیفی داره...تا اینکه دیروز چشمم به مدل inspiron 5010ه دل افتاد!
دیدم که دهه....اینم که کپی همینه!
تفاوت بزرگش تو گرافیکو تعداد سلول باطریشه...ولی xps با این مدل حدود 180-300 تومن اختلاف قیمت داره...
به نظرتون با این اختلاف قیمت،ارزش داره بازم xps رو بگیرم؟و چرا؟
منبع قیمت: زیگورات
برای مشاهده ی کانفیگ هر دو مدل به لینک زیر عکس مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://s24.aks98.com/viewer.php?file=62266840267180790134.jpg
بچه ها اگه کسی قصد خرید داره الان وقت خوبیه قیمت ها اومده پایین........
.
.
اگه سوال یا نقطه ابهامی تو این لپ تاپ هست یه سر به سایت سازنده بزنید همه چیزرو کامل توضیح داده.
.
.
1 - این لپ تاپ دقیقا 2 گیگابایت گرافیک داره و تا 4 گیگا بایت سویچ میشه
.
2- دو تا پورت USB 3.0 داره و یه پورت کمبو USB 2.0 /eSATA
.
3 - این مدل تک رنگ هستش
.
4 - دارای TV Tuner هستش (( اختیاری))
.
5 - دارای Blurtoothe v 3.0
.
6 - دارای HDMI 1.4
.
7 - این لپ تاپ HD و Full HD داره که فعلا تو ایران HD موجود هستش.
.
.
.
اگه سوالی تو ذهنتون هست اینم سایت سازنده و لینک مشخصات XPS L501 :
.
.
[HTML]http://www.dell.com/us/p/xps-15/pd.aspx#TechSpec[/HTML]