سلام . شما اگه یک بار از برنامه rusamsung استفاده کنی . متوجه میشی که فرقی با کنترل شما و این برنامه وجود نداره!!!نقل قول:
Printable View
سلام . شما اگه یک بار از برنامه rusamsung استفاده کنی . متوجه میشی که فرقی با کنترل شما و این برنامه وجود نداره!!!نقل قول:
اتفاقا" فرق داره مخصوصا تو بعضی از LED ها که من خودم به شخصه همه اینارو انجام میدم کار من همینه دوست عزیز اگه بعد 8 سال کارتو شرکت سامسونگ فرق اینارو ندونم که دیگه هیچی دیگه...نقل قول:
سلام . شما اگه یک بار از برنامه rusamsung استفاده کنی . متوجه میشی که فرقی با کنترل شما و این برنامه وجود نداره!!!
با سلام دوست عزیز با این کنترلها میشه دیجیتال c7000یا d5000 رو راهاندازی کرد ممنوننقل قول:
دوست عزیز مدل C7000 رو زدم بله میشه ولی مدل D5000 خیلی محدود که دستگاه دیجیتال داشته باشه شانسیه اما از 5500 به بالا رو که زدم راه افتاده دستگاه دیجیتالشنقل قول:
دوست عزیز به نکته خوبی اشاره کردی. ببین من با برنامه rusamsung تونستم آپشنهای اضافی رو بیارم ولی هنوز هم قسمت Expert غیر فعال بود. قاعدتا این قسمت رو فقط با ریموت مخصوص میشه فعال کرد درسته؟ مدار الکترونیکی این ریموت مخصوص پیدا میشه؟نقل قول:
سوال بعد: مشکل من اینه که ساعت EPG تلویزیونم سه ساعت و نیم جلوئه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد. رفتم تو منو مخفی و ریژن رو pannordig یا paneuro گذاشتم که تو اون حالت Time Zone به قسمت تنظیم ساعت اضافه شد و وقتی گذاشتم رو GMT مشکل جلو بودن زمان حل شد فقط ایراد کار این بود که زبان فارسی تو ریژن اروپا نیست. راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد. تلویزیون من D6600 ساخت مالزی هست.
یک سوال دیگه: وقتی ریژن رو paneuro کرده بودم، Satellite هم به کانال ها اضافه شد. شما اطلاع دارید تلویزیون های سامسونگ مالزی تیونر ----S دارند یا اینکه کارایی نداره. چون من دیش نداشتم نتونستم این مورد رو تست کنم.
با سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون میشه بگید چه گزینه ای رو تو C7000 فعال کردید بازم تشکر می کنم
ساعت رو میخوایی چی کار :31: فقط تا اونجایی که میدونم مشکل ساعت به ورودی آنتن بستگی داره اگر آنتن رو بکشید بعضی از مدلهای سامسونگ به حالت Default برمیگرده وقتی هم ساعت به اون تنظیماتی که دستی شما میدین ذخیره نمیشه و مشکل از فرستنده هست که از طریق فرستنده ساعت تی وی تنظیم میشه کاری نمیتونی انجام بدی.نقل قول:
دوست عزیز به نکته خوبی اشاره کردی. ببین من با برنامه rusamsung تونستم آپشنهای اضافی رو بیارم ولی هنوز هم قسمت Expert غیر فعال بود. قاعدتا این قسمت رو فقط با ریموت مخصوص میشه فعال کرد درسته؟ مدار الکترونیکی این ریموت مخصوص پیدا میشه؟
سوال بعد: مشکل من اینه که ساعت EPG تلویزیونم سه ساعت و نیم جلوئه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد. رفتم تو منو مخفی و ریژن رو pannordig یا paneuro گذاشتم که تو اون حالت Time Zone به قسمت تنظیم ساعت اضافه شد و وقتی گذاشتم رو GMT مشکل جلو بودن زمان حل شد فقط ایراد کار این بود که زبان فارسی تو ریژن اروپا نیست. راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد. تلویزیون من D6600 ساخت مالزی هست.
یک سوال دیگه: وقتی ریژن رو paneuro کرده بودم، Satellite هم به کانال ها اضافه شد. شما اطلاع دارید تلویزیون های سامسونگ مالزی تیونر ----S دارند یا اینکه کارایی نداره. چون من دیش نداشتم نتونستم این مورد رو تست کنم.
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
با سلام
ممنون از پاسختون میشه بگید چه گزینه ای رو تو C7000 فعال کردید بازم تشکر می کنم
Type----------------40P1UF3E
Locall set-------------ED_IRAN
TUNER-----------SEC_---_TC
Ch Table---------------IRAN
Function---------Star ED
Ntm input----------ED_----TC
با سلام دوست عزیزنقل قول:
FunctionوNtm input تو چه منویی هست با تشکر
به نظر من مشکل ساعت غیر از فرستنده به خود تلویزیون هم بستگی داره که چقدر با GMT اختلاف زمانی داشته باشه. مشکل اینه که الان که راهنمای برنامه های بعضی از شبکه ها راه افتاده زمان برنامه ها رو درست نشون نمیده. شما که خودت تو سام سرویس هستی تلویزیون های ساخت ایران هم این مشکل رو دارن؟ اون Ch Table که نوشتی Iran برای من نوشته None. اگر اونو تغییر بدم کارم دست میشه؟نقل قول:
سلام دوستان
کسی هم تونسته تو b690 مد آسیایی (با گارانتی)
این دیجیتال رو فعال کنه؟ اصلا هست همچین چیــزی؟
(کل تاپیک رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد!)
دوست عزیز تو جایی نیستش زیر همون گزینه Ch Table---------------IRAN ولی متاسفانه فقط تو فقط باکنترلی که شرکت به ما ارائه داده این گزینه ها فعال میشه نه با کنترل خود تی وی.نقل قول:
با سلام دوست عزیز
FunctionوNtm input تو چه منویی هست با تشکر
فقط حواست باشه TUNER رو رو حالت SE_ISB نذاری اگه بذاری رو این گزینه وقتی تی وی رو خاموش روشن کنی مین تی وی میسوزه و نشونش اینه که تی وی همش خاموش و روشن میشه
عزیز اون گزینه برای تنظیم یکی از آبشنهای دستگاه دیجیتال ربطی به ساعت نداره-نقل قول:
به نظر من مشکل ساعت غیر از فرستنده به خود تلویزیون هم بستگی داره که چقدر با GMT اختلاف زمانی داشته باشه. مشکل اینه که الان که راهنمای برنامه های بعضی از شبکه ها راه افتاده زمان برنامه ها رو درست نشون نمیده. شما که خودت تو سام سرویس هستی تلویزیون های ساخت ایران هم این مشکل رو دارن؟ اون Ch Table که نوشتی Iran برای من نوشته None. اگر اونو تغییر بدم کارم دست میشه؟
عرض کردم اگر ساعت رو هم دستی تنظیم کنی باز بعد چند دقیقه به حالت فرستنده در میاد.
این حالت مثل گوشی موبایل میمونه اگه توجه کرده باشی ساعتی که برات اس ام اس میاد با ساعت فعلیت فرق میکنه و نمیتونی تغییر بدی رو یکی از اس ام اس هایی که برات اومده رو نگاه کن با ساعت فعلی چند ساعت فرق میکنه ( Message detailes )
مسعود جان نه متاسفانه تمام سری های B برای سال پیشه دستگاه دیجیتال رو برد مین نداره حتی سری C هم نداره فقط رو LED , سری C از مدل 6 به بالانقل قول:
سلام دوستان
کسی هم تونسته تو b690 مد آسیایی (با گارانتی)
این دیجیتال رو فعال کنه؟ اصلا هست همچین چیــزی؟
(کل تاپیک رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد!)
ناگفته نماند فقط LCD سری 6 هم دستگاه دیجیتال داره چه با گارانتی چه بی گارانتی
مرسی بابت جواب...نقل قول:
منظورت اینه که سری هایی که از پارسال وارد شدن این ویـژگی رو ندارن یا کلا این ال سی دی سری B این قابلیت رو نداره؟
(چـون این tv رو 3 سالی هست که داریم !)
بـعد من یه پستی تو فروم خوندم که اینجوری بود:
حالا طبق این امکان وجود دیجیتال روی tv من هست یا نه؟نقل قول:
ظاهرا بعضي از دوستان مي فرمايند كه تلويزيون هاي سفارش اروپا داراي اين ويژگي هستند و نشانه آن هم اين است كه نام مدل تلويزيون هاي اروپايي با حروف LE آغاز مي شود:
LE-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش اروپا
LA-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش آسيا
اما با اين وجود در جستجوهايي كه من كرده ام به اين مورد هم برخورده ام كه تلويزيون هايي در آسيا سفارش داده شده اند كه ديجيتال هستندو در اروپا نيز در برخي از كشورها تلويزيون آنالوگ وارد بازار شده است. پس بايد به ساير علامتهاي مدل نيز توجه كرد:
بعد از اين شماره مدل كه نوشتم 3 حرف ديگر وجود دارد كه اگر اشتباه نكنم به قرار زير است:
T1R= مدلهايي كه تيونر آنالوگ دارند
T1M= مدلهايي كه تيونر آنالوگ و ديجيتال دارند
البته بعد از اين سه حرف هم حروف ديگري وجود دارند كه نمايانگر كشور هدف توزيع محصول است.
متشـکر از وقتی که میزاری :11:
اگر تنظیمات Option و Sub Option مدل D6960 ساخت ایران رو بنویسی ممنون میشم. شاید وارد کردم مشکلم حل شد.نقل قول:
من بهار 89 یه LA22B690 خریدم. زنگ زدم به خود نمایندگی سامسونگ. طرف برگشت گفت b690 همون b650 است. b690 مونتاژ ایرانه. خب این درست.... گفت اما ما چون فعلا کانالهای دیجیتالمون کمه (بهار 89) تیونر دیجیتال این تلویزیون ها رو برداشتیم، یعنی اصلا روشون سوار نکردیم که بخواهیم برداریم. اما اگه از خارج بیارید (b650) اونا تیونر دارند. :46:
بچه ها،مدل سامسونگ ما UA46c5550QR هست.گیرنده ی دیجیتال داخلی داره؟؟
اگه تیونر دیجیتال داره،کسی فعال سازیشو بلده؟؟
لطفا کمکم کنید.
سلام سال نوع همه دوستان مبارک باد انشاا... که ساله خوب و بدون غم غصه داشته باشین:40:نقل قول:
دوست عزیز متاسفانه مدل سری C دستگاه دیجیتال ندارد - مدل 46D5550 دستگاه دیجیتال داره
سلام
آيا درحال حاضر ميتوان شبكه ورزش رادرشهرستان دريافت كرد؟
ازكانال يابي ديجيتال استفاده كردم اما اين شبكه دريافت نشد.مدل led ساسونگ d8880
شبکه ورزش فعلا فقط به صورت آزمایشی در تهران قابل دریافت هست.نقل قول:
[QUOTE=ReZa92228;6886894]سلام علیکم
دوست عزیز مدل سری 32C475 اصلا دستگاه دیجیتال نداره که بخوایی فعال کنی فقط سری 6 به بالای LED شامل دستگاه دیجیتال میشه.
قابل توجه بعضی از دوستان که با این کدهای مخفی وارد سیستم منوی مخفی شرکت سامسونگ میشن هیچ کسی نمیتونه با این کد بتونه دستگاه دیجیتال راه اندازی کنه شرکت سامسونگ خیلی زرنگتراز این حرفاست که بخواد با چندتا کد مخفی هرکسی وارد جزئیات سیستم بشه من خودم کارمند سام سرویس هستم و فقط با کنترلهای ویژه در اختیار ما قرار میدن وارد سیستم منوی مخفی سامسونگ میشیم که بعضی از آبشنهای این منو فقط با این کنترل ظاهر میشه نه با دکمه
info -->menu --> mute-->power
خدمت شما دوست عزیز سلام عرض می کنم شما که کارمند سامسونگ هستی این رو اطلاع داشته باش که من خودم از همین روش فوق ،در ال ای دی d5000 ساخت مالزی با تغییرات در منو مخفی کلیه کانالهای دیجیتال رو دریافت کردم
خدمت شما دوست عزیز سلام عرض می کنم شما که کارمند سامسونگ هستی این رو اطلاع داشته باش که من خودم از همین روش فوق ،در ال ای دی d5000 ساخت مالزی با تغییرات در منو مخفی کلیه کانالهای دیجیتال رو دریافت کردم[/QUOTE]
با سلام دوست عزیز می تونید بگید چه گزینه هایی رو فعال کردید با تشکر
سلام خدمت شما دوستان عزیز .
آقا من یه ال ای دی سامسونگ سری 8 مدل دی 8000 از بانه گرفتم . فروشنده همونجا گفتش ک گیرنده دیجیتالش فعال کرده اما حالا ک اومدم جست و جو رو انجام میده اما هیچ کانالی سرچ نمیکنه . من ال ای دی رو آپگرید کردم اما هیچ تغییری احساس نکردم
وارد منو مخفی هم شدم روی همون ed-iran بود و auto . اما هیچ کانالی رو سرچ نمیکنه . لطفا راهنمایی کنید .
یک سوال دیگه داشتم اینه ک من دست به مدلهای ال ای دی زدم حالا نمیدونم روی کدوم مدل بوده . 46 اینچ 3 حالت براش در نظر گرفته باید روی کدوم یکی باشه . ؟
سلام لطفا راهنمایی کنید چگونه دیجیتال این سری 5 سامسونگ فعال میشود ضمنا مدل کامل دستگاه UA40D5500RRXZN که با مدل سام سرویس RZ دارد. با نشکر
سلام
چرا کسی توضیح نمیده
سلام من ال سی دی سامسونگ LB350 دارم آیا دیجیتالش فعال میشه؟ممنون میشم راهنمائیم کنین
سلام دوستان.یه سوال کوچیک...
la40a550 تیونر دیجیتال داره؟
سلام
مدل 8000 LED UAB تیونر داره و مدل C9000
داره اگه ره چقدر هزینش یا که یاد بدید
دوستان مدل UA40B7000WR که ال ای دی هست رو از کجا بفهمم آسیایی هست یا اروپایی؟
در واقع وقتی وارد منوی مخفی می شم گزینه اتو برای تیونر نداره
با سلام من مدل d5540 دارم از نمایندگی گرفتم سه گزینه داشت واسه سرچ رو دیجیتال گذاشتم 18تا شبکه با کیفیت عالی پیدا کرد.. چیزی رو هم تو منو مخفی فعال نکردم.. یه راهنمای کالاهای صوتی و تصویری دیجی کالا گرفتم.. با کمترین هزینه اون چیزی که میخواستم و گرفتم.. الانم خدارو شکر راضیم...
سلام من تلویزیون led مدل 40c6960دارم میخواستم بدونم چطوری میشه شبکه ورزش را در این تلویزیون پیدا کرد الان 16 شبکه دیجیتال پیدا میکنه ولی شبکه ورزش پیدا نمیکنه یعنی فقط 16 شبک پیدا میکنه لطفا راهنماییم کنید مرسی.
شبکه ورزش فقط تو تهران می گیره کانال 34.نقل قول:
سلام دوست عزیز میدونم فقط تهران شبکه ورزش دریافت میکنه من هم ساکن تهرانم سوالم این هست که چطوری میشه این شبکه را روی این مدل تلویزیون که گفتم دریافت کرد
توی قسمت منوی کانال برید تو قسمت اضافه کردن دستی و کانال 34 رو بدید سرچ کنه. البته شاید سری c فرق کنه. این چیزایی که من گفتم مال سری d هست.نقل قول:
[QUOTE=mohamadi63;6933507]نقل قول:
از من LCD 40 S5 فعاله.
ندانستن عیب نیست
سلام دوستان
یه سوال داشتم از دوست عزیزی که تو سام سرویسه
ما یه ال ای دی ua46d5500rr داریم واسه مالزیه
ایا رو مادربردش دیجیتال داره یانه
من از نمایندگی سوال کردم گفت باید نرم افزارشو بریزی که فک میکنم تلویزیون رو فلش بزنن مخصوص ایران
اخه واسه ما بدونه گارانتیه و یکی از همسایه های ما با گارانتیشو گرفته مثل ما ولی اون میگیره
:41:
سلام به همگی عزیزان
میشه یک نفر من رو برای فعال کردن دیجیتال مدل UA55D7000LR راهنمایی کنه؟
شما برو تو منوی مخفی (INFO-MENU-MUTE-POWER) و در قسمت Option اگر می تونی Local Set روی ED_IRAN بذار. اگر این گزینه خاکستری و غیر فعال هست باید با برنامه rusamsung بری تو منوی مخفی که توضیحشو اینجا نوشته:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول ت خیلی خیلی خیلی ممنون
به علت تکراری بودن لطفا پاک شود...
نشد!
بعد از اینکه دکمه Factory و 3Speed رو میزنم، چندتا پیغام آلمانی میده! توی تلویزیون هم تغییری نمیکنه، باز هم اون قسمت قابل تغییر نیست. چکار کنم؟