من متعجبم اینهمه طرفدار ولی هیچ پاسخی دریافت نمی کنم:23:
دوستان من با اون کابل یو اس بی که مال خود گوشی هست نمیتونم به کامپیوتر وصل بشوم چه کنم؟؟؟ :41:
Printable View
من متعجبم اینهمه طرفدار ولی هیچ پاسخی دریافت نمی کنم:23:
دوستان من با اون کابل یو اس بی که مال خود گوشی هست نمیتونم به کامپیوتر وصل بشوم چه کنم؟؟؟ :41:
برو تو settnigs-->connectivity-->USBنقل قول:
و ask on connection رو انتخاب کن یا اینکه mass storage رو انتخاب کن.
اگر ask on connection انتخاب کنی هر وقت گوشی رو بزنی به کامپیوتر بهت یه لیست میده و شما بایدmass storage رو انتخاب کنی.:46:
در ضمن اگر خواستی برو به این لینک و برنامه samsung kies رو هم دانلود کن.(کلا برنامه مدیریت گوشیت هست و همه کار میتونی باهاش بکنی)
http://www.samsungapps.com/about/onPc.as
اين گوشي رو براي مادر گرفتم
از اهواز پاساژ كربلايي
168 بدون گارانتي رنگ سفيد
از دفتر تلفنش خيلي خوشش اومد خيلي راحت بود
كلي دعام كرد:31:
ولي قسمت پياماش فعلا براش يه كم گيج كننده بود
نرم افزار قبله نما و برنامه زكات و قرآن و... اين چيزام روش بود مسجديه براي خودش:31:
ميگم جايي هست كه براش والپيپر داشته باشه
راستي محافظ(روكش) صفحه براش هست؟
مبارک باشه برای قسمت مسیج :نقل قول:
خوب میتونی اول از همه کیبوردش رو بزاری رو حالت Keypad
و دوم اینکه تو setting قسمت مسیج رو بزاری رو حالت folder view که میشه عین مسیج بقیه گوشی ها
چیزی که او اینترنت زیاده والپیپر.همه چی بهش میخوره.
:11:
سلام دوستان
من دنبال یه گوشی لمسی با کلید حرکتی (سخت افزاری) میگردم
میخواستم بپرسم که میشه از کلید حرکتی s5250 برای مرور گوشی بدون استفاده از صفخه لمسی استفاده کرد؟؟؟
دوستان عزيز من گوشي رو خريدم ولي حواسم نيود و cd اونرو بهم ندادن. اگه ميشه برام بزاريدش تا بتونم با كامپيوتر به اينترنتش وصل شم. :20:
دوست من سي دي نداره يعني براي منم نداشتنقل قول:
شما كافيه برنامه Samsung Kies رو گوگل كنيد و نرم افزارشو دانلود كنيد فقط حواستون باشه يه ورژن2 هست كه به درد نميخوره
همون 1.5.1 يا 1.5.3 رو دانلود كنيد
حجمش حدود 130 مگ
Kies رو از اینجا دانلود کنین بهتره :
مخلصیم.کد:http://img.samsungapps.com/support/kies_win.exe
سلام
آقا من یکی از این مدل رو خریداری کردم مموری یکی از دوستان رو انداختم توش فکر کنم ویروس داشت چون 2 بار خاموش روشن شد ودیگه بالا نمیاد
مشکلش اینه که تا صفحه ای که نوشته bada میاد بعد اون دوباره ریست میشه و اصلا بالا نمیاد من قبلا 5800 داشتم هرموقع هنگ میکرد یبار آپدیتش میکردم درس میشد اینم میشه آپدیتش کرد ؟؟؟؟؟ اگه میشه چجوری ؟؟؟؟ اگه نمیشه چیگار کنم؟؟؟؟ مشکل اوژانسی هست
با تشکر از اساتید
دوستان سایت زیر واسه این گوشی کلی تم داره.برید بخش بادا.البته ویدگت هم زیاد داره اما نخوندش.فکر کنم اونا واسه 8500 باشن.
کد:http://www.ipmart-forum.it/
سلام دوستان
موقع نوشتن پیامگوشی خودش یه سری کلمه هارو پشت هم مینویسه در واقع t9 گوشی فعاله و من همه جارو گشتم نتونستم درستش کنم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
کلید زبانFA-EN رو لمس کنید و نگهش دارید تا تنظیمات صفحه کلید ظاهر بشه از اونجا متن پیشگو رو غیر فعال کنید
تو کیبورد دکمه EN نگه دار بعد یه box باز میشه تو قسمت keyboard type مدل کیبورد رو به Keypad تغییر بد و تو کیبورد جدید عدد 0 رو که بزنی T9 خاموش میشه.نقل قول:
اگر خواستی میتونی دویاره کیبورد رو به حالت Qwerty برگردونی
:46:
با سلام..
دوستان قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده؟
کیفیت ال سی دی این گوشی چطوره؟
صداش از لحاظ بلندی و کیفیت چطور هست؟
ایا قابلیت اجرا چند نرم افزار با هم رو داره؟
باطریش چطوره؟
میشه در مورد سیستم عامل بادا توضیح بدین که ساپورت نرم افزاریش چطوره؟
در مورد سخت افزار این گوشی هم بگین ..
به طور کلی ارزش داره htc touch2 رو بفروشم اینو بخرم؟
دوربین برام مهم نیست....
فکر کنم قیمتش حدود170000 باشهنقل قول:
کیفیت ال سی دی خوبه ولی به هر حال وضوهش 240*400
کیفیت صدا معمولی خروجی صداش پشته گوشیه که موقع تو دست گرفتمن و گزاشتن رو زمین یه کم صداش خفه میشه
بله میتونه چند نرم افزارو با هم اجرا کنه
باطری خیلی عالیه و از طریق یو اس بی هم شارز میشه
برنامه های جاوا رو خیلی خوب و راحت ساپورت میکنه ولی نصب برنامه های مخصوص بادا که توی سایت سامسونگ اپسه یه کم مکافات داره باید از طریق اینترنت نصب کنید- تعداد وتنوع بر نامه های بادا هم فعلا زیاد نیست ولی کم کم داره رشد میکنه
اگه از سخت افزار منظورتون کیفیت بدنه است که کیفیتش خوبه با اینکه پلاستیکه ولی محکمه لقی نداره - یه مشکلی که من با این گوشی دارم درب باطریشه که نمیتونم با انگشت بازش کنم آخرم با بیل و کلنگ میوفتم به جونش تا بازش کنم البته شاید مشکل از من باشه:31:
چند روز پيش رفتم مجتمع ايران اين گوشي رو تو نمايندگي مايكروتل ديدم گوشي خوبي و تاج خيلي خوبي داره . يك گوشي ديگه هم بود wave 723 كه دوربينش بالاتر از 525 هست. البته دوربين براي من زياد مهم نيست فقط مي خواهم بدونم غير از كيفيت دوربين آيا تو بقيه موارد شبيه 525 هست يعني ارزش داره پول اضافه تري بدم و 723 را بگيرم. نظرتون چيه دوستان؟
به غیر از دوربین 723 3G ساپورت میکنهنقل قول:
مدت استند بای 723 700 ساعته و برای 525 1200 ساعته
723 بدنه محکم تر و شکیل تری داره و در ضمن یه در زیبا که به سبک و خاطره F480 هست.(سلیقه ایه)
و دوربین 5 خوبی هم داره.(فقط عکس برداریش بهتره) و در ضمن فلش هم داره.
راستي يه سوال ديگه، آيا اين گوشي اسناد پي دي اف را ساپورت مي كنه؟
سلامنقل قول:
بله ابن گوشی دارای برنامه Picsel viewer هست که قابلیت نمایش فایل های وورد اکسل پاورپوینت و پی دی اف رو داره
دوستان این گوشی ویجت تاریخ شمسی داره ؟
خود گوشی که Calendar فارسی دارهنقل قول:
و اینم ویدجتش به فارسی.فقط کافیه بریزید تو گوشی و نصبش کنید.
لینک دانلود :
منبع : موبایلستانکد:http://izip.ir/download.php?id=1AF855E21منبع
سلام
من چند روز پیش (6 بهمن 1389) یک دستگاه سامسونگ ویو 525 (5253) از بازار موبایل در احمد اباد مشهد خریدم به قیمت 189 هزار تومان . به نظرتون سرم کلاه گذاشته؟ گفت گارانتی هم داره اما کارت گارانتی مایکروتل همراهش نبود. شماره سریال رو هم در سایت ماکروتل زدم نشناخت . نظر دوستان چیه؟
ممنون
دوستان کسی می تونی اینترنت این گوشی رو با کامپیوتر share کنه ؟
2-3 روز پیش که قیمت گرفتم کف قیمت 144 بود(بدون گارانتی).به نظرتون خوبه؟
محتویات جعبش رو هم بگین.کاور هم داخل جعبه هست یا نه؟
سرعتش چطوره؟
دوال تاچ هست یا مالتی تاچ؟
سلام دوستان
من چشام در اومد تا همه ی این 15 صفحه رو خوندم !!!
قرار بود 5230 یا 5233 نوکیا بخرم که یکی از بچه ها اینو پیشنهاد داد !
حالا چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید .
1- در حال حاضر قیمتش بدون گارانتی و با گارانتی پارس مایکروتل چنده ؟
2- اصلا گارانتی کاری هم می کنه ؟
3- من بیشتر از هرچیزی کیفیت اس ام اس .و تماس و gps برام مهمه و دوربین لازم ندارم حالا شما پیشنهاد می کنید اینو بخرم یا اون نوکیاها رو ؟
4- قیمت با کیبورد سخت افزاریش اگه اشتباه نکنم همون wave 533 pro چنده ؟ با گارانتی و بی گارانتی؟
5- راستی این مولتی تاچ چیه؟؟؟:31:
خیلی خوب قیمت گرفتی! واسه کجاست این قیمت؟:18:نقل قول:
الان با گارانتی پارس مایکروتل 164 تومنه
کاور هم نداره!:46:
محتویات هم شارژر و هدست
کیبورد دار بخری بهترهنقل قول:
مالتی تاچ یعنی اینکه چند جا در صفحه نمایش رو میتونی همزمان لمس کنی.توی 5230 یا 5800 فقط یک جا رو میتونی لمس کنی. فرض کن که یک عکس رو با دو انگشتت بزرگ میکنی یا اینکه توی اینترنت با بازکردن و بستن انگشتات روی صفحه ، روی صفحه زوم و یا کوچک میکنی
در ضمن مایکروتل توی تهران خدمات و پشتیبانی خوبی داره مثل اپدیت رایگان و ... و از خیلی از شرکتها مثل کامتل مزخرف بهتره
پاساژ علاالدین.نقل قول:
به غیر از شارژر و هدست چیز دیگه ای نداره؟سی دی,دفترچه؟
نقل قول:
ممنونم از توجه تون !
قیمت رو نداشتید ؟
با این حال شما بین این نوکیاها و این دوتا سامسونگ که گفتم همین کیبورد دار رو پیشنهاد می کنید دیگه؟
بابت توضیحتون هم ممنون متوجه شدم !
برنامه های جاوا رو پشتیبانی می کنه یا نه ؟ من به دیکشنری هم خیلی نیاز دارم
راستی میشه بگید بجز علاءالدین دیگه از کجا می تونم بخرم که مطمئن باشه ؟ آخه اونجا حس می کنم برنامه هم می ندازن به آدم !
آدرس نمایندگی همین پارس مایکروتل رو ندارید ؟
یه چیز دیگه این عکسایی که اینجا گذاشته بودن مال همین 525 یا کیبورد دار یا چی؟
من که به شخصه این مدل سامسونگ حالا فرق نمیکنه چه کیبورد دار چه بدون کیبورد رو به اون گوشیهای نوکیا که هم رده اش هست ترجیح میدم. به دلیل کیفیت تاچ بهتر- تکنولوزی به روز تر-زیباتر- اینترفیس به مراتب بهتر که آدم رو دل زده نمیکنه. مدل کیبورد دارش s5330 هستش.قیمتش هم حدود 210 با گارانتی اصل میکروتل هستش. بدون گارانتی خب زیر 200 شاید باشه.اگه میترسید که گوشی تقلبی باشه با گارانتی میکروتل بخرید. چون گارانتی خوبی هستش و خدمات و پشتیبانی خوبی داره.براتون رایگان آپدیت میکنه . پس اگر با گارانتی بگیرید حتما با گارانتی پارس میکروتل باشه.نقل قول:
طبقات بالای علاالدین قیمت مناسبی دارند. به هیچ وجه اگر گفت برنامه ارجینال میریزم و ... پول میگیرم اصلا قبول نکنید. بازار موبایل ایران هم خوبه میتونید از اونجا بخرید که فروشنده های بهتری داره.
توی همون پاساژ علاالدین نمایندگی میکروتل هستش امادقیقا نیمدونم کجا هست.
نقل قول:
ممنونم
منم دقیقا از همین چیزایی که شما گفتید خوشم اومده اما نمی دونم چرا می ترسم سامسونگ بخرم خیلی قشنگ تر از نوکیا هستشا اما همش بهم می گن نوکیا بهتره
نمی دونم چی کار کنم شمامطمئنید خوب جواب داده ؟ حالا گذشته از این نکاتش کاراییش خوبه برای تماس و اس ام اس و ....
ببین دوست عزیز من توی این 4 سال حدود 20 تا گوشی عوض کردم هم نکیا هم سامسونگ هم سونی اریکسون هم الجی فقط سعادت نداشتم موتورولا بخرم که خیلی حسرتش رو میخورم:31:نقل قول:
هر برندی یه خوبی داره یه عیب داره.گوشی خود من نوکیا هستش.
بادا سیستم عامل جدید سامسونگ هستش که مطمئنا به اندازه ی سیمبین در حال حاضر برنامه نداره که البته بعدها بهتر خواهد شد. مشکل سیمبین اینه که واقعا خشک هست. رابط کاربریش خوبه اما قدیمی و تکراریه. قیمتش هم تا حدودی بالاست.من خودم دفعه ی بعد صد در صد آندروئید میخرم و شاید هم بادا بگیرم ( در صورت محدودیت بودجه)
این گوشی نسبت به قیمتش واقعا ارزش خرید داره.مخصوصا مدل بدون کیبوردش. کیبورد دارش هم برای تایپ کردن و گشت زدن توی اینترنت عالی هستش. توی مکالمه و پیامک بازی مطمئن باش دچار مشکل نمیشی. البته سامسونگ توی این گوشی از پردازنده با سرعت پایینتری استفاده کرده که قیمت پایینتر بیاد اما سرعتش به اندازه ی کافی باید خوب باشه.
در ثانی عملکرد تاچ خازنی سامسونگ مطمئن باش از عملکرد تاچ مقاومتی نوکیا بهتره در این شک نکن.
الان بین برندها رقابت بسیار نزدیک هستش نمیشه بگی این خوبه یا اون بده. به نظرم الان موتورولا سامسونگ و سونی اریکسون و نوکیا جز برندهای عالی هستند که در رده قیمت های مختلف گوشیهای مناسب داره.
کلا تایپ کردن با گوشیهایی که کاملا لمسی هستش و صفحش زیر 3.2 اینچ هست یک کم سخت هست من از اکثر کسانی که 5800 داشتند پرسیدم همشون گفتن که تایپ کردن با گوشی تمام لمسی نسبت به گوشیهای دکمه دار سخت تره.به شرطیکه اس ام اس باز حرفه ای باشی. چون بعضی ها روزانه بیشتر از 40 تا پیام میدن که برای اونا سخته اما برای منی که روزی 5 تا میدم تمام لمسی برام دردسر ساز نیست.
------
در مورد GPS این گوشی اطلاعات زیادی ندارم باید بقیه ی دوستان نظر بدن
ممنون از وقتی که می ذاریدنقل قول:
یه سوال دیگه هم بپرسم و دیگه از دستم راحت شید !
من تو سایت دیجی کالا دیدم که یکی نوشته بود این بدنه پلاستکیش گردو خاک رو جذب و می کنه وخلاصه داغونه ...
حالا واقعا این طوره یا نه ؟
چرا دفترچه داره!نقل قول:
اما سی دی و مموری همراهش نیست یه برنامه واسه اتصال به کامپیوتر داره که از سایت سامسونگ باید بگیری
من این گوشی رو سه هفته است که خریدم و کلا ازش راضی ام چون نسبت به قیمتش خوبه الان هم با گوشی تو سایتم!
اما دوتا سوال دارم
1-برای استفاده از Gps لازمه که gprs روشن شه؟
2-میشه رنگ قابشو عوض کرد؟
عزیزم جذب گرد و خاکش مثل آهن ربا نیست و در حد طبیعیه کلا همه پلاستیک های براق این جنسی اینطوری هستننقل قول:
حتی xbox360 slim هم که جنس بدنش اینطوریه همین ایراد رو داره .
ولی اصلا آزار دهنده نیست
در ضمن فلش کردن این گوشی فوق العاده آسونه و اگر به مشکل نرم افزاری بر خورد کردی خیلی راحت میتونی از پسش بر بیایی
سلام 2 تا سوال دارم
1.میشه قاب گوشی رو عوض کرد؟(به خاطر رنگ)
2-برای استفاده از gps لازمه gprs فعال بشه؟
ممنون
دوست عزیز من توی این مدت که گوشی عوض کردم با اینکه گوشی فعلیم نوکیا هستش اما در کل ( نمیگم همه)در کل کیفیت ساخت سامسونگ خوبه به جز مواردی که استثنا است.نقل قول:
بهترین گوشیهای من ازلحاظ کیفیت ساخت دی 820 سامسونگ بود که خدا رحمتش کنه از جنس پلاستیک کاملا فشرده بود یک بار از جیبم در حال دویدن افتاد عرض یک خیابان 40 متری را رد کرد و خش خیلی کمی برداشت.
یا همین چند وقت پیش گوشی e1160 سامسونگ اعصابم :31::21:خراب شد با تمام قدرت کوبیدم به دیوار باورت بشه که اصلا هیچیش نشد و فقط یه گوشش یک خط جزئی افتاد.
سلام
اين گوشي قابليتي داره كه بشه باهاش جي پي آر اس رو بصورت وايفاي فرستاد؟
چه به صورت معموليا و چه با نصب برنامه؟
ممنون