دوستان یه بازنگری در تاریخ سیستم خودتون داشته باشید
صبح برای من همین پیغام رو میداد
چون تاریخ به میلادی هست من هیچ وقت دقت به تنظیمش نمیکنم
حالا باز یه نگاهی به قبل از ظهر و بعد از ظهر و تقویم بیندازید
امروز 10 اپریل هست
برای من اینجوری درست شد
Printable View
دوستان یه بازنگری در تاریخ سیستم خودتون داشته باشید
صبح برای من همین پیغام رو میداد
چون تاریخ به میلادی هست من هیچ وقت دقت به تنظیمش نمیکنم
حالا باز یه نگاهی به قبل از ظهر و بعد از ظهر و تقویم بیندازید
امروز 10 اپریل هست
برای من اینجوری درست شد
نقل قول:
سلام :
دوستان من كه داشتم گشتي ميزدم تو نت ديدم كه براي تقريبا همه اين پيغام تو صفحه اول سايت رفاهي مياد :
لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید
تفريبا هم همه گفتن كه هر چقدر ساعت رو اين ور اونور كردن مشكلشون حل نشده .. خوب بايد بگم كه اين بازيا رو در اوردن كه مردم رو مثل هميشه كلافه كنن و آخرش يه آماري از خودشون بدن و بگن كه فلان درصد از دريافت يارانه انصراف دادن !!
حالا من راه حل عبور از اين مشكل رو براتون ميزارم كه راحت بتونيد ثبت نام كنيد تو به حقتون برسيد ...
دوستاني كه پيغام :
لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید .... مشاهده مي كنند لطفا از اين لينك وارد سايت بشن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دقيقا همون صفحه اي هست كه بعد از تائيد اوليه و در صفحه ي اول وجود داره و تائيد صفحه ي اول عملا به هيچ دردي نميخوره ! پس لازم نيست تو اون صفحه معطل بشيد ... رو لينكي كه دادم كليك كنيد و وارد صفحه ي ثبت نام بشيد .. فقط اگر عكس كد 5 رقمي براتون باز نشد از خودتون يه كد الكي بزنديد .. سايت بعد از چند ثانيه ميگه كه كد رو اشتباه وارد كرديد و ايندفعه خودش عكس كد رو باز ميكنه كه براحتي ميتونيد همون كد رو وارد كنيد و به صفحه ي بعد بريد ...
موفق باشيد
سلام
من بخوام از لیست یکی جدا شم و برم تو لیست یکی دیگه باید چیکار کنم؟
میتونم خودم جدا ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟
برای تنظیم ساعت باید برید تو این قسمت
Date And Time
Internet Zone
Change Settings
تیک Synchronize رو بزنید
Update Now
بعد اوکی کنید.
دوستان ما ثبت نام کردیم
فقط یه موضوعی
تو تلوزیون گفته بودن که تو سایت در مورد داشتن یا نداشتن ماشین هم سوال میشه ولی چیزی تو سایت نبود فقط در مورد ملک بود که اونم اصلا با جزئیات نبود.
1- من شنیدم علاوه بر ثبت نام اینترنتی یه فرمِ کاغذی هم باید پر کنیم تحویل فرمانداری شهرستان بدیم. درسته؟
2- الان هر کی ثبت نام کنه، (چه با درآمد بالای 2میلیون) هم یارانه تعلق میگیره؟ اگه جواب آره پس چه دلیل داشت بیان درآمد ها رو تقسیم بندی کنن؟؟؟!!!
3- جریمه 3برابری یارانه اگه دروغ گفته باشین. بنظرتون واقعیت داره؟
این دفعه به شدت دارن غربال میکنن!
یعنی حسابی دارن میچلونن فقط به اونایی که واقعا نیاز دارن بدن ، دلیلش هم اینه که کلی به سودشون میشه مثلا الان دارن به 50 میلیون نفر یارانه میدن ، بعد از فیلتر مقدارش از یک سوم هم کمتر میشه
ممکنه براشون در ابتدا زمان بر و هزینه بر باشه ولی طی 1 ماه تمام هزینه هاش در میاد. چون بعد از فیلتر قراره به خیلی ها یارانه ندن اینطوری دست خودشون پر میشه.
هماهنگ شدن با سازمان های زیربط مثل ثبت اسناد که قشنگ املاک و زمین و.. هر شخص مشخص بشه + بیمه و حقوق
جریمه هم نمیدونم چطوری ولی احتمالش زیاده چون تو یکی از بند های ماده 10 قانون مصوب مجلس اومده.
شاید قوانینی که به ضررشون باشه رعایت نشه ولی صددرصد قوانین که به سودشونه مثل این رعایت میشه
به نظرم منصفانه است.
درآمد هارو هم دارن تقسیم بندی میکنن که بعدا روی یه درامد خاصی اتفاق نظر داشته باشن و از اون مقدار بالاتر رو یارانه ندن.
من فکر میکنم بعد از چند وقت یه فرم دگه هم باید ثبت کنیم که شامل خرج هاییه که میشه ، مثل قسط و اجاره و هرینه های دانشگاه و...
چون تو این فرم فعلی فقط درامد ورودی رو گفتن بزنید.یعنی اگر ماهی 1 تومن داری در میاری و ماهی هم 400 داری اجاره میدی باید همون 1 تومن درامد رو بزنی!(بدون کم کردن اقساط و اجاره و...)
سلام
یارانه تا الان بدون هیچ مشکلی رو حسابم میومد ولی دیشب که رفتم ثبت نام کردم یارانه این ماهم (فروردین) رو حسابم نیومده باید چکار کنم ؟ هیچی نشده یارانم قطع شد ؟
کسی میدونه اونا که بانک پارسیان دارن تو شماره حساب چجوری وارد کنم ؟ امروز یکی اومد هر کار کردم میگفت شماره حساب نادرست ه ، در حالی که طرف با همین حساب یارانه میگرفته
سلام . زنگ بزنین به پارسیان . خودشون میدونند مشکل چی هستنقل قول:
سلام . مسئله ساده هست : اگر خودتون تشخیص میدین که نیاز دارین , ثبت نام کنین و هیچکس هم نمیتونه بگه نیازمند نیستین به شرطی که اطلاعات دروغ ندین و واقعاً لازم داشته؟باشین . . دولت : ثروتمندان ثبت نام نکنند چون دیگه این 45 تومن تاثیری نداره برای اونها . فقیر : حالا مگه واسه ی فقرا و نیازمندان تاثیری داره با این گرونیهایِ بی در و پیکر و بی حساب و کتابِ روزافزون ؟
سلام
یه سوال...
اگه یه موردی رو حواسمون نباشه اشتباهی بزنیم حین ثبت نام...
بعد هم تآیید کنیم بره...بعد تازه یادمون بیوفته اون رو اشتباه زدیم
چه راهی برای تصحیحش وجود داره؟ بلآخره پیش میاد یه اشتباهی بشه دیگه
خیلی مهمه ها...ممنون
سلام . امروز از پلیس 10 سوال کردند گفتند همه باید مثل قبل ثبت نام کنند و ازدواج کرده ها نمیتونند توی این مرحله از خانوادهاشون جدا بشند . بعداً برای جدا شدن اعلام میکنند .
این نیومدن پیامک هم معرضی شده واسه همه
میگن 2 3 روزه میاد ، ولی برا بعضی ها 2 3 روزه هم نیومده
اگه بعدا کدشناسایی خواستن باید چیکار کرد !
سلام
دوستان اگه روی گوشی کسی اون کد بعد از ثبت نام نیومد باید چیکار کرد؟؟ازکجا بفهمم که اطلاعات ثبت شده یا نشده؟
با تشکر
سلام . امروز سخنگوی اداره ی یارانه ها گفت به زودی تاریخی تعیین میشه برای انجام تغیراتِ چهارگانه ( ازدواج , طلاق , تولد و فوت ) و جدا شدن به شرطی که این چهار واقعه ی حیاتی قبل از 22 اسفند 92 ثبت شده باشه در سامانه ی رفاهی ار طریق پلیس 10+
سلام . دیروز در اخبار , یکی از مسئولین گفت همه ی کسانی که ثبت نام کردند از اردیبهشت یارانه هاشون واریز میشه و به مرور زمان کسانی که واجد شرایط نبودند حذف میشند و امکان انصراف هم تا ابد وجود داره .
خبری نشد از یارانه ها ؟
سلام دوستان
بارها توی تلوزیون مسئولین دولتی اعلام کردند که برای مطمئن شدن از نیازمند بودنِ مردم وارد حسابهای بانکیشون نمیشیم .
نیازی هم نیست .
چون با چک کردنِ پیامکهای موبایلهای اعضای خانواده میشه موجودی حسابها و مقدار واریزها و برداشتها رو راحت کنترل کرد .
از روی مقدار مبالغ خرج شده برای خرید شارژ موبایل و تعداد خطها و قبضهای موبایلهای دائمی میشه پی برد که خانواده وضع مالیش چطوره
راههای زیاد دیگه ای هم هست :
تعداد خودرو و نوع و مدلش
تعداد ملک و املاک
تعداد پروانه های کسب و نوعش
تعداد سهام
تعداد سفرها با هواپیما
تعداد سفرها ی خارجی
مقدار مالیات
و خیلی چیزهای دیگه
سلام .
اصلاح اطلاعات هدفمندی از چهارشنبه آینده از طریق پلیس 10++ .
اما تغییر سرپرست از طریق فرمانداری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه کلا قطش کنند خبال همه راحت بشه به بهانه یارانه همه چی روز به روز داره گرون میشه:n03::n28:
حرف دل همه رو زدینقل قول:
از وقتی یارانه ها اومد قیمت روند صعودی خودش رو در پیش گرفت
سلام
طبق خبر IRINN
قراره سایتی اعلام بشه برای اعتراض کسانی که معتقدند یارانه ی اونها بدونِ دلیلِ موجه حذف شده
از 5 خرداد هم کار اون سایت شروع میشه
روندِ رسیدگی به اعتراضها کاملاً غیرحضوری هست
سایت ثبتِ اعتراض به قطع شدنِ یارانه
yaraneh10.ir
ثبت اعتراض تا آخِر مرداد تمدید شد
طبق خبر 18:30 کانال TV5
تا پایان مرداد یارانه ی 2 ملیون نفر حذف میشه
یارانه ی کارگران و بازنشستگان قطع نمیشه
هر فردی هم که اعتراض کرده , اگر حگفش درست بوده یارانه ش برگشته
طبق خبر IRINN
افرادِ بالای 18 سال اگر تا 15 بهمن کارت ملی نگیرند سال آینده یارانه نقدی ندارند
==================================
سال 95 هم یارانه پرداخت میشه به همون مبلغ 45,500 تومن
سلام
طبق خبر IRINN
پورابراهیمی گفت:
کمیسیون تلفیق بودجه 95 مصوبه ای داشت که براساس آن گروه های زیر نمی توانند در سال آینده یارانه دریافت کنند:
1.همه پزشکان عمومی و بالاتر
2.همه اعضای هیئت علمی، موسسات آموزشی و پژوهشی دولتی و غیردولتی
3.همه کارکنان دولت که دریافتی آنها در سال بیش از 35 میلیون تومان باشد.
4.همه مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت های دولتی، غیردولتی، وابسته به دولت و نهادهای عمومی غیردولتی
5.همه کارکنان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که دریافتی آنها در سال از 35 میلیون تومان به بالا باشد.
6.همه بازنشستگانی که مجموع دریافتی آنها در سال بیش از 35 میلیون تومان باشد.
7.همه حقوق بگیران ، مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی که مجموع دریافتی آنها در سال بیش از 35 میلیون تومان باشد.
8.همه نمایندگان مجلس شورای اسلامی
9.قضات دادگستری
10.کارکنان قوه قضاییه که مجموع دریافتی آنها در سال بیش از 35 میلیون تومان باشد.
اگر مجلس هم به این دستورالعمل رای بدهد اجرائی میشود
پس باید منتطر موند و دید مجلس تصویب میکنه یا رد
سلام
طبق خبر IRINN
اگر خانواری جزء دهکهای ذکر شده در بالا باشه اما تعدادشون بیش از 5 نفر باشه یارانشون حذف نمیشه
یارانه ی 24 ملیون نفر از اول 95 قطع میشه دیگه حق اعتراض هم ندارند
یعنی دولت هر ماه 1092 ملیارد تومن صرفه جوئی میکنه
یارانه ی خارج نشینهایی هم که هنوز یارانه میگیرند از اول 95 میپره
دولت وضعش خیلی خرابه . دست از سر بقیه یارانه بگیرها هم برنمیداره .بالاخره سراغ اونها هم میره
سلام
مجلس هم امروز حذف یارانه ی 3 دهک پردرآمد رو تصویب کرد . فقط مونده تایید شورای نگهبان که اونها هم حتماً مهر تایید میزنند
مجلس همچنین دولت رو مکلّف کرد که از کسانی که واجد شرایط یارانه هستند و ثبت نام نکرده اند ثبت نام کنه
دیشب بحث بود توی تلوزیون بین مسئولین
یکیشون میگفت این قانون قابل اجرا نیست
دولت چطوری میخواد پردرآمدها رو پیدا کنه مگر اونهائی که وضعیت مالیشون شفافه که خیلی کم هستند
تصمیم امروز مجلس:
همه ی خانواده هائی که 5 نفره یا بیشتر هستند یارانه میگیرند
از تیر 95 کسانی که واجد شرایط نباشند و با تقلب یارانه بگیرند جرم حساب میشه و باید 2 برابر مبلغ دریافتی جریمه بدهند
سلام
طبق اخبارهای امروز کانالهای ایران:
مجلس با پرداخت یارانه به خانوارهای 5 نفره موافقت نکرد و از قانون یارانه حذف شد
یعنی 5 نفره ها هم اگر درآمدشان از سالی 35 میلیون بیشتر باشه یارانه ندارند
سلام
کسی اطلاع داره مبنای حذف یارانه نقدی خانوار چیه و چه کسانی از لیست دریافت یارانه حذف میشن ؟
خودشون هم نمیدونن. خیلیایی که باید حذف بشن نمیشن خیلیا که واقعا متوسط هستن میشن. کم کمک همه رو حذف خواهند کرد. دقیقا بر خلاف گفته هاشون.نقل قول:
اگر بخوایم بگیم کلا کسانی که به صورت تابلو سند چند زمین و خانه و ماشین و این قبیل موارد رو دارند حذف میشن. در ضمن مقدار حذفی ها بسیار بیشتر از اون 3 میلیونی هست که میگن
منظورم منم همین ملاک های به قول شما تابلو هست .نقل قول:
تا جایی که اطلاع دارم مجموعا مالکیت 3 عدد از انواع دارایی مثل زمین ، خانه یا وسیله نقلیه منجر به حذف یارانه نقدی میشه؛ مثلا کسی که یه خونه و دو ماشین به نامشه حذف میشه یا کسی که سه ماشین به نامشه یارانه ش حذف میشه
کسی اطلاع داره در مورد خودرو ، سند قطعی رو ملاک قرار میدن یا برگ سبز ؟
حتی کسی که این شرایط رو نداشت هم قطع کردن.نقل قول:
کسی که هیچ سندی نداشت فقط طلافروش یه شهر کوچک بود!
سلام،
کسی هست وام یارا کارت گرفته باشه؟
1-کسی که وام 5 میلیونی رو میگیره ، یعنی به ازای هر سال 900 هزار میده و سر سه سال 2700 (18 درصد )؟
2- این پنج میلیون رو بخوایم پول کنیم چه ترفندی میشه زد؟
خیر اشتباه حساب میکنید. خیلی ها در ایران از نحوه محاسبه سود وام با خبر نیستن. شما هر ماه قسط میدید 1,807,620 ريال یعنی 180000 تومان تقریبا و در سه سال شما کلا 6480000 تومان برمیگردونید به بانک یعنی 1480000 تومان اضافی. (اگر 18 درصد سه ساله باشه)نقل قول:
خیلی ساده میرید مغازه اشنا کارت میکشید ا ونم نقد میریزه به حساب شما مثل اب خوردن!
این وام ها به درد ما نمیخوره به درد عمه شون میخوره!