سلام
آیا بانک ملت هم خصوصی شده؟
Printable View
سلام
آیا بانک ملت هم خصوصی شده؟
کارمزد بانک ملت و پارسیان صفر هست
سامان درصد میگیره
-----------------------
در مورد طرح بانک صادرات هم همه چیز درسته و پایه گذار و پیشتاز این کار به نپر من بانک پاسارگاد هست با طرح اندوخته فردا
----------------
من بانک پاسارگاد رو پیشنهاد میدم
از نظر خدمات اینترنتی و کلی الکترونیکی حرف نداره
معمولا بانک هایی مثل ملت و... که تقش بسزایی در بانکداری کشور دارند به صورت کامل خصوصی نمیشن.
مقداری از سهامشون به فروش می رسه و یک مقدار زیادی سهامشون دست دولت برای دخالت میمونه و البته اشکالی هم نداره
دوستان اگه شما بخواین الان توی یه بانک حساب باز کنید دولتی و ترجیح میدین یا خصوصی؟چرا؟
نقل قول:
هم خصوصی هم دولتی : به نظر من خصوصی ها : پاسارگاد بعدش پارسیان
دولتی : ملت بعلاوه ( ملی یا صادرات به خاطر شعبات زیاد )
دولتی ها صادرات هم خوب کار می کنه
خصوصی:پسارگاد
دولتی:ملی-صادرات و...
چه لزومی داره که هم توی دولتی حساب داشته باشیم هم خصوصی؟
راستی یه سوال دیگه:
حسابهای عابر بانک(در اصطلاح یه حساب خاص بهش میگن که یادم نیست :دی)توی قرعه کشی شرکت داده نمیشن درسته؟
لطفا در مورد اینکه حساب قرض الحسنه و سپرده و ... اصلا چی هستن هم یه توضیحی بدیدن
ممنون
بانک قوامین به نظرم بانک خوبیه از نظر سود دهی .
من 7 میلیون توش گذاشته بودم و 1 ماهه بهم 150000 سود داد .
البته من وقتی میرم تو سایتشون و میزان سود رو از قسمت " سود سپرده " چک میکنم کلا 20 تا 40 تومن متغیر هست .
جریان چیه ؟ تو سایت یه چیز میگن برای قانونی و اسلامی شدن ؟
سپرده مدت دار:سپرده سرمايه گذاري سپرده ايست كه مشتري به بانك حق وكالت با توكيل مي دهد تا سپرده وي را طبق قانون عمليات بانكي بدون ربا بطور مشاع بكار گرفته و منافع حاصله را طبق آئين نامه و مقررات مربوطه با داشتن حق مصالحه بين بانك و سپرده گذار، به تناسب مبلغ و مدت پس از كسر حق الوكاله پرداخت نمايد.
قرض الحسنه پس انداز:سپرده قرض الحسنه پس انداز به مشتريان گرامي اين امكان را ميدهد وجوه مازاد بر نياز خود را به منظور برخورداري از اجر معنوي وپاداش اخروی نزد شعبه های بانك توديع نموده و هر زمان كه بخواهند مبلغ مورد نياز خود را ازشعبه های بانك در سراسر كشور برداشت نمايند.لازم به ذکر است که به این نوع حساب، سودی تعلق نمی گیرد.
منابع:سایت بانکهای صادرات و پاسارگاد
شما دقیقا پطوری میزنی که 40 میزنه؟نقل قول:
بانک قوامین به نظرم بانک خوبیه از نظر سود دهی .
من 7 میلیون توش گذاشته بودم و 1 ماهه بهم 150000 سود داد .
البته من وقتی میرم تو سایتشون و میزان سود رو از قسمت " سود سپرده " چک میکنم کلا 20 تا 40 تومن متغیر هست .
جریان چیه ؟ تو سایت یه چیز میگن برای قانونی و اسلامی شدن ؟
یه طور دیگه هم بانکها سود میدن(البته باز اینقدر که فرمودید نمیشه)که براتون حساب 5 ساله باز می کنه سالیانه 17 درصد و سود کلی نزدیک 140 درصد میشه(با محاسبات خاص)اگر این مقدار سود رو تقسیم بر ماهها بفرمایید رقم بالاتری نسبت به سود 6 ماهه و امثالهم میشه
ولی باز نمی دونم چرا 150 دادن !
پارسیان و سامان چون توی اکثر خرید های اینترنتی از این دو کارت استفاده میشه:46:
ولی در حال حاضر همه کارتها مورد قبول هستند برای خرید اینترنتی
کارمزد هم فرقی نداره اگه باشه از همه گرفته میشه
دوستان من نیاز به یک حساب جاری و دسته چک دارم!
رفتم بانک ملی گفت باید دو نفر که تو بانک ملی حساب دارند ضمانتت را بکنند
بانکی هست که بدون ضمانت دسته چک بده؟
اینایی که همچین چیزی بهت گفتند اسکلت کردن ( البته خیلی عذر میخام :31: من وضعم بهتر از تو نیستشنقل قول:
قبلا فقط معرف میخاستن ولی به علت چک های برگشتی زیاد تازگیا خیلی گیر میدن
البته بانکهای خصوصی اگه بالای میلیون تو حسابت پول باشه واست دسته چک میدن :27:
بعضی شرکتها هم هستند که با 200-300 تومن یک هفته ای بهت حساب جاری میدن
شهرستان هستی یه مقدار سخت تر میشه
ممنون مشکلی با پول تویه حساب و شیرینی کارمند بانک ندارم ولی برایه بانک ملی امتحان کردم جواب ندادنقل قول:
کدوم بانک میتونم بدون معرف یا ضامن حساب جاری باز کنم؟
دوستان به حساب جاری (عابربانکی) هم ماهیانه سود بانکی واریز میشه؟
بانک ملی
بستگی داره عابربانکتون رو روی چه حسابی گرفته باشید ...نقل قول:
اگه فقط رفته باشید و به قصد داشتن کارت، حساب باز کرده باشید، احتمالاً سپردهی سرمایهگذاری کوتاه مدت باز کردید، که خب اگه 50 تومن بیشتر توی حساب باشه، سود هم تعلق میگیره بهش ... (فکر میکنم 6 درصد در سال، که میشه حدود نیم درصد در ماه)
اما اگه روی حساب جاریتون، عابر بانک گرفته باشید، تا اون جایی که من میدونم، سودی عایدتون نمیشه ... چون به حسابهای قرضالحسنه و جاری و پسانداز سود تعلق نمیگیره (واسه بانک نمیصرفه)
سلام
میخواستم از طریق عابر بانک خرید اینترنتی کنم چندتا سوال دارم
1-چرا وقتی وارد صفحه پرداخت اینترنتی بانک میشم.فایرفاکس پیغام میده سایت معتبر نیست.یا ارتباط با این سایت ریسک داره
2- رمز اينترنتي کارت و رمز دوم کارت (CVV2) رو چه طوری باید بفهمم؟
مشکل اول رو مطمئن نیستم، اما ممکنه به خاطر Security Level بالای مرورگرتون باشه؛ معمولاً سایتای بانکها که از Https استفاده میکنن، میشه به امنیتشون مطمئن بود ...نقل قول:
اما در مورد دوم: شما به ATM (دستگاه خودپرداز) شعبهای از بانک عامل کارتتون مراجعه میکنید، کارت رو وارد میکنید و به بخش "تغییر رمز" میرید، از اونجا "تغییر رمز اینترنتی" رو انتخاب میکنید و یه رمز جدید واسش تعریف میکنید ...
تو رسیدی که بهتون میده و روی صفحه هم به نمایش میگذاره، CVV2 و تاریخ انقضای کارتتون هم قابل مشاهده است ...
البته تاریخ انقضا که روی خود کارت هم درج شده و همین طور کد سه رقمی CVV2 که معمولاً پشت کارت به شکلی ریز حک شده ...
از پاسختون ممنونم
توی دروازه پرداخت بانک ملت همین طور که توی عکس با فلش معلومه گفته اید شماره کارت وارد بشه که چهار کاراکتر هست و با b شروع میشه.اما این قسمت فقط عدد قبول میکنه و نمیشه حرف b رو وارد کرد
پس باید چه طوری شماره کارت رو وارد کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمارهی کارت !؟!!! با b ؟!! چهار کاراکتر!؟!!!
شمارهی کارت همون عدد 16 رقمیایه که روی کارت عابر بانکتون نوشته دیگه !! b چیه؟! :دی
رمز اینترنتی هم که همونیه که تو ATM تعیین میکنید (بین 5 تا 12 رقم)، رمز دوم هم که همون 3 رقمیه است که پشت کارت نوشته، تاریخ انقضا هم که راستیه ماه انقضا و چپیه سالشه که هر دو روی کارت نوشته شدهاند ...
