کسی به این پیشی نمیتونه کمک کنه؟نقل قول:
Printable View
کسی به این پیشی نمیتونه کمک کنه؟نقل قول:
سگ کوچولو که منتظر یه خونه گرمه
دوستان خوب لطفا کنید که این دختر کوچولو هم یه خونه گرم و همیشگی پیدا کنه.
ماده هست حدودا یک و نیمه ماهه هست. واکسینه نشده. لطفا دوستان اصفهانی درخواست بدهند( البته اگر کسی هست) لطفا برام پیام بفرستید تا در مورد شرایط صحبت کنیم
واگذار شده
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
اگر دوبرمن بود برش میداشتم.
صفحهی قبل یه میکس دوبرمن برای واگذاری بودنقل قول:
چه چهرهی معصومی داره این سگ ...نقل قول:
سگ کوچولو که منتظر یه خونه گرمه
دوستان خوب لطفا کنید که این دختر کوچولو هم یه خونه گرم و همیشگی پیدا کنه.
ماده هست حدودا یک و نیمه ماهه هست. واکسینه نشده. لطفا دوستان اصفهانی درخواست بدهند( البته اگر کسی هست) لطفا برام پیام بفرستید تا در مورد شرایط صحبت کنیم
نژادش چیه ؟
نژادش تریر هست
جزو سگهای کوچک و خانگی
در راستای واگذاری حیوانات خانگی به خصوص گربه و سگ های نزاد کوچک لینکی رو در شبکه اجتماعی فیسبوک پیدا کردم که گفتنش خالی از لطف نیست :
کد:http://www.facebook.com/pages/واگذاري-حيوانات-ديده-بان-گربه-هاي-ايران/121619377917533
سلام دوست عزیزنقل قول:
من بندرعباس هستــم اگه مشکلی با فرستادنش ندارید من در خدمت هستــم .. :20:
موفق باشید!:40:
شرایط این دختر خانم اصفهانی رو برای من ارسال کنید . منم اصفهانم /
این هاپوی خوشگل واگذار شده
سلام اين شماره ها مطمئنه؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
بله . کاملا
سلام ایا کسی گربه ای برای واگذاری رایگان داره
خسته شدم تو این سایت ها هر روز گشتم
اگر کسی گربه پرشین یا سیامی داشت برای واگذاری لطفا به من خبر بده
مثلا کسی که گربش بچه دار شده اگه بشه بچه شو بده
اخه با این قیمت ها نمی شه خرید که
خیلی خیلی خیلی ممنون می شم کسی به من این لطف بکنه
اینم شماره من اگر اینجا نبودم بم اس ام اس بدید زنگ بزنید 09382879332
دوست عزیز اینجا کسی این گربه های گروون چند صد هزار تومنی رو واگذار نمیکنن.نقل قول:
خدا رو چه دیدی شاید کسی واگذار کردنقل قول:
Salam doostan. kasi Hamester vase vagozari dare? Ghafaso carriero emkanatesho daram, vase khahar zadam mikham.
یه پی شی کوچولو اگه باشه من پایه ام
لوس و مامانی :31:
سلام و خوش آمدید /نقل قول:
قبل از هرچیز توصیه میکنم قوانین انجمن رو بدقت مطالعه کنید :
نقل قول:
زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .
سلام دوستان. كسي همستر واسه واگذاري داره؟ قفس و كرير و وسايل و امكاناتش رو دارم. واسه خواهرزادم ميخوام.
تا چند وقت دیگه من خودم همستر برای واگذاری دارم
البته باید از جایی که میرن مطمئن باشم
من چند شماره تماس اینجا میذارم
برای دوستانی که وقتی با یک حیوون زخمی یا اواره و درمانده روبرو میشن
تا تماس بگیرن
که از کنار این حیوون ها به بهانه ی اینکه کاری از دستم بر نمیاد رد بشن یا فقط به تماشا بشینن
گروه حمایت از حیوانات خیابانی با شماره 09196053309 در تماس باشید
پناهگاه سوهانک یا همون پارسه.خانوم اکبری ۰۹۳۵۵۷۸۳۶۴۱
دکتر معماریان 09122956918
---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------
واگذاری میکس جک راسل
این اقا پسر فرصت خیلی کمی داره تا یک فرشته بهش زندگی تازه بده .
اگه تا چند روز اینده کسی نباشه این کوچولو رو به یک انبار متروک میبرند و اونجا هم
کسی نیست که ازش مراقبت کنه و تو این سرما...........اسمش پنی هست 4 ماهشه و
واکسن هاشو هم زده.میکس جک راسل و کاملا سالم هست .
سرو صدا هم نداره..دوستان کمک کنید این کوچولو نجات پیدا کنه.لطفا برای قبول واگذاری به این شماره تماس بگیرید09127269085
.
.
......................................
به نقل از یکی از دوستان
سلام
من 7 تا بچه خرگوش خوشگل دارم که شرایط نگداریشونو ندارم و به کسی واگذار میشه که 1
-مسئولیت پذیر باشه.2-جاشو داشته باشه یعنی تو قفش زندانیشون نکنه .3-آشنایی داشته باشه با نحوه نگهداریشون.
6 تاشون سفید مشکی هستند یکیشون سفید البته 4 تاشون تقریبا مشکیه خالص هستند و
1 ماهم کامل شیر خوردن کاملا هم سالم هستند. الان عکسی ازشون ندارم .
شماره تماس :09363807034 جعفری
[QU
.
.
.
.
salam man in agha chino ro mikham age lotf konid ye shomare tamas vase man bezarid ya begid chejoori mitoonam hamhang konanam vase gereftanesh mamnoon misham inam shomare mane 09363782687 manoon misham
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
[QUOTE=saye;6695427]واگذاری چينو (((كوچولوي آزار ديده ي مهربان ولي بد اخلاق))) آزاده محجوب.
.
.
.
.
man ino mikham ye rahe tamas be man moarefi konid inam email man hast [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان اصلی نوشتاری انجمن زبان فارسی هست ، لطفا رعایت کنید /
من شماره شما رو دادمنقل قول:
salam man in agha chino ro mikham age lotf konid ye shomare tamas vase man bezarid ya begid chejoori mitoonam hamhang konanam vase gereftanesh mamnoon misham inam shomare mane 09363782687 manoon misham
اگر باشه باهاتون تماس میگیرن
به نقل از یکی از دوستان
سه شب پیش این کوچولو رو تو خیابون (اطراف تجریش) پیدا کردم، احتمالا ولش کرده بودن، داشت از سرما میلرزید و خیس شده بود، سوار ماشینش کردم تا گرم شه و بعد هم آوردمش خونه. با خودم گفتم با اینکه امکان نگهداریش رو ندارم اما یکی دو روز نگهش میدارم تا یه جایی پیدا کنم واسش. همسایمون دیروز اومد و بردش اما امروز پس آورده و میگه ارزش نگهداری نداره !
دوستان هرکی میتونه نگهش داره یا جایی رو میشناسه که می تونم ببرمش اونجا لطف کنه و بگه. (واقعا دوس داشتنیه اما شرایط نگه داریش رو ندارم)
خیلی خیلی شیتون و بامزس
ماده
نژاد : نمی دونم دقیقا
واکسن و اینا هم نزده طبیعتا
تهران
اینم عکسش
کسی یک بچه گربه نداره برای واگذاری ؟
[/COLOR][QUOTE=D4Rk knight;6861746]نقل قول:
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
نقل قول:
خرگوشها رو هنوز داری من میخوام
دوست خوبم شماره تماس گذاشتم
میتونین تماس بگیرین
سلام
یکی از دوستام یه پیشیه خوشگل داره که به دلیل تعمیرات منزلش نمیتونه ازش مراقبت کنه چون پیشی اذیت میشه
پیشیه 6 ماهه ماده میکس هستش (باباش پرشین بلو ).
الان هم کرج هست .
برای اطلاعات بیشتر با آقای عامری به شماره 09122680627 تماس بگیرید
عکس
.
.
.
.
دوستان کسی این پیشی رو نمیخاد؟
خیلی اروم و مهربونه
تو خونه ی من چون پیشیای دیگه هم هستن این خانوم خوشگله ارشون میترسه
سَلام , من میخوامشـــ ,نقل قول:
ولی حیف که ارسال به شهرستان قبول نمیکنیـــد . :41:
نه به شهرستان نمیشه مگر خودتون بیاین و تحویل بگیرین
خیلی پیشیه دوست داشتنی
موهاش تقریبا بلنده
و کمی خجالتی
دوستان تهـرانی کسی نیسـت با راننده های ترمینال آشنا باشـه این پیشـی خوشگل رو بدهنقل قول:
دستشــ برام بیــاره .. , به مدت یکروز تو قفس بزارن فکـر نکنـم چیزیش بشــه ., ! :20:
با قطار هم میشــه فرستــاد اگه میتونید بفرستید هزینه قطار رو خودم میـدم .., خیلی ازش خوشـم اومــده .
این خانوم خوشگله واگذار شدنقل قول:
یه گربه ماده
حدود 9 ماه
مو کوتاه
خیلی صداش ارومه
کمی خجالتی
بازیگوش
مهربون
چند روزیه مهمون منه
من خیلی نمیتونم نگهش دارم
چون گربه ی نر دارم و میترسم جفت بخوره و ...
اسمش شهره است
ترکیب 3 رنگ نارنجی و طوسی و سفید(رنگ غالبش سفیده)
دوربینم دست کسی هست.بتونم با گوشی عکس میگیرم و میذارم
خیلی پیشیه مهربونیه
.
.......
اینم عکسای این خانوم خوشگله
امروز نمیدونم چیکار کرده پاش یکم زخمی شده. اما خوشبختانه چیز خاصی نیست و زود خوب میشه
.
.
.
.
.
کسی این خانوم خوشگله رو نمیخاد؟
اميدوارم هر كاري ميكنيد فقط اين حيونايه زبون بسته رو اذيت نكنيد و به كسي كه لياقت نداره ندين تا اذيت نشن
مرسي از حسن نيتتون
این پیشی هم واگذار شدنقل قول:
به نقل از یکی از دوستان
واگذاری سگ
میکس ژرمن و هاسکی
متاسفانه به دلایلی بهتر می بینم که سالی به یک جای بهتر با فضای بزرگتر و راحت تر بره اینجا حتی دیگه اجازه پارس کردن هم نداره .....متاسفانه مجبورم سگی رو که یک سال بزرگش کردم رو واگذار کنم اما فقط به کسی که مطمئن باشم خوب ازش نگهداری می کنه و مکان مناسبی داره تجربه سگ داری رو هم داشته باشه......سالی سگ بسیار اکتیو و پر جنب جوشی هست خیلی هوشیار و قوی و مقاومه ....جثه خیلی درشتی نداره و نگهداری ازش کار سختی نیست
عکسها
.
.
.
.
.
دوستان سلام
بنده تو یه شرکت پست خصوصی کار میکنم اگه کسی خواست حیونی انتقال بده بگه تا راهنمایش کنم
و یه خواسته کسی همستر نداره یکی به ما بده؟؟
cal.ir
پناهگاه وفا در سال 1382 تاسيس شد و به عنوان اولين پناهگاه حيوانات در ايران شروع به كار كرد، تعهد ما كمك كردن و پناه دادن به حيوانات آسيب ديده و بي پناه در ايران است. پناهگاه وفا يك سازمان خيريه غير دولتي است كه فقط به كمك هاي مردمي و خدمات داوطلبانه اتكا دارد.
اين پناهگاه در حاشيه شهر جديد هشتگرد و در فاصله يك ساعت و نيمي غرب تهران در جاده قزوين قرار دارد.
ناهگاه وفا با تلاش سخت فاطمه معتمدي كه دوستدار تمامي حيوانات از هر اندازه و شكل است به وجود آمد. او زميني را كه از شوهرش هديه گرفته بود به اين كار اختصاص داد و آن را با سرمايه خود ساخت.
در حال حاضر، پناهگاه زير نظر آقای علی ثانی اداره مي شود و گروهي از داوطلبان فداكار و صميمي و دامپزشكان دلسوز و مهربان خدماتشان را به اين مركز هديه كرده اند.
اين پناهگاه در حال حاضر (۱۳۸۹) ميزبان بيش از 400 سگ است.
در سال 1382 (2003) و همزمان با شکل گیری تأسیس یک تشکل غیردولتی برای حمایت از حقوق حیوانات ،فکر ایجاد یک پناهگاه برای حیوانات در ذهن خانم فاطمه معتمدی شکل گرفت.از آنجایی که او یک مدافع و پشتیبان قدیمی حیوانات بود ، این ایده سبب شد که برای شروع کار، طرفداران طبیعت و حیوانات را گرد هم جمع کند.اولین قدمهای عملی تقریبا در همان زمان آغاز شد و وقتی همسر خانم فاطمه معتمدی قطعه زمینی برای اینکار اهدا کرد ،گام اصلی برداشته شد و ساختن پناهگاه آغاز گردید و به تدریج تکمیل گردید و در اواسط سال ۱۳۸۳(2004) به بهرهبرداری رسید.در ابتدا کمبود امکانات و بودجه سبب مشکلات و سختیهای فراوان شدند.درواقع،این حقیقت که پناهگاه ساخته شده اولین پناهگاه در نوع خود به شمار میرفت ،به طور طبیعی،به نوعی بر مشکلات میافزود. پناهگاه در میان زمینهای بی سکنه و در دامنه تپه ساخته شده بود و به آب و برق دسترسی نداشت و این بزرگترین مسأله بود. با این حال کوششهای بی شائبه و اشتیاق فوق العادۀ مسئولان پناهگاه در کمک به حیوانات باعث شد که بر این مشکلات فا ئق آیند. در نتیجه،به تدریج،پناهگاه نظم گرفت و هر چیز جای خود را یافت. و حالا در ۱۳۸۹(2010)،این پناهگاه میزبان 400 سگ است که همگی عقیم و واکسینه شده اند و به مردم قابل اعتمادی که استحقاق داشته باشند واگذار میگردند. بانی و مدیران پناهگاه امیدوارند بتوانند روزی اولین پناهگاه حیوانات ایران را به استانداردهای جهانی برسانند.به این ترتیب گامی جدّی و مهم در راستای استیفای حقوق حیوانات برداشته خواهد شد
اولین مرکز خیریه نگهداری از حیوانات بی سرپناه کشور در سال ۱۳۸۳ در حومه شهر جدید هشتگرد توسط خیر و بانی این مجموعه و موسس کانون دوستداران حیوانات احداث گردید.
با توجه به فراوانی جمعیت سگ در آن منطقه و آمار بالای تصادفات جاده ای این حیوان، مرکز فوق برای ساماندهی به وضعیت این حیوان تجهیز گردید و وفا نام گرفت. این مرکز در دشتهای وسیع شرقی شهر جدید هشتگرد در زمینی به مساحت 3000 متر بنا شده است که دارای امکاناتی از قبیل اتاق نگهبانی، اتاق جراحی، اتاق ریکاوری، اتاق استراحت اعضاء، موتور خانه، آشپزخانه، سرویس بهداشتی، محوطه خاکی جهت قرنطینه سگهای ورودی و محوطه سیمانی محصور و حدود چهل لانه در اطراف آن برای نگهداری سگها می باشد.