این حرفت که افراد علاقه مند به موزیک خودشون هدست جدا میخرن قبول دارم ولی متاسفانه بر خلاف حرفه ای ها خیلی از مردم عادی و >>>>>پرتوقع و بی سواد( منظورم از نظر دانش تکنولوژی و IT) <<<<<<< کشور ما این فرهنگ ندارن و اصلا به ذهنشون هم خطور نمیکنه که بخوان همچین کاری بکنن و بعدا واسه خودشون کلی قصه سر هم میکنن که فلان برند اینجوریه و از این حرفا :18:نقل قول:
من کلا منظورم این نیست که سامی بیاد هدست خیلی با کیفیت و حرفه ای بزاره که هزینش بره بالا.منظورم اینه که حداقل در مقابل رقیباش پایین تر نباشه که اسمش نره زیر سوال.
البته این موضوع مردم عادی و پرتوقع و بی سواد به غیر از هدست در مورد چیزهای دیگه هم خیلی اتفاق میافته و اصلا هم تو کت یارو نمیره و متاسفانه هیچ جوری نمیشه متقاعدشون کرد:13:
به عنواسن مثال اون روز های اول که wave اومده بود طرف اومد دم غرفه ساسونکگ همینطوری رو هوا گفت کیفیت صفحه n97 من خیلی از این بیشتره . تازه سرعت و فیلم برداریشم مثل اینه !!!!!!! بعدشم هر چه قدر من و اون مسئول غرفه براش توضیح دادیم و مقایسه کردیم و اینا یارو آخرشم دوباره حرف خودش رو زد تازه آخرشم با افتخار گفت گوشی من FM Transmiter هم داره.:34:
یا مثلا یه یارو دیگه desire داشت و اومده بود میگفت آخه این گلکسی چی داره که همه میگن خوبه.cpu گلکسی 1 هست خب مال منم 1. کیفیت صفحشونم که فرقی نداره . فقط یه خورده کوچولو فرق میکنه .تمام امکاناتش با desire یکیه و تازه قابلیت های اضافیش هم فقط نرم افزاریه :18::18::18: و.........کلا از این مزخرفات.بعدشم گفت آخه اصلا سامسونگ در حدی نیست که بخوان با HTC و iphone ّمقایسش کنن.
بازم هرچی توضیح و اینا .نفهمید که نفهمید. فقط اینو میدونست که CPU گوشیش 1 هست و CPU گلکسی هم 1. پس با هم فرقی ندارن.:14:
کلا منظورم این بود که باید دهن همچین افرادی رو با رعایت یه سری نکات ریز و و چیز هایی که تو چشم هستن و همچنبن دهن پر کن هستن بست
:46::11: