توصیه میکنم دوستان لینک زیر که مقایسه Patriot و AC Rayan Essential هستش رو نگاه کنند و بعد از مشاهده تمام قسمت ها نظرشون رو بدن.
کد:http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=51&ma1=459&mo1=259&p1=10432&ma2=374&mo2=122&p2=7590&ph=1
Printable View
توصیه میکنم دوستان لینک زیر که مقایسه Patriot و AC Rayan Essential هستش رو نگاه کنند و بعد از مشاهده تمام قسمت ها نظرشون رو بدن.
کد:http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=51&ma1=459&mo1=259&p1=10432&ma2=374&mo2=122&p2=7590&ph=1
اقای محترم شما اگر می خواهید پلیری معرفی کنید یا مقایسه کنید بهتره یک تاپیک باز کنید متاسفانه شما به عنوان تاپیک توجه نکرده اید وهر جور که دوست داشتید خلاف موضوع تاپیک رفتار کردید و به نوعی قصد تبلیغ و .....و فکر نمیکنم این درست باشه...نقل قول:
به هر حال...AC Rayan Essential از چیپ rtl 1055 شرکت realtak استفاده میکنه که نسل دوم محصولات این شرکت هستش در این سری از چیپ ها سرعت 20 درصد سریعتر از سری rtl 1073 میباشدو این افزایش سرعت همراه با بهینه سازی دیگر عمل کردها از جمله درجه حرارت بوده و در این سری دیگر نیاز به هیتسینگ یا فن برای خنک نمودن چیپ نمیباشد و سرعت بوت حدود 10 ثانیه می باشد عمل کرد بهتر در پخش فرمت های صوتی 7.1 و پخش فایل های تصویری کانتینر از جمله ویژیگی های چیپ جدید می باشد
با توجه به این قابلیت ها و به روز بودن سخت افزار و نرم افزار AC Rayan Essential بدون شک Patriot پلیری از نسل قبل و قدیمی می باشد و نمی تواند انتخاب خوبی باشد
مدل A.C.RYAN PLAYON HD2 قیمتش چند هست و به نظرتان گزینه مناسبی هست ؟
در حال حاضر قیمت hd 2 بالاست میتوانید dvr رو انتخاب کنیدنقل قول:
دوستان کسی هست که از سایت hdmedia خرید کرده باشه؟
اگر کسی هست لطفا بگه چند روزه تحویل داده؟ راضی بوده؟
با سلامنقل قول:
من خرید کردم. دستگاه PLAYON DVR HD و یک عدد تبدیل wi-fi. اگه شما تهران باشی که در عرض یکی دو ساعت فکر کنم به دستت برسه. من خودم شهرستان هستم و یه روزه بعد از اینکه وجه رو واریز کردم به دستم رسید. با تیپاکس برام فرستادن. تا الان که عالی بوده. دست آقا سیاوش هم درد نکنه.
سلام
امروز به آدرس فروشگاه که در سایت بود رفتم و یه دستگاه اسنشال گرفتم،برخورد بسیار خوب و محترمانه بود.حالا در تنظیمات و راه انداختن به مشکل برخوردم در اینجا مطرح میکنم. اگر تست چیزی هم دوستان میخواهند براشون انجام بدم بفرمایید. آخر هفته فیلم های مستند فول آچ دی دستم میاد. یه هارد وسترن 1 ترابایت 64 مگ کش سبز هم انداختم توش. با این مشخصات تستی موردی مدنظرتون بود بفرمایید در خدمتم.
شاد باشید
طبق آنچه كه فروشنده گفته فونتي كه قرار است تصحيح و
مشكلاتش رفع شود فونت تاهوما مي باشد .
اما فونت فوق يكي از زشت ترين فونتها مي باشد با بررسي
كه كردم و در شكل زير مي بينيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ديده نشد از لينك زير دانلود كنيد
زيباترين فونت ، نستعليق مي باشد كه جلوه ديگري به فيلمها
خواهد بخشيد و سپس فونت زر بسيار مناسب مي باشد كه
به دو صورت معمولي و پر نمايش داده شده و در انتها فونت
تاهوما را مشاهده مي كنيد كه نه تنها زيبا نيست بلكه ايرادات
ديگري هم دارد.
از جمله اگر دقت كنيد در كلمه مي روم ي به صورت عربي
ديده مي شود كه در دو فونت ديگر چنين نيست .
حرف م در انتهاي كلمه به صورت كوتاه و شبيه م در ابتداي
كلمه مي باشد و كلا اين فونت تاهوما هيچ زيبايي ندارد.
با توجه به اينكه شركت سازنده اين دستگاه سرگرم رفع مشكل
حروف فارسي غير موجود در زبان عربي مي باشد كه به
صورت جدا از حرف قبل يا بعد خود ديده مي شوند ، بهتر
است اين صرف انرژي و وقت را بروي يكي از فونتهاي
بالا يعني نستعليق و يا زر نمايد چون در واقع نظر ما مصرف
كننده ها مهم مي باشد و آنها زيبايي شناسي كلمات فارسي را
تشخيص نمي دهند . و يا حداقل اينكه با گذاردن 2 فونت فارسي
اين حق انتخاب را به كاربر براي انتخاب فونت دلخواه خود
هنگام نمايش بده كه كارسختي به نظر نمي آيد .
اين فونتها درون نرم افزار دستگاه قرار خواهند گرفت و مثل
كامپيوتر نيست كه هر كاربر بايد اين فونت را بروي دستگاه
خودش داشته باشد.
نماينده شركت و يا دوستان فونتهاي مورد نظر را مي توانيد
از لينك زيردانلود كنيد
لطفا دوستان هم براي تحقق اين امر پشتيباني كنند و از نمايندگي
بخواهند تا فونت مناسب و بهتري را جايگزين فونت تاهوما
كنند
اگر دوستان ديگر تاييد كنند مشكلي نيست...نقل قول:
در ضمن بعد از درست شدن اصل قضيه شما مي تونيد فونت رو عوض كنيد
من با فونت نستعلیق اصلا موافق نیستم، چون 1)دستنویس که نیست، کامپیوتریه و توی فاصله ها و... مشکل داره که خوندنش رو دشوار میکنه 2) فونت نستعلیق برای زیرنویس مناسب نیست چون باید سریع خونده بشه و اینطوری خیلی سخته خوندنشنقل قول:
بنظر من فونتهایی که درشت و ساده و کتابی باشند مناسب هستند، مثل تیتر، نازنین و یا لوتوس
نقل قول:
در مورد اينكه فونت نستعليق دستنويس نيست متوچه منظورتان نمي شوم چون اتفاقا از هر فونت ديگري
دست نويس تر مي باشد و خودش فاصله ها را تنظيم مي كند و خوانا مي باشد ، فونتهايي كه نام برديد و
تعداد زيادي ديگر را همزمان تست كردم و فونتهايي مثل تيتر ، بدر و ... آنها هم خوب هستند و حداقل اينكه
مثل فونت تاهوما زشت نيستند ، اما فونت زر تمام موارد را رعايت كرده و زيبايي و كشيدگي و سايز حروف
را بدرستي رعايت كرده و مدل پر Bold آن احتمالا نظر شما را جلب خواهد كرد ، البته با توجه به اينكه
خود پلير امكان بزرگ كردن فونت را دارد مشكلي در مدل معمولي اين فونت نيز نبايد باشد ، در انتها شايد
بشود با هماهنگي با شركت سازنده و نمايندگي امكاني را فراهم كرد كه به جاي يك فونت چند فونت
گذاشته شود يا اينكه هر كسي بتواند فونت دلخواه خودش را جايگزين فونت پيش فرض فارسي موجود در
دستگاه بنمايد.
بنده فونت های جدید زر را فرستادم دیگر بستگی به شرکت دارد که کدام را قرار دهد البته بعد از رفع مشکل خودتان می توانید فونت تعویض نمایید
ضمن عرض تبريك و تهنيت به مناسبت رسيدن نوروز باستاني و سال نو پارسي.
دوستاني كه در ايام نوروز از سايت خريد نمايند هديه ويژه سال نو دريافت خواهند نمود.
کد:http://www.hdmedia.ir/shop/index.php?route=common/home
آموزش تعويض عكس پس زمينه و فونت پلير Playon!HD Essential :
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?248
با سلام
لینک آموزش تعويض عكس پس زمينه و فونت پلير کار نمیکند.
در ضمن برای خرید این محصول از سایت به کجا باید مراجعه شود.