قضیه سوتی شد:31::31::31:نقل قول:
همون شیش خودمونه شبیه b شده:31:
دمت گرم آقا
حل این مشکل خیلی ساده هست !نقل قول:
1-چرا وقتی وارد صفحه پرداخت اینترنتی بانک میشم.فایرفاکس پیغام میده سایت معتبر نیست.یا ارتباط با این سایت ریسک داره
شما اون صفحه ی که ارور میده رو باز نگه دارید ، این Title اش هست : This Connection is Untrusted
I Understand the Risks رو بزنید
بعد add exception
بعد get certificate
بعد Confirm security exception
والسلام ! حالا صفحه باز میشه
از طریق اینترنت از بانک سامان مثلا به بانک ملی پول بریزیم سودی هم واسه خودشون بر می دارن مثلا 100 تومان اینا ؟
اسمش یادم رفت چی میگین ! مابه التفاتی از این چیزها !
بله، انتقال وجه از هر طریقی که باشه، اگه بین دو بانک مختلف باشه، بانک عامل 500 تومن به عنوان کارمزد برمیداره ... (اینترنت و خودپرداز هم نداره! در هر صورت کارمزد گرفته میشه ... مگه اینکه از یه کارت به کارت دیگهای از همون بانک پول بریزی)نقل قول:
اگه بانکهای خصوصی ورشکست بشند تکلیف حسابهای مردم چی میشه؟
بانك هاي ايران كلا از نظر امنيت اينترنتي و سود سپرده در حد فاجعه هستند.....
اگه اشتباه نکنم در چنین مواقعی بانک مرکزی مامور جبران خسارت است(البته شک دارم)
بانکها در شروع به کار سرمایه نزد بانک مرکزی میزارن که الان طبق مصوبه بانک مرکزی 400 میلیارد تومان هست
اگر اتفاقی بیفته از این محل اقدام میشه
باشماره حساب شبا شما میتونید در عین واحد بهر بانکی پول واریز کنید
با شماره شبا حساب بانکیتون می تونید به هر بانکی پول انتقال بدید در آن واحد ! (جمله تصحیح شده دوستمون)نقل قول:
باشماره حساب شبا شما میتونید در عین واحد بهر بانکی پول واریز کنید
در ضمن فکر کنم بهتر باشه یه نقل قول بزنید تا بدونیم در جواب کدام دوستمون هست
یه سوال قرعه کشی بانک صادرات کییه وآیا فردا بانک ها باز هستتند یا نه؟
شنبه 6 فروردین بانک ها بازن
هنوز که شروع نکرده ولی به زودی شروع میشه
هر روزی که میگذره امتیاز دارندگان حساب بیشتر میشه پس به این زمانی که طول میکشه برای شروع قرعه کشی به دید فرصت نگاه کنید نه حسرت به بانکهای دیگه !!!!!
من تقريبا تو همه بانكها حساب دارم حتي تو بعضي از بانكها چند حساب
براي من انتخاب بانك اصليم چند ويژگي داره
1. خدمات خوب الكترونيكي و آپ بودن سيستم (اينترنت - موبايل و خودپرداز)
2.تعدد شعبات و خودپردازها
3.انجام شدن تمام كارهام در بقيه شعبات
4.پشتيباني خوب
5. باج نخواستن اضافي
معتقدم بانكها در قبال پولي كه از ما ميگيرند وظيفه دارند سرويس بدند و حق هيجگونه باج ( كارمزد يا هر كوفت ديگه اي ) رو ندارند چرا كه با پول ما دارند كار ميكنند مثلا 2 سال پيش رفتم پاسارگاد حساب باز كنم گفت 18 تومن هزينه كارت و اينترنت ميگيريم منم گفتم ارزونيه خودت.ميرم يه جا ديگه باز ميكنم. بانكاي ديگه معمولا 1000 يا 2000 هزينه صدور كارت ميگيرند ولي ملت نميگيره من خودم 5-6 تا كارت عوض كردم (يا سوخته يا گم شده يا دزديده شده يا ...) بدون هيچ هزينه اي. يه بار هم كيفم رو زدند شب بود زنگ زدم پشتيباني ملت سريع كارت رو مسدود كرد.
تجربه هاي بد من در بانكها
- بانك تجارت : سايت مزخرف و داغون - شعبات داغونتر -كارتش رو هيچ پوز يا خودپرداز نميخوند(در اكثر مواقع)
-بانك مسكن : سيستم اداري فسيل ( دو روز براي بستن يك حساب رفتم و اومدم) - شلوغي زياد شعبات و برخورد نامناسب پرسنل
-بانك سپه : موارد بالا به توان 100 - + خراب بودن و قط بودن سيستم مربوط به حسابهاي داخلي خود سپه (در اكثر مواقع)
ملي و صادرات : خيلي بهتر شدند ولي هنوز پيغام هاي اعصاب خورد كن تو سايتش رو بعضي وقتا ميبينم
ملت:همراه بانك :عدم انجام بعضي درخواستها در ساعات پيك
--------------------
در كل با توجه با نيازهاي خودم از بانك به ترتيب زير رتبه ميدم
ملت-صادرات-ملي
البته با توجه به دندونگردي بعضي بانكا طرفشون نرفتم مثل ( پاسارگاد و...)
البته پاسارگاد الان 3 تومن بیشتر برای هزینهی کارت نمیگیره ... (که خب نسبت به بقیهی بانکها باز هم زیاده یه کم ... پارسیان با هزار تومن سر و تهش رو هم میاره : دی)نقل قول:
18 هزار تومان !نقل قول:
معتقدم بانكها در قبال پولي كه از ما ميگيرند وظيفه دارند سرويس بدند و حق هيجگونه باج ( كارمزد يا هر كوفت ديگه اي ) رو ندارند چرا كه با پول ما دارند كار ميكنند مثلا 2 سال پيش رفتم پاسارگاد حساب باز كنم گفت 18 تومن هزينه كارت و اينترنت ميگيريم منم گفتم ارزونيه خودت.ميرم يه جا ديگه باز ميكنم. بانكاي ديگه معمولا 1000 يا 2000 هزينه صدور كارت ميگيرند ولي ملت نميگيره من خودم 5-6 تا كارت عوض كردم (يا سوخته يا گم شده يا دزديده شده يا ...) بدون هيچ هزينه اي. يه بار هم كيفم رو زدند شب بود زنگ زدم پشتيباني ملت سريع كارت رو مسدود كرد.
تجربه هاي بد من در بانكها
- بانك تجارت : سايت مزخرف و داغون - شعبات داغونتر -كارتش رو هيچ پوز يا خودپرداز نميخوند(در اكثر مواقع)
-بانك مسكن : سيستم اداري فسيل ( دو روز براي بستن يك حساب رفتم و اومدم) - شلوغي زياد شعبات و برخورد نامناسب پرسنل
-بانك سپه : موارد بالا به توان 100 - + خراب بودن و قط بودن سيستم مربوط به حسابهاي داخلي خود سپه (در اكثر مواقع)
ملي و صادرات : خيلي بهتر شدند ولي هنوز پيغام هاي اعصاب خورد كن تو سايتش رو بعضي وقتا ميبينم
ملت:همراه بانك :عدم انجام بعضي درخواستها در ساعات پيك
--------------------
در كل با توجه با نيازهاي خودم از بانك به ترتيب زير رتبه ميدم
ملت-صادرات-ملي
البته با توجه به دندونگردي بعضي بانكا طرفشون نرفتم مثل ( پاسارگاد و...)
نمی دونم 2.500 از من گرفت یا 3000 تومن !
در ضمن 5 روزه تحویل داد ولی بقیه بانکها (به جز بانک هایی که آنی میدن)10 روز تا دو هفته طول میکشه تا با این کیفیت تحویل بدن.
ثانیا برای کشانی که سرمایه بالایی دارند پاسارگاد استثنایی ترین بانک هست.
برای کسانی مثل من هم که 6500 تومن هم !!! تو حسابشون هست باز پاسارگاد خوبه.
اینترنت تلفن موبایل و....
سلام
دوستان این هدیه کارت که به ما عیدی دادن!! به چه کاری میاد؟
پای دستگاه که پول نمیده
میشه کارت به کارت کرد؟
حتما باید خرید کرد باهاش؟
سلامنقل قول:
کارت به کارت فکر نکنم ولی احتمال زیاد بشه باهاش قبوض رو پرداخت کرد:46:
یا میتونی 1 فروشنده ی با مرام پیدا کنی و کارت رو تو دستگاه کارت خوانِ مغازه اش بکشی و ازش پول بگیری:دی