هیچ وقت گول تبلیغات رو نخورید...! به ویژه تبلیغات کالاها یا خدمات ایرانی ...
خصوصا از این تبلیغات تراکت که توی سطح شهر بخش میشه ...
Printable View
هیچ وقت گول تبلیغات رو نخورید...! به ویژه تبلیغات کالاها یا خدمات ایرانی ...
خصوصا از این تبلیغات تراکت که توی سطح شهر بخش میشه ...
هیچ وقت از کانال های ماهواره ای که جنس می فروشن خرید نکنید
البته شما خیلی کلی گفتی.. اینجوری ها هم که میگین نیست ..نقل قول:
هیچوقت فیلم و سریال ایرانی نگاه نکنید چون اخرش پشیمون میشد چرا وقتتون رو هدر دادید و نگاه کردید !!
بهتر بود میگفتی سریال های آبکی صدا و سیما (ضرغام TV )...!
به پیشرفت بخاطر کسی نه نگو!
البته رفاقت جای خودشو داره.
من میدونم مغز آدما از قسمتهایه مختلفی تشکیل شده که کنترل بدن رو در دست داره. ولی نمیدونم فکر و ذهن یک آدم از چه قسمتهای تشکیل شده ولی اینو میدونم که ذهن و فکر آدما دنیاشون رو میسازه پس سعی کنید هیچوقت ذهن و فکرتون رو درگیر چیزهای آلوده نکنید.
:31: بنده نیز یه تجربه مهم دارم
هیچوقت گوشی رو دست کسی که نمیشناسین ندین
دیروز یکی گفت بده یه تماس بگیرم تا دادم سوار موتور شدند گوشی k800 رو بدن خوب شد حد اقل اون یکی گوشی ام رو بهشون ندادم :D
.......
با کسی توی زندگی ات مشورت کن که سطح دیدش توی زندگی از تو بالاتر باشه
و برای مسئله ای که بهش میگی واست وقت بگذاره...
خانواده ... خیلی مهمتر از رفقاست .نقل قول:
من میگم هرگز با کسی بسیار صمیمی نشو ، چون ممکنه روزی بشه که نیاز باشه برای پیشرفت خودت ازش دل بکنی .
ولی در مقابل خانواده ، مخصوصا پدر و مادر ، اولویت رو روی اونها بزار . تا پیشرفت. چون اونها هم روزی اولویت رو روی شما گذاشتند . :46:
کرم ضد آفتاب بزنید!
شورت پلاستیکی به هیچ وجه نپوشید!
شب تصمیم نگیرید!
برنامه ریزی کردی همون دقیقه اجراش کن وگرنه فاتحه اش رو بخون!
گفتن سعادت انسان در اینه: دین، ورزش، علم
همچنین لامپ اضافی واقعا خواموش!
خصوصيتي که تو وجود من هست و هميشه بخاطرش عذاب کشيدم مهربوني بيش از حدي هست که متاسفانه نميتونم ترکش کنم ... چون تو ذاتمه...:9::44:نقل قول:
.
.
هميشه اين ضرب المثل تو ذهنمون باشه ..ا
اين دغل دوستان که ميبيني مگسانند گرد شيريني
اينجوري بيشتر حواسمون جمع بعضي از دوستانمون ميشه:46: بيشتر افراد منفعت طلب بخاطر پول و
موقعيت آدما باهاشون دوست ميشن
:27::27: تو روزنامه همشهری نوشته بود چند تا گردشگر خارجی رفته بودن اطراف تهران ( حالا یه شهر دور افتاده بود چیزی. نوشته بود نزدیکای تهرون) دستشویی فرنگی نبوده و از این سنتی ها بوده. بیچاره ها بلد نبودن رو زانوهاشون بشینن خودشون رو خراب کرده بودن. مخصوصا یه خانمه که همراهشون بوده وقتی از wc در اومده بود لباسش خیس و کثیف شده بودنقل قول:
سال اول که کنکور قبول شدی برو دانشگاه
سعی میکنم مهم ترین تجاربم رو از زندگی بگم ، به نظر من هرکی به اینها عمل کنه واقعا راحته توی زندگیش
1. وقتی اولین بی احترامی بهت شد ، همچین بِتوپ به طرف که جفت کنه ! به زبون ساده بگم ، من یه بار این اندرز یادم نبود ، یکی یه بی احترامی کرد و چیزی نگفتم و بی خیالی سیر کردم ، دیدم فرداش از طرف همون فرد بیشتر شد ، باز هم گفتم بی خیال ، دیدم فرداش 3-4 نفر دیگه هم دارن این کارو با من میکنن ! راه چاره چی بود ؟ فرداش اون بیچاره ای که برای اولین بار توی اون روز بی احترامی کرد ، چنان کشیده ای خورد که باباش هم بهش نزده بود ! از اون موقع به بعد بی احترامی ها هم به صورت کامل قطع شد
خیلی از افراد چیزی نگفتن شمارو به خر بودن شما تلقی میکنن ! یه بار تست کنید ، در همون دفعه ی اول بتوپید ، همونجا توهین ها متوقف میشه !
2. فکرکردن به اینکه چی بگم خیلی خیلی بهتر از اینه که بعدا بگم چرا گفتم
3. سعی کنید وقتی وارید مثلا کلاسی میشید ، یا وارد محل کاری میشید ، همون ماه های اول یه نَمه از قدرت و اقتدارتون رو نشون بقیه بدید تا برای همیشه آسوده خاطر باشین ( این یکی رو خودم صد در صد تست کردم مطمئن باشید که صحیحه )
4. سعی کنید خیلی کم اخم کنید ، خیلی کم لب هاتون رو به حالت ناراحتی تا بدید و خیلی کم به کسی بی احترامی کنید ، این باعث میشه وقتی عصبانی میشید ، به طرز فجیهی ( فجیعی ؟؟ ) ترسناک به نظر برسید . اینو نوشتم یاد یه خاطر افتادم که یکی قبلا بهم گفت اوندفعه که عصبانی شده بودی خیلی خیلی ترسناک شده بودی !
5. گرفتن جواب رد خیلی آسونه ، جواب بله گرفتن هست که خیلی سخته
6. این شمایید که به مردم می آموزید چگونه با شما رفتار کنند
7. تا حالا از تاثیر زبونتون خبر داشتید ؟ به خاطر زبون شیرین در برخورد با مقامات بالا میتونید خیلی خیلی سریع پیشرفت کنید ، فقط کافیه زبونتون رو به حالت دیگه ای توی دهنتون بچرخونین !
8. اگر هنوز محصل هستید : فقط یکم جذبه نیاز دارید تا به جای اینکه شما دستمال استادتان را بزنید ، استادتان دستمال شما را بزند !
9. سعی کنید خیلی کتاب بخونید ، کتاب خوندن خیلی توی حرف زدنتون موثره ، من از اول راهنمایی شروع کردم رمان های تخیلی خوندن و تا آخر دبیرستان کتاب های فلسفی میخوندم، توی دبیرستان هم همیشه معمولا وقتی وارد مدرسه میشدم ، یه سری از بچه ها میومدن بهم میگفتن که دیروز پیش فلان دبیر کلاس خصوصی بودیم ( هم دبیره من رو میشناخت هم من دبیره رو ) و نیم ساعت داشتیم به حرف زدنت میخندیدیم ! یا مثلا خودم یکی دو بار وقتی زنگ تفریح داشتم از کنار اطاق معلمین میگذشتم و اونا هم مشغول صحبت کردن بودن شنیدم که در مورد من صحبت میکردن که فلان دانش آموز فلان چیز میگفت بعد معلما میخندیدن ! زیاد وارد حاشیه نشم و خلاصه بگم : کتاب های لغت مشکل دار بخونید تا همه بهتون به یه چشم دیگه نگاه کنن و همینطور خیلی از جنگ های لفظی رو ببرین :چشمک
اینایی که گفتم همه رو خودم تست کردم و بهشون ایمان دارم ، گفتم بیام اینجا هم بگم تا زندگیتون بهتر بشه :چشمک
موفق باشید
ویرایش : یاد یه خاطره ای از دوران دبیرستان افتادم که گفتم اونو هم اضافه کنم ، این خاطره 2 تا درس برای من داشت :
1. شورش در صورتی جواب میده که با افراد مهم انجام بشه
2. افراد خشن معمولا وقتی توی تنگنا قرار بگیرن میشن دایه ی مهربان تر از مادر !
سوم دبیرستان که بودیم ( رشته ریاضی و فیزیک ) اول سال یه معلم هندسه مسخره گیرمون اومده بود که خیلی بد درس میداد و وقتی سوال میکردیم میگفت میخواستی گوش کنی ! خلاصه همه ازش ناراضی بودن ، منم طبیعتم جوری هست که تا درس رو توی مدرسه نفهمم ول نمیکنم و انقدر سوال میکنم تا بفهمم ! و میدونم که همه هم توی اون لحظه دارن منو از ته قلبشون دعا میکنن
این معلمه رو بگم ... سر حدودا هفتمین یا هشتمین جلسش بودیم که دیگه واقعا هیچکی هیچی نمیفهمید و بچه ها همه ناراضی بودن ولی هیچکی جرات نمیکرد چیزی بگه ( ترس از معلم های خشن ! ) من دیگه قاطی کرد و خودکار رو محکم کوبیدم رو میز ، همه ساکت شدن و برگشتن من رو نگاه کردن ، استاده هم خواست اول وانمود کنه که چیزی نشنیده و به درسش ادامه بده اما وقتی دید همه دارن منو نگاه میکنن و منم استاده رو نگاه میکنم رفت بگه : شما مشکلی ... ؟
که من با صدای محکمی گفتم : با این وضع درس دادن توی امتحان نهایی به یک سوال هم نمیتونیم جواب بدیم
استاده شروع کرد سیستم مسخرش رو در آوردن و خندیدن به حرف من که وانمود کنه دارم چرت و پرت میگم ، یه نگاه به بچه ها کرد که یعنی شما هم بهش بخندین دید کسی نمیخنده ، خندش رو جمع کرد و گفت : اگه معلم های دیگه بهت اجازه میدن اینجوری رفتار کنی ، من به عنوان یه معلم همچین اجازه ای بهت نمیدم
جو کلاس کاملا متشنج شده بود،
من گفتم : شما فقط دارید اسم معلم رو یدک میکشید
بعد پاشدم از کلاس رفتم بیرون و در رو محکم بستم ، پشت سر من سه تا از خرخون های معروف مدرسه هم که درس براشون مهم بود از کلاس زدن بیرون ( لازمه بگم که این 3 نفر چندین مقام المپیادی هم داشتن که اینارو از بقیه شاخص تر میکرد ) ولی بقیه دانش آموزا توی کلاس موندن و جرات نداشتن کاری کنن چون معلمه خیلی خشن بود ، اینم لازم به ذکر هست که بگم ما 4 نفر ( که خرخون های معروف مدرسه هم بودیم ! ) خیلی هماهنگ بودیم و سال قبلش چند تا از معلمای به درد نخور کلاسمون رو فرستادیم کلاس تجربی و انسانی و کلا بگم که مدیر روی حرف های ما خیلی حساب باز میکرد مخصوصا وقتی با هم یه چیزی رو میگفتیم
زیاد از بحث خارج نشم ... ما توی حیاط نشسته بودیم ، 3 نفر دیگه به من میگفتن که بیا بریم پیش مدیر اما من گفتم تا زنگ تفریح صبر کنیم ، زنگ که خورد و بقیه اومدن پایین ، به من گفتن که استاد گفته تو بری توی اتاق x باهات کار داره ! منم بعد از زنگ تفریح رفتم اونجا دیدم استاده منتظرمه ، همین که وارد شدم سریع اومد باهام دست داد و با لحن مهربونی گفت : آقای فلانی حال شما خوبه ؟ ببخشید اگه از درس دادنم ناراحت میشینا ، من سعی میکنم خیلی خوب درس بدم و ... !!
از جلسه ی بعدش درس دادنش از این رو به اون رو شد و هر 10 دقیقه هم میگفت کسی سوالی داره میتونه بپرسه !
فکر کنم زیادی نوشتم :دی
من وقتی دستم گرم بیوفته همینه دیگه :دی
فعلا تا بعد :چشمک
اگه كاري ميكني فقط و فقط واسه دل خودت بكن
نه براي اينكه بري بهشت.نه براي اينكه نري جهنم.نه براي خدا
فقط براي دل خودت هركاري رو انجام بده كه هيچوقت پشيمون نشي
---
هميشه اطاق منظم و تميزي داشته باش.در آرامش فكري بسيار موثر هست
---
توي كارهاي خونه به بقيه كمك كن
---
به ثروت ديگران هيچوقت حسودي نكن
مثل یه مرد نه بگو و خودت را راحت کن ...
مثل یه مرد بگو بلد نیستم و خودت را راحت کن (البته برای خانوما هم تبصره وجود داره:31:)
فرصت ها کوتاه و زود گذرند ...
همیشه در برخورد اول خودت را بالاتر از طرف مقابل حساب کن...
زیاد حرف مردم رو جدی نگیر..خودت برای خودت تصمیم بگیر...حتی اگه غلط باشه ..هر چی بیشتر تصمیم بگیر مهارت و موفقیتت بیشتر میشه...فقط قبل هر کاری خوب فکر کن
1- با آدم "سیر" رفاقت، معاشرت و کار کن! ارتباط با یه آدم چس خور کنس گدا صفت و اغلب بخیل "واقعا" آزار دهنده است!
2- در همه حال و تا می تونی سعی کن "صادق" باشی، صداقت گل سر سبد همه ی زیبائی ها و منشا همه ی خوبی هاست! رل بازی نکن، حرفای قلمبه سلمبه نگو، بازی و جدل زبانی نکن که فرزانگان همیشه ازش بد گفتن، نهایتش اینه که اگر کسی از صداقتت سوء استفاده کرد بازخوردش رو به شکل یک "خشم صادقانه" و هولناک و غیر منتظره از طرف تو می بینه! طوری که خودش رو خیس کنه!! (شاید کمی جنبه ی شخصیش زیاد شد ولی صداقت صداقته با همه ی تاثیرات شگفت انگیز و متافیزیکیش!)
3- به هیچ دختری نذار بهت بگه : تو !
4- از 2 چیز بترس : خدا، حسود!
5- وقتی سر مستراح می شینی دستت رو بذار رو سینه ات!! حتی اگر پیرهنت جیب نداره!!
6- گذر عمر بهم ثابت کرد که ملاک برای نزدیکی و معاشرات و دوستی با مردم اخلاق و انسانیتشونه نه اعتقاداتشون، هر چند هنور مطمئن نیستم که این در مورد شریک زندگی هم حکم کنه!
7- و آخری، رو پیرهن یه ستاره ی اکراینی دیدم (نمی دونم مدله یا هنرپیشه یا خواننده، یا راننده یا..) به فینگلیش :
بی سک*سی، ایت دازنت مین یو هَو تو هَو س*ک*س!
یعنی مواظب محتویات جیبت باش که نیوفته توی چاه :دینقل قول:
هر وقت حس کردی ممکنه انجام یه کارو بعدا فراموش کنی همون موقع انجامش بده .
همیشه یه دستمال کاغذی تو جیبت باشه ( آخ چقدر به درد بخوره )
این دستمال کاغذی از خون توی بدن هم واجب تره.
1. سرپا جیش نکنید! درد پهلو داره.
2. اونایی که میخوان مثل من هیکلی و رو فرم باشن، توجه: تا جایی که میتونید بخورید. به مرحله فرا سیر برسید. ولی بجوید!
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
این دستمال کاغذی از خون توی بدن هم واجب تره.
1. سرپا جیش نکنید! درد پهلو داره.
2. اونایی که میخوان مثل من هیکلی و رو فرم باشن، توجه: تا جایی که میتونید بخورید. به مرحله فرا سیر برسید. ولی بجوید!
کاری که میشه پس فردا انجام داد رو هیچوقت فردا انجام نده!!
به هيچ عنوان پشت سر كسي حرف نزن.گلايه بكن ولي مودبانه.فحش نده و مسخرش نكن وقتي كه حضور نداره.فقط و فقط اعتماد ديگران به تو كم ميشه
---
به هيچ عنوان كسي رو مسخره نكن و دست ننداز.اگه نميتوني جلوي خودت رو بگيري فكر كن يك روز مياد ازت انتقام بگير و تفنگي دستش داره و گذاشته روي مغزت!
---
رازهاي ديگران رو به هيچ شخص ديگه اي نگو.هم اعتماد به نفست ميره بالا و ديگران روت حساب ميكنن
---
مطلقا.هيچوقت هيچوقت كاري به دوست دختر دوستهاتون نداشته باشيد.اگه رابطشون بهم خورده يا هر چيزي اصلا دخالت نكنيد كه آخر سر شما ميشيد رفيق نامرد.حتي اگه دوستتون اصرار كرد باز هم وارد ماجرا نشيد
---
از لفظ" لطفا" خيلي استفاده كنيد
نه گفتن رو یاد بگیر.
رازهات رو فقط و فقط برای خودت نگهدار و به هیچکس حتی نزدیکترین رفیقت هم نگو.
1- فقط توي سختي ها هستش كه ميتونيد رفقاي واقعي تون رو بشناسيد.دنبال 100 تا رفيق نباشيد. يه رفيق واقعي داشته باشيد ، كافيه . البته پيدا كردنش سخته.
2- براي اينكه يه نفر رو خوب بشناسيد حتما باهاش غذا بخوريد و يه بار هم باهاش سفر بريد. بخوبي ميتونيد شخصيتشو بشنايد.
3- انسانها رو از دريچه مذهب و اعتقادات نگاه نكنيد ، اونها رو از منظر انسانيت و اخلاق ببينيد.
4- كار خوب و بد رو به خاطر بهشت و يا جهنم انجام نديد. شما اول از هر چيز يه انسانيد و بايد كارهاتونو براساس انسانيت انجام بديد بدون توقع براي پاداش يا ترس از مجازات.براي انسانيتون ارزش قايل بشيد.
5- زنها براي خر كردن و به زانو در آوردن مردها 2 ابزار قوي دارن.اول بدن برهنه و دومي گريه كردن ! خر نشيد !!!
6- زنها اگه يه مرد رو بشناسن ، ميتونن ادعا كنن كه همه مردها رو شناختن.اما مردها اگه با همه زنها هم رابطه داشته باشن ، نميتونن ادعا كنن كه يه زن رو خوب شناختن. زنها موجودات بسيار پيچيده اي هستن.
:11:
هیچوقت وقتی سوار اتوبوس 100 تومنی میشی زودتر از ایستگاه مورد نظر با راننده حساب نکن .. همیشه موقع پیاده شدن با راننده حساب کن.در غیر اینصورت یارو با اینکه پول رو قبلا باهاش حساب کردی..سریع خفتت میکنه میگه : آقا کرایت ؟:19:
هیچ وقت جز در شرایط واقعا بد از کسی پول نگیرن چون عوضش یه دنیا مصیبته !!!
وسایلت رو همیشه یه جای مشخص بذار ( Bibi Gol کبیر :31: )
اگه توی "نه" گفتن مهارت نداری لا اقل توی بهانه اوردن مهارت کسب کن :
یه آدم خیلی بد : بفرما سیگار !
یه آدم گل مثل تو : گلوم خیلی درد میکنه میترسم بکشم بدتر شه !!
همیشه قبل از ورزش کردن ( مخصوصا فوتبال ) نرمش های کششی انجام بده ( از دیگران تجربه گرفتم )
هر وقت قبل از انجام یه کار مهم حس کردی قلب کسی رو شکستی یا روش رو زمین زدی سعی کن دلش رو به دست بیاری ( برای موفقیت تو کارام موثر بوده )
هر وقت دستت رو بردی جلو و طرف حواسش نبود که بهت دست بده هرگز دست رو عقب نبر بلکه با شوخی و طعنه زدن سعی کن از مقدار ضایع شدن بکاهی :31:
...
دوستان خيلي ببخشيد
اما تاپيك تجربه داره تبديل ميشه به يه جور پايگاه كل كل در مورد روابط دختر و پسر
خواهشا مراعات كنيد
وگرنه باز تاپيك مثل چند هفته قبل كه ازمحوريتش داشت دور ميشد قفل ميشه....
داشتم از تجربه دیگران استفاده میکردم. تو اون زمینه ها تجربه ای نداشتمنقل قول:
همیشه دوستاتو امتحان کن مگرنه یجا پشیمون میشی!:11:
وقتی خودمو شناختم که فهمیدم خیلی درگیرم و زمانهای قشنگ زندگیم داره روبه تباهی میره پس
تصمیم گرفتم از این شناخت استفاده و تا آخر عمرم به کسی اعتماد بیجا نکنم دوست خوب فقط وجدان پاک آدمه و تا عالمی بر پاست جای جبران در هر صورتی هست.
پس اگه نشه کامل خوشبختی رو بدست اورد ولی میشه احساسش کرد.
ناامیدی بمونه پشت در شکست های زندگی که همه تجربه بودن و هستن:46:
همیشه اونطوری که ما فکر می کنیم بقیه نیز همونطور فکر نمی کنند پس یادت باشه نه زود قضاوت کنی نه زود تصمیم بگیری و نه زود حرف بزنی.
هیچ وقت ناامید نشید..........
اینو بدونین که زندگی حتی بعد از وقوع فاجعه هم ادامه داره در نتیجه با کوچکترین شکستی عقب نکشین......با دیدن چند چیزی که واقعیت رو براتون وارونه جلوه میدن از هدفتون دست نکشین......... .در هر صورت از اون آرمانی که دارین حفاظت کنید.اینطوریه که پیروز میشید(تو هر موردی هم صدق می کنه مخصوصا مسایل سخت زندگی)
ممنون........ .
به همه خوبی کن حتی اگه بدی ازشون دیدی.......
اگه داری رانندگی میکنی و یه زن جلوت داره رانندگی میکنه سریع بکش کنار که احتمال تصادف زیاده :27:
اگه داری رانندگی میکنی و یه زن پشت سرت داره رانندگی میکنه سریعتر برو تا به پشتت نزده:18:
- اگر جایی از اینترنت فیلمی ، موسیقی ، خبری .... دیدید ، شنیدید و مطالعه کردید که واقعا لذت خاصی بهتون دست داد ؛ جداً سعی کنید کامنت های زیرینش رو نخونید . ولش کنید ! به جهنم که بقیه چه نظری داشتند حتی اگر با شما موافق هستند . بذارید حس خوش و حظّی رو که در اون لحظه دارید برای مدت طولانی تری نگه دارید ، بعد از مدتی حتی خودتون رو عادت بدید که اصلا در اینجور مواقع هیچ کس اون فیلم ، موسیقی یا خبر رو بجز شما مطالعه نمی کنه و کامنتی وجود نداره . این یکی حتی خیلی بهتره ، تمام عمرمون وقت داریم نظرات انتقادی دیگران رو پیرامون علاقمندیهامون بشنویم . دیگه این مانیتور مال خودمونه . نه ؟!
- اگر یه وقت یه دختری لاغر و طفلکی رو با لباس پاره پوره و گاهی حتی بدون لباس دید بلادرنگ نگید : آخی ! ... و دست ببرید به کیف بغلتون . دوره ی دخترهای کبریت فروش گذشته ایشون می تونه یکی از مدلهای کمپانی Prada باشه که برای فوتوشوت خودشو کنار یه ساختمون تاریخیه کثیف آماده می کنه .
- یک افسر پلیس و یا مامور امنیت دولتی حق داره در تقریبا هر شرایطی از حضور شما در مکانهای عمومی ، مدارک هویتی شما رو برای رصد کردن درخواست کنه و شما هم موظف هستید بدون بحث و سووال مدارک شناسایی اعم از هر چیز در اون موقعیت رو به اون نشان بدید . اما ! ... هیچ افسر امنیتی در هیچ رتبه ی نظامی حق نداره مدارک هویتی شما رو بدون تفهیم کامل اتهام و ارائه رسید حتی برای 1 دقیقه بازداشت کنه . حتی به بهانه ی فتوکپی یا فکس کردن و ... مدارک هویتی شما بخشی از موجودیت عمومی شما در اجتماع هستند و شخص شما موظف به صیانت از اونهاست . در این شرایط می تونید از تسلیم مدارک امتناع کنید و اگر پلیس بشما تجاوز بزور کرد اقامه دعوا کنید ( مملکت قانون داره :38: ) در ایران مرسومه که افسران پلیس مدارک مردم رو همینجوری یهویی بدون دلیل و تفهیم اینکه چی شد که اینطور شد و ... بازداشت می کنند . حالا بدو دنبال مدارکت !
- البته مدارک شناسایی املاک و وسایل نقلیه ، مدارک هویتی شناخته نمی شند . مثل بیمه ، سند و ... اونا جریانش چیز دیگریست
- در امریکا حداقل 19 فرودگاه بین المللی مجهز به اسکنر " تمام بدن" هستند . در این اسکنر ها تمام بدن برهنه برای مامور TSA که اغلب مرد هستند نمایش داده می شه جز چهره که بلوره شده . پس اگر براتون این مسئله خلاف آزادیهای فردیه قبل از عزیمت به این کشور بدونید تا مشمول جریمه و اسکن و دیپورت نشید !
- قبل از رفتن به یک رستوران تحقیق کنید ببینید چی سرو می کنند . همینطوری یهو نرید تو یه رستوران ناشناخته . باور کنید گاهی اوقات با شکم گرسنه سیر می شید در حالیکه باید 120 دلار پول بابت غذای لوکسی که نخوردید پرداخت کنید ! :2:
- هر چقدر وسیله نقلیه شما بزرگتره یعنی مسوولیت شما در طول حرکت از دیگران بیشتره نه اینکه ؛ هر چقدر وسیله نقلیه بزرگتر باشه قدرت و شوکت شما در مسیر از دیگران بیشتر باشه ! بزبان ساده ، king of the road ها سه چرخه های کودکان خردسال هستند ، نه تانک
- گاهی اوقات از اینکه بخاطر منافعی شخصیت خودتون رو زیر پا گذاشتید ، تحقیر شدید یا بهر دلیل خواسته و ناخواسته باعث خجالت خودتون شدید در نزد خودتون عذرخواهی کنید . بخش عمده ای از حس شکست ، افسردگی ، عزت نفس له شده رو جبران می کنه !
سلامٌ علیکم :31:
میخوایید تشریف ببرید مراسم عزاداری ماه محرّم ؟! یه تجربه ... قبل از عزیمت به هر نوع "تکیه" ، حسینیه ، مسجد ، هیات یک دستمال کاغذی نازک در ابعاد استاندارد انتخاب کنید . یک/دوازدهم از دستمال رو بصورت مستطیل جدا کنید .
مستطیل مزبور رو لوله کنید طوریکه قطر اون کمتر از یک سانتیمتر باشه . لوله دستمال کاغذی رو از جهت طولی بهمون ضخامت قطر لوله بصورت مربع های بهم پیوسته تا بزنید . حالا ابتدای مجرای گوشتان رو با یک تکه دستمال تمیز ، پاک کنید و به آرامی نتیجه ی دستمال بالایی رو از مقطع مربعها داخل گوش فرو کنید .
نگران بیرون نیامدن و گیر کردن دستمال داخل مجرای گوش نباشید . شکل نوار بهم پیوسته باعث می شه همیشه دستمال قابل کشیدن به بیرون باشه . حالا همینکار رو برای گوش سمت دیگر انجام بدید و با خیال راحت از مزاحمت بلندگوها و نویزهای مختلف به مراسمتون بپردازید . این دستمالها بدلیل فیت بودن با مجرای گوش قابل دیده شدن نیستند و از طرفی چرکهای گوش رو هم بخود جذب می کنند که بعد از خروج از مراسم می تونید گوشهای سالم و تمیزتون رو دوباره تحویل بگیرید . در حالیکه باقیه مردم دهان-دره می کنند تا گوششون باز بشه از نعره ی بیشتر مداحان و بلندگوهای غیراستاندارد برای فضاهای بسته و ... خلاصه !
منظور از نوار بهم پیوسته این شکله : /\/\/\/\/\
پیش از استفاده از تیغ ریش تراش تازه ، حتی اگر کاملا بسته بندی خرداری کردید و تاریخ مصرفش نگذشته برای 10 ثانیه زیر آب جوش بگیرید . بخصوص از محصول شرق آسیا باشه .
جنسی رو که می خرید حتما چک کنید . حتی اگر از مغازه ی دوستتون خرید می کنید . و مخصوصا وقتیکه چیز آنتیکی می خرید تجربه ی من از کارهایی که نباید در ترافیک و شلوغی و راه بندان و هر نوع توقفگاهی انجام داد :
توی آسانسور یک ساختمان 30 طبقه به بالا !! با نامزدتون یا رفیق و همکارتون بهم نزنید . آ آ اصلا جالب نیست . 30 طبقه استرس دارید که چه واکنشی نشون می ده از ناراحتی و ...
توی ترافیک بهم گره خورده به گدا کمک نکنید ! چون اون همونجا می ایسته از پشت شیشه ماشین بشما زُل می زنه و شما هم تکون نمی خورید و بعد مجبور می شید روتون رو برگردونید و الکی لبخند بزنید و نهایتا یه اسکناس دیگه بهش بدید ...
توی یک صف شلوغ گیر کردید حتما با کسی که می شناسیدش سلام علیک مختصری بکنید حتی اگر با او قهرید . خیلی بهتره تا اینکه 45 دقیقه ی جهنمی سعی در وانمود کردن به این کنید که او رو ندیدید ...
تو شلوغی و ازدحام هیچ نوع خوراکی آماده نخرید . انواع بستنی ، ساندویچ ... زهرمارتون خواهد شد ! :38:
قبل از رفتن به سالن یک سمینار مطمئن بشید که بقدرکافی در جیبتون دستمال کاغذی وجود داره و شما حتما دستشویی رفته باشید . اگر مطمئن نیستید هیچ وقت در ردیف صندلیهای جلو ننشینید . بیلیو می :38:
اگر تو خیابون کسی بشما گفت :
حاجی قربونت یه دس می دی قلاب بگیری ما بریم بالا
آقا یه کمک می کنی این تیکه قالیچه رو تکون بدیم تو وانت ...
قربونت این مرسدس بنزم روشن نمی شه یه کوچولو هل می دی ؟ ...
آقا زنم حامله است افتاده پشت این ساختمون خیر ببینی بیا کمک کن برسونمش بیمارستان ؟
قبول نکنید . چون دست و لباستون کثیف می شه !!
و در آخر اگر کسی یهو جلوی شما رو تو خیابون گرفت و گفت : آقا یه بوس می دی ؟
اینم انجام ندید چون هیچ وقت اتفاق نمی افته . من امتحان کردم جواب نداد !! :38:
اگر طی اتفاقاتی ! با زنی دعوات شد بگو برو با آقات بیا :31: به هیچ عنوان محلش نزار و بگو با تو بحث نمیکنم
بهترین راه حل همینه بر اساس تحربه !
1 - اگه توی خونه با پدر ، مادر ، برادر ، خواهر دعواتون شد تنها کاری که می کنید اینه که سریع لباساتونا می پوشید و از خونه میزنید بیرون .
این بهترین راه برای اینه که به اعصابتون مسلط بشید . توی خونه موندن و شنیدن غرغر های طرفتون فقط اعصاب شما را خورد می کنه .
پس سریع و بدون هر بحثی از خونه بزنید بیرون و یکم پیاده روی کنید .
با این کار حتما حوصلتون میاد سر جاش .
2 - سعی کنید توی هیچ مکانی با هیچ کس و ناکسی بحث سیاسی نکنید و همیشه هر جا هم بحث سیاسی بود فقط و فقط کنار باستید و گوش بدید و هیچ حرفی نزنید .
چون حرف زدن شما همانا و بحث و جدل همانا .
چون ادم های عقده ای و زبون نفهم زیاده و فقط و فقط هم حرف خودشا می زنه .
فعلا این دوتا به ذهنم خطور کرد :31:
برای زندگی ات برنامه ریزی داشته باش و حتی برای خودت اجبار درست کن که بتونی پیشرفت کنی
اجبار رفتن به کلاس ورزشی - اجبار رفتن به کلاس زبان و....
با تنبلی و حال نداشتن آدم به هیچ جا نمیرسه