دوستان این HD Player ها حتما نیاز به تلویزیون اچ دی دارن یا روی تلویزیون های crt هم جواب میدن؟
خير می تونید با کابل 3 فیش به هر تلویزیون وصلش کنید ولی برای کیفیت های بالا باید سورس و تلویزیون شما اچ دی باشننقل قول:
آيا مشكل حروف فارسي برطرف شده ؟نقل قول:
روشي كه شرح داده شده موقتي است و هر بار بايد فلش ديسك را براي تعويض موقتي به دستگاه
وصل نمود بهتر است كه فونت جايگزين شود نه اينكه هميشه به فلش ديسك احتياج باشد.
مشكلي در لينك وجود نداره احتمالا اخلال سرور هستش.نقل قول:
مي توانيد از فروشگاه سايت HDMEDIA خريد كنيد:
66724257
09126173521
نقل قول:
فعلا خير احتمالا تا آخر هفته ديگه مشكل حروف فارسي برطرف ميشه.
تعويض فونت به صورت پيش فرض بر روي فريمور عملي نيست. ولي ميتونيد به جاي usb از يك كارت فلش در قسمت كارت ريدر استفاده كنيد.
سلام ساوش جان،سال نو رو به شما تبريك عرض ميكنم.
سياوش جان تو اين برند هم تعويض كانالهاي TV با تاخير همراه هست؟تاحيرش چقدره؟
ممنوم از شما
حميد خان درود سال نو رو تبريك ميگم .نقل قول:
تمامي برندها كانالهاي TV با تاخير همراه هست تاخير در اين دستگاه 3 ثانيه مي باشد .
دوست عزیز فریموری که مشکل فونت فارسی درش حل شده کی میاد؟
اگه امکان داره فعلا فریموری که گفتید برای تست دریافت کردید رو آپلود کنید
نقل قول:
شركت در حال كار بروي فريمور جديده و تاريخي مشخص نكرده .
فريموري كه براي تست براي من فرستادن ايراد داره و قابل استفاده نيست .
دوستان عزيز فریموری که مشکل پ گ چ درش حل شده آماده هستش و به همين زودي رليز ميشه
دوستان عزيز فریموری جديد که مشکل پ گ چ درش حل شده آماده هستش و ميتونيد دنلود كنيد :
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?267.0
نقل قول:
دانلود نمي شود !
از قسمت فريمورها دانلود شد
آيا در اين نسخه قابليت وايرلس فعال شده و با هر دانگل usb امكان كار دارد ؟
مشكل ناپيوستگي حروف فارسي حل شد ، فقط حيف كه همان فونت سابق مي باشد و فونتهاي ارسالي را جايگزين نكردند.
قابليت وايرلس فعال شده و فقط با دانگل اصلي شركت كار ميكنهنقل قول:
نقل قول:
فونت به روشي كه گفتين قابل تعويض است اما حروف برعكس هستند يعني مثلا سلام بدين صورت
نوشته مي شود : م ال س
تست را بروي 4 يا 5 فونت از جمله : زر - تيتر - بدر .... انجام دادم نتيجه يكسان بود.
نقل قول:
به نظر من مطلب فوق صحيح نمي باشد و تنها در جهت حفظ منافع فروش توسط نمايندگي مي باشد كه
در ايران امري طبيعي است. ( براي اينكه فروشنده هميشه مي انگارد كه بيش از خريدار مي داند )
اما در واقع دستگاهها و ادوات الكترونيك داراي استانداردهايي مي باشند كه شمال پورت ها و پورتكل هاي
معيني مي باشند كه بعد از مدتها بحث و بررسي و چند سالي تست سرانجام به تصويب مي رسند و
توليد كنندگان لوازم الكترونيك در جريان اين جزييات قرار مي گيرند تا محصول خود را با هماهنگي كامل
با ديگر توليد كنندگان كه بخشهاي ديگري را مي سازند ، روانه بازار كنند.
پس در استانداردهاي محصولات بي سيم كه شامل سري هاي b , g , n مي باشند همه اين شرايط
براي همه توليد كنندگان يكسان مي باشند حال اگر اين محصول از استاندار بي سيم به فرض 802.11n
استفاده مي كند بايد بتواند با تمام محصولات ديگر شركتها كه چنين استانداردي را توليد مي كند ، قادر
به كار كردن باشد . پس مطلب فوق صحيح نمي باشد مگر اينكه شركت مزبور به طريقي دستگاه خود
را انحصار ي با دانگل بيسيم خود فقل كرده باشد ، با توجه به اينكه شركتها از عواقب چنين كار خطرناكي
كه به مقابله با قوانين ضد انحصار مي پردازد واقف هستند بعيد است چنين كاري كرده باشند چون
از جريمه و عواقب سنگين آن با خبر مي باشند.
حال اگر ديگر دوستان آزمايش كرده و با دانگل ديگري موفق نشده اند مي توانيم با شركت سازنده
تماس گرفته يا راه كارهاي ديگري را بيانديشيم
براي پخش هر دو فرمت زيرنويسansi,utf8 بر روي كنترل دكمه SETUP را فشار دهيد و گزينه Text Encoding را به Arabic(cp1256 تغيير دهيد و ديگر نياز به تغيير فرمت زيرنويس نداريد
با سلامنقل قول:
این فریمور مربوط به playon dvr هستش یا playon hd؟
نقل قول:
براي Playon HD Essetial مي باشد.
نقل قول:
اين فريمور جديد Playon!HD Essential هستش
عجب!!! اگر بنده بگويم كه اين دستگاه مبدل مخصوص به خود دارد و هنوز اين مبدل را ما هم نداريم و هر مبدلي را ساپورت نميكند براي منافع فروش خود است ؟ به جاي اينكه اين همه داستان درست كنيد يه سرچ مي زديديد يا در فرم شركت پست ها را مي خوانديد ..خيلي خوب جناب شما تحقيق كن وبگو كه اين مبدل از چه چيپي استفاده كرده و معادل مارك و مدلشم بگو تا بنده نه انگارم كه از شما بيشتر مي دونم :نقل قول:
نقل قول:
اين مشكل را تذكر دادم ولي در كل مشكل زيرنويس فارسي در Playon!HD Essential و Playon!HD DVR HD كلا حل شده
نقل قول:
مسلم است كه فروم آن شركت را بررسي كرده ام ، آنجا هم همين بحث ها هست
اول اينكه دستگاه بدون اينكه قابليت وايرلس داشته باشه روانه بازار شده در حاليكه
در تبليغاتش بر وايرلس دار بودنش تاكيد شده ، اين شركت گويا از مدل فروش ايراني
الگو برداري كرده كه ادعاي چيزي را كرده بود كه موجود نبود ، شايد هم شركت ايراني است
بعد از مدتها هم شركت دانگلي براي آن بيرون داده كه خودش هم تاكيد كرده كه با
مال خودمان فعلا جواب داده مدلهاي
ACR-WN10001 , ACR- WN10002
كه گويا Wireless N مي باشند احتمالا منظورتان از مبدل همين بوده ديگر ؟
بعدش هم استاندارد بي سيم استاندارد است من در آوردي نيست كه هر شركتي به سازخودش
برقصد و دستگاهش را انحصاري كند تا مردم مجبور شوند تنها با محصولات آن شركت كار كنند.
مگر اينكه ريگي به كفششان باشد كه گويا هست.
شايد هم نوع وايرلس جديدي اختراع كرده اند به اسم Wirelss N ACR يا همان مبدل موردنظر شما.
اينا داستان نيست شما هم بجاي اينكه از شركت مورد نظر طرفداري كنيد مي توانستيد بگوييد بله
چنين است و شركت براي فروش بيشتر خودش دستگاهش را قفل كرده و ما هم به عنوان نمايندگي
كاري از دستمان بر نمي آيد .
بالاخره شما برادر ما هستي يا برادر شيره ؟
موفق باشيدنقل قول:
با شركت توليد كننده تماس گرفتم اما گويا ديگر قصد تهيه فونت ديگري ندارند و به همان فونت موجود در دستگاه
بسنده كردند.
خوشبختانه فونت دستگاه هم فونت مناسبي هستش و SRT فارسي رو هم بدون مشكل پ گ چ پخش ميكنهنقل قول:
فونت دستگاه زيبا نيست اما قابل خواندن هست ، حالا كه كاري انجام شده بهتر مي بود به نحو احسن انجامنقل قول:
گيرد ، شايد تنها فشار نمايندگي آنها را وادار به تغيير فونت داخلي كند چون شيوه تغيير فونت كه اعلام كردين
بدرد نمي خورد و فونتها برعكس مي باشد.
اما مشكل حروف فارسي و جدا بودن آنها از باقي حروف حل شده و زيرنويس فارسي پخش مي شود.