سلام دوستان
یه مقداری راجع به سری 9 بیشتر توضیح میدید؟ من تا یک ماه دیگه میرم مالزی به نظرتون ارزش خرید داره این مدل؟ حقیقتش بدجوری چشممو گرفته ...راستی اگر کسی راجع به قیمتش هم چیزی میدونه بگه
ممنونم
سلام دوستان
یه مقداری راجع به سری 9 بیشتر توضیح میدید؟ من تا یک ماه دیگه میرم مالزی به نظرتون ارزش خرید داره این مدل؟ حقیقتش بدجوری چشممو گرفته ...راستی اگر کسی راجع به قیمتش هم چیزی میدونه بگه
ممنونم
پس واقعا چه خوب موقعی خریدم ... ولی بعید میدونم نایاب باشه شما چهارراه ولیعصر رفتی ؟بازار رضا ...نقل قول:
عکس هم میزارم :46:
---------- Post added at 08:20 AM ---------- Previous post was at 08:16 AM ----------
والا سری 9 از نظر قیمت یه خورده بالاست البته حق داره ولی 2.700 خیلی گرونه ... حالا نمیدونم توی مالزی چقدر قیمتشه ولی واسه کسی که پولشه داره خیلی خوبه ... از نظر بدنه عالیه .. بدون اینکه کیبورد رو بگیری میتونی درشو باز کنی درصورتی که لپ تاپهای دیگه باید پایینشو نگه داری رو صفحشو باز کنی ... رفتی مالزی امار آر اف 712 و 700g7a رو هم بگیر ببین چه قیمتی هستش ... البته حواست باشه 700g7a سه بعدی و گرافیک 6970 داشته بشه نه 6790 ...:46:نقل قول:
ولله من تهران نیستم.اما نمایندگی شهرمون که زنگ زد به مرکز گفتن مدتیه موجود نیست.سایر مدل ها هم کمیاب شده.نقل قول:
من امروز زنگ زدم گفتن آر اف 511 تمام شده بود که دوباره وارد کردیم احتمالا یه چند روز دیگه اون طرف هم میاد :13:نقل قول:
سلامنقل قول:
خبر ندارین ایا Samsung 7 Series Chronos را وارد میکنن یا نه ؟ وقتی زنگ زدین نپرسیدین؟
اینو که خیلی وقته پرسیدم ... خیر ... وارد نمیشه ...نقل قول:
آقا مهیار سلامنقل قول:
من از این مدلی که شما داری خیلی خوشم اومده منظورم RF511 هستش البته ناگفته نماند که خیلی آدم حساسی هستم حدود دوسالی میشه که قصد خرید لپ تاپ دارم ولی اونی که میخوام پیدا نمیکنم !!!
گاهی وقتا یه مدل پیدا میکنم که از نظر سخت افزار قبولش دارم ولی از دیزاینش خوشم نمیاد بعضی وقتها هم برعکس خلاصه اینجوری شد که الان دوساله بی لپ تاپ موندیم !!!
میخوام خیالمو راحت کنی این لپ تاپ ارزششو داره ؟ میدونم اشتباه کردم دوسال صبر کردم ولی الان نمیخوام بعداز این همه مدت چیزی بخرم که ناامیدم کنه میخوام لپ تاپی باشه که ارزش این مدتی که گذشته رو داشته باشه خودت متوجه میشی من چی میگم
اگه زحمتی نیست برات یه مقدار از تجربه کار باهاش برام توضیح بده مثلا (کیفیت تصویر-کیفیت صدا-گرمای لپ تاپ-تایم باطری-صدای خود لپ تاپ-دیزاینش از نزدیک)
اگه ممکنه آدرس فروشگاهی که ازش خرید کردی هم بدی بهم ممنون میشم
آره آقا منم بین این مدل و اچ پی موندم.صفحه نمایش و کیبورد هم برام خیلی مهمه.میشه توضیح بدین؟واقعا 1600*900 هستش؟
فردا دارم میرم بخرم.دیگه فکر کنم باید تاس بندازم. . . .:18:
آقا بالاخره ما هم گرفتیم همین آر اف 511
سگش میارزه به اچ بی و حومه
خیلی خیلی مبارکهنقل قول:
چند خریدی؟
از کجا؟
اگه زحمتی نیست برات یه مقدار از تجربه کار باهاش برام توضیح بده مثلا (کیفیت تصویر-کیفیت صدا-گرمای لپ تاپ-تایم باطری-صدای خود لپ تاپ-دیزاینش از نزدیک)
مرسی قربونت
1470 خریدم.به بازار بد خوردم آخه کمیاب شده بود
از اصفهان گفتم از تهران بیارند
کیفیت تصویرش خوبه،بقیه برندها نمی دونم ولی این 1600*900 هست
کیفیت صداش در حد خوبه.مثل دل502 نیست ولی!
گرماش کلا خوب کنترل شده.بازی که کردم کمی گرم شد در حد معمول.
تایم باتریش از اچ بی که بیشتره!
صداش کمه،ولی من زیاد در جریان صدای بقیه لبتابها نیستم!
دیزاینش عین عکساش تو سایت هورداده.کیبوردش عین سونیه.
ولی کیبوردش عربیه که من مشکلی ندارم ولی ممکنه کسی مشکل داشته باشه
تا برج 9 سال 92 هم گارانتی داره.
واقعا فکر نمی کردم سامسونگ بتونه این جور لپتاپی بزنه.
دیگه سوالی بود در خدمتم.
مبارک ... انشاالله هاردش واست بچرخه ... حال کردی عجب لپ تاپیه ؟ خوشگل و خوش استیل ... مخصوصا کیبورد عالی که داره ... ادم دوست داره فقط باهاش تایپ کنه ... کیبورد فارسی ....:5: البته شما چون الان خریدی خیلی گرون بهت داده در واقعه قیمتها 5 درصد گرون تر شده ... 1399 تومن قیمتش هست البته اگه بلوری و هارد 750 ش رو خریده باشی . که الان قیمتش شده 1470 ... من خودم همون موقع که رفتم بخرم یارو گفت 1450 تومن دیگه چکنقل قول:
و چونه زدم گفت چون ما خرید قبلی بودیم بهت با همون قیمت 1399 میدم دیگه بازم چونه زدم آخرش 1345 هزار تومن خریدم ...
برای صداش که میگی کمه باید بگم که این لپ تاپ چنان صدایی داره که هیچ کس باورش نمیشه شما باید با برنامه SRS PREMUOM SOUND تنظیمات صدا رو بالاتر ببری تا بلند و با کیفیت شه .. هرچند که این برنامه صدا رو بر اساس سطح صدا کم و زیاد میکنه که یه خورده حالگیری ... یعنی سطح صدا خیلی بره بالا که ضرر داشته باشه برای باند صدا رو یه ذره کم میکنه ...
خداییش کرایسس 2 و فیر رو روش با رزولیشن 1600 در 900 بازی کن خیلی حال میده اصلا گیر نمیکنه ... البته انتی الایزینگ رو روی 2ایکس یا صفر بزار ...
سایت هورداد دمو لپ تاپ های سری هفت رو گذاشته رو صفحه اصلیش !!!
به نظرتون بزودی میخواد وارد کنه ؟؟؟
خیلی نامرده .... الان دیدم مثل اینکه کرونوس وارد شده .... من بهشون گفتم: گفتن تا 2 ماه دیگه این مدلها وارد نمیشه و شاید آراف711 وارد بشه ... من اگه میدونستم کرونوس وارد میشه 100% کرونوس رو میخریدم
خیلی خبر خوشحال کننده ای بود داداش !:8:مرسی دمش گرمنقل قول:
قیمت این 700Z5A-S02 چنده حدودا ؟ میخام بخرمش :40:
قیمت ایرانش رو نمیدونم ولی قیمت خارج 15.6 اینچش 1.300 دلار .... که واقعا قیمت خوبیه ... حیف شد ... حالم گرفته شده :41:... شما برو حال کن باهاش ... کنتراست تصویری بالاتر داره گرافیک بالاتر ... سبک تر ... 300 نیت روشنایی صفحه ... سی پی یو قوی تر ... بک لایت کیبورد داره که با سنسور در تاریکی خودش روشن میشه و توی روز خاموش میشه :46:نقل قول:
اگه کرونوز اینجا بیاد قیمتش تو مایه های 1700 به بالاست.نسبت به همین 511 قیمت منصفانه ایه!
راستی از من کیبوردش عربیه.از شما فارسیه؟
چندتا بازی نصب کردم ویندوزش ارور میداد.خوبیش اینه که دی وی دی ریکاوری روش هست.نمی دونم مشکل از بازیه یا ویندوز. . .
ولی با سونی سری f گئاشتم بالا بیاد.6-7 ثانیه زودتر بالا اومد:27:
---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------
در مورد صداش باید بگم گه من فکر کردم نویزو میگید.صداش واقعا از بقیه کم نمیاره.نویزش کمه!!
اقا مهیار پایه ای یه تاپیک بزنیم،511 رو تحلیل کنیم؟بنچمارک و اینا هم بداریم؟؟
خیلی فکر خوبیه اصلا لازمه تاپیک مربوط به سامسونگ خیلی کم داریم تو فرومنقل قول:
اینجوری همه میتونن استفاده کنن کسایی هم که این لپ تاپ رو دارن هرروز چیزای جدیدی یاد میگیرن
به زودی مدل های جدید وارد میشه.همین 1-2 هفته.:8:
والا من آر اف 511 رو در حد سیستم خیلی بالا نمیدونم که بخوایم تاپیکی براش بزنیم ... معمولا برای لپ تاپ های گیم این کارو میکنن ولی اگه خیلی احساس میکنی تاثیری داره ... حتما این کارو کن منم کمکت میکنم ... اینم عکسهای لپ تاپم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
سایت نوت بوک چک بررسی لپ تاپ سری 7 کرونوس سامسونگ رو با زبان آلمانی گذاشته !
یک چیز ناامید کننده اینکه کیفیت پایین صفحه نمایش،زاویه دید و.. رو دور از انتظار نوشته (سامسونگ رو صفحه نمایش این سری تبلیغ زیادی میکرد پس چی شد ؟!!!!:41:) (نمره کلش 83 که به صفحه نمایشش 70 داده)
اینم لینکش
کد:http://www.notebookcheck.com/Test-Samsung-Serie-7-700Z5A-Notebook.65085.0.html
آقا خیالت راحت این حرفا رو برای آراف 511 هم نوشته بود که منو دلچرک کرد ولی وقتی رفتم خریدم اونطوری که فکر میکردم نبود و مشکلی هم نداشت ... کنتراستش حدود 50 تا از آر اف 511 بالاتره ... باتریش هم 1.5 ساعت از 511 بیشتر دووم میاره ... در کل خیلی لپ تاپ خوبیه ....نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
دوستان سمامسونگ جند تا مینی لپ تاپ داره و بهترینش کدومه؟ NS310 ؟؟؟ کسی ازدوستان باهاش کار کرده ؟؟؟ سرعتش در چه حد؟؟؟ کانفینگ های مختلف داره یا فقط یه مدل داره؟
برای دیدن فیلم با کیفت 720p کم نمی اره؟؟؟ 1080 چی؟؟؟؟
قیمتش در حال حاضر چند؟؟؟
این چند وقته شاید یدونه مینی گرفتم میخواستم ببینم سامسونگ اگه خوبی بگیرم نه که برم سراغ ایسوز
با توجه به این که پردازندش Intel® ATOM™ Processor N550 (1.5GHz, 667MHz, 2 x 512KB) نسبت به 570 چقدر عیف تره (در عمل) و یه مشکلی هم که داره اینه که 1mb هم نیست
نظرتون چی؟
خوب من از نزدیک باهاشون کار کردم ... زیاد تفاوتی با ایسوز و مارک های دیکه نداره .... بیشتر بستگی به سلیقت داره که چه طرحی رو بیشتر دوست داشته باشی .... تا اونجایی که من میدونم برای دیدن فول اچ دی احتیاج به حداقل پردازنده 2 هسته ای هست که این مینی ها همشون دارن ... و سامسونگ یه مدل هم داره که با نور خورشید کار میکنه که باتریش حدود 14 ساعت شارژ نگه میداره فکر کم n210 باشه ... یه امار بگیر ببین اومده یا در آینده میاد ...نقل قول:
88616572...هوردادرایان
با سلام
این سری 7 سامسونگ چقد مهم شده :eh: :27:
بچه های این فروم هم درگیر کیفیت صفحه نمایشش هستند ومثل اینکه این سری فراخوان شده (شاید من بد متوجه شدم :27:حالا شما هم ببینید چیزی متوجه شدید بگید)
کد:http://forum.notebookreview.com/samsung/607874-samsung-series-7-laptops-15-0-15-6-models-np700z4-np700z5-202.html
همین ممدل 310 صفحه کلیدش اگه اشتباه نکنم چراغ داره دسته و به صورت خودکاردر محیط های تاریک روشن می شه که از این قابلیتش خیلی حال کردم ولی از یک نظر هم بعضی اوقات که داری با باتری استفاده میکنی روشن شدن این چراغ ها باعث مصرف بیشتر باتری می شه کاش یع دکمه برای این قابلیت میزاشتنقل قول:
--------
مدل 210 هم که گفتید توی سایت هوردادرایان نگاه کردم خبری ازاش نبود
اقا من RV 518 گرفتم نه سرعت داره نه گرافیک درست و حسابی و نه دی وی دی رو خوب کپی میکنه تو هاراد !! در مقایسه با ایسر 4220 ام خیلی کم میاره خیر سرمون گفتیم یه لپ تاپ مدل بالا نسبت به اون بگیریم هر دو ویندوز 32 و 64 بیت رو نصب کردم ..... نرم افزاری هم که هنگ وقفل میکنه چندین بار باید تو تسک منیچر اند تسک کنی تا ازش خلاص شی ! یه فیلم اچ دی هم گذاشتم فریم فریم و اهسته اهسته نشون میداد.....
حالا نمی دونم تنظیمات خاصی داره من بلد نیستم
با سلام به بچه های گل.ببخشید من یه لپ تاپ میخوام بگیرم اگه میشه راهنماییم کنید.این سری 9 چرا اینقدر گرونه؟بعد چطور لپ تاپی هست؟سری 7 چی؟الان هستش تو بازار؟
ببر نمایندگی،احتمالا کمکت می کنند.چون من rf511s04 دارم،نسبت به همم رده هاش خوفیه برا خودش.فقط این برنامه های اورجینال سامسونگ بهینه نوشته نشدند و یه کم بعضی وقتا هنگ میکنند مثل ریکاوری سولوشن و غیره که مشکلی نیست.ولی تو بازی و فیلم و اینا هیچ مشکلی ندارم. به خصوص رزولوشن 1600*900 که محشره..نقل قول:
سلام.مدل chronos تو بازار هست؟چطور لپ تاپی هست؟قیمت؟
[QUOTE=m.77;6649379]سلام.مدل chronos تو بازار هست؟چطور لپ تاپی هست؟قیمت؟[/QUOT
هنوز وارد نشده اول هفته تماس گرفتم گفتن آخر هفته
RF511 S04:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=529797z
لپ تاپ های سامسونگ مثل اینکه یه سیستمی دارن که شما در حالت باتری میتونید حالت fast mode رو فعال کنید و از سرعت برنامه لذت ببرید ... قضیه اینکه که همینطوری که میدونید لپ تاپ های در حالت باتری یه سری سیستم هاشون رو غیر فعال میکنن تا باتریشون کمتر مصرف بشه مثلا توی برنامه ulead video studio وقتی در حالت باتری فیلمی رو پلی میکنید و خلاصه کار های ویرایشی رو رو روی فیلم انجام میدی خیلی کند و فریم به فریم اجرا میشه ولی وقتی دکمه fn+f7 رو میزنید رو گزینه رو روی حالت fast mode قرار میدهید اون برنامه خیلی سریعتر اجرا میشه و مثل اینه که شارزر بهش وصل .. فقط باید اول برنامه رو باز کنید بعد از باز کردن fast mode قابل انتخابه ... و اسم برنامه رو توی گزینه fasrt mode نوشته ... یادتون نره که با انتخاب این گزینه مصرف باتری 2 یا 3 برابر میشه
چه گارانتی های تو ایران واسه لپ تابایه سامسونگ هست؟
یکم در مورد مدل chronos صحبت میکنین که چه مزایایی داره؟
RF511-S04با این مدل چه فرقی داره؟ مرسی دوستان.
تنها نمایندگی و گارانتی معتبر سامسونگ هورداد رایاننقل قول:
chronos 700z5a:البته این مدل i7 که یه مدل دیگه هم داره i5 . خب از cpu شروع کنیم 2675 کمی قویتر از 2630 . میزان رم 8گیگ که خیلی خوبه نسبت به 4-6 گیگ rf511 . گرافیک هم هر دو رده متوسط یا کلاس دو هستن که 6750 chronos قویتر از 540 هست و gddr5 هم هست که سرعت بیشتری رو داره . حافظه گرافیکی هر دو 1گیگ.هارد هم chronos 750 rf511 500. معلومه کدوم بهتره و chronos دارای اکسپرس کش هم هست.در کل chronos core i7 نسبت به rf511 بهترهکد:http://www.hoordadrayan.com/
تائید میشه ... کرونوس رو میشه در کل گفت 10 تا 20 درصد بهتر از 511 هستش بد موقع هم اومد من خیلی دنبالش بودم برای خرید ... تا 511 رو خریدم دیدم تو سایت سامسونگ این مدل اومده ... کسی اگه 511 رو بخره میرم کرونوس میخرم...:46:نقل قول:
البته ناگفته نماند که اختلاف قیمت اینها حدود 400 هزار تومتنی باید بشه که به نظر من نمی ارزه. البته اگه ار نظر مالی مشکلی نباشه کرونوز خیلی با کلاسه.نقل قول:
خیلی دستتون درد نکنه که خیلی جامع به سوالم جواب دادی دوست من.حالا یکی از سوالات دیگه من اینه که کیفیت ساخت لپتابای سامسونگ چطوریه؟
چون تویه این رنج قیمت میشه لپ تابایی مثل asus n55 یا lenovo y570 خرید که به نظرم این مدله ایسوس سرتر از لنوو تو مدله مورد نظر هستش؟ حالا میخام ببینم چه چیزی لپ تاپ سامسونگ از اینا سر تر داره که من کاملا قانع بشم بگم واسه فلان تکنولوژی من سامسونگ رو انتخاب میکنم.یا مدل choronos یا rf511 چه تفاوت عمدهای با این مدلا یی که گفتم دارن؟خواهشا با دلایل محکم قانع کنین منو.
بازم از شما دوستایه گلم ممنونم که راهنماییم میکنین.