با سلامنقل قول:
خیر نمیخواد قیدش رو بزنه
آی دی قفل شده یه چند ساعتی
24 ساعت دیگه امتحان کنید تا رفع قفل بشه و بتونید استفاده کنید ازش
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
خیر نمیخواد قیدش رو بزنه
آی دی قفل شده یه چند ساعتی
24 ساعت دیگه امتحان کنید تا رفع قفل بشه و بتونید استفاده کنید ازش
موفق باشید.
کسی جواب مشکل من رو نمی دونستنقل قول:
آیا امکان این هست که بفهمیم آی دی رو از کی ساختیم و تاریخ ثبت ناممون توی یاهو کی هستش؟
سلام
آقا راهی هست که ایمیلایی رو که پاک کردیم رو از نو بیاریم؟
در قمست view/characters encoding گزینه های مختلف را امتحان کنید، ببینید مشکل حل میشه ؟!نقل قول:
در قمست پروفایل آی دیتون اگه برین بله میبینید... یجاییش نوشته:نقل قول:
خیر ... هیچ راهی نیستنقل قول:
ممنون، هر چی می گردم این پروفایل رو پیدا نمی کنم! :دی کجاست؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
زمانيكه با آيديتون توي سايت ياهو لاگين كرده باشيد اين آدرس رو بهش سر بزنيد
و از سمت چپ پانل، گزينه ي profile رو انتخاب كنيدکد:http://pulse.yahoo.com/y
موفق باشيد.
سلام دوستان
من یه ایمیل یاهو دارم که فقط 4 نفر آدرسش رو دارن. و شاید هر چند ماه یکبار برام ایمیل بزنن ولی خیلی مهمه که اون ایمیل رو به سرعت درافت کنم.
من جی میل رو هر روز چک می کنم ولی حسش نیست برای ایمیلی که شاید سالی 2 بار بیاد هر روز یاهو رو هم چک کنم.
به همین خاطر راهی هست که هر وقت تو یاهو برام ایمیل اومد به اکانت جی میل فورواردش کنه یا حتی خبر بده که ایمیل اومده؟
مرسی
با سلامنقل قول:
اين سرويس Forwarding رو داشت ياهو به نظرم
اما الان كه امتحان كردم فكر كنم پولي كرده سرويس رو
موفق باشيد.
من دوتا سوال داشتم اول اينكه من تو سرويس هاي مختلف مثل جيميل هات ميل و ... ايميل دارم ميخوام وقتي براي اونا ايميل مياد همش براي ايميل ياهوم ارسال بشه و سوال دوم اينه كه من براي كسي با ياهو ايميل ميفرستم ميخوام وقتي اون نفر ميخواد پاسخ بده يا به اصطلاح ريپلي كنه بجاي ياهو ايميل يه سرويس مثلا جيميل باشه و اصلا ايميل اصلي نمايش داده نشه
با سلامنقل قول:
براي سوال اولتون ميتونيد از سرويس forwarding كه ميل سنتر ميده استفاده كنيد
بدين صورت كه داخل تنظيمات ايميلتون ميريد و forwarding رو انتخاب ميكنيد
سپس آدرسي كه ميخوايد رو وارد ميكنيد به صورت كامل و سپس از اين به بعد يه رونوشت به اون ايميلي كه داديد هم ارسال ميشه
در مورد سوال دوم فكر نكنم چنين كاري انجام بشه
موفق باشيد.
چرا از طریق اپرا نمیتونم میلم رو چک کنم .
میشه یه راه حل بدین
چجوری میتونم یک فایل SWF را در امضای یاهوم قرار بدم
سلام..نقل قول:
چه اِروري بهتون ميده دوست من..؟
با سلامنقل قول:
ضمن اينكه اروري كه دريافت ميكنيد رو بگيد هم هيستوري و كوكي مرورگر رو پاك كنيد
موفق باشيد.
سلام .
ایمیلهای یاهو را به چه صورت save کنیم که درحالت آفلاین هم قابل مشاهده باشه ؟
ممنون
سلام
با لپ تاپ وارد اینترنت که میشم همه سایت ها رو سریع باز می کنه اما وقتی می خوام وارد ایمیل یاهو بشم صفحه لاگین یاهو هم سریع میاد ولی بعد از دادن یوزر و پسورد اینتر رو که می زنم صفحه ایمیل یا اصلا باز نمیشه یا اینکه بعد از مدت خیلی زیاد و خیلی خیلی کند باز میشه . چند روزه که این وضعیت پیش اومده . در ضمن یوزر و پسورد هم درست وارد می کنم
لطفا بفرمائید این مشکل چطوری برطرف میشه ؟
نقل قول:
با سلام
اين مشكل بيشتر از سمت شركت ارائه اينترنت هست
به دليلي كه براي مدتي دسترسي به ايميل رو محدود واستون كرده
مثه زمانايي كه فيلــتر ميكنن
اما براي اطمينان يه دور هيستوري و كوكي مرورگرتون رو پاك كنيد و دوباره امتحان كنيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم به اين آدرس مراجعه كنيد
روش ذخیره کردن ایمیل ها توی کامپیوتر چطوریه؟
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5459544
دوست عزیز من نمیخوام از طریق outlook ایمیلم رو باز کنم می خوام از خود یاهو بازش کنم .نقل قول:
با سلامنقل قول:
خوب خود یاهو این امکان رو نداره که بتونید ایمیل رو به طور تمام دانلود و ذخیره کنید
مگه اینکه تک تک مطالب رو کپی کنید
اما نرم افزارهای جانبی این امکان رو دارن که ایمیل رو ذخیره میکنن روی سیستم
موفق باشید.
ولی من که نمیخوام دانلود و سیو کنم . مشکل من اصلا این نیست . مشکل اینه که یوزر و پسورد رو که وارد می کنم تا لاگ این بشه صفحه ایمیل نمیاد .نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم ببخشيد
پاسخ شما و دوست ديگه رو كه اينجا نقل قول كرده بودم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5838002&postcount=138
متاسفانه جابجا جواب دادم :31:
شرمنده - الان ويرايش ميكنم پستم رو
موفق باشيد.
این دو نکته قبلا به فکرم رسیده بود واسه همین کوکی و هیستوری لپ تاپ رو پاک کردم ولی تائیری نداره .نقل قول:
در مورد ISP با یک کامپیوتر دیگه با همین ISP بدون هیچ مشکلی تو یاهو ایمیل لاگ این می تونم بکنم ولی با لپ تاپ نمیشه .
در ضمن لپ تاپ ویندوزش هم 7 هست .
هر چی فکر می کنم نمی فهمم این مشکل چطوری حل میشه ! این مشکل چند روزه که پیش اومده و فبلا اصلا اینجوری نبود و راحت لاگ این میشدم
با سلامنقل قول:
پس اون دو خط اول واستون صدق ميكنه
از طرف شركت ارائه اينترنتتون هست
موفق باشيد.
سلام .
من ظاهر ایمیلم این شکلی بود
بعد به Mail Classic تغییرش دادم .کد:http://016.-----.net/out.php/i83417_mail.JPG
حالا میخوام دوباره به همون شکل اول برش گردونم .
باید چکار کنم ؟
ممنون
کافیست رو all-new-mail که در بالای صفحه ی ایمیلتن هست کلیک کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و خسته نباشید به همه
از تمامی کسانی که تو این انجمن فعالیت دارند مهمان یا عضو یا یا مدیر و یار شخص دیگر کمک کنه لطفا
من تو چت روم توسط یه نامردی بوت شدم و الان وقتی میخوام برم به ایدیم یه پی ام تحت نام بوت بهم میاد و گزینه های ادد کردن میاد و هر بار این کار با بستن کادر دوباره تکرار میشه و دوبراه میاد ... من از ورژنهای بالاتر هم استفاده کردم و همین حالت هست از شما ها خواهش می کنم اگه کسی بلد و این مشکل رو میتونه برام حل کنه کمک کنه لطفا ممنون میشم فقط اگه لطفا تایپک منو هم بررس منید ممنون از همه بای من نمیدونستم کجا سوالو مطرح کنم چون ارسال موضوع جدید رو تو صفحه ندیدم با با یکی کمک کنه
با سلام و عرض خسته نباشید به شما دوست عزیز ، این نوع آدم ها که اسپمر محسوب میشوند ، شما میتوانید:نقل قول:
1- ریپورت اسپم بدین
2- ایگنور کنین
3- و یا از لینک زیر کاربر رو ریپورت بدین :
[HTML]
http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/messenger/messenger10/abuse10.html[/HTML]
قربانتان ، مهران :)
سلام.......
میخواستم بدونم میشه عضویتمو از سایتایی که توش عضو شدم بردارم؟ هر روز حدود سی چهل تا ایمیل میاد برام.یا چاره ای هست که بتونم این ایمیلا رو برای خودم فیلتر کنم؟
با سلامنقل قول:
به صفحه ي خانگي ياهو بريد
از سمت چپ گزينه ي groups رو انتخاب كنيد
سپس وارد گروهها ميشيد
از اونجا ميتونيد بر روي گروهي كه ميخوايد جدا بشيد كليك كنيد
و سپس دكمه ي leave group رو بزنيد
موفق باشيد.
سلام دوستان .
بنده زیاد با ایمیل کار نکردم و در کل زیاد با ایمیل ور نرفتیم .
یه سوال داشتم خواهش می کنم کمکم کنید .
چطوری می شه ایمیل های تبلیغاتی که فرستاده می شه رو بلوک کرد؟
یعنی اینکه ادرس ایمیل هاشون رو بدهم و بلوک شوند و دیگر ایمیلی از این مزاحم ها نیاید؟
ایمیل هم یاهو هستش .
تشکر . . . .
اگه دقت کرده باشی بعضی از ایمیل ها از یک نام مشابه استفاده می کنه که به راحتی می تونی بری توی تنظیمات Options بعد در سمت راست روی گزینه Filter کلیک می کنی و فیلتر مورد نظر رو می سازی
ولی بعضی از ایمیل ها هستن که هر دفعه با یه مشخصات جدید ارسال می شه که من چیزی در این مورد جایی ندیدم :10:
با درود
من میخوام به تعداد زیاد ایمیل تبلیغاتی بفرستم .چطور میتونم با هزینه کم و به راحتی اینکاررو بکنم؟
سلام- بخش پیوست ایمبل من در یاهو غبرفعال شده. مدلش هم جدیده که برای نوشتن نامه باهو بک تب جدید باز میکند
الان حتی نمی توانم یک متن ساده فقط یک کلمه ارسال کنم
با سلامنقل قول:
يعني اينكه واستون گزينه ي new mail هم در سمت چپ نيست؟!
موفق باشيد.
سلام
ممنون از جواب شما
ظاهر ایمیل مثل قبل درست است و new mail وجود دارد.
یاهو را از راه فایر فاکس رفتم توانستم ایمیل ساده بدهم ولی باز هم نتوانستم چیزی attach کنم
دکمه attach از حالت خاکستری بیرون امده وظاهرش فعال است.
نمیتوانم نسخه ie8 را از روی رایانه پاک کنم چون به جای دکمه remove دکمه rarelyوجود دارد چرا ؟؟؟؟؟
هروقت ie را باز میکنم در قسمت بالای آن کنار علامت ضربدر و ماکسیمایز windows internet explorer provided by yahoo!
نوشته میشود
چرا؟
خواهرم از ie میتواند نامه ارسال کند من نمیتوانم ولی نکته اشتراک ما این است که دکمه attach غیرفعال است
شاید سوالم یه خورده بی ربط
ولی این ایمیلو ببینین
من جایزه بردم؟
ولی من این ایمیلو نخونده بودم
ولی خونده شده بود
الانم که میخوام بازش کنم باز نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشید الان چند وقته هرچی ایمیل ارسال میکنم
بیشترش یه همچین ایمیلی دریافت میکنم
میشه به پرسم دلیلش چیه
کد:failure notice
From:
"MAILER-DAEMON@yahoo.com" <MAILER-DAEMON@yahoo.com>
Hi. This is the qmail-send program at yahoo.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
<ex@yahoo.com>:
failed after I sent the message.
Remote host said: 554 delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.com account (ex@yahoo.com) [-5] - mta1228.mail.mud.yahoo.com
با سلامنقل قول:
اين ايميل اسپم هست
(از اولين اسپم هاي ايميلي هست )
چيزه مهمي نيست
يه راست پاكش كنيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
اين ايميل نشون ميده كه ايميلي كه به آدرسي كه درون اون بهش اشاره شده فرستاده ايد اشتباه هست و يا روي دامنه ي مورد نظر وجود نداره
اين ايميل رو ميده تا به شما اعلام كرده باشه كه آدرس ايميلي كه وارد كرديد اشتباه هست
موفق باشيد.
سلام - ایا استادان این بخش جوابی به پرسشهای مطرح شده از طرف من توجه خواهند کرد و به زودی جوابم را خواهند داد؟؟؟؟؟؟ خدا میداند