یکی هم با تایپ کردن این:
مشکلشو حل کرده ولی اینو کجا تایپ کرده؟کد:mount -o rw,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system
Printable View
یکی هم با تایپ کردن این:
مشکلشو حل کرده ولی اینو کجا تایپ کرده؟کد:mount -o rw,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system
wipe می کنی قبل از نصب رام؟!
wipe رو که میزنم ارور قبلیو میدهنقل قول:
داداش دمت گرم پنج شنبه گوشی رو میبرم الاعدین
راستی اونجا کسی رو میشناسی وارد باشه؟
اقا نبر الاعدین منم همین مشکلو دارم یه کمی بچه فکراشونو بذارن روی هم حل کنیم این مشکلو
من تو ایکس دی ای هم خیلی رفتم دنبالش من شکم به روت کردن با این روشه خواستم با روش دیگه ای روت کنم روشی پیدا نکردم
بعدش رفتم گوشیو دانگرید کنم با این روش:
وقی خواست دانگرید بشه سر دانگرید کردن رادیو ارور داد دیگه هم گوشی بالا نیومد فقط ارم HTC میومد با زمینه مشکیکد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=768256
بعدش چندتا رام فابریکی گرفتم هیچ کدوم نصب نشد به غیر از یکی اونم این رامه
[HTML]http://shipped-roms.com/shipped/Bravo/RUU_Bravo_Froyo_hTC_Asia_WWE_2.13.707.1_Radio_32.4 4.00.32U_5.09.05.30_2_release_143921_signed.exe[/HTML]
اگه به حواب این سوال ها برسم شاید بتونم کاری کنم
اول بگید از کجا بفهمم گوشم برنده یا نه ؟
دوم از کجا بفهمم نمایشگرش Slcd یا AmoLED ?
نقل قول:
داداش شما مموری گوشی رو یک فرمت کن با رم ریدر اگه داری
بعد رام رو نصب کن ایشالا درست میشه:46:
داداش من گفتم یه نفر با تایپ کردن اون جمله مشکلشو حل کردهنقل قول:
ببین میتونی بفهمی کجا تایپ کرده؟
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
امروز میرم یه رم ریدر بگیرم:31:نقل قول:
کسی میدونه چطوری انروت کنم؟
لینک تاپیکشو بذار ببینم
رام فابریکی بریزی انروت میشه
یه چیز دیگه هم فهمیدم تو XDA زده بود رم باید پارتیشن بندی بشه
Salam. Man mikhastam beporsam android 2.3 mitoone optionhaye google mesle translate ro neshoon bede?
اقا من فهمیدم مشکل از کجاستنقل قول:
من گوشی رو توی ستینگ خودم اپدیت کرده بودم که نباید میکردم:41:
_ رو حذف کنکد:http://www.handhe_ldusers.com/forum/t7551.html
سلام عزیز....نقل قول:
Salam. Man mikhastam beporsam android 2.3 mitoone optionhaye google mesle translate ro neshoon bede?
خوش اومدی....
بله مشکلی نداشته برا من!؟(دیگران هم بگن...)
در حقیقت سرویس های گوگل،اکثرن با اندو مثل ساعت کار میدن....
راستی،لطف کنین پارسی بنویسید!
