انصافا جز یکم خنگولی این دشمنا هیچی کم نداره گرافیک گیم پلی جلوهای سینمایی واقعا عالیه ادمو مجذوب میکنه
Printable View
انصافا جز یکم خنگولی این دشمنا هیچی کم نداره گرافیک گیم پلی جلوهای سینمایی واقعا عالیه ادمو مجذوب میکنه
Activision Blizzard امروز گزارش مالی خود را اعلام کرد که در این میان جزئیاتی از برنامه های آینده خود را نیز فاش کرد.
یکی از این برنامه ها، Call of Duty جدیدی برای اواخر سال 2011 است. Eric Hirshberg مدیر بخش بازاریابی Activision گفت عنوان بعدی از این سری باز هم در سبک اکشن اول شخص خواهد بود و در اواخر 2011 عرضه می شود.
البته از نام این CoD جدید و همچنین سازنده آن چیزی گفته نشد، اما فعلا سومین قسمت از سری Modern Warfare محتمل ترین حدس موجود است. با وجود ترک کردن بیش از 35 نفر از کارمندان اصلی Infinity Ward به همراه موسسان آن در ماه May ـ، Activision اعلام کرده بود این استودیو همچنان روی پروژه بزرگ بعدی خود کار خواهد کرد.
حدس محتمل بعدی، CoD دیگری است که توسط استودیو تازه تاسیس Sledgehammer Games در دست ساخت است. البته Activision گفته بود این عنوان در سبک Action-Adventure خواهد بود، اما در آگهی استخدامی که در ماه May ارسال شده بود مشخص شد این بازی هم در سبک FPS است. Activision به طور دقیق نگفته این عنوان در چه زمانی منتشر خواهد شد، اما اشاره کرده بود که برای سال بعد برنامه ریزی شده است که ممکن است Modern Warfare 3 باشد.
اینم از منبع
کد:http://www.gamespot.com/news/6283588.html?tag=latestheadlines;title;2
من split screen بازی کردم،خیر با داداشم بازی کردم: د ینقل قول:
عزیزم،من Halo: Reach رو هم قبل از انتشار بازی کردم،ولی بن نشدم. اگه قرار باشه بن شم،9 نوامبر بن هستم،اگر هم نه ..شاید نشم؟!شاید....اگه هم شد اشکالی نداره،2-3 ساعته یه 360 دیگه میگیرم،نقل قول:
برای کانکت شدن به لایو،باید آپدیت کنید.
در ضمن،Fable3 روی بعضی از lt ها،جواب میده رو بعضی نه...من دوستانی داشتم که آپ بودن ولی fable3 بازی میکردن. بلک آپس هیچگونه مشکلی نداره.
هوش مصنوعی بازی که تعطیله.
ولی در کل بازی خوبی هست. بعد از مدت ها FPS خوبی بازی کردیم.
تو قسمت ویتنام...
نشسته بودم یه جانی برگرده دیدم یکی از ویتنامی ها اومد پیش من نشست. نگاهی کرد برگشت...
موقع برگشتنش هم گیر کرده بود میرفت تو دیوار...منم داشتم واسش چایی اماده می کردم :31:
تازه موقع برگشتنش یادش اومد که ییه نفر رو دیده که انگار باید میزدش...
این خنگولا بجای اینکه بیان رو هوش مصنوعی بازی کار کنن اومدن چهره دشمن رو خوشگل و سایه دار کردن...(از اساس دارن به شعور گیمرها توهین می کنن)نقل قول:
تو قسمت ویتنام...
نشسته بودم یه جانی برگرده دیدم یکی از ویتنامی ها اومد پیش من نشست. نگاهی کرد برگشت...
موقع برگشتنش هم گیر کرده بود میرفت تو دیوار...منم داشتم واسش چایی اماده می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه موقع برگشتنش یادش اومد که ییه نفر رو دیده که انگار باید میزدش...
خداوند توفیق عنایت نمود و تونستیم به هشتمین ندای وظیفمون هم لبیک بگیم: دی
شدید با بازی حال کردم دمه تریاچ گرم...دیگه خیالم راحته که همین تریاچ میتونه MW3 رو هم استاد کنه...فقط یه چیزی رو یادشون رفته بود اونم اینکه تو MW2 وقتی شدید تیر میخوردی نمیتونستی درس پیشروی کنی و دوربین بالا میرف اما تو این اون حس جذاب خیلی القا نمیشد و تنها افکت پاشش زیبای خون وجود داشت...
یه باگش هم این بود اگر توی جای دیفالتی که قرار بود مثلا woods قرار بگیره وایمیستادی نمیرف یه جا دیگه واسته میومد توت: دی
ولی در کل کال آفِ فوق العاده ای بود! دست گلشون هم درد نکنه!
+
من عاشق هادسنم: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید تاپیک pc این بازی کجاست؟؟؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405604
آقایون کسی لیست ترجمه شده اچیومنت های بازی را داره؟
باز گفت هشتمین : دینقل قول:
خداوند توفیق عنایت نمود و تونستیم به هشتمین ندای وظیفمون هم لبیک بگیم: دی
+
بنده اصلا چیزی خاصی یا نوآوری ای تو بازی ندیدم... همون MW 2 بود فقط قدیمی تر شده بود.
واقعا متاسفم برای treyarch که یک کپی از mw 2 رو داده بیرون..
+
آخر بازی واقعا مسخره تمومش کردن...
+
بازی هم خیلی شبیه به فیلم های 8 سال دفاع مقدس شده...
مسعود چرا آخه آخرشو لو دادی؟!: دی
منو دلسرد کردی برای بازی کردن : دی
کسانیکه نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن و میخوان داستان بازیو لو بدن عیبی نداره فقط از اسپویلر استفاده کنن.
میتونی بازی نکنی : دینقل قول:
مسعود چرا آخه آخرشو لو دادی؟!: دی
منو دلسرد کردی برای بازی کردن : دی
با منی؟!نقل قول:
کسانیکه نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن و میخوان داستان بازیو لو بدن عیبی نداره فقط از اسپویلر استفاده کنن.
الان کجای داستان بازی رو فهمیدی؟
حالا این وحید یه چیزی محض شوخی ( الان میاد میگه جدی گفتم:دی) گفت شما جدی نگیر ;)
انصافا بازیش عالیه مرحله برفش با اون اهنگهای تریپ اهنگهای شیلر ....
کی به تایپیک رتبه1 ستاره داده ؟؟؟:27:
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
آقا من هم تو مدال افتخار هم توی این بازی دقت کردم دیدم که خودم بازی های اول شخص سایه ندارم !!!
آخه کی با تو بود مسعود:31:نقل قول:
من کلی گفتم.آخه یه عده میان از روی ذوق برای اینکه ذوق مرگ نشن و بگن منم بازیو تموم کردم میان کل داستانو لو میدن یه نقدر هم میندازن تهش میگن کجای بازیو لود دادم
بگذریم.پس گفتی بازیش خوب نیست .پس نخرمش:31::31:
زمانی که وارد Main Menu یا همان منوی اصلی بازی می شوید می توانید با حرکت آنالوگ سمت راست دوربین را حرکت دهید، سپس پایین و دست های شخصیت اصلی را نگاه کرده و کلید های RT و LT را پشت سر هم بزنید. مشاهده می کنید که شخصیت اصلی دست های خود را آزاد می کند. در پشت سر صندلی موجود در اتاق یک کامپیوتر قدیمی قرار گرفته که با نگه داشتن کلید X می توانید از آن استفاده کنید.
موارد موجود در کامپیوتر:
- با تایپ کردن دستور Help تمامی دستور های موجود را می توانید مشاهده کنید.
- مواردی از جمله ایمیل ها، تصاویر، متن و حتی یک سری کلیپ صوتی
- قابلیت وارد شدن به پروفایل اشخاص دیگر همچون JF Kennedy نیز وجود دارد اما قبل از ورود از بازیباز پسوورد می خواهد که فعلا چیزی پیدا نکردم.
- با تایپ کردن CD و سپس DOA وارد یک Mini Game به نام Deadly Ops Arcade می شوید که بسیار جذاب بوده و بی شک به اندازه یک بازی Arcade کامل دارای موارد مختلفی است.
- با تایپ کردن Zork وارد یک Text Adventure می شوید. دستور هایی همچون Go، Climb و ... کاربرد دارد.
منبع:بازی رایانه
خب تمام کردیم رفت...
1-عجب داستانی داشت واقعا...حال کردم با داستان مخصوصا روایت داستان.
2-خفن بازی نفسگیر بود...هی فوحش بود که نثارشون نم یکردم.
3- خیلی با کارکتر Woods حال کردم. ناراحت شدم از...................
4-هلیکوپتر سواریش به من خیلی چسبید..
5- اون مرحله که گاز پخش میشه هم سخت بود...
امروز قسمتی Xbox live برای نسخه های کپی باز شد.
جالب بود موقع سرچ کردن،مینوشت :
COD : مولتی پلیر بازی برای نسخه های کپی به صورت رایگان باز شده، روز خوبی داشته باشید.
معنی: تمامی دوستانی که لایو بازی کردن،شناسایی شدن(مثل خودم) و یه لطفی کرده این Tryarch و گذاشته تا 9 نوامبر بازی کنیم ما کپی ها تا عقده ای نشیم: د ی و مسئله ی جالب اون قسمت قرمز رنگ هست که کاملا داره یک دستی میزنه و به نظرم کنایه ی شدیدی در این جمله دیده میشه،باید به چند تا استاد ادبیات و زبان فارسی مشورت کنیم: د ی
فوق العاده بود....فقط همین! یکمی شلوغ شده بازی،(یکمی خیلی زیاد) : د ی اما جالب شده....مپ هاش یه حالی میده رو لایو!!!! فقط تنها عیبش اسنایپ هاش بود...فوق العاده ضعیف!!!اما به عنوان مثال Sub Mchinegun هاش فوق العاده تو لایو بود...بعنی اولین Smc که برای همه باز هست،به نظر من باید قوی ترین اسلحه تا لول 15-20 باشه.یه سری همین اول ها لول 40 شده بودن،یعنی تا 2-3 ساعت یا شاید 1 ساعت بعد به پرستیژ اول رسیده بودن.
لگ فراوونه تو بازی،ولی در کل به نظر من سرور هاش بهتر از MW2 هست،پینگ من در همه حال زرد بود. جای کمپ کردنش واقعا کمه و یه سری عیبی که داره اینه،مثلا خیلی خیلی سریع میمیرید،یا وقتی Final stand میشید،به صورت خیلی غیر حرفه ای،قبل از این که به Final stand برید و سر پا ایستادید،اسلحشو عوض میکنه و کلت بر میداره و زمانی که میکشنتون تو final stand،خیلی واقعا ساده میمیرید،(بعضی وقتا پا میشه جسد و دوباره میمیره lol!)
ولی در کل جالب بود...خیلیییی جالب.....و چیز جالب دیگه هم انتخاب مپ ها بود،در mw2 و سری های قبل،یک مپ به صورت رندوم میومد،اگر vote میدادید،خودش یه مپ به صورت رندوم دوباره میاورد،ولی در این 3 تا گزینه هست:
1- مپ قبلی(مپی که بازی میکردید)
2- مپ بعدی
3-رندوم
به نظر من جالب ترین مپش،Nuke Town بود...فوق العاده بود و خیلی راحت گول میخوردید،یعنی یه سری آدمک خیلی خیلی طبیعی وجود داشت که فکر میکردید واقعا انسان هست و بار ها اشتباه میکردید....جون میده مپش برای Quick Scope....
مینی گیم رو حتما بازی کنید . خیلی سرگرم کنندس . من خودم تا راند 9 بازی کردمنقل قول:
Roads to Victory واسه psp رو هم حسابیدم آخه: دینقل قول:
باز گفت هشتمین : دی
مسودم شاید چشم بسته بازی میکردی یا نمایشگرت مشکل داشته که ندیدی: دینقل قول:
بنده اصلا چیزی خاصی یا نوآوری ای تو بازی ندیدم...
حیف که خیلیا بازی نکردن نمیشه همه چیو گف حیف: دی
با تریاچ درس حرف بزن: دینقل قول:
واقعا متاسفم برای treyarch که یک کپی از mw 2 رو داده بیرون..
تو 3 رو بازی کردی؟ تریاچ کپی کنه؟ 3 از دو هم بهتر بود...
این تریاچ فقط یکم اعتماد به نفس میخواد تا از زیر سایه اینفینیتی بیاد بیرون وگرنه همین هلیکوپتری که اضافه کرد خودش یه دنیا میرزید...حالا تو حال نکردی اون یه بحثه دیگس که دفه بعد اومدم شهرت فیس تو فیس بحثشو میکنیم: دی
پس چرا مو به تنه من سیخ شد؟: دینقل قول:
آخر بازی واقعا مسخره تمومش کردن...
آقا شما با ارزش های امریکایی اسلامی مشکل داری چرا الکی بازیو زیر سوال میبری: دی
+
الا این توهین بود؟ به فیلمای 8سال دفاع مقدس توهین میکنی؟ به دفاع مقدس توهین میکنی؟ بدم داره خودمونی میشت کنن؟ بدم بادمجونیت کنن پدر سوخته: دینقل قول:
بازی هم خیلی شبیه به فیلم های 8 سال دفاع مقدس شده...
عزیز خیاله خودت الان چیزی لو ندادی؟نکنید اینکارارو نکنید!نقل قول:
واس همین به نوید sms دادم تا بازیو تموم نکردی نیا تو تاپیکش...من پیر شدم و نتونستم این حس خاله زنکیو از شما بگیرم...
خب تو مدت دورانی که رو به کهنسالی طی می کردید می گفتید ما هم لاالله ال الله...نقل قول:
واس همین به نوید sms دادم تا بازیو تموم نکردی نیا تو تاپیکش...من پیر شدم و نتونستم این حس خاله زنکیو از شما بگیرم...
بازی عالیه عجب لذتی داره معلومه که روش کار کردن اما یک نکته منفی این گزینه زامبی دیگه چیه گذاشتن
از بس فان شده بود میشد چشم بسته هم ردش کرد :دینقل قول:
مسودم شاید چشم بسته بازی میکردی یا نمایشگرت مشکل داشته که ندیدی: دی
حیف که خیلیا بازی نکردن نمیشه همه چیو گف حیف: دی
شاید یهو لرزت گرفته شانسی همون لحظه فکر کردی از آخر بازیه...نقل قول:
پس چرا مو به تنه من سیخ شد؟: دی
محتوای مخفی: خطر لو رفتگیه داستان
+
تو چت هم بهت گفتم الان هم برا بقیه میگم... کلا اسم این کال رو باید بزارن:
همیشه پای یک روس در میان است.
کلا داستان بازی خیلی خوب بود. فقط آخرش خیلی آبکی بود و یکی دو صحنه می خواستن یکم روح حماسی و از خودگذشتگی تو بازی نشون بدن که بگم ما آمریکایی هم بلدیم که گند زدن تا حدودی... صحنه های هیلو کجا و این کجا
+
گرافیک بازی هم چیز خاصی نداشت.
یکم نور و سایه های بهتر شده بودن .. . جزئیات چهره ی کاراکتر ها خیلی خوب بود.. کلا طارحی کارکترا مثه همیشه عالی بود.
انفجار ها یکم تو ذوق میزد
+
گیم پلی بازی هم اصلا نکته ی جدیدی توش نداشت. نه مد آفلاینی و نه چیزی. فقط فان تر شده بود.
اول یه مسلسل پیدا کن که خشابش 50 تایی باشه و بعد بپر تو اتقاق و مثه آرنولد همه رو به تیربار ببند...
خیلی چیزا رو از mw گرفته... کلا چیز خاصی رو خودشون اضافه نکردن. نکردن یه مد مثه Special Ops ی چیزی از خودشون در میاوردن سرگرم بشیم... مد زامبیش که خیلی ناجوره... منکه اصلا خوشم نمیاد.
طراحی و تنوع مراحل واقعا عالی بود.
+
صدا گذاری هم مثه نسخه قبلی عالی بود.
کلا اگه یکم سازنده ی بازی به خودش فشار میاورد و مثه اینفینیتی بود مطمئنا بازی اینقدر آدم رو یاد نسخه ی قبلی نمینداخت..
البته عادیه که بازی یه جورایی کپیه MW باشه چون موتور بازی همونه ... برخی از استودیوی treyarch میگفتن که این کال ما با بقیه کال هایی که ساختیم فرق میکنه... یکی نیست بگه واقعا دستتون درد نکنه برداشتین کپی کردین و افتخار میکنین.
کلا این بازی مثه فیلم های گیشه ای میمونه.... فقط برا فروش خوبه .... یه ماشین پول سازیه
انشا الله یه نقد نفصلی در مورد بازی به زودی میزارم تو تاپیک ...
حسین تهدید کرد اگه یه سری چیزا رو ایجا بگم یه سری کارا میکنه : دی
دستش درد نکنه من که دیگه این بازی رو نمیگیرم...فقط همین مونده بود شات از بازی بگیرین بزارین تنگ نقد!نقل قول:
عزیز خیاله خودت الان چیزی لو ندادی؟نکنید اینکارارو نکنید!
: دی
نقل قول:
کلا مسعود جان خیلی وقته که سری cod مرده......... .فقط گهگداری IW میاد یه شوکی چیزی بهش میده بعد بازم میره کما......... .
.
البته مطمینا این شماره هم تو فروش موفق خواهد بود ولی فقط تو فروش........ .
.
نویسنده: Masoud King
جنگ سرد زمان مناسبی است تا باز هم شاهد نبرد پنهان روس ها و آمریکایی ها باشیم. Black Ops شما را وارد دوران جدیدی از سری بازیهای Call of Duty میکند. Treyarch که همیشه به ساختن CoD های نه چندان خوب معروف است اینبار به لطف موتور IW engine شاهد عنوانی متفاوت از این سازنده هستیم. البته این تفاوت فقط نسبت به عنوان های قبلیه Treyarch است و عملا شما نکته ی جدیدی رو در بازی نمیبینید. چیزی که بارزه این بازی بهترین ساخته ی Treyarch تا الان محسوب می شود.
بازی بین سال های 1940 تا 1970 جریان دارد و موضوع اصلی اون سلاح شیمیایی ای به نام Nova-6 است. شما در بازی نقش چند نفر انجام وظیفه میکنید. که بیشتر نقش Alex Mason رو بر عهده دارید. کسیکه در اول بازی توسط شخص ناشناسی مورد بازجووی و شکنجه برای یادآوری یک سری جزئیات بسیار مهم قرار دارد. Mason تحت تاثیر ژنرال روسی دراگویچ و زیر دستان اون دست به کار های خیلی بزرگی بر علیه کشورش آمریکا می زند. شخصیت دیگری که نقش اون رو بر عهده دارید یکی از ماموران CIA به نام Jason Hudson است. Thomas فرمانده ی هواپیمای جاسوسی نیز قابل بازی است. Reznov مرد کلیدیه World at War در این نسخه نیز نقش بسیار مهمی رو ایفا میکنه.
بازی دارای داستانی جذاب و یکپارچه و منسجمی است و روایت داستان بسیار خوب کار شده و جلوه های سینمایی اون نیز مثه نسخه قبل عالی است. البته چشم انداز های دیدنی داستان کمه. به جز مرحله ای که از زندان فرار میکنیم بازی دیگه دارای همچین رویداد های خیر کننده ای نیست و افت میکنه از این نظر. واقعا هیجان و اتفاق های اون لول خیلی خاص بود نسبت به بقیه بازی. صحنه هی حساس و آهسته شدن تصویر باز هم آدم رو یاد MW میندازه. شخصیت پردازی هم بسیار عالی کار شده و مثل نسخه ی قبلی شما کنترل چندین نقش رو بر عهده دارید. بر خلاف شخصیت پردازی عالی و داستان خوب آخر بازی واقعا نا امید کننده بود.
گرافیک بازی مثه نسخه ی قبلی خیلی خوب کار شده. کاراکتر ها کارتونی تر شدند و حس خوبی رو به آدم القا نمیکنند. اما طراحی و مدل هاشون خیلی خوبه. سایه ها و نور پردازی بازی کمی بهتر شده و بافت ها کیفیت قابل قبولی دارند. افکت های های انفجار واقعا معمولی هستن. همچنین محیط های بازی خیلی خوب ساخته و پرداخته شدند و تنوع محیط بسیار عالی است. انیمیشن ها و حرکت کاراکتر ها نیز بسیار خوب کار شده.
در مجموع گرافیک بازی مثه نسخه ی قبل خیلی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل های خوب و کارتونی تر شدن کاراکتر ها مشهود است
در نگاه اول شما حس میکنید که دارید Modern Warfare رو در زمان قدیمی تری بازی میکنید. گیم پلی از کنترل گرفته تا سیستم سلامتی و پاشیدن خون رو تصویر همون MW است و هیچ ابتکار عملی توش دیده نمیشه. و حتی یه سری نکات نه چندان جالب هم بهش اضافه شده و گیم پلی بازی از اون حالت شبیه سازی و واقعی بودن به سمت فان شدن حرکت کرده. مناسب ترین سلاح ها اونایی هستن که خشابشون تیر بیشتری داره چون با گرفتن رگبار و چرخاندن RS میتونید دشمنانتون رو از پا در بیارید درست مثه فیلم های هالیوودی. مثه نسخه های قبلی هوش هم تیمی ها ضعیفه و همچنین بعضی از دشمنا هم از این امر مستثنی نیستن. البته یک نکته ی مثبت در اینجا اینه که هم تیمی ها کمتر میان تو نشانه ی شما و کمتر تیر می خورن. همچنین من احساس کردم که مخفی کار تو گیم پلی بازی نسبت به قبل بیشتر شده که به جذابیت بازی اضافه کرده. تعداد سلاح ها و تنوع اون ها هم واقعا قابل تحسینه.
مد زامبی هم در بازی وجود داره که میشه به صورت چند نفره اونو بازی کنید و از کشتن زامبی های نازی لذت ببرید!!
عالی ترین نکته ی گیم پلی بازی طراحی مراحل و لول های مختلف است که البته اگه این رو هم نداشت معلوم نبود باید به چه چیز جدیدی رو تو بازی می دیدیم. شاید با خودتون بگین که گیم پلی بازی دیگه چه پیشرفتی می خواد بکنه و اینی که الان هست مگه چه مشکلی داره؟ درسته گیم پلی بازی و سبک شوتر اون یک نمونه عالی برای بازی های FPS بر روی کنسول هاست ولی بحث سر پر محتوا تر شدن گیم پلی بازی است. چیزی که متاسفانه در این نسخه اصلا دیده نمیشه. مد های آنلاین و چند نفره بازی دقیقا مثه نسخه های قبله حتی perk ها هم هموناست فقط نبرد ها سریعتر شده و از آهنگ سریع تری بر خودار است. متاسفانه چیزی به اسم ابتکار و نوآوری توی گیم پلی بازی دیده نمیشه.
صدا گذاری بازی واقعا عالی است. از گویندگی گرفته تا صدای سلاح ها همگی بی نقص و عالی کار شدند و شاهد یکی از صدا گذاری ها در این ژانر هستیم.
در مجموع بازی بسیار شبیه به نسخه ی قبلی است و انگار دوباره این سری از بازیها داره به روال قبل از نسخه 4 بر می گرده و هی داره تکراری تر میشه. مشخصا باز هم باید یه خون جدیدی همانند کاری که اولین Modern Warfare انجام داد به این سری تزریق بشه. البته با این استودیوی نه چندان موفق Treyarch و Infinity Ward از هم پاشیده خیلی بعیده که به این زودی ها این مهم انجام بشه.
نمرات بازی:
داستان و ارائه بازی ......... 9
گیم پلی ..................... 8
گرافیک ...................... 8.5
صدا گذاری .................. 10
جذابیت و ماندگاری ......... 9
نمره کل:
8.25/10
محتوای مخفی: توضیح
حالا كه دوستان بيشتري بازي رو تموم كردن منم بيشتر نظرمو درباره ي داستان و ... بگم.
گيم پلي كه حرفي نميمونه بگم.
صداگزاري بازي بي نقص بود فقط صداي كاراكتراش....!:31:
در مورد داستان:
محتوای مخفی: خطر لو رفت داستان بازي
در كل بازي خيلي خوبي بود.براي من كه بيشتر از انتظاراتم بود.اگر بخوام به بازي نمره بودم 9.50 ميدم.:20:
ایول چه قدر نظرات متفاوته : دی
کلا ایرانی ها عادت دارن که COD رو بزرگتر از اونی که هست نشون بدن!
پارسال هم MW2 رو بهترین بازی سال می دونستن! در صورتی که اکثر سایت های معتبر خارجی همچین اعتقادی به هیچ وجه نداشتن...
تازه بعضی ها هم که دیگه بهترین بازی تاریخ اونو می دونستن!!! : دی . در مورد این شماره هم احتمالا این چیزا وجود خواهد داشت...
باس بگم این جملتو بزنن بالا سایت گیمزپات دورشم تزیین کنن: دینقل قول:
خوشی زده زیره دلتون هر سال یه cod میاد میزنین تو رگ...
خداییش یه شوتر میتونی مثال بزنی که لذتش به اندازه ی لذت فقط یه مرحله ی cod باشه؟
حالا هی برا خودتون تعریف کنین ما که pc داریم تو کف بمونیم .
باشه اشکال نداره .فردا پسفردا که بازی برای pc اومد بهتون میگیم. چون ما این بازی رو با گرافیک بهتر و هوش مصنوعی بالاتر :31: بازی خواهیم کرد . دلتون از الان بسوزه :thumbsup:
حتما بده دورشم تزیین کنن....:31:نقل قول:
فقط کافیه تو مرحله ویتنام دیرتر بری سر موقعیت و ماموریت نشون داده شده بری...تا وقتی که نری سر ماموریت همینجوری آدم میریزه سرت....یعنی کلا توهین شدید به شعور بازیکن...... .
کل جبهه دشمن فقط دارن تو رو میزنن..همرزماتم که کلا وظیفه دارن در و دیوارو بزنن(به غیر از بعضی شون).....رو درجه سختی بالاتر این موارد خیلی بیشتر به رخ کشیده میشه.
مطمینا این شماره cod هم نمرات بالایی خواهد گرفت و فروش نجومی هم خواهد داشت.......ولی چیزی که باید قبول کرد اینه که این سری بعد از شماره 4 در زمینه گیم پلی متوقف شده و فقط داره زورشو در زمینه داستان سرایی و سینماتیک کردن بازی میزنه که به نظرم مهارت iw خیلی بیشتر در این زمینه...... .
بهرحال من که کارشناس نیستم یه بازیکن عادیم و این نظرمه......... .
کلا وحید جان ما ایرانی ها بعضی بازیها رو خیلی خیلی دوس داریم.....خیلی بیشتر از اندازه ای که باید دوس داشته باشیم(خودمم اینجوری هستم)بازیهایی مثه cod.....crysis.......nfs.........pes ...و ..... .نقل قول:
به نظرم خیلی عالیه از موسیقی های بازیcod5وvetnamهم استفاده کرده بود که منو به گزشته برد خیلی عالیعه
شدیدا تکذیب می شه:31:.توی درجه سختی های بالا یار ها مثل یک پلیر متوسط واقعی بازی می کردن:27:.فقط تو recurit بود دشمنا و یارا جمیعا منگ می زدن:31:.ولی توی veteran غیر از اینکه دشمنا اصلا یار های ما رو سوسک هم حساب نمی کردن مشکل دیگه ای نبود.و برای او نایی که می گن بازی پیشرفت نداشته یه سر به مولتیش بزنین میرین تو کف.انقدر قشنگ بود که من نمی تونم تا بعد بن ویو صبر کنم می خوام تو psn مولتی بزنم:8:.نقل قول:
کی اصلا با مولتی این بازیه؟؟؟؟همه حرف ما سر سینگله......... .نقل قول:
هوش مصنوعیه کنسوله دیگه .کاریش نیشه کرد:31:
الله اکبر.......... .آگاهی ندارین لااقل اسپم ندین........ناظران عزیز کجان پس؟نقل قول:
تو codهای قبلی هم مشابه چنین مرحله ای وجود داشته که تا یه کاریو انجام ندی یا یه جایی نری دشمنا مثه مور و ملخ میریزن سرت... برعکس تو من اونجاش خیلی حال کردم بسکه لاشه رو لاشه مینداختم: دینقل قول:
فقط کافیه تو مرحله ویتنام دیرتر بری سر موقعیت و ماموریت نشون داده شده بری...تا وقتی که نری سر ماموریت همینجوری آدم میریزه سرت....یعنی کلا توهین شدید به شعور بازیکن...... .
اصلا قبول ندارم خیلی پیش اومد یکیو خواستم بکشم رفقا زودتر از خجالتش درومدن...نقل قول:
همرزماتم که کلا وظیفه دارن در و دیوارو بزنن
جملتو دوباره خودت بخون... تکلیفتو اول با خودت مشخص کن;)نقل قول:
مطمینا این شماره cod هم نمرات بالایی خواهد گرفت و فروش نجومی هم خواهد داشت.......ولی چیزی که باید قبول کرد اینه که این سری بعد از شماره 4 در زمینه گیم پلی متوقف شده
اگه نمرات بالا بیاره یعنی منتقدا پسندیدنش و اگر فروش زیادی بکنه هم یعنی گیمرا پسندیدنش بد میتونه بد باشه؟: دی
چرا روزه شک دار میگیری قشنگ نظرتو بگو... اصلا تاپیک ها زده میشن که هر کس راحت نظرشو بگه...
حالا نه به اندازه اینفینیتیا ولی تریاچیا هم کارشونو خوب بلدن...بلد نبودن CoD 3 از گیمزپات 8.8 نمیگرفتنقل قول:
به نظرم مهارت iw خیلی بیشتر در این زمینه
بابا بی خیال زیاد شما داغ نکن ما یه چیزی از روی بی آگاهی گفتیم. شما که آگاه تری ببخش:46:نقل قول: