مطمئن باشید اگه خیلی خوب بود تو بنچمارک جا داشت و یا شاید خود ام اس آی نخواسته مادربوردش مورد آزمایش قرار داده بشه و شاید هم سایت تست سخت افزار قبولش نداشته. اگه اوله خواهشا بنچمارک بگذارید.
Printable View
مطمئن باشید اگه خیلی خوب بود تو بنچمارک جا داشت و یا شاید خود ام اس آی نخواسته مادربوردش مورد آزمایش قرار داده بشه و شاید هم سایت تست سخت افزار قبولش نداشته. اگه اوله خواهشا بنچمارک بگذارید.
نمي شه گفت كدوم بهتره چون اگه يكي از بقيه بهتر بود هيچكس مارك ديگه اي رو نمي خريد
توجه همه دوستان رو به اين لينك جلب مي كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چيه؟
سلام مومناي خدا ببينيد مادربورد رو نميشه قطعي گفت كه چي بهتره واقعا نميشه يه موقع يكي خوب درمياد ازون مدل يكي درست اما در كل فكر ميكنم گيگا در تجربه اي كه در اين امر پيدا كرده اكثر مدل هاش خوبه البته نميشه از آي ويل هم به راحتي گذشت اي سوز هم بد نيست و البته ام اس آ حلا شايد بگيد همه رو اسم بردي واقعا با همشون
كار كردم و ميشناسم اما در كل با تجربه خودم گيگابايت يه چي ديگه است...
چندتا تست بگذاريد توش مادربرد Msi باشه تا اين ابيتو سوسك كنه توي Amd
ECS همون Elitegroup Computer Systemsنقل قول:
نوشته شده توسط faghat AMD
معلوم میشه مادربورد Elitegroup هم مادربورد خوبیه.
من كارايي مادر بوردهاي abit رو ديدم و واقعا سيستمي رو با هيچ مشخصاتي نديدم كه ويندوز رو به سرعت abit لود كنه. ولي فروشش نسبت به كاراييش پايينه و حتي خيلي ها نميشناسنش.
آيا نظر شما هم در مورد اين مارك همينه؟
و كلا به نظرتون اين مادربوردها در چه جايگاهي قرار دارن؟
مادربورد Asus p5b با intel pentium D 805 بهتره یا asus m2ne با AMD athlon 3500 am2 ?
برای گیم میخوام
خب نظر من اینتل هستش...نقل قول:
نوشته شده توسط shahramcat
سلام به دوستان
تاپیک جالبیه همون اول که واسه نظر سنجی اومدم تو - اسم DFI رو ندیدم ! بعد که جلوتر اومدم دیدم سر DFI تو تاپیک کلکل افتاده . :angry:
دوست عزیز اگه منظور شما بازار آسیا و ایرانه حق باشماست اما باید بهتون بگم پرفروشترین MAIN در بازار اروپا و امریکا DFI هست البته ASUS هم فروش خوبی داره - تبایغات وسیعی که تو اسیا و ایران برای ASUS , GIGABITE وجود داره باعث شده که اکثر افراد حتی اسم کمپانی مثل DFI حتی به گوششون نخورده باشه .نقل قول:
اگه یه نگاهی هم به سایتهای تخصصی سخت افزار بندازی میبینی که بیشترین استفاده در تست ها و آزمایشاتشون از DFI هست و بعد ASUS . چون قطعات الکترونیکی بکاررفته برای ساخت بورد DFI از مرغوبترین و با کیفیتترن قطعاته . قدرت یک مین بورد هم ثبات در سنگینترین شرایط OverClocking هست که DFI در بین بوردها بالاترین پایداری رو نشون داده . :evil:
MainBoard من : DFI LanParty UT NF4-SLI که یه ساله پیش 155,000 تومن خریدمش . :blush:
اینهم یکی از بهترین مدلهای DFI برای سوکت AM2 :
با سلام خدمت دوستان
مادر برد های سری m2n مالasus رو یه نگاه بندازین واقعا چیزای خوبی هستند از نظر تکنولوژی هم کم ندارن مثل m2n4-sli یاm2n-e یا m2n-sli deluxe که تکنوموژی هایی مثل :
AI Lifestylestyle
AI Gear
AI Nap
ASUS O.C. Profile
Precision Tweaker
AI NOS
ASUS CrashFree BIOS 3
Dual Gigabit LAN
GreenASUS
و خیلی تکنولوژی های دیگه رو داره و این مادر برد ها برای am2 طراحی شدن
توی این مادربرد ها m2n-e هم کیفیت خوبی داره و هم قیمت متعادلی (حدود90000) در ضمن توی بازار ایران ریخته.
ممنون
در MSI میشه گفت تعادل رو تو قیمت و کیفیت بر قرار کرده و با وجود هم کیفیت بودن با گیگا قیمت ارزون تری داره
منکه با کنترولر Core Cell و تکنولوژی D.O.T اش خیلی حال میکنم.
در ضمن من چند ساله که MSI دارم و هیچ مشکلی نداشته که بخوام به گارانتی و ... مراجعه کنم و با توجه به رشته درسی خودم اینو میدونم که بایاس کردن المان ها در این مادربرد و حتی VGA هاش به بهترین نحو ممکن بایاس شده و من مشکلی در زمینه طراحی این برندها نمی بینم. تا جایی که حتی در بیشتر مادربردهاش از فن استفاده نشده و به سهولت میتوان اون رو تا بالاترین حد ممکن OverClock کرد که این نشان دهنده ی بایاس دقیق المانهاست.
با سلام ما نميتوانيم در كشوري كه asus و giga دو بازارياب مهم دارند به اين راحتي در اين هجمه تبليغاتي راي بدهيم من يك سوال از افرادي كه به اين دو برند راي داده اند داشتم :
تا كنون جند بار با مين بورد هاي dfi وintel كار كرديد؟
dfi مين بورد خوبي هست ولي از مركز كارانتيش زياد نشنيدم اكه دوستان خبر هايي در اين مورد دارند ما رو هم مورد مرحمت خودتون قرار بدين
در ضمن فروش بيشتر به مسايل تجاري ربط دارد تا به مسايل فني و بالا بودن فروش دليل بر بهتر بودن نيست
با سلام به همه دوستان
من یه سوال داشتم
اگه میشه خیلی مختصر در مورد تکنولوژی D.o.t توضیح بدین؟
ممنون
بطور ساده Dynamin Overclocking Technology يعني اوور كلاك اتوماتيك .
اين تكنولوژي در مادربورد هاي با ويژگي Core Cell شركت MSI ديده ميشه .
در اينحالت مادربورد مياد لود كاري پردازنده رو چك مي كنه - اگر در حال كار سنگين باشه و احتياج به تقويت داشته باشه فركانس پردازنده رو زياد مي كنه ( اوور كلاك مي كنه )
اگر هم در حالت معمول و يا بيكار باشه مي اد دوباره تنطيمات رو به حالت Default بر مي گردونه
اطلاعات بيشتري خواستي تو خود سايت MSI سرچ كن
ولي گابانا جان وقتي D.O.T را فعال مي كني خودش بطور استاندارد اوركلاك مي كند CPU يا graphic يا هر دو را
به گفته خودش به سخت افزار اسيب نمي رساند تا 10% اوركلاك مي كند البته 6 نوع دارد اوركلاكش
آره مسعود جان ..
من خيلي ساده گفتم . براي اينكه DOT رو كامل بررسي كني بايد Core Cell و Dual Core Cell رو هم كامل بررسي كني كه چطوري سيستم رو كنترل مي كنن .
من شخصا رو هيچ brand خاصي حساسيت نشون نميدم و هميشه قبل خريد يک مادر برد يه سر به سايتهاي تست
قطعات ميزنم ببينم از چه نوع استفاده شده و مقايسه هاشون رو با دقت ميبينم تو خريد هم عجله نميکنم.
ولي اگر بخوام تجربه خودم رو بگم و يک ميانگين از انواع مادر بردهاي خوبي که خريدم و يا براي دوستام بستم و ديدم بايد بگم در ASUS و DFI بيشترين mainboard هاي خوب رو ديدم و بعد از اون MSI و بعد Epox و Abit و بدترين mainboard هايي که در اين مدت ديدم giga بوده (به استثناي يک مورد : 7dx ) که اون رو هم در چند سايت تست ديدم که ازش تعريف ميکنن و بعد هم خودم خريدم و الحق مرکه بود .
تو چند پست قبل ديدم سر DFI بحث بود و در اين مورد بايد بگم DFI اينطور که سايتها در موردش ميگن بهترين main براي کساني هست که کار overclock انجام ميدن اگه در google هم جستجو کنين اينو ميبينين .
شاد و پيروز باشيد
گابانا جان اينهم در مورد Dual Cell
اينهم D.O.T
برای همتون متاسفم که فقط به بازار چین زده ی ایران نگاه می کنید و کیفیت رو فراموش کردید خوبه بدونید msi سومین تولید کننده ی مادربرد در جهانه(14 میلیون در سال) و کارتهای گرافیکش تل نداره
مادربرده خودم: soltek
با اين موافقمنقل قول:
دوست عزیز اگه منظور شما بازار آسیا و ایرانه حق باشماست اما باید بهتون بگم پرفروشترین Main در بازار اروپا و امریکا Dfi هست البته Asus هم فروش خوبی داره - تبایغات وسیعی که تو اسیا و ایران برای Asus , Gigabite وجود داره باعث شده که اکثر افراد حتی اسم کمپانی مثل Dfi حتی به گوششون نخورده باشه .
آقا همه ميگن مادربوردت به درد نميخوره به نظره شما اينچنين هست ؟ مشخصات در لينك زير گذاشتمکد:http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=464&modelmenu=1
كسي نيست به ما ياري برسونه ؟؟؟
مادربردت قدیمی شده چیپست 915 اینتلنقل قول:
و از cpu های جدید نمیتونی استفاده کنی
همچنین رم با باس 533 نمیتونی استفاده کنی
اول سلام,دوم اینکه اگه میخاین در مورد مادربورد اطلاعات بدین نام کشور سازندش رو هم بگین این جوری خیلی بهتره...
من توی نظر خواهی گیگا رو انتخاب کردم میدونین چرا؟! چون خود من از یه مادربورد گیگا7 سال کار کشیدم!!!...هنوزم داره کار میکنه.باور کنین...!!!!!!!!
يعني ملاك شما از يك مادربرد فقط كار كردن هست
خوب من Pentium 2 ديدم تا حالا داره كار مي كنه مادربردشم خراب نشده
من میگم هیچی carotنمیشه:27:
واسه q6600 چه مین بوردی پیشنهاد میدید؟؟؟؟
بشتگی به پول شما هم داره خوب دوست عزیز . . .نقل قول:
مثلا الان تاپهای بازرا X38 ها هستند و پایین تر از اونا P35 ها هستند ...
برای X38 ها بردهایی مثل X38-DQ6 و ASUS P5E و MAximus formula هستند که بین 300~330 متغیرند . ...
من به ابیت رای میدم به نظرم خیلی مدرنه
سلام پولش مهم نیست بهترین گزینه کدومه؟؟نقل قول:
در بین p35 ها asus p5k deluxe چطوره؟؟
آخرشه!!!نقل قول:
تو انجمن اطلاع رسانی خرید و فروش
یهتایپیک برای خرید مادربرد هست
p5k Deluxe مادربورد خوبیه ولی برای کراس فایر خوب نیست چون یکی 16 و دیگری 4 X هست ....
ولی برای کار مادربورد خوبیه من خودم همینو دارم ... ولی بهتره بری سراغ Maximus Formula و یا X38-DQ6 که مادر بوردهایی با چیپست X38 که اگر طرفدار گیم هستید اولی رو پیشنهاد میکنم ولی دومی هم چیز قدرتمندیه ...
P5E اسوس هم حرف نداره ...
Gigabyte میشه بهش اطمینان كرد.
میشه برای حرفتون یک دلیل قانع کننده بیارید ؟نقل قول:
ASUS و سایر برندها مگه چی کم دارند ؟
نقل قول:
Gigabyte میشه بهش اطمینان كرد.
ايشون گفتن ميشه بهش اعتماد كرد نگفتند كه حرف اول رو مي زنه.........نقل قول:
میشه برای حرفتون یک دلیل قانع کننده بیارید ؟
ASUS و سایر برندها مگه چی کم دارند ؟
مگه خود گيگا چي كم داره كه دست كم مي گيرنش...
ASUS و سایر برندها....رو هم خوب مين هاي خوب و بد هم دارند.....
خوب من هم میگم مگه به Asus نمیشه اطمینان کرد ؟؟؟
من هم نگفتم گیگا کم داره فقط گفتم اونا کم ندارن و نگفتم که زیاد دارن ...
ولی ادم نباید هر چی خودش داشته باهش ازش دفاع کنه و باید منطقی عمل کنه ....
آقایون نظرتون راجعبه NVIDIA nForce 650i Ultra چیه?
ارزش خرید داره؟ یا تو ایسوز یا گیگا سرچ کنم؟