این درسته که سن گواهینامه الف 2 واسه موتور سیکلت تا 200CC
17 سال تمام است ؟
Printable View
این درسته که سن گواهینامه الف 2 واسه موتور سیکلت تا 200CC
17 سال تمام است ؟
سلام
من امروز امتحان شهري داشتم رد شدم:19:
اونوقت نوبت بعديش ميره برا يه ماه و خورده اي ديگه تو همه جاي كشور اينجوريه؟ يعني اينقدر فاصله هست نوبت بعديش؟
نه داداشم اون آیین نامه هست که میره برای یکـماه دیگه ، اتفاقا دیروز منم شهری رو رد شدم . شهری رو از شنبه تا 4شنبه از 7/5 صبح تا 11 صبح میتونی امتحان بدی ، هرچقدر هم رد بشی مهم نیست فقط 1500 تومن باید پیاده شی تازه کاردکس هم اگه تموم شد میری یدونه جدید برمیداری بدون اینکه دوباره آیین نامه رو امتحان بدی .
فقط کلاه با خودتون ببرید ، من چون خیلی ریزه میزه هستم کلاه رو که رو سرم گذاشتم ، کلاه رو سرم لـق زد اومد جلوی دماقم بعد درست نتونستم ببینم رفتم رو مانع سوم .
موتور هم دوتا هست ، یکی سبزه یکی زرد ، اون زرده میزون تره .
چه جالب:31:نقل قول:
نقل قول:
ممنون ولي نه برا ما كه اينطوري نبود شهري هم مثه ايين نامه ميره برا يه ماه ديگه تازه با موتور خودمون هم از موانع عبور ميكنيم
چقدر خوب که با موتور خودتون امتحان میدید ، و چقدر بد که بین هر امتحان باید یکماه صبر کنید .نقل قول:
اگه شهرک هم با موتور خودمون میگرفت برام راحتـتر بود چون من به موتور خودم عادت دارم و قلقـش دستمـه اما موتور های اونجا هم کلاجـش نرم تر و تیزتره ، ترمزش خیلی بده و نشون دهنده دور موتور با صدای موتور همخوانی نداره .
سلام دوستان.
جدیدترین مبالغی که باید برای گواهی نامه موتور سیکلت رو واریز کنیم به همراه شماره حساب هایش رو لطفا بنوسید.
آیا همه جا این مبالغ یکسان است؟
من ساکن اصفهان هستم.
ساعت برگزاری آزمون آیین نامه و شهر چه موقع می باشد؟
چشم پزشکی رو باید بعد از امتحان عملی برویم یا قبل از امتحان؟
با تشکر.
نقل قول:
سلام
من كه برا ثبت نام رفتم اولش فك كنم 3 تومني گرفت برا كلاسا و نميدونم همين جور چيزا واريزي نبود دستي پول دادم به اون دفتر.
+
2000 تومن برا ايين نامه و 1500 تومن برا شهري به شماره حساب 2171150246004 بانك ملي ايران واريز شد
نميدونم همه جا يكيه يا نه احتمالا بايد يكي باشه
ساعت برگزاري اينطوري بود كه بايد 7 تا 7:30 يا يه كم كم و بيش بري كارتكس رو بدي تا نوبتت بشه و ازمون رو بدي
پزشك هم بايد قبل از ايين نامه بري
براي اينكه بهتر و دقيق تر با شرايطش اشنا بشي بهتر به دفترش مراجعه كني
111111111111111
سلام.
می خواستم ببینم چشم حداقل چقدر باید ضعیف باشه تا روی گواهی نامه نوشته بشه رانندگی با عینک؟
سلام ،
می خواستم بدونم به خانومها هم گواهینامه موتورسیکلت میدن یا خیر ؟
اره میدن اما فقط ازشون قول میگیