سلام
داداش اذیت نکن دیگه حالا گفتم کمه اما میخوام تمیز باشه میگم 19 20 سالمه
فیوژن نگفتی چیه؟بعدم موزر خیلی بلند میزنه اصلا نمیگیره
Printable View
سلام
داداش اذیت نکن دیگه حالا گفتم کمه اما میخوام تمیز باشه میگم 19 20 سالمه
فیوژن نگفتی چیه؟بعدم موزر خیلی بلند میزنه اصلا نمیگیره
سلامنقل قول:
پوزش از اینکه من نوشته شما را دیر دیدم.
متاسفانه من ریش تراش پاناسونیک دارم پیشنهاد میکنم که اصلا سراغ این مارک نروید .
اصلا ریش را از ته نمیزند چه هرروز استفاده کنید چه هفته ای یکبار فرقی نمیکند .اصلاح با آن هیچ احساس خوشایندی ندارد و آنقدر مجبورید آنرا روی صورتتان بکشید تا پوستتان ضخم شود . موهای زیر چانه را اصلا اصلاح نمیکند . رنگ نقرهای سری شبکه آن زود از بین میرود و ظاهر آن را هم نازیبا جلوه میدهد بخصوص در مدلهایی که پایه شستشو دارد . در کل هیچ حسنی ندارد که آنرا بخرید اصلا اصلاح نکنید بهتراست تا با پانوسونیک اصلاح کنید و خرید آن پول دور ریختن است که متاسفانه من دور ریختم . تا وقتی فیلپس و براون هست پاناسونیک هیچ هرفی برای گفتن نداردحتی مدلهای ارزان فیلیپس خیلی بهتر از آن است.
با احترام
یکی جواب ما رو نمیده؟
سلامنقل قول:
به نظر من فیلیپس بگیرید بهتر از بقیه است تقریبا هر مدل آن را بگیرید خوب است ولی توصیه میکنم چون شما جوان هستید و پوست جوانی دارید بهتراست از مدلهایی که شبکه آن ضد حساسیت است استفاده کنید که فکر میکنم قیمتهای آن حدود 100 به بالا باشد ( سری RQ ) . مدلهایی که کمی ارزانتر است حدود 70-80 وشبکه آن را میتوان زیر آب شست آنها هم مناسب هستند.
موفق باشید
براون هم خوبه
من ماشین ریش تراش مارک های فیلیپس ، براون ، پاناسونیک ، رمینگتون داشته ام اما از بین همه فیلیپس را ترجیح میدهم و قصد خرید آن را دارم.
دوستان این مدل چطوره یا چه مدلی پیشنهاد میکنید .
معرفی ریش تراش 7320 فیلیپس
ماشین اصلاح صورت ، ریش تراش فیلیپس مدل HQ7320 Philips سه تیغه ساخت هلند
فیلیپس یکی از موفق ترین شرکت ها در زمینه تولید دستگاه ماشین اصلاح صورت و ریش تراش سه تیغه می باشد. از ویژگیهای ریش تراش فیلیپس ، سهولت استفاده ، اصلاح بدون درد و حساسیت و امکان شستشو جهت تمیز ماندن دستگاه و دوام تیغه ها می توان نام برد.
سیستم اصلاح دقیق در این دستگاه توسط سه سری تیغه با ضخامت بسیار کم ، امکان چرخش و نوع الگوی طراحی شده بر روی آن بدست آمده است .
چرخش سری دستگاه ضمنا موجب اصلاح تمام بخش های صورت و انحناها می شود. نوع سری تیغه دوستدار پوست بوده و موجب اصلاح نرم و راحت می شود.
تکنولوژی بالابردن مو و سپس اصلاح موجب اصلاح حتی موهای کوتاه خواهد شد. این طراحی با استفاده از تیغه دوگانه بدست آمده که تیغه اول موجب بالا کشیدن مو و تیغه دوم بلافاصله کوتاه کردن آن می باشد.
این دستگاه در قسمت پست مجهز به خط زن ریش می باشد که جهت اصلاح و ریش کاربرد دارد.
سری دستگاه دارای قابلیت شستشو در زیر آب می باشد . دیگر نیازی به باز کردن تیغه ها و پاک کردن با برس نیست . کافی است سری دستگاه را باز کرده ، پس از تخلیه موها آنرا زیر شیر آب گرفته و با فشار آب گرم بشویید . این تمیزی واقعا برای دستگاههای ریشتراش ضروری است البته درمدلهای قدیمی این امکان وجود نداشت.
از این دستگاه می توان بصورت شارژی و یا اتصال مستقیم به برق شهر استفاده کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
زیر 100 تومن چی پیشنهاد میشه ؟ میخوام غیر از سفید کردن صورت خط زن ریش و سبیل هم داشته باشه .
کسی تا حالا پاناسونیک یا رمینگتون استفاده کرده ؟ مثلا این مدل پاناسونیک با 3 تیغه توری شکل و قیمت 105 هزار
کد:http://www.oradoshop.com/item-%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-Panasonic-%D8%B1%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B4-%D9%85%D8%AF%D9%84-ES-RT30-i/11698
الان بهترین ریش تراش چه مدلی وچه مارکی هست؟ قیمت زیاد مهم نیست.
سلام دوستان.من قصد خرید ریش تراش براون را دارم با توجه به اینکه پوست صورتم حساسه براون را پیشنهاد دادند.بین کروز 4 و اکتیویتر فوق به نظرتون کدوم بهتره.البته اینم بگم که ریشام خیلی پر نیست و نیز اگه 6 تیغم نکنه مهم نیست ولی تمیز و یک دست بزنه.نقل قول:
از همه دوستان ممنون.
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی از سری 7 براون استفاده کرده؟ راحتی پوست چجورییه؟ من پوستم خیلی حساسه.
الان یه پاناسونیک مدل es7026 دارم که رو صورت رو خوب میزنه ولی رو گردن و زیر چونه رو خیلی اذیت میکنه. میخواستم براون سری 7 بگیرم ولی دیدم فرق اساسی و ساختاری با پاناسونیک من نداره غیر از سیستم لرزاننده. حالا ممنون میشم اگه کسی استفاده کرده تجربه اش رو بگه. اینم مدل es7026
حاجی اونقدرا هم که میگی بد نیست خداییش!!!نقل قول:
فقط در مورد زیر چانه با شما موافقم که زخم میکند اما روی صورت را بسیار عالی و از ته میزنه من 7 ساله دارم و فویل و تیغه را عوض نکرده ام!!!! و هنوز هم صورت را بسیار خوب میزنه در حالی که از روز اول زیر چانه و گردن را خوب نمیزد از نظر ظاهر هم مثل روز اولشه بره من ولی خوب به خاطر همین عیب من میخوام عوض کنم.
دوستان اگر کسی از سری 7 براون استفاده کرده لطفاً Review بگذاره. ممنون.
سلام
قبل از خرید ریش تراش اول ببینید ریشتون از چه نوعی هست .
اگر موهای ریشتون سوزنی هست و مستقیم و کاملا سیخ هست (عمود بر سطح پوست) , خیلی راحت تر با ریش تراش زده میشه و تقریبا همه انواع ریش تراشها مناسبه براتون
اگر ریشتون مُجَعّد هست و وقتی در میاد بصورتِ خوابیده هست یعنی چسبیده به پوست , ریش تراش توری دار بگیرید . سر گِردها اصلا مناسب نیست برای شما .
اگر موهای ریشتون خیلیهاش زیر پوستی هست یعنی اونقدر خواب داره که وفتی رشد میکنه میره زیر پوستتون , قبل از ربش تراشیدن باید با یک کیسه ی زبر متوسط و کمی صابون که خیلی اسیدی نباشه و آب گرم , پوست صورتتون رو بسابید تا سر موها از زیر پوست خارج بشه و اگر خیلی فرو رفته در پوست باید با نوکِ یک سوزن که الکل یا ادکلانی باشه سرِ مو رو از زیر پوست بیرون بیارین تا بشه با ماشین اون رو زد .
اگر خوابِ موهایِ ریشتون در چند جهت هست , موقعِ اصلاح هی دست بکشین تا بفهمین خوابش از کدوم طرفه .
کشیدنِ پوستِ صورت به سمتِ مخالفِ خوابِ ریش هم باعثِ سیخ شدن موها و راحت اصلاح شدنش میشه .
اگر صورتتون جوش میزنه باید قبل از اصلاح صورتتون رو خوب با آب ولرم و صابون بشورین و با دستمال کاغذی خشک کنید (حوله پر از باکتری هست مخصوصا که اگر چند روزی ازش استفاده کرده باشین )
ماشین رو هم ضد عفونی کنین با الکل یا ادکلان یا دبتول .
بعد از اصلاح هم دستِ کثبف به صورتتون نزنین .
اگر بلافاصله میخواین بخوابین , بالشتون هم پر از باکتری هست , روش کلنکس پهن کنین .
بعد از حدودِ دو ماه یا بیشتر دیگه صورتتون مصونیت پیدا میکنه و جوش نمیزنه اما باز هم ضد عفونی ماشبن و شستن صورت خیلی مفیده .
میبینین ریش زدن چقدر بدبختی و بساط و دنگ و فنگ داره ؟
ریش بذارین از همه ی این مشکلات راحت میشین
:31:
براون کلن با زیر گردم و جاهای منحنی مشکل دارد.
البته بستگی به سکل صورت هم دارد.
من براون سری7 با شاورز دارم عالیه قبلاً یه فیلیپس داشتم که هرروز نمیشد ریشتو بزنی ولی با این هر روز هم بزنی مشکلی نداره البته قیمتش یه کم بالاستنقل قول:
سلام
من می خاستم بپرسم دفه اول شارژ ریشتراش فیلیپس چند ساعت باید تو شارژ بزارم
و هر دفه باطری خالی شد شارژ کنم اخه باتری طرز کارش نمیدونم و اینکه تمیز کردن این ریشتراش با چه محلولیه و اینکه بعد اصلاح خشک از افترشیو الکی باید استفاده کرد یا کرم مخصوصی داره و با این مدل ماشین اصلاح خشک خوبه یا تر با جل و این مدل من خوب هس یا نه هنوز وقت نکردم اسفاده کنم و هر چند روز ریش بلند بشه میزنه
مرسی اگه ب این سوالا جواب بدید مرسیییییییییی
شاورز چیه؟ منظورتون همون سیستم تمیز کننده است یا چیز دیگه ای؟نقل قول:
آقا فوژن چیه؟
واقعا ! ولی مگه این جنس ضعیف میزاره ! از مادر آدم تا دوست دخترت به ریشت گیر میدن !نقل قول:
میبینین ریش زدن چقدر بدبختی و بساط و دنگ و فنگ داره ؟
ریش بذارین از همه ی این مشکلات راحت میشین
من جدا نمیدونم نخوام همش ریش بزنم کیو ببینم ؟ بابا اصلا مگه انسان های اولیه ژیلت داشتن ؟ :دی
ژیلت فیوژن Gillette Fusionنقل قول:
دارای 5 تیغ در دو نوع ساده و ویبراتور که با باطری کار میکنه
ساده رو خودت رو صورتت میکشی ولی ویبراتور یه جور نوازشگرانه موها رو از صورتت بر میداره.
سال پیش سادش حدود فکر کنم 11 تومن بود ویبراتور 17 تومن البته اگه با ست میخریدی یه بسته تیغ بعلاوه افترشیو فکر کنم 27 تومن بود.
من دوستان یه بران کروزر3 دارم اما خیلی داغونه و صفرش زیاد کامل نمیزنه!
قبلش یه موزر اصل آلمان داشتم که متاسفانه dead شد واقعن ازش راضی بودم : دی
حالا تا 200 دیگه نهایت 250 یکم بالا پایین بهترین چیزی که میتونم بخرم چیه؟!
ممنون!
سلام از دوستان کسی از micro force by shave pro استفاده کرده؟
اگر اسمشو نشنیدید یه سرچ بزنید واقعا ماشین اصلاح جالبیه؟ یا به این لینک سر بزنید
در هر صورت اگر کسی استفاده کرده و یا دربارش اطلاعات درستی داره (غیر این تبلیغا) لطف می کنه تو فروم قرار بدهکد:https://www.buymicroforce.com/
فکر نمیکنم چیز خاصی باشه. خودمون الان همینو داریم منتها با ابعاد بزرگتر!نقل قول:
سلام
كسي از دوستان اطلاعي از ريش تراشهاي روتاري (چرخشي) رمينگتون داره ؟
دو مدل R6130 و R5130 مد نظرم است با دو سال گارانتي تعويض ظاهرا سفارش امريكا و ساخت چين است
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
براي پدرم ميخوام در حال حاضر از ريش تراش فيليپس استفاده ميكنه (philishave) البته كهنه شده .
سلام كسي نميتونه در مورد ريش تراشهاي رمينگتون راهنمايي كنه ؟
من خودم سه سال است از ريش تراش براون 360 كمپلت استفاده ميكنم البته مدتي طول كشيد تا پوست صورت عادت كرد و الان روز درميان اصلاح ميكنم و پس از اصلاح از افترشيو استفاده ميكنم البته اصلاح گردن و زير چانه بايستي كمي دقت كرد چون به اندازه اصلاح صورت راحت نيست
همانطور كه قبلا گفتم ريش تراش رمينگتون براي پدرم ميخوام ايشون از مدل چرخشي استفاده ميكنه .
فیلیپش گزینه ی خوبی هست. من یک فیلیپس دارم که ضد آب هست ولی نمی دونم می شه در هنگام تراشیدن ریش از خمیر ریش می شه بهره برد یا خیر؟ کسی می دونه؟
احتمالا کسی نداره اینجا . شما بگیر. بعدبیا review کن!نقل قول:
خب اگر ضد ابه که مشکل نداره.باید ببینی با خمیر راحتتر میشه ریش رو زد یا نهنقل قول:
من خودم فیلیپس دارم 2 ساله فک کنم خیلی خوبه و ضد اب هم هست ولی من تا حالا خمیر ریش نزدم باهاش !
ولی فک نمی کنم کمک کنه ها !
سلامنقل قول:
من از رمینگتون مدل غیر چرخشی خریداری شده از آمریکا استفاده کرده ام ، کاملا مزخرف پدر پوست صورت را در می آورد و اصلا باطری خوبی ندارد نظر من فیلیپس وبعد براون گزینه های خیلی خیلی بهتری است.
موفق باشید
سلام gmd
شما از مدل فويلي رمينگتون استفاده كرديد اگه ممكنه شماره ومدل ريش تراشتون بگيد .
gmd عزيز يادم رفت بپرسم كي از امريكا خريديد ميخوام ببينم از توليدات قديم يا جديد است شماره و مدل يادتون نره
چون من تو يه سايتي تعريف مدلهاي جديد رو ديدم .
سلامنقل قول:
متاسفانه مدل یادم نیست . حدود 2 سال پیش خریدم . در یک محدوده 5 ساله مارکهای مختلف را داشته ام ( پاناسونیک ، فیلیپس ، براون ، رمینگتون ) به نظرم فیلیپس از همه مناسب تر است . رمینگتون حتی در آمریکا هم به اندازه فیلیپس و براون طرفدار ندارد .
سلام
كسي ديگه اي به غير از gmd عزيز تجربه ريش تراشهاي روتاري ( چرخشي ) رمينگتون داره ؟
سلام
من هم از فیلیپس استفاده می کنم ولی صورت رو اذیت می کنه وقرمز می کنه
به نظرم براوون خوب باشه
سلام
كسي تجربه استفاده از ريش تراشهاي سري 8200 فيليپس مدل HQ8240 و ... رو داره ؟ اين سري داراي 9 تيغه است كه 50 درصد پوشش بيشتر سطح پوست نسبت به 3 تيغه هاي معمولي داره ؛ اين مدل تو رنج قيمت متوسط فكر كنم گزينه خوبي باشه
كساني كه استفاده كردن لطفا نظرشون بگن .
دوستان من پوستم بسیار ضعیف و حساسه به خاطر این اصلا نمیتونم تیغ بزنم اگه بزنم التهاب و خارش و جوش و قرمزی و ... حتی یه براون هم گرفتم بهتر از تیغ بود اما بازم اذیت می شدم الان آرزو به دل موندم یه صورت شش تیغ بدون دردسر داشته باشم
پیشنهاد شما چیه؟
جه ماشینی جه مارکی و چه مدلی بگیرم؟
شما چه مدت و از چه مدلي از ريش تراش براون استفاده كردي ؟نقل قول:
من هم تقريبا پوست حساسي دارم ولي صورتم به ريش تراش براون عادت كرده البته حدود 2 يا 3 ماه طول كشيد بعد از اصلاح حتما بايستي از افتر شيو استفاده كني من نيوا مصرف ميكنم كه چند نوع داره .
چند ماهی شد عادت نکرد افتر شیو فقط شدتش رو کم میکنه مشکل پا بر جاسنقل قول:
راستش بعضی ها هستن خشک خشک تیغ میزنن به صورت و هیچیشونم نمیشه! اما واسه من...!
من که اخر گیج شدم نمیدونم چی بگیرم هر کی یه چیزی میگه اخه ! ...
یه مدلی معرفی بکنید که پوست رو اذیت نکنه !و خیلی روون و راحت اصلاح کنه ... و بعد بشه باهاش به ریش مدل داد و ... چون من نمیخوام سفید کنم همیشه ریش دارم و ممکنه مدل ریشم هارو عوض کنم و ... و کلا یه چیزی میخوام که پک کاملی داشته باشه !
بودجه هم حدود 110 دارم حالا کمی گرون ترم بود مشکلی نیست !
ممنون ...
خب اینکه هر کس یک چیز میگه طبیعیه. هرکس تجربشو از ریش تراش خودش میگه. معمولا هم سالها عوض نمیشه.نقل قول:
من بروان series 3 370 دارم. خیلی خوبه. مشکلش با گردنه که نمیتونه تمیز بزنه. در نتیجه با تیغ کار را تمام می کنم. پوست رو اذیت نمیکنه . ضد اب هم است. 116 تومن
برای مدل دادن به ریش فکر نکنم مناسب باشهکد:http://www.amazon.com/Braun-3-370-Mens-Shaver/dp/B0020MMCB6/ref=cm_cr_pr_product_top
کد:http://www.braun.com/us/shavers/series-3.html