چی دستگیرت شد؟ بالاخره به چه نتیجه ای رسیدی؟نقل قول:
Printable View
چی دستگیرت شد؟ بالاخره به چه نتیجه ای رسیدی؟نقل قول:
دیروز یک ایفون 4 دست یکی از دوستام دیدم واقعا می ارزه هر چی باشه بنظر من شما حتما 4 بخر پشیمون نمیشی منم همین تصمیمو داره...
نقل قول:
n900 که خیلی شاخ تره.
قبل خرید گوشی آیفون حتمت سعی کنید یک بار n900 دستتون بگیرید:5:
دوست عزيزمون كه تاپك رو زدن
شما كه با تجربه ايد و ميدونيد اين جور نظر سنجي ها و مقايسه ها جز كل كل كردن اعضا سود ديگه اي نداره و هر كي نظر خودشو ميده چرا اينكارو كرديد؟
نوکیا جان داداشم خودت تصمیم بگیر تا بعد پشیمون نشی مانند x6 که فروختی
همش ضرر هست . خرید و فروش گوشی هر روز گوشی های جدید وارد بازار میشه .:5:
اتفاقا باید بگم خیلی خیل استفاده ها بردم از این نظرسنجی.نقل قول:
اصلا هم پشیمون نیستم از ایجاد این تاپیک
واقعا برام سودمند بوده!
یک آرنا(ARENA ) و یک معرکه واقعی برای بهترین های تو بازار بود! این مقایسه و نظرسنجی جز ایجاد این تایپک بوجود نمی آمد
برای من که خیلی خیلی سودمند شد
بلاخره دارم تصمیمو می گیرم
نظرات دوستان رو من کاملا مورد تجزیه و تحلیل و آنالیز قرار دادم!
کل کلی ببوجود نیومده! خوب همه جا بعضی جوونا هستن که یکم گاهی اوقات پیازداغ رو زیاد می کنن جوونن دیگه
بنظرم اگه شما هم از صفحه اول تا اینجا ملاحظه ا ی بندازی میشه گفت چکیده چهارکلوپ آیفون و ایکس 10 و ان8 و دیزایر اچ دی رو ایجا خواهی دید.
اتفاقا این تجربه من بود که نشون داد نظرسنجی باید انجام بشود! درسته صد درصد نمیشه رو نتیجه نظرسنجی اتکا کرد ولی خیلی المانهایی پیشامد میکنه که امکان داره نظر آدمو عوض کنه
ممنونم از حسن توجه و التفات نظر شما دوست عزیز
-----------------
هرکسی آید و نغمه خود گوید صحنه پابرجاست....خرم آن نغمه که بسپارند به یاد!
من ایکس 6 رو بخاطر نیاز ضروری به پولش فروختم! ن هبه خاطر چیز دیگهنقل قول:
البته سگمنت های دیگری هم بودند که مرا در تسریع امر فروش یاری می نموند مثل صدای ضعیف مخاطب و گوش درد ناشی از مکالمه با این گوشی ولی هیچکدام از اینا به اندازه اون مورد اولی مهم نبودند.
من که ان900 رو تو لیست نظرسنجی ذکر نکردم! صفحات قبل رو خونده باشید می بینید با گوشی های صفحه کلید دار کاری نداشتیم!:11:نقل قول:
نوكيا جان خوبه كه شما از اين نظر سنجي استفاده كردديد و براتون سودمند بود
حالا نظرت رو كدوم گوشيه
من وقت نكردم كل تاپك رو بخونم ولي ازت ميخوام كه وقتي انتخابتو كردي به ما هم دلايل انتخابت رو بگي تا ما هم بهره ببريم
متاسفانه گوشیهای نوکیا SAR بالایی دارن و برای سلامتی ضرر دارننقل قول:
در مقابل گوشیهای سامسونگ SAR فوق العاده پایینی دارن
X6 : 1.11
i9000 : 0.24
x6 تقریباً SAR ش 5 برابر گلکسی هست ... همون بهتر که ردش کردی رفت وگرنه خدانکرده سرطان میگرفتی!!
کمترین SAR رو هم امنیا 2 داره 0.18 که واقعاً عالیه
هنوز بین این 5 تا گوشی نتونستید انتخاب کنید. البته نظر من HTC هست
samsung Nexus S هم اومد حداقل برو Nexus s بخر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات این اسمارت فون :
صفحه نمایش 4.0 اینچ با رزولوشن 800×480 پیکسل از نوع مقعر و Super AMOLED و Capacitive و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و قابلیت مالتی تاچ ، ضد خش ، ضد اثر انگشت و قابلیت تشخیص دست خط
پردازشگر سری ARM Cortex A8 مدل S5PC110 ساخت سامسونگ با فرکانس قدرت 1 گیگاهرتز و 512 مگابایت RAM و دارای چیپ ست گرافیکی PowerVR SGX540 با قدرت پردازش 90 میلیون triangle در ثانیه
دوربین 5.0 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس با فلاش LED و قابلیت تشخیص لبخند ، چهره ، چشمک و Geo-tagging و قابلیت ضبط ویدیو با وضوح 720P HD با 30 فریم در ثانیه
سیستم عامل Google Android نسخه 2.3
حافظه داخلی 16 گیگابایت
فناوری بلوتوث نسخه 2.1 ، فناوری Wi-Fi ( از نوع n یا سرعت بیشتر ) و قابلیت DLNA ، فناوری microUSB نسخه 2.0
فناوری GPS با ساپورت A-GPS
درگاه هدفون 3.5 میلیمتری ، تکنولوژی DNSe در انحصار سامسونگ ، قابلیت پخش فرمتهای ویدیوئی Xvid/DivX و همجنین فایل های ویدیوئی DivX HD به صورت پیش فرض ، قابلیت پخش فرمتهای FLAC و MKV
سنسور Accelerometer جهت چرخش خودکار اینترفیس گوشی و قابلیت Motion ، سنسور ambient light چهت تنظیم خودکار نور صفحه نمایش ، سنسور proximity چهت خاموش شدن خودکار صفحه نمایش در حین مکالمه ، قطب نما
باتری 1500 میلی آمپر با تاک تایم 14 ساعت( 2G ) و 7ساعت ( 3G ) ؛؛؛ آماده به کار 713ساعت ( 2G ) و 428 ساعت ( 3G )
ضخامت 10.9 میلیمتر و وزن 128 گرم
××
The latest hardware meets amazing software
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x136. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Brilliant 4” Contour Display
Need for Speed Shift from EA available on Android Market winter 2010
نقل قول از کاربر عزیز S A M S U N G
راستی مدل htc hd7 هم بسیار پیشرفته زیبا و جال است اون هم یک نگاه بنداز..
آيفون رو انتخاب کردم چون ساپورت عالى داره همين ios 4.2 واسه قديمى ترين گوشيش ريليز شده.از دوربين چى ميخواى? در حد خود 5 عاليه.
اپ استورش رو هم که همه ميشناسن.
مثل سونى اريکسون نيست که گوشى رو بعد 2 سال بگه از رده خارج و منهدمش کنه الان سونى اريکسون p1i دارم.
عزیزم ویندوز موبایل در حال حاضر دیگه طرفداری ندار و سیستم عامل جالبی نیست.حالا می خواد HD2 باشه یا Omnia 7 و یا hd7 .نقل قول:
الان دور دوره آندرویده
برترین گوشی نوکیا که سار پایینی داشت N90 خدا بیامرز داشت! که0.29وات بر کلیوگرم در 10گرم بافت بدن در عرض 6 ثانیه بود:31: بعد اون میشه به 6600 اسلاید و بعد اون به 6700 کلاسک اشاره کرد البته ان95معمولی هم از قلم نیوفتهنقل قول:
اینجوریام نیستش! درسته سار نوکیا زیاده ولی این مقدار ثبت شده ماکزیمم مقدار بدست آمده تو تستهای آمریکا و اتحادیه اروپاست که بها توجه به IN بودن شبکه و فاصله شما از BTS تشتعع به حداکثر خواهد رسید. که این میزان برای سر و بدن متفاوته. ولی گل گفتی که سامسونگ سارش کمه! نوکیا یکم کم لطفی میکنه
وقتی با ایکس 6 حرف می زدم سرم درد می گرفت با اینکه میزان مکالمم خیلی پایینه ولی تحملش سخت بود. بهترین گوشی ای که داشتم ا95 و 6700 بود. با ان95 هرچقدر هم حرف می زدم طوریم نمی شد. فنلاندی بود.
میشه گفت گوشی توپیه ولی هنوز تو بازار ایران نیستش تا بیاد فعلا من با این موردهای ذکر شده سر خواهم کرد!نقل قول:
ویندوز موبایل رو کلا فراموش کنیم بهتره!:31:نقل قول:
گوشیش عالیه
شما ظاهراً همه رو سر کار گزاشتی :13:
بابا یه گوشی میخای بخری :13:
هر چی باید گفته میشدو دوستان گفتن دیگه هیچی بیشتر از این وجود نداره که بخان بگن
از جمع بندی پستها میشه به این نتیجه رسید که بین آیفون و گلکسی یکیرو انتخاب کن ولی ظاهراً با سامسونگ مشکل داری در نتیجه آیفون بگیر خیال خودتو راحت کن
نقل قول:
و در مورد آیفون هم مشکل پولش هست !!!
سر کار گذاشتم؟!:41: افسوس از این پستتوننقل قول:
اگه متوجه شده باشین نظرسنجی زمان انقضا داره!
همچنان منتظریم تا پایان زمان منقضی
دوست عزیز مشکلت واسه خریدن دیزایر اچدی چی هست؟
بیشتر فارسی نداشتننقل قول:
مشکل باتری و در رده آخر ال سی دی اون
اون که تا چند وقت دیگه با اپ دیت حل میشه..نقل قول:
بیشتر فارسی نداشتن
اگه بخای واسه هر گوشی از اینجور ایرادا بگیری که هیچ وقت نمی تونی هیچی بخری...نقل قول:
مشکل باتری و در رده آخر ال سی دی اون
بنظ من همینو بگیر خوبه ...
ایرادایی که برای دیزایر اچ دی میاره تا حدودی منطقیه ولی اینکه میگه با قیافه گلکسی مشکل دارم اصلاً....نقل قول:
گه بخای واسه هر گوشی از اینجور ایرادا بگیری که هیچ وقت نمی تونی هیچی بخری...
بنظ من همینو بگیر خوبه ...
منم با قیافه گالکسی مشکل دارم....اخه پلاستیکی هست..و زیادی بالای lcd فضای بیخودی هستنقل قول:
ایرادایی که برای دیزایر اچ دی میاره تا حدودی منطقیه ولی اینکه میگه با قیافه گلکسی مشکل دارم اصلاً....
بعد گالکسی سنس نداره و همین خیلی ها رو منصرف می کنه...
دیشب یک ویدو از مقایسه محیط کاربری دو گوشی دیدم می تونم بگم تا 70 درصد دیزایر بهتره..مثلا تو منو پخش موزیک...
نظر من:
1- Apple iPHONE 4
2- hTC Desire HD , SAMSUNG I9000 Galaxy S
3- NOKIA N8
4- Sony Eicsson XPERIA X10
من این تایپیک رو با دقت خوندم و این نظرو دادم
خودم اول قصد خرید SAMSUNG I9000 Galaxy S داشتم اما وقتی تو دستم گرفتم قیافش واقعا تو ذوقم زد وگرنه از لحاظ کارایی و امکانات حرف نداره
حیف این گوشی کاش یه کم روی بدنه گوشی کار کرده بودن که در خور یه گوشی 650 تومنی باشه
بعدش قصد خرید HTC HD7 داشتم که دوستان میگن Windows Mobile بدرد نمیخوره حالا نمیدونم چرا؟؟؟؟؟ فکر کنم روش Android نصب میشه
با این تفاسیر میمونه Desire HD
1. iphone
2. desire
همین!
به نظره من این دوستمون اگه قصد خرید دارن در خرید ایفن 4 یا دیزایر اچ دی شک نکنن.یکی از این دو را بگیرن.
هر دو از بهترین گوشی های بازار هستن
البته اندرویید داره ورژن3 را معرفی میکنه و به نظرم ورژن3 بسیار تکامل یافته باشه
نقل قول:نقل قول:خبر از دلمان دادید!:31:نقل قول:
یا iphone بگیر یا galaxy s
اگر دیزایر بگیری مطمئن باش پشیمون میشی(مخصوصا با ال سی دی مزخرفی که داره)
یکی از مهم ترین بخش های گوشی ال سی دیش هست مخصوصا وقتی می خوای 600-700 تومن هزینه کنی.
این تایپیک رو از اول تا آخر دنبال میکردم ... مشکل نوکیا تو انتخاب این چند تا گوشی دقیقا مشکل من هم بود ...
البته من که تا مقدار زیادی به گالاکسی متمایل شدم و تو یکی دو هفته آینده به احتمال زیاد همینو میخرم ....
کسی در مورد کیفیت تاچ و ریسپانس تاچ اسکرین این گوشی ها و مقایسه بین اونا چیزی میدونه؟
تو مقایسه ای که Gsmarena بین آیفون و گلکسی کرده بود نوشته بود عملکرد تاچ گلکسی مثل آیفونه.نقل قول:
شما بعد از ۱۵ صفحه نظرسنجی هنوز نتونستی گوشی بخری.نقل قول:
مگه میخوایی خونه بخری که این همه تحقیق میکنی!!!!!!!:31::31:
ایفون ۴ رو بخر تموم کن بره.
البته من زن هم میگرفتم اینقدر تحقیق نمیکردم ...
نقل قول:عنایت داشته باشید که این نظرسنجی تاریخ انقضا داره . یک ماهه بوده! بنده تصمیماتمو گرفتم ولی بلاخره تا تموم شدن وقت فرصت برای بحث و نظرسنجی هستش! وقت انقضا رو واسه این کارا گذاشتیم:10:نقل قول:
الان کدومو انتخاب کردی ؟
من خودم به احتمال زیاد Desire HD بگیرم
اینو حتما ببین یادت نرهکد:https://www.youtube.com/watch?v=grndUuPcEf0