ممنون دوست عزیز الان دارم آپدیت میکنم با حجم 125.5 MB....نقل قول:
شما تونستید با 2.1 Android روی مموری کارت برنامه بریزید.؟
Printable View
ممنون دوست عزیز الان دارم آپدیت میکنم با حجم 125.5 MB....نقل قول:
شما تونستید با 2.1 Android روی مموری کارت برنامه بریزید.؟
برای ریختن آپدیت به روش آفلاین به این سادگی نیست که فایل روی مموری ریخته بشه و بشه راحت نصب کرد.باید منوی ریکاوری ایجاد بشه.
لووول حامد حسابی استاد شدیا :دی
آقا میشه منم بعدا بیام سوالاتمو از شما بپرسم؟ :دی
/
برای اینکه اسپم نشه
برای بازی ها و برنامه های این گوشی (و بقیه گوشی های با این رزولیشن صفحه) باید ورژن خاصی رو گرفت یا همونایی که مثلا رو X10 نصب میشه رو اینم نصب میشه؟
سایتی برای دانلود بازی و برنامه مخصوص X8 و ایضا گوشی های با این رزولیشن هست؟
مشکل اصلی 2.1 اینه که برنامه ها فقط روی حافظه گوشی نصب میشه.توی 2.2 این قابلیت اضافه میشه که ما ازش محرومیم متاسفانه.نقل قول:
پيش فرض
نقل قول:
نوشته شده توسط smallfrank مشاهده تاپيک
کسی تونسته روی مموری کارت برنامه نصب کنه ؟
یعنی حافظه گوشی پر شه دیگه نمیشه چیزی روش نصب کرد؟
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
فری:
:دی
آقا این رو دیگه نمیدونم.
من توی این مدت همش دارم توی فروم های اندو میگردم.از هرجا یه چیزی یاد میگیرم.
میگن میشه ولی من نتونستم و تو فرومای وطنی هم کسی روندیدم.نقل قول:
شما تونستید با 2.1 Android روی مموری کارت برنامه بریزید.
از طریق مموری کارت مشابه psp که بله نمیشه.منظور ما دانلود فایلهای اصلی آپدیت و کپی کردن آن داخل فولدر db برنامه seus هستش.البته شاید هم کار نکنه ولی در مورد نوکیا که خودم این کارو انجام دادم و روش معمولی هست.نقل قول:
برای ریختن آپدیت به روش آفلاین به این سادگی نیست که فایل روی مموری ریخته بشه و بشه راحت نصب کرد
من اصلا تا حالا رو این گوشی بازی نکردم برای همین شاید آدم مناسب برای جواب دادن نباشم ولی تا حالا مشکل خاصی به گوشم نخورده حداقل تو فرومای وطنینقل قول:
برای بازی ها و برنامه های این گوشی (و بقیه گوشی های با این رزولیشن صفحه) باید ورژن خاصی رو گرفت یا همونایی که مثلا رو X10 نصب میشه رو اینم نصب میشه؟
سایتی برای دانلود بازی و برنامه مخصوص X8 و ایضا گوشی های با این رزولیشن هست؟
در مورد برنامه که تقریبا هیچ تفاوتی نیست.سایت هم زیاده شما سعی کن از سایتها وفرومای x10وx10mini استفاده کنی چون ایکس8 گوشیه مهجوریه!
[HTML]www.xperiax10.net[/HTML]
من توی هیچ فرومی ندیدم بشه به این روش که میگین آپدیت کرد.کاش میشد.
من که از اول گفتم خودم دنبال این کار بودم و جایی پیدا نکردم ولی این دوستمون درخواست کرد ما گفتیم شایدم شد ولی با مسئولیت خودت!نقل قول:
من توی هیچ فرومی ندیدم بشه به این روش که میگین آپدیت کرد.کاش میشد
از نظر تئوری که کاملا عملیه و شما در مورد نوکیا که بخای آپدیت کنی یکی از روشهاش همینه که فایلا رو جدا دانلود کنی و بریزی تو یکی از فولدرهای (nsu (nokia software updater.
خودم این کارو کردم با نوکیا 5800. با n97 و... هم کاملا تست شده.
سلامنقل قول:
من تازه x8 گرفتم میتونید راهنمایم کنید چطور اندرید 2.1 روش نصب کنم ؟
تو خانواده آندروییدی سونی اریکسون با آپدیت ، فیلمبرداری HD فقط به X10 اضافه میشه
گوشی های دیگه سی پی یوشون قدرت فیلمبرداری HD رو نداره ...
شما این موارد احتیاج دارین:نقل قول:
1.برنامه (seus (sonyericsson update service با حجم 36 مگ که از سایت سونی اریکسون قابل دانلود هست کد:
http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax8?cc=gb&lc=en
2.درایور گوشی که اگر برنامه pc companion گوشی شما رو میشناسه لازم نیست.
3.اینترنت پر سرعت که قادر باشه 125 مگ رو قبل از اینکه شارژ تموم بشه دانلود کنه!
4.خود گوشی با شارژ بالای 50 درصد
اینا رو حاضر کنی حله.گیر کردی بگو.
سلام.
دوستانی که گوشی رو دارین (خوش به حالتون:31:)
کیفیت ال سی دی چه جوریاس؟
سرعت ولگردی تو منوها چی؟
روت کردنش دنگ و فنگ نداره؟
کیبرد فارسی(به جز برنامه Mirsal ) داره دیگه؟
هندزفری هاش چطورن؟ صدا تو هندزفری خوبه؟ موزیک پلیرش اکولایزر داره؟
همینا رو فعلا جواب بدید تا بعد ببینم خدا چی می خواد:31:
ممنون:20:
مسلما با آیفون 4 (دارای تکنولوژی retina) و گلکسی اس (Super AMOLED) اصلا قابل قیاس نیست ولی کیفیت استاندارد HVGA رو داره.از این نظر به X10 MINI با صفحه vga اش برتری داره.نقل قول:
کیفیت ال سی دی چه جوریاس؟
سی پی یو 600 مگا هرتزی باعث شده منو روون باشهنقل قول:
سرعت ولگردی تو منوها چی
1.6 نه 2.1 فراوون!نقل قول:
روت کردنش دنگ و فنگ نداره
آره داره ولی مهم فونته.در کل ساپورت از زبان فارسی ضعیفهنقل قول:
کیبرد فارسی(به جز برنامه Mirsal ) داره دیگه؟
خوبه ولی متاسفانه ریموت نداره مثل مال X10 MINI.میتونی مدل MH-810 که ریموت داره جدا بخری:نقل قول:
هندزفری هاش چطورن؟ صدا تو هندزفری خوبه؟ موزیک پلیرش اکولایزر داره
اکولایزر نداره و پلیر پیشرفتی نسبت به گذشته نداشته اما بازم خوب به بالا نمره میگیره چون صدای بلند و واضحی داره.کد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mh810
اگر خیلی به صدا اهمیت میدی مثل من به آدرس زیر برو نتایج آزمایش سایت gsmarena رو ببین:
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8_-review-525p5.php
سلام
کسی این روش روتی که برای 2.1 اومده رو تست کرده ؟
محتوای مخفی: .
تا اونجایی که من دارم دنبال میکنم ظاهرا تنها روش استفاده از منوی ریکاوری هست و ریختن فایل آپدیت روی مموری و آدیت از اون طریق.
تبریک
فونت فارسی خوب هم اومد که حروف رو کاملا سالم نشون میده...
فقط گوشی باید روت باشه...
دوستان ایکس 8 با آندرویید 1.6 و چجوری میشه روت کرد؟
نقل قول:
کد:http://www.-----------/forum/showpost.php?p=798641&postcount=1
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
بیشتر توضیح بدید و فونت رو اینجا قرار بدیدنقل قول:
ممنون
دوست عزیز شما نیاز دارین که حتما گوشیتون روت بشه.سختی کار روت کردن 2.1 هست.اگر موفق به این کار بشید با استفاده از منوی ریکاوری فارسی ساز به سادگی نصب میشه.تمامی آموزشهاو فایلهای لازم در همون فرومی که خودتون آدرس دادین موجوده.نقل قول:
بجای ----------------------- چه سایتی قرار میگیره؟ اگه مدیرای انجمن سایت و پاک کردن میشه با پیغام خصوصی بهم بگی؟ نیاز شدید دارم که ایکس 8 1.6 را روت کنم مرسینقل قول:
پ.خ خود را چک کنید.نقل قول:
دوستان بعد آپدیت
فارسی read & write چطوریاست
چه برنامه هایی میشه ریخت (یه منبع نرم افزاری قوی واسه 2.1 ) و نحوه نصب برنامه روی 2.1
سلامنقل قول:
این جریان کانکت کردنش چیه میگه گوشی رو خاموش کن و دکمه بک رو بگیر و بعد کابل رو وصل کن اما هیچ اتفاق خاصی نمی افته !!!!!!!!!!؟
شما وقتی دکمه بک رو نگه میداری و گوشی رو وصل میکنی به کابل گوشی روشن نمیشه و سیستم گوشی رو میشناسه.واسه ادامه مراحل لازمه.
بسیاری از مشکلات حل شده.از جمله مربع نشان دادن sms های فارسی وهمچنین نوتیفیکیشن های فارسی.نقل قول:
فقط در مرورگر اپرا موبایل حروف همچنان جدا جدا هستن که اون هم اشکال از خود اپراست و با مرورگرهای دیگه از جمله اپرا مینی مشکلی نیست.برای نوشتن هم کیبوردهای خوبی موجوده برای مثال persian soft keyboard
نصب برنامه هم فرقی نکرده به نسبت 1.6 ولی اگر منظورتون نصب بر روی مموری کارت هستش باید پارتیشن بندی کنید تا انجام بشه.منبع برنامه هم که زیاده ولی شما میتونی با نصب برنامه app planet بر روی گوشی با تمام برنامه ها آشنا بشی واز رایگان گرفته تا پولی همه رو بدون نیاز به چیز پی ان دانلود کنی!
با این کار گوشی شما وارد flash mode میشه.شما دگمه بک رو تا زمانی که نگفته رها نکن.نقل قول:
اگر دیدی اتفاق خاصی نمیافته احتمالا درایور گوشی نصب نیست.میتونی با برنامه خود سونی اریکسون یعنی pc companion امتحان کنی ببینی میشناسه یا نه. در این صورت درایور باید جداگانه دانلود ونصب بشه.
با این کارها باید مشکلت حل بشه اگر نشد usb رو تغییر بده و مستقیم به usb های مادر بورد بزن نه جلوی کیس یا کیبورد.
دوستان آندرویید 2.1 روی ایکس 8 و چجوری میشه فارسی کرد؟ روشش با ایکس 10 فرقی نداره؟ که کپی کردن همون 3 فایل در فولدر lib هست؟ لطفا راهنمایی کنید مرسی
مرسی علی جان
یه لینک از این app plant میدی! نصب اونم با Android sdk هست؟
شما 2.1 روت شده دارید؟نمیدونم چقدر اطلاع دارین ولی 2.1 به سادگی 1.6 روت نمیشه و روش پیچیده ای داره.نقل قول:
همونطور که قبلا گفتم:به هیچ وجه از فایلای x10 استفاده نکنید.هر وقت روت کردید این 3 فایل (اختصاصی x8) رو به سادگی از طریق ریکاوری نصب میکنیم.نقل قول:
اگر موفق به این کار بشید با استفاده از منوی ریکاوری فارسی ساز به سادگی نصب میشه
البته من اسمشو یه مقدار اشتباه نوشتم چون applanet هستش!نقل قول:
شما با خود گوشی اگر به سایتش به آدرس applanet.net بری فکر کنم بتونی مستقیم دریافت کنی.اگر نشد باز بگو من یه جا آپ کنم ولی الان امکانشو ندارم.
در مورد نصب هم مثل بقیه برنامه ها با پسوند apk. هست و تفاوتی نداره. اگر با گوشی دانلود کنید که همونجا بهتون اجازه نصب میده اگر که با pc دان کنید هم از طریق SDK و هم با برنامه های explorer قابل نصبه.
نه هنوز روت نکردم امیدوارم بتونم روتش کنم. کدوم 3 فایل ؟ میشه بیشتر طریقه فارسی کردنش و توضیح دهید؟؟نقل قول:
دوست عزیز بارها عرض کردم که سختی کار روت کردن 2.1 هستش.شما اصلا نگران فارسی ساز نباش چون فایلهای لازم (همون lib که خودتون اشاره کردین) از طریق ریکاوری (که نصب اون هم سادست) خیلی راحت در کمتر از 30 ثانیه نصب میشن و فارسی سازی کامل انجام میشه.فعلا برو دنبال روت که خیلی کار داره.نقل قول:
روت شدنش با 1.6 فرق داره؟ با نرم افزار oneclick روت نمیشه؟ میشه طریقه ی روت کردنش و هم بگید . مرسی
QUOTE=hoomi_gta;5739465]روت شدنش با 1.6 فرق داره؟ با نرم افزار oneclick روت نمیشه؟ میشه طریقه ی روت کردنش و هم بگید . مرسی[/QUOTE]
عزیز من اگر با oneclick روت میشد که دیگه مشکلی نبود! آموزشش کار یک خط و دو خط نیست.فقط خلاصه بگم اگر به 2.1 آپدیت کردین باید به 1.6 برگردید وبا oneclick روت کنید بعدش به 2.1 از پیش روت شده آپدیت کنید.
کلیه آموزشها و فایلها در فرومی که بهتون گفتم هست.
بچه ها مرورگر فارسی چطوریاست آخر؟ فونت فارسی خوب رو نشون می ده بعد آپگرید به 2.1؟
بهترین کار این که خودت امتحان کنی بعدش هم نتیجش رو اینجا بگو.اگر کخ صبر داری خودم تا شی نتیجش رو میگم.نقل قول:
منتظر یک سمپل فیلم تا شب باشید.درحال آپلوده:31:
اگر چه دوربینش 3.2 هست ولی کیفیت خیلی خو:10:بی داره
قبلا گفتم:نقل قول:ولی اگر دقیق تر بخوای تا جایی که من تست کردم در اکثر مرورگرها مشکلی نبود به جز همون مورد اپرا 10.نقل قول:
بسیاری از مشکلات حل شده.از جمله مربع نشان دادن sms های فارسی وهمچنین نوتیفیکیشن های فارسی.
فقط در مرورگر اپرا موبایل حروف همچنان جدا جدا هستن که اون هم اشکال از خود اپراست و با مرورگرهای دیگه از جمله اپرا مینی مشکلی نیست
در time scape واپلیکیشن فیسبوک هیچ مشکلی نیست فقط یه مورد کوچک در اپلیکیشن gmail دیده شد که عنوان ایمیل رو جدا از هم و بدتر از اون برعکس نشون میده اما وقتی میل رو باز میکنی همه چی مرتبه!
البته همه اینها با 2.1 روت شده میسر میشه اگر نه رام رسمی هیج کدوم این قابلیته رو نداره.
سلام
کسی به Android 2.1 ارتقائ داده گوشی رو ؟
کلا مشکل باتری و GPS نداره ؟
ممنون
من آپدیت کردم و میتونم بگم مشکل باطری حل شده و gps کمتر از 5 ثانیه کانکت میشهنقل قول:
برای دنبال کردن اخبار این گوشی هم به تاپیک خودش سر بزنید
از مدیران هم درخواست میشه تاپیک این گوشی توی بخش سونی اریکسون رو پاک کنند چون توی بخش آندروید هست:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=456836
سلام
وقتی گوشی رو خریدم اول روت کنم بعد آپدیت 2.1 بریزم بهتر هست یا اول آپدیت کنم بعدش روت ؟
بدم فروشنده یا ببرم گارانتی کامتل برام اینکار رو بکنه ؟
ممنون
فعلا امکان اینکه اول آپدیت کنبد بعد روت کنید وجود نداره.باید 1.6 رو روت کنید بعدش به 2.1 از پیش روت شده آپدیت کنید.نقل قول:
فکر نمیکنم کامتل نسخه روت شده براتون بریزه بلکه رام رسمی میریزه که فعلا امکان روت کردنش نیست.اصلا شاید گوشی از گارانتی خارج بشه با روت کردن.اگر خواستی روت کنی خودت هم میتونی ولی باید حوصله به خرج بدی.
تایید میشه!!!نقل قول:
فعلا امکان اینکه اول آپدیت کنبد بعد روت کنید وجود نداره.باید 1.6 رو روت کنید بعدش به 2.1 از پیش روت شده آپدیت کنید.
یکی از خوبی های روت اینه که میتونی اپدیت رو پس بگیری!!!
2.1 هم که هنوز روت نشده!!
البته گمون نکنم آپدیت به روت ارتباطی داشته باشه.چون اگه شما 2.1 روت نشده هم داشته باشی میتونی با برنامه flasher به 1.6 downgrade کنی.نقل قول: