سفیــــــــــــــد ؟! کت فیــــش؟! :18:نقل قول:
عکس لطفا !
:46:
* از خانواده کت فیش ها ، سفید چند گونه هست . مثل کت آفریقایی و گونه های خاص دیگه . ولی اون کت فیشی که به لجن خوار معروفه نه.
Printable View
سفیــــــــــــــد ؟! کت فیــــش؟! :18:نقل قول:
عکس لطفا !
:46:
* از خانواده کت فیش ها ، سفید چند گونه هست . مثل کت آفریقایی و گونه های خاص دیگه . ولی اون کت فیشی که به لجن خوار معروفه نه.
ممنون.نقل قول:
کدومش ماهی های بهتری داره و قیمتهاش مناسب تره؟ اینا همشو رفتم جز قیصریه که گفتی. اصلا قیصریه کجاست؟ جای دیگه نداره؟
من 3 ساله آکواریوم رو جمع کردم. الان دوباره میخوام راه بندازم:31:. بازم باید برا سیکل ازت و اینا 1 ماه صبر کنم؟؟؟؟؟؟
آهان...منم فک کنم منظورم همون کت فیش بودد در اوناع مختلف...نقل قول:
فرقشو زیاد با لجن خوار نمیدونم ولی اون سفیدایی که من دیددم لجن میخوردن :31:
ینی میچسبیدن به در و دیوار.مثل لجن خوار معمولی
سلام!نقل قول:
والا از لحاظ حرفه ای بودن که شارک پاساژ نظامی از همه بهتره!:31:
قیمتاش هم خوبه!
ماهیهای 70-80 سانتی داره!
هر ماهی که بخوای داره دیگه!
قیمتاش هم خوب بود!
پاشاژ قیصریه صدف رو میگم،اول نادری!اونم خوبه!
آره دیگه!میتونی مثل من یدونه محلول aqua safe تترا بگیری و 48 ساعت بعد ماهی بندازی!9 تومان!(آکواریوم نمو)
9 تومن؟!!!!!!:18: 1ماه صبر کنم بهتره!!:31:نقل قول:
سنگ و وسایل اینا هم باید جوش بدم بعد با نمک بشورم؟ (قدیما اصلا این چیزا رو رعایت نمیکردم فقط هر 3ماه کل آکواریوم رو میشستم. سنگ ها هم با نمک)
من يه دو هفته اي ميرم مسافرت ،واسه غذاي ماهي ها چيکار کنم؟!
قرص مسافرتي چيه؟
سلام!
بالاخره آک من رفت بالا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون چیه!؟:31:
به به.به به...نقل قول:
از اون آکواریوم هایه قشنگ میشه...
سیستم فیلترینگت از اوناست که میگن آب دیگه هیچ وقت کسیف و زرد نمیشه؟
:thumbsdow
مرسی که نظر دادی!
آک اومد پایین!:sad:
دیشب دیدم که داره آب میده!از درز شیشه!
دیروز 3 تا اسکات گرفتم که فعلا یه جا دیگه هستن!:37:
Eeeنقل قول:
شیشه رو خودت درست کرددی؟
کاش آماده میخردی...دردسرش کمتره...
عکس یادن نره با اون اسکاتای خوشگلت بندازی....:46:
میگم این فیلتر تصفیه رو چه جوری چیدی؟
خوبه . مبارکه .نقل قول:
کاش حالا که درگیر درز گیری هستی ، یه نبشی واسه پایه ت بگیری . یکم میترسم ازش .
طوری که تانکت رو حفاظت کنه .
...
یه مدل پسب سیلیکون هست که مشکیه و سفید نیست . اگر بتونی پیدا کنی عالیه .
اگرم نشد نگران نباش . یه دور با حوصله درز گیری کن و بزرا قشنگ خشک شه .
نکنه یهو آب ریختی و آب بندی نکردی !؟ باید کم کم آب و کنی و خالی کنی و ...
البته تاثیرش زیاده زیاد نیست ولی بی تاثیر هم نیس .
...
تانک آماده اصلا توصیه نمیشه ! بهترین کار رو کردی !
:21:
سلام!تاپیک داره میخوابه ها...
دوباره رفت بالا!!!:31:
ایول داداش...خدایی خیلی ردیفه...
دیروز اینو خریدم!
از تزدیک قشنگتره!:31:
البته باید ریش هاش رو بدم زیر سنگها!
Aqua Quest :31:
(بدون شرح)
سلام برو بچ
فردا میخوام برم دنبال اکواریومو اینا
با 50 60 تومن میشه یه چیز باحال جم کرد؟
چیا باید بخرم هیچی سر در نمیارم ؟
یه اکواریوم جمو جور (متوسط) چقدر در میاد؟ با پایه ؟
ماهی گیاه خوار میخوام بذارم چون میگن واسه اول کاری خوبه راسته؟
ااااا بعدش چه ماهی هایی بذارم ؟یعنی کدوما خوشکلن
لطفا اسماشونو بگید و تعدادم بگید دمتون گرم اگه میشه با قیمتشون باشه
فداتون منتظرم :31:
درودنقل قول:
شما قبل از هر کاری در زمینه آکواریوم حتماً و خیلی خوب تحقیق کُن. یکی از اولین چیزهایی که باید از ابتدای کار مشخص کُنی این هست که آیا می خوای یه آکواریوم حرفه ای داشته باشی و تلفات ماهی های زبان بسته رو نبینی؟ یا اینکه برای تفنن بری طرف آکواریوم که هم تلفات میدی و ضرر می کنی.
اولین چیزی که باید برای راه اندازی آکواروم بهش توجه خاص کرد فیلتراسون حرفه ای و استاندارد هستـــ ـش که یکی از ارکان اصلی در آکواریوم داری حرفه ای و جلوگیری از بیماری ها و تلفات هست که پیشنهاد می کنم در مورد ــش یک تحقیق کامل بکنید (و حتماً فیلتر زیر شنی واقعی! استفاده کنید و از این پلاستیک هایی که میذارن زیر سنگ ها و هیچ خاصیتی جز پرورش باکتری های بیماری زا و انبار شدن فضولات در زیر سنگ های آکواریوم ندارن و فقط اسمشون فیلتر زیر شنی هست استفاده نکنید!).
تحقیق کامل بکنید چون باعث میشه با خیال راحت به سایر مسایل آکواریوم برسید و البته تا حدی پیش برید که اصلاً تلفات ندید - تا عمر طبیعی ماهی ها :20:
خوب داداش شما چه نوع فیلتری پیشنهاد میکنی ؟توبازار چه نوع فیلتری بهترینه ؟ که فردا برم سراغش؟
من فک کردم همه چیشو اماده میگیری بعدش یه یا علی میگی همه ماهیارو خالی میکنی توش :31:
اگه ممکنه معرفی که چیزاییو که باید بگیرم و چیزای استاندارد رو قربون دستت
به شما توصیه اکید می کنم تا وقتی که اینجا " aqua-quest.ir/forums.html " رو خیلی خوب مطالعه نکردی، اصلاً به راه اندازی آکواروم فکر هم نکن و یه چیزی که مبتدی ها باید اول بدونن دوره ی سیکل ازُت هست که در این باره باید بدونین و اگر سیکل ازُت کامل نشه و همینجوری ماهی های رو بریزی تو آکواریوم بیشترشون یا در مواقعی همه شون در هفته اول خواهند مُرد!نقل قول:
ایول دادا که حداقل راهنمایی کردی که این بیچاره هارو به کشتن ندم
بد خورد تو حالم :31:
ولی اینا گناه دارن دمت گرم داداش
میرم بخونم ببینم چیا میگه
خوب دوستان درباره ی سیکل ازت خوندم نوشته باید از وسایلی استفاده کنی که سیکلو گذرونده
من کسیو ندارم که اکواریوم داشته خودم همه ی وسایل رو بخرم توش شنو ماسه بریزم فیلتر بذارم
ماهی مقاوم زبرا بذارم خودش سیکل ازت رو میگذرونه؟
با عرض سلام...
من یه 2-3 روزی میشه تانک(100*30*60)خریدم.
من از اول دوست داشتم گیاه خوار بگیرم و دیسکس بیس من بود و هست.و از اونجایی که دیسکس خیلی حساسه و ماهیه گرونیه میخوام یکی 2 ماه اول با ماهیای سازگار با دیسکس شروع کنم مثل رامیزی. دلقک ماهی . بارب. نیون .انجل ....
بخاطر ماهیه بیس که دیسکس هست من طبق تحقیقایی که کردم متوجه شدم که شن ریز(بادی) برا این ماهی خوبه.و همچنین از فیلتر رو آبی(که زیولیت.کربن ذغال.سرمیک داره) و گیاه طبییعی که برای oxgen ماهی دیسکس خوبه و از اونجا که باید PH آب باید کمتر از 7 باشه با چوب آبنوس هم به اینن هدف میرسیم و هم تو تزیین کمک میکنه.
در اولین قدم میخواستم بدونم آیا تحقیقایه من درسته طبق گفته هام(چیزی میشه به اینا اضافه کرد یا کم کرد)
در حال حاضر 2 تا مشکل دارم :
1-با اینکه شن ها(شن سفید که جزو شن های گرونه گرفتم) رو بیش از 10-15 بار تو لگن شستم بازم احساس میکنم آب رو کدر میکنه و مثل شیر دونه های سفید داره و آب و کثیف و کدر نشون میده.آیا روش شستم غلط بوده؟آیا بعد از مدتی این فیلتر این آب رو با ای شرایط زلال میکنه؟چقدر زمان نیاز داره؟
2-یکی به من گفت چوب آبنوس رو باید بجوشونی ولی خیلی بزرگه چطوری میشه این کارو کرد؟آیا لازمه؟ممکنه کدری آب از چوب هم باشه؟
خواهش میکنم جواب بنده رو بدین .
بسیار ممنون
:31:
یه سوال
میشه دو تا ماهی فایتر رو یه جا انداخت؟؟؟
یا نه همدیگر رو میکشن؟؟:31:
خیلی اصرار داری که سیکل به طور کامل بگذره با توجه به سایز تانکت چنتا ماهی زبرا بگیر و منتظر باش.نقل قول:
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
1- شن هایی که تهیه کردید به خاطر ترکیباتی که داره تا مدتی همین مشکل رو دارند . شما موقع پر کردن تانک اگر با آب سرد پر میکردید و بعد آب ولرم مشکل تا حدود زیادی کمتر میشد . به هر حال اگر ترکیبات حل شدنی باشه تا مدتها ادامه داره . مگر اینکه بعد سیکل اثری ازش نمونه .نقل قول:
2- دقیقا چوب باعث کدری آب میشه . به خاطر شیره ای که پس میده و باعث مرگ ماهی ها هم میشه .
شما چوب رو تو آب جوش و مقداری نمک باید بجشونی .
کلا قرار دادن هر چوبی داخل تانک ممکن نیست . چوب هم اگر از چوبهای خیس باشه مدتهای طولانی باید بمونه تا آماده ورود به آب باشه . مگر چوبهای کناردریا یا رودخانه ها یا چوب مو که مدت کمتری نیاز داره . اونم البته در شرایط خاصی
فعلا ماهی وارد تانک نکن .
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
:31: یه جوابـنقل قول:
اگر تانکت جادار باشه شاااااید بشه ! البته سیامی ها دنبال دردسر میگردن و گلادیاتوری هستند واسه خودشون !
شخصا تجربه ناموفقی تو نگهداری سیامی ها با هم داشتم . بیشتر ترجیح میدم نر و مادشو نگه دارم .
یعنی نر و ماده کنار هم:31:نقل قول:
اگر تانکت جادار باشه شاااااید بشه ! البته سیامی ها دنبال دردسر میگردن و گلادیاتوری هستند واسه خودشون !
شخصا تجربه ناموفقی تو نگهداری سیامی ها با هم داشتم . بیشتر ترجیح میدم نر و مادشو نگه دارم .
آرهـــ دیگهـــــ ! :31: دخمل پسل کنار هم ! :27:نقل قول:
فایتر تکثیرش راحته اگر کمی حواست بهش باشه .
من دخمله رو تو یه تنگ میزارم و پسره رو هم تو یه تنگ دیگه . چون معمولا سیامی نر همیشه آماده ست ولی ماده نه .
دخمله که کمی تغذیه خوب بشه و تو ارامش باشه آماده میشه .
وقتی میبینی سیامی نر هی روی سطح آب حباب درست میکنه و سطح آب پر از کف شده میتونی دوتا رو باهم رودررو کنی تا به جفتش کمک کنه تخم ها رو تخلیه کنه .
بعدم که ... بچه داری و ... !
چطور میشه چسب آکواریوم را که به شکل بدی به طور گسترده روی شیشه پخش شده و لکه های کثیف روی شیشه به وجود آورده از بین برد؟ ماده ی خاصی وجود داره؟
اصلا ملوم نیست..بستگی به شانس داره :31:نقل قول:
مثلا من یه بار دو تا فایتر نر رو تویه یه تنگ تقریبا بزرگ فک کنم 7 لیتر بود یا یه کم بیشتر انداختم.
روز اولش که کم با هم درگیر میشدن ولی بدش دیگه کاری نداشتن به هم یا مثلا وقتی یکیشون میرفت دنبال اونیکی , اونیکی در میرفت و درگیر نمیشدن...
سلام...
3 اسکات،3 آنجل مونو،5 لوچ دلقک
اینم دلقک ها:
نظرتون چیه...!؟
به نظرم همین تعداد ماهی بسه، همین ها رو بزرگ کُن خوشکل میشن ، جلب توجه می کنن خصوصاً لوچ دلقک ها
خوشلنـ :20:نقل قول:
فقط مواظب آب تانکتـ باش ( سلامتش ، دماش ، سختیش و ... ) این ماهی ها به آب و بخصوص دما حساس هستند و اگر به ایک دچار بشن برات دردسر ساز میشن . ایک بین لوچ ها و ورم چشم تو اسکات ها کمی خطرناکه .
بلا به دور ! حال کن با ماهیاتـ :10:
مبارکه .. خیلی قشنگن
اگه تونستی یا خوشت اومد یه نوع ماهی درازم توش بندازی قشنگ میشه مثل پولی پتروس یا سرسوسماری...
سلام
چه جالب اتفاقا من هم دنبال يه همچين چيزي بودم
ببينيد دوستان الان كلي صفحه بحث شد و اگر بخوام تك تك بخونم واقعا ديوانه كننده هست پس من اين پست رو مي دم
ببينيد من مي خوام يه آكواريوم كوچيك روميزي بگيرم بعد مي خوام ماهي ها ريز و ظريف باشن و خيلي پر جنب و جوش باشن و توش گياه هم سبز بدم و يه موتور كوچيك واسه هوا بزارم
الان شما چه نوع ماهي پيشنهاد مي كنيد و چه نوع گياهي و هزينه چقدر مي شه و مي خوام كه شرايط نگهداريش هم سخت نباشه
خلاصه مطلب يه چيز ظريف و خوشگل مي خوام
بي صبرانه منتظر پاسخ قاطع و محكم كارشناس ها هستم
با تشكر
يه آكواريوم بالن هبابي بگير همه چي تمومه
پست های دو صفحه قبل من رو بخون ، خیلی چیزا دستگیر ــت میشه!نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوندم
ولي مي بينم خيلي دردسر داره
گفتيم خودمون رو سرگرم يه چيزي كنيم گفتيم بريم سراغ حيوانات مثل سنجاب و ميمون و اين چيزا گفتم كثافت كاري داره يه خرده فكر كردم گفتم برم سراغ ماهي
تا اين ماهي هم باز دردسر داره
بدجور ضد حال خوردم
چه دردسری داره!؟
نه دوست من،هیچ دردسری هم نداره!
یه آک آماده کوچیک بگیر و شروع کن!روزی 2 بار غذا بهشون بده و تموم!:20:
جدي؟
خب ببينيد دوستان من مي خوام يه آكواريوم كوچيك بگيرم واسه رو ميزم خواهش مي كنم لطفا پاس نديد من رو به اين صفحه و اون صفحه چون 100 تا نظر هست و منم تخصصي ندارم
لطفا خلاصه و مفيد بگيد من كه مبتدي هستم چه ماهي هاي خوشگل و ارزوني بگيرم و قيمتش؟؟آكواريوم چند در چند باشه واسه رو ميز؟؟؟ چه چيزي واسه تجهيزات اضافي مي خواد ؟؟؟ نحوه غذا دادن و چه چيزي ماهي ها كوفت مي كنن؟؟؟
با تشكر
:31: درباره ماهی های ناناسـ درست صحبتـ کن داداششششـــ :5::31::21:نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین من واسه مغازه دوستم همین چیزی که مد نظر داری رو ساختم . ( حالا نمیدونم این چقدر شبیه اونی که شما مد نظر داری هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://uploadtak.com/images/flnkb2dww6zcm0utvb8.jpg
با احترام به نظر دوستای گلم ، باید بگم اصلا آماده نگیر که فقط پول اضافی خرج کردنه .کد:http://uploadtak.com/images/kos4wn7qy503bk3uwt3l.jpg
شما شیشه میگیری ( با توجه به سایز کوچیکش شیشه میل پایین هم حله ) ابعادش رو خودت رو میزت در نظر بگیر .
مثلا مال این دوستم 20*30*30 بود . یه چیز مکعب مانند .
تجهیزات هم فقط یه فیلتر اینترنال که رو به شیشه میزاری و حبابهای قشنگ هم تولید میکنه کافیه ! در واقع پمپ هوا دیگه نیاز نیست . ( البته چون قیمتی نداره میتونی بزاری )
بخاری میخوای که اونم هزینه بالایی نداره .
و گیاهان طبیعی که دم گربه ای و کریپتون و گندمی بهترین انتخاب هستند.
ماهی ها هم به نظرم با گپی های نر و ماده شروع کن تا بعد خودت بتونی ماهی های فانتزی کوچیک زیبا نگه داری .
این سایز تا 10 تا گپی ظرفیت داره ( خوشبینانه ) . میتونی واسه اینکه زیاد نشن ماده نگیری
بازم انتخاب برای ماهی زیاد هست . ماهی های کم دردسر ی که نه تو غذا خوردن سخت گیر هستند نه به شرایط آب حساس .