نه از اون نیست گوشی روت میشه وقتی هم که روت بشه میشه رام کاستوم ریخت باید ببینیم ایراد از کجاست
هیچ کس از جاش تکون نخوره دورستش کردم سر فرصت اموزش فارسیشم میذارم
از لینک زیر برید عمل کنید
یه image میده که باید رایتش کنی بوت بشی و باقی مسایل
کد:http://alpharev.nl/
سلام منم اين مشكل رو دارم منو هم راهنماي كن
کسی هست برای اجرای بازیها تو 320در 240 به مشکل خورده باشه؟
راستی یه سری گوشی با اندازه 240در400 اومده (مثه I551 سامسونگ) تکلیف این گوشی ها چیه؟
ميگم من يه مشكلي دارم مثلا شماره يه نفر تو گوشيم با شماره ي 09171234567 ذخيره شده
بعد اين جناب به بنده اس ام اس ميدن خوب شمارشون تو شبكه 989171234567 هست و با اين شماره اس ام اس شون مياد ولي گوشي اين شماره رو نميشناسه و ناشناس هست و منم مجبورم همين شماره رو هم باز تو همون اسم ذخيره كنم
1200 هم ميفهمه كه اين همون شمارس اصلا 3310 خدابيامرز هم اينجوري نبود
گوشيم هم گالكسي اس هست بايد چيكار كنم؟
البته فكر كنم اگه شماره رو از اول اينجوري ذخيره كنم حل بشه +989171234567 البته امتحان نكردم
شايد بازم گوشي پيش خودش بگه نوچ! اين اون نيست :13:اين اولش + داره اون نداره:31:
در مورد مشكل بالا كه چيزي نگفتين در مورد:
Parse Error: There is a problem parsing the package
موقع نصب برنامه در گالكسي اس با رام 2.1 نظرتون چيه؟ مشكل از كجاست؟ الان در مورد چندتا برنامه اين مشكل رو داشتم
درود به همگی
من یه مشکل دارم و قادر به حل کردنش نیستم
من نمی تونم تنظیمات GPRS همراه اول برای گوشیم درست کنم
مدل گوشیم Galaxy tab GT- P1000
راستی تنظیمات خودکار هم برام ارسال نمی شه و همش پیغامی از اپراتور همراه اول می گیرم مبنی برا اینکه خدمات دیتا شما وصل نمی باشد اما وقتی به امور مشترکین مراجعه می کنم مگه شما مشکلی ندارید و باید به صورت دستی تنظیماتو اعمال کنید
ولی هرکاری می کنم نمی شه
کمک لطفا
سلام من سونی اریکسون ایکس 10 گرقتم و نمیتونم عکس و موزیک و ویدیو هایی که رو گوشیم میریزم پاک کنم چیگار گنم؟
برای فعال کردن اینترنت ابتدا نیاز به ساختن یک APN جدید دارید برای این کار باید مراحل زیر رو انجام بدید :نقل قول:
من نمی تونم تنظیمات GPRS همراه اول برای گوشیم درست کنم
به آدرس Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point Names برید .
با زدن کلید Menu و New APN رو انتخاب کنید.
قسمت هارو با اطلاعات زیر پر کنید :
- Name : MCI-GPRS
- APN : mcinet
- و بقیه تنظیمات رو به حال خود رها کنید .
و فقط گزینه Mobile Network را از قسمت Setting > Wireless Controll فعال کنید و گوشی را یک بار ریبوت کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
کد:http://---------.ir/Forum/thread38.html
نفهمیدم یعنی چی؟یعنی توی منوش،دلیت کردن نیست؟نقل قول:
سلام من سونی اریکسون ایکس 10 گرقتم و نمیتونم عکس و موزیک و ویدیو هایی که رو گوشیم میریزم پاک کنم چیگار گنم؟
چه رامی روش نصبه؟ رامش رو عوض نکردین؟ 2.1 یا 1.6 ؟!!
همونجا روی فایلی که میخواین پاک کنین،منو رو باز کنین و خیلی ساده دلیت رو انتخاب کنید!
دیزایر اچ دی کامل فارسی میشه؟
مشکل اینجاس که فقط شارژ اونلی کار میکنه و به صورت درایوی میشناسه که توش چیزی نیست. رو درایو هم کلیک کنم میزنه اینسرت د دیسک ...
هم سینک htc رو نصب کردم(آخرین ورژن) و هم درایور های کارت SD رو اپدیت کردم. تنظیمات دباگینگ و بقیه تنظیمات رو هم ور رفتم ولی کار نکرد.
تو سایت های خارجی بعضیا گفتن کابل رو عوض کردن درست شده بعضی ها هم حافظه رو فرمت کردن از تو خود گوشی که واسه من این گزینه خاموشه کلا
از دوستان اگه کسی به همچین مشکلی برخورده و تونسته حلش کنه به مام بگه ممنون میشیم.
متن های SMS توی گالکسی 551 چپ چین هست، راهی نداره فارسی بشه؟
ضمناً کلید اینتر توی گالکسی به جز صفحه کلید اصلیش روی چه دکمه ای هست؟
سلم.
نیازی به باز کردن تاپیک جدید نیست شما باید تو قسمت مشکلات مربوط به گوشیهای آندرویدی میپرسیدید سوالتون رو.
آدرس قسمت مربوطه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447214&page=6
من یه گوشی htc desire دارم ولی وقتی با htc synce وصل میشم به کامپیوتر میگه یه اسم وارد کن و بعد کامپوتر و گوشی قفل میکنن.
چکار کنم؟
ببخشید،برای اولین باره که یه همچنی چیزی رو می شنوم!!نقل قول:
من یه گوشی htc desire دارم ولی وقتی با htc synce وصل میشم به کامپیوتر میگه یه اسم وارد کن و بعد کامپوتر و گوشی قفل میکنن.
شما درایور رو نصب کردی؟
وقتی گوشی رو وصل میکنی،از گزینه هایی که میاد کدوم رو انتخاب میکنی؟!
میشه یه عکس هم بندازی جهت بهتر دیده شدن؟!
عدم وصل شدن Htc Desire HD به کامپیوتر
مشکل اینجاس که فقط شارژ اونلی کار میکنه و به صورت درایوی میشناسه که توش چیزی نیست. رو درایو هم کلیک کنم میزنه اینسرت د دیسک ...
هم سینک htc رو نصب کردم(آخرین ورژن) و هم درایور های کارت SD رو اپدیت کردم. تنظیمات دباگینگ و بقیه تنظیمات رو هم ور رفتم ولی کار نکرد.
تو سایت های خارجی بعضیا گفتن کابل رو عوض کردن درست شده بعضی ها هم حافظه رو فرمت کردن از تو خود گوشی که واسه من این گزینه خاموشه کلا
از دوستان اگه کسی به همچین مشکلی برخورده و تونسته حلش کنه به مام بگه ممنون میشیم.
ميگم من مايلستون xt720 دارم حافظه داخليش خيلي كمه و واسه نصب بازي هاي hd كم مياره راهي نيست كه بتونم برنامه هامو تو مموري كارت نصب كنم يا حد اقل ديتا هاشو اونجا كپي كنم؟ برنامه اي براي اين كار نيست؟
گالکسی 551 من در برنامه پرشین دیکشنری ترجمه های فارسی رو به صورت برعکس نشون میده.جالبه که گوشی من ار ابتدا فارسی بوده .
چه کنم؟
در ضمن مشکل جدا نشون دادن حرف ی حل نشده؟
من پسورد اولیه صفحه که به اسم pattern هست رو یادم رفته. گوشیم رو صفحع اول مونده. لطفا یکی راهنمایی کنه چکار کنم htc wildfire
گزینه اول رو ادرس ایمیل بده.به جای پسورد بزن null.
برای یه سوال شده که گوشیهای جاوا و رده پایین دوربین دوم داشتند ولی گوشیهای اندروید مطرح بازار دوربین مکالمه تصویری ندارند ؟؟؟
سلام
میخواستم ببینم کسی میدونه که واسه آندروید کامپایلر c/c++ وجود داره یا نه؟!:27:
و
اینکه کلا آندروید چه مزایا و چه معایبی داره!:31:
و
اینکه کلا شما از گوشیتون بیشتر چه استفاده ای میکنین؟!(بازی ، وبگردی ، تماس ، sms و...)
ممنون:11:
سلام من يه هيرو دارم فنت فارسي ريختم .رسيت کردم الان روي لوگوي hero گير ميکنه بالا نمياد
ورژن رامش 2.73.421.5 است .هرچي گشتم نتونستم اين ورژن رو پيدا کنم.
هر ورژن ديگري رو هم ميخواي نصب کني Eror131 ميده
رامش هم مال گشور آفریقای جنوبیه که آبدیتی هم توی سایت htc ارائه نشده
در ضمن گوشی هم روت نشده
لطفا راهنماي کنيد ممنون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5894357&posted=1#post5894357
اما توی این که جواب هیچ کدوم ازسوالای من نبود!!:19:نقل قول:
سلام
مشکل اینه که وقتی گوشی را با کابل به کامپیوتر متصل می کنم تو کامپیوتر هیچ چیزی شناخته نمیشه
و تو گوشی هم علامت USB نمیاد
سوال اینکه اگر بخام به android 2.2 ارتقا بدم چه باید بکنم؟
مرسی
سلام دوستان من نمیدونستم از کدوم قسمت سوالم و مطرح کنم.:41:
میخوام ی سوالی بپرسم ازتون.
من گوشی htc مدل wildfire دارم اینترنتش و فعال کردم اما از صفحه ی اینترنتش هیچ سایتی رو نمی تونم باز کنم.یکی من و راهنمایی کنه لطفا.:41: ی سوال دیگم دارم میخام نرم افزار shmessengerنصب کنم رو گوشیم اما فرمتش جاواس نصب نمیشه چجوری نصبش کنم؟
این wallpaper های نصب میکنیم روی wildfire کجا میرن و چه جوری نمایش داده میشه؟
از کجا باید بفهمیم گوشیمون روت شدست ؟
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
شما این دو تا برنامه رو نصب کن :نقل قول:
Mirsal و Opera mini مشکلت حل میشه
با سلام
گوشی htc disire hd من خود به خود sd card را نمی شناسه ؟ :45:
ممنون میشم کمکم کنید :10: