دوستان خبر جدید !!!!! پراید دیگه تولید نمیشه !!!! واقعا عجیبه !!!!
Printable View
دوستان خبر جدید !!!!! پراید دیگه تولید نمیشه !!!! واقعا عجیبه !!!!
نقل قول:
دوست من حتما یا لینک خبر بدین یا منبع
131 SL سفید قیمت نقدی ان الان چنده؟
در روزنامه خبر فارس از قول معاونت سایپا نوشته بود .
منم خوندمشنقل قول:
مبهم نوشته بود ولی منظورش جایگزینی پراید با X100 بود
بله پراید دیگه تولید نمی شه ولی این x100 جایگزینش شده!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
برای سرویس اولیه پراید کی باید به نمایندگی مراجعه کرد؟
بستگی داره کی تحویل گرفته باشید. اگر تاریخ شروع گارانتی خودروی شما بعد از دهم تیر ماهه بین کیلومتر 4500 تا 5500 و حداکثر تا 9 ماه. که البته پول روغن و فیلتر روغن رو باید بپردازید.
اگر قبل از دهم تیر ماهه بین 800 تا 1500 و تا شش ماه و روغن و فیلتر روغن و روغن دنده رایگانه.
سایپا 131 SL مدل 90 قیمت 8400000 توماننقل قول:
دوست من سوالتون رو باید در بخش مورد نظر خودش بپرسید تا زودتر جواب بگیرین.
ممنوننقل قول:
الان خوندم
طبق اطلاعات موجود در دفترچه
نقل قول:
سرويس اوليه
اولین سرویس، از سرویس های ادواری خودرو، سرویس اولیه نامیده می شود. انجام سرویس اولیه این خودرو، بین کیلومتر ۸۰۰ تا ۱۵۰۰ و یا 6 ماه پس
از تاریخ شروع گارانتی (هر کدام زودتر فرا رسد) الزامی بوده و عدم انجام سرویس اولیه در محدوده های زمانی و مسافتی مذکور، منجر به ابطال گارانتی
خودرو می گردد.
اتبصره 1: انجام سرویس اولیه فقط یک بار صورت می پذیرد.
تبصره 2: اجرت انجام سرویس اولیه برای مشتری رایگان بوده اما هزینه مواد مصرفی به کار رفته بر عهده مشتری است.
یک نکته در مورد رنگ
نقل قول:
گارانتی رنگ خودرو
خودروی شما دارای 3 سال گارانتی رنگ می باشد و در صورت بروز تغییراتی در رنگ خودرو نظیر ریزش رنگ، دو رنگ شدن، پوسته شدن، مشتری می
بایست با مراجعه به یکی از نمایندگی های مجاز شرکت سایپا یدک، مراتب را سریعاً به اطالع برساند.
تبصره 1- قطعات رنگی نظیر سپرها، جلو پنجره، داشبورد و از این دست، فقط تا انتهای محدوده گارانتی خودرو تحت پوشش گارانتی قرار می گیرند.
تبصزه2- ریزش مواد شیمیایی و آسیب های ایجاد شده در اثر نگهداری نامناسب خودرو، تحت پوشش گارانتی قرار نمی گیرند.
تبصره3- زدودن چربی و یا تمیز کردن قطعات مکانیکی، زیر اتاق خودرو، قطعات لوالدار،قطعات پالستیکی بیرونی رنگ شده به کمک موادی که مورد
تایید فنی نیستند یا وسایل شوینده با فشار توصیه نمی گردد.
این را قبلا یکی از دوستان پرسیده بود:
نقل قول:
نحوه تعويض دنده ها:
سرعت هر يك از دنده ها، به شرح زير مي باشد.
دندة 1 به 2: 25 كيلومتر در ساعت
دندة 2 به 3: 50 كيلومتر در ساعت
دنده 3 به 4: 75 كيلومتر در ساعت
دنده 4 به 5: 105 كيلومتر در ساعت
توصيه مي گردد به منظور عمر بیشتر قطعات
موتور و گيربكس، اين سرعت ها را رعايت نماييد
تعویض دنده از بالا به پایین چطوره ؟ یعنی از 5 به 4 یا از 5 به 2 . اگر جواب بدید اولین سایتی در اینترنت هست که اینو جواب داده .
نقل قول:
به این عمل میگن دنده معکوس
مثال: وقتی دور موتور کاهش پیدا میکنه ( مثل سینه کشی ) قدرت ماشین کم میشه و برای جبران
باید یک دنده کم کنید تا زور ماشین دوباره برگرده این کار رو تا زمای که دور موتور و سرعت ماشین
به حد قابل قبول برسه باید ادامه بدین.
فرض کنید تو جاده دارین با دنده 5 با سرعت 120 کیلومتر رانندگی میکنید به پیچ یا مانع یا خودرویی دیگر
یا سینه کشی و هر عاملی که باعث میشه شما سرعت ماشین رو کم کنید برخورد میکنید
مسلما وقتی سرعت ماشین از 120 به 80 یا 70 کاهش پیدا میکنه خودرو توان اینکه با همون دنده 5
این کاهش رو جبران بکنه نداره و اینجا باید دنده معکوس بدین یعنی از 5 به 4 و اگر نیاز باشه از 4 به 3
یادتون باشه دنده معکوس هم به ترتیب انجام میشه و اگر مثلا بخوای از دنده 5 به 3 بری یا از 4 به 2
بری به موتور و گیربکس خودرو آسیب جدی وارد میشه.
البته بعضی مواقع باید از 4 بری 2 . مثلا وقتی که با سرعت80 تا میرسی به یک دست انداز و میزنی روی ترمز و سرعتت میاد 20 کیلومتر . درست میگم ؟
نقل قول:
بله دوست من اینم درسته
سلام
من امروز ماشینم رو واسه سرویس اولیه (800-1500) کیلومتر بردم نمایندگی ولی بهم گفتن که این سرویس حذف شده :19: و برو رو کیلومتر 4500 بیار روغن و فیلتر و ... رو هم خودم باید عوض کنم :13::13: نمایندگی فقط آچار کشی انجام میده:2:
واقعا راست گفته سرویس اولیه حذف شده؟
الان من چکار کنم چه چیزهایی رو باید خودم عوض کنم؟
:11::11:
سرویس اولیه حذف شده بدلیل اینکه به گفته خودشون مگا موتور دستگاههای شستشوی موتور و گیربکس جدیدی رو داره استفاده میکنه و همچنین از روانکارهای بهتری استفاده میکنه و نیاز به تعویض روغن توی کیلومتر 800 تا 1500 رفع شده.
نمایندگی به شما گفته روغن و فیلتر رو خودتون تعویض کنید اما نه الان همون روز سرویس منظورش بوده.
همون روغن بهران سایپا یا لیکو مولی سایپا که نمایندگی ها دارن هم کیفیتش مناسبه پرایده و هم قیمتش .
الان چیزی رو عوض نکنید.
131 sx را گرفتم . خیلی رون و راحت و نرم شده . از پراید بعید بود .
سلام دوستان
بنده 10 روزه یه 131 صفر گرفتم.تا الان هم 600 تا باهاش رفتم.ولی یه مشکل بزرگ داره که تو سربالایی ها اصلا نمیتونه راحت بالا بره.همین دیشب یه جاده سربالایی رو داشتم میرفتم.2 نفر تو ماشین بودیم.پامو تا آخر رو پدال گاز فشار دادم 35 تا با زور میرفت.که یدفعه یه پیکان مدل 63 با 4 تا مسافر مثل برق ازم سبقت گرفت.تو اتوبانم تا به یه شیب میرسم ماشین کم میاره.نمیدونم این طبیعیه و تو سرویس اولیه درست میشه یا ایراد فنی داره.ممنون میشم راهنماییم کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت سایپا 131 دوگانه سوز sl سفید از طرف شرکت 9570000 تومان اعلام شده! یعنی sx و متالیک بگیری باید روی ده تومن حساب کنی !
سلام.نقل قول:
منم هم ماشینم 670-80 تا کار کرده همین مشکلو دارم البته اولا فک میکردم به خاطره کولر گرفتن ولی بدون کولر هم امتحان کردم باز سربالایی کم میاره.
تو سرویس اولیه فک نکنم درستش کنن احتمالااز دیسکو صفه ماشینه.که به نمایندگی هم بگید میگن مشکلی نداره حالاحالاها میتونی ازش استفاده کنی.:13:
كسي از اين پلاك هاي 131 دوگانه خبر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همین مشکل را داشتم تو سرویس اولیه فیلر گیری کرد گفت درست میشه ولی نشدنقل قول:
2باره بردم انجام داد+تنظیم موتور ،الان نسبتا خوبه
مصرف سوخت شما تو شهر چقدره؟
مصرفش روز به روز داره بهتر میشه براحتی با یک باک حدود 350تا400کیلومتر میریم...الان حدود3500تا کار کرده در مورد شتابشم فیلتر هوای سرکان انداختم زمین تا اسمون فرق کرد میمونه یه سوت کشیدن ترمز که به مرور اونم خوب شد الان جز لذت رانندگی چیزی نداره مدل من اس ایکس مسی سفارشی هستش
من الان 2450 تا باهاش کار کردم.هنوز سرویس اولیه نبردم.توشهر 7.5 8 میسوزونه ولی تو جاده که رفتم 100 / 6 سوزوند !!!:18:نقل قول:
سوت کشیدن ترمز 131 sx از چیه ؟ کمی هم احساس لرزش زیر پدال گاز و فرمون دارم . 500 تا کار کرده .
احتمالا برا لنت ترمزه ! عوض کنی بر طرف میشه.اگه بازم صدا داد از دیسک میتونه باشه !!نقل قول:
منظورتون از لرزش چیه ؟!
قبل از سه ماه یا 6000 کیلومتر تشریف ببرید نمایندگی براتون لنت رو گارانتی تعویض کنند.نقل قول:
اون صدا هم باید چک بشه همینطوری نمیشه نظر داد
[QUOTE=mohammad_dj96;6486558][B]من الان 2450 تا باهاش کار کردم.هنوز سرویس اولیه نبردم.توشهر 7.5 8 میسوزونه9.
خوب می سوزونه
برای من روزای اول که تحول گرفته بودم توی شهر صدی 9.5 می سوزوند که با کولر گرفتن می شد صدی 10.4 لیتر!!!!!
یه مسافرت 3000 کیلومتری هم باهاش رفتم توی جاده صدی 6.4 می سوزوند
الان که کلا 5700 کیلومتر باهاش رفتم مصرفش بهتر شده
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
برای منم صدای سوت میاداز لنت ولی موقعی که ترمز می گیرم صدا قطع می شهنقل قول:
که عامل اصلیش کیفیت لنت ترمزه اگه زیاد اذیتت نمی کنه لنت رو عوض نکن چون لنت های موجود توی بازار 95 درصد تقلبی هستن!!!!!
برای همین صدای لنت هم نمایندگی بهم گفت می تونیم لنت رو برات عوض کنیم ولی دوباره صدای سوتش در میاد چون جنس لنت هامون همینه:20:
سرویس اولیه شده 4500 کیلومتر که من باید 1 سال صبر کنم تا اینمقدار بشه و ببرم برای سرویس اولیه من بعد از 1 ماه 600 تا باهاش رفتم . یکی از دوستان گفته قبل از 3 ماه ببر .درست گفته ؟ و بنظرتون ببرم روغن گیربکس و روغن موتور را همین الان قبل از سرویس اولیه عوض کنم راستش از براده ها خیلی میترسم . بنظرتون فیلتر هوای سرکان خوب جواب داده چون توی سربالایی ها شتاب کم میشه ؟
سرویس اولیه تا قبل از 9 ماه اعتبار داره.
همه اینکه شرایط رو عوض کردن تاکیدشون بر شستشوی بهتر در شرکت و استفاده از روانکار بهتر بوده. ولی در عوض کردن روغن مختارید روی 1000 تا عوضش کنید.
فیلتر هوای سرکان خوبه. کم شدن شتاب لزوما از فیلتر هوا نیست.
[QUOTE=mehdi_08;6489644]دقیقا برای من هم روزای اول مصرفش خیلی بالاتر بود.تقریبا همین 9 میسوزوند مثل ماشین شما :27:نقل قول:
صدای سوت ترمز برای من هم بود لنت ترمزو عوض کردم درست شد :31:
درود بر همه دوستان . من سئوالاتم رو شماره بندی می کنم.
131 SX رو تازه گرفتم. تا حالا باهاش 600 تا رفتم.
1- هنوز بیشتر از 70 تا باهاش نرفتم. بعضی ها میگن موتورهای جدید ماشین ها دیگه نیازی به فرمت آب بندی کردن قدیم نداره. گازش بده بره و الا تنبل میشه. لطفا نظر فنی بدید. متشکرم.
2- رفتم نمایندگی ( شلنگ آب قطع شده بود، و قفل عقب رو زده بودن خراب کرده بودن، و می خواستم ببینم میتونم کلاچ رو طوری رگلاژ کنم که کمی پائین تر ول کنه). که بر گشت شلنگ آب پاش جلو رو درست کرد، قفل رو گفت باس بری قفل سازی و راستی .. بعد از اینکه 4500 تا کارکردی بیا واسه سرویس اولیه. گفتم معمولا بین 1500 تا 2000 میگن! گفت نه بخشنامه جدیده خود سایپا هست. آیا 4500 تا مسئله ای نداره؟ نیازی نیست زودتر به مکانیکی خوب نشون بدیم (آچار کشی، بالانس ، چک-آپ اولیه...) ؟
3- من نمایندگی میدان شهدا بردم. محلش مشکوک به نظر نمیومد. ولی خیلی ها میگن آقا اصلا نمایندگی نبر که نبر. لوازم رو با دست دوم تعویض می کنند. آیا واقعا اینطوریه؟ بهتر نیست روزه شک دار نگیریم و ببریم مکانیکی بیرون؟ لطفا راهنمائی بفرمائید یا اگه نمایندگی معتبر و صد در صد قابل اطمینان می شناسید توصیه کنید. اگه مکانیکی درجه یک و حرفه ای واسه پراید 131 SX تو تهران می شناسید لطفا معرفی کنید. کلا در مورد این سئوال شماره سه هر نظر و تجربه ای که دارید بهم بگید. ممنون.
4- کتاب و لوح های فشرده مکانیک خود باشید که برای پراید تهیه شده خوبه بگیریم؟ منظورم بهتر از هیچیه نه؟ من اصلا تا حالا دست نزدم ولی دید فنی ام خوبه و میتونم زود یاد بگیرم. لطفا نظر بدید.
5- آیا 131 SX واقعا همون صبای قدیم خودمونه منتهی یه ABS ، ایموبلایزر و هیدورلیک بهش اضافه شده؟
6- شخصی میگفت واسه چی بیخودی پول دزدگیر دادی. ایموبلایزر دار ها رو نمی تونن یه سره کنن ببرن. فقط وسائل و رینگ و لاستیک باز می کنند. آیا درسته. واقعا ماشین هایی که ایموبلایزر دارن رو سارقین نمی تونن یه سره کنن و بلند کنن؟
خیلی ممنون از جواب های مشروح و کامل شما که وقت می زارید و برام می نویسید.
ماشین نو مبارک.
منم اسفند ماه یه 131 تحویل گرفتم اولین چزی که به ذهنم میاد بهتون بگم اینکه اگه لاستیک هاش اگه گلدستون هستش تا بیشتر باهش کارنکردی برو سریع عوض کن که آشغال هستش من ندونسته با این لاستیکها کارکردم( 13000تا ) الان کل اتاق تو دست اندازها صدا میده.ازمن گفتن بود.
در مورد سوال اولت فقط رانندگی خودت رو بکن تعویض دنده رو 2500 تا 3000- سرنشین حداکثر 3 نفر
4500 تا اصلا مشکلی نداره خیالت راحت فقط اگه خیلی ناراحت میشی روغن موتورت رو 1000 تا عوض کن
در مورد سوال سوم هم بهت بگم این کار رو نمیکنند آخه این وسایلی که روش بستند چه آش دهنسوزیه که بخوان بدزدنش.
کتاب و لوح من ندارم نمیذونم چیه
131 از نظر خودشون ایمن تر از صبا است منم خودم این رو حس کردم با صبا رو 120 تا احساس نزدیکی به خدا میکردم ولی با این 130 تا هم احساس امنیت میکنی
به این ایمبلایزر نمیشه امتحان کرد پس الان این همه ماشینرو چه طوری می دزند یه دزدگیر 60 تومنی ببند با سه قفل فرمون تا خیالت کمی راحت باشه.
درضمن اینهایی که گفتم تجربیات خودم بود.
خیلی ممنون. به همچنین ماله شما هم مبارک. ایشا ا.. که چرخاش مرتب برات بچرخه!نقل قول:
ماشین نو مبارک. منم اسفند ماه یه 131 تحویل گرفتم
اینکار رو قبلا کردم. روش کویر بود با Goodyear عوض کردم.نقل قول:
اولین چزی که به ذهنم میاد بهتون بگم اینکه اگه لاستیک هاش اگه گلدستون هستش تا بیشتر باهش کارنکردی برو سریع عوض کن که آشغال هستش من ندونسته با این لاستیکها کارکردم( 13000تا ) الان کل اتاق تو دست اندازها صدا میده.ازمن گفتن بود.
منظورم این بود که آیا نباید یه مدت بیشتر از سرعت خاصی حرکت کنیم و بعد از مدتی تا فلان سرعت و بعدش کم کم سرعت رو زیاد کردن؟نقل قول:
در مورد سوال اولت فقط رانندگی خودت رو بکن تعویض دنده رو 2500 تا 3000- سرنشین حداکثر 3 نفر
بحث ناراحت شدن من نیست. بحث رعایت مسائل فنی است.نقل قول:
4500 تا اصلا مشکلی نداره خیالت راحت فقط اگه خیلی ناراحت میشی روغن موتورت رو 1000 تا عوض کن
آخه این چیزیه که همش از این و اون می شنویم. میگن بردیمش نمایندگی فلان چیزیش رو تعمیر کنه بعدها متوجه شدیم فلان چیزش عوض شده!نقل قول:
در مورد سوال سوم هم بهت بگم این کار رو نمیکنند آخه این وسایلی که روش بستند چه آش دهنسوزیه که بخوان بدزدنش.
کتاب یعنی کتاب راهنمای تعمیرکار خود باشیم. لوح فشرده معادل فارسی CD است.نقل قول:
کتاب و لوح من ندارم نمیذونم چیه
131جالبه نمیدونستم. من که تا امروز بالای 80 تا نرفتم . یعنی شرایطش پیش نیومده ولی آخر هفته که یه سفر بیرون شهری و بزرگراهی دارم یه امتحانی می کنم ببینم اون احساسی که میگی به آدم دست میده چطوره.نقل قول:
از نظر خودشون ایمن تر از صبا است منم خودم این رو حس کردم با صبا رو 120 تا احساس نزدیکی به خدا میکردم ولی با این 130 تا هم احساس امنیت میکنی
این تعریف رو خوشم اومد. اینکه میگی احساس امنیت می کنی. چون این عبارتی بود که من خودم ازش استفاده می کنم. من وقتی با موتور هوندای (چینی) (قیمت 780 هزار چوب) بالای هشتاد تا میرم احساس امنیت نمی کنم و انگاری موتور میخواد از هم بپاشه .. ولی با آپاچی (قیمت 2.000.000 و کمی هم بیشتر ) وقتی این سرعت رو میری انگاری داری با هوندا 30 یا 40 تا میری. این احساس امنیت کردن و نلرزیدن وسیله نقلیه خیلی مهمه!
دزدگیر نصب کردم منتهی این نصاب ها بزن برویی کار می کنن و همه وسیله ها هم که چینی شده. دزدگیره اذیت می کنه. حساسیتش رو با اینکه میاریم پائین بازم هی سر و صدا می کنه. تا حدی که من مجبورم شدم شماره تلفن بنویسم بذارم شیشه جلو که اهالی حداقل بهم زنگ بزنن و نزنن شیشه ماشین رو از عصبانیت بکشنن. :31:نقل قول:
به این ایمبلایزر نمیشه امتحان کرد پس الان این همه ماشینرو چه طوری می دزند یه دزدگیر 60 تومنی ببند با سه قفل فرمون تا خیالت کمی راحت باشه.
خیلی ممنون. امیدوارم در آینده بتونم از دیگر تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا در صورت امکان توصیه های جاده ای بهم بکنید. توصیه هائی از این قبیل که برای کسی که برای اولین بار میخواد با پراید / یا کلا برای اولین بار جاده رو تجربه کنه رعایت چه نکاتی مهم هستش؟نقل قول:
درضمن اینهایی که گفتم تجربیات خودم بود.
من برای آبندی دو سه بار تو اتوبان با دنده4 سرعت 90 تا رفتم موقعی ایکه 200 تا یا 300 تا کارکرده بود.
البته من سرنشین5 نفر هم سوارکردم انداختم تو جاده کوهستانی برا سیزده بدر .
تا الان که مشکل فنی به خصوصی نداشته الان هم تا دور 4 هم گاز میدم راحت دور موتور میاد بالا.البته به خاطر کاهش مصرف
سوخت دنده رو 3000 تا عوض میکنم و سرعت هم 110 تا بیشتر نمیرم.راستی ماشین تا زمان آبندی مصرفش بالاست نگران نباش.
من که بردم نمایندگی هیچ مشکلی باهاشون نداشتم.یه بار برا سرویس اولیه بردم-یک بار هم لنتهاش صدا میداد گفتم یکسره
صوت میکشه گفتند باشه عوض میکنیم ولی لنتهای ما همشون اینطوریند اگه عوض کنیم ممکنه خوبشه ممکنه هم نه.برای
همین رفتم خودم ازبیرون لنت گرفتم برام عوض کردند و خوب شد.در کل من بهشون از 20 17 میدم(نمایندگی زینلی قاهانی کرج 45 متری گلشهر)
این سی دی ها هم خوبه من هم وقت کنم میخرم حالا که ماشین دار شدی حتی یک چیز رو به صورت تئوری هم بدونی خیلی خوبه چون وقتی ماشین رو میبری تعمیر حداقل نمیتونند سرمون کلاه بزارن.حتما هم لازم نیست عملی بلد باشی
دزدگیر من این طوری نیست فقط میدونم ماجیکار هستش 60 تومن- مدلش رو هم نمیدونم.درضمن میتونی رو حالت بیصدا در رو قفل کنی اینطوری بیخودی ازش صدا نمیاد مگر اینکه درهاش باز شه اونوقت صدا میده.من بیشتر رواین حالت استفاده میکنم.
جاده بهتون پیشنهاد میکنم اول در یک جاده ای باز سرعت بالا رو با ماشین تجربه کنید(من اولین بار تو اتوبان قزوین زنجان رانندگی
کردم) و اگه اولین بار تون هستش تو جاده میرید 100 تا بیشتر نرید داخل اتوبانها بین خطوط حرکت کنید بهتون پیشنهاد نمیکنم به
لاین 3 (سرعت برید) چون اونجا با سرعت های 130 و 140 میرند مخصوصا اتوبانهای قزوین کرج وکرج وتهران که تا میری لاین 3
میبینی یه 405 رینگ اسپرت مشکی با ماشینت سپر به سپر کرده و مدام نور بالا میده که حسابی تمرکز رو از آدم میگره.همن
لاین 1 و 2 رو برو و برای تغییر مسیر ازیک لاین به لاین دیگه حتما از راهنما استفاده کن و با آینه های بغل سعی کن حسابی
کارکنی و ازشون استفاده کنی چون کوچکترین اشتباه در داخل اتوبانها میتواند مرگبار باشد.
سلام من 131 دوگان برای تحویل مرداد 90 ثبت نام کرده بودم الان که ابانه هنوز خبری نیست کسی هست که گرفته باشه ؟
نقل قول:
حتما پیگیری کنید چون مشکل پلاک دارن 131 های دوگانه سوز
شاید بهتون بگن باید ماشینتون رو عوض کنید
یا صبر کنید
داداش 131 دوکانه رو چقد گرفتی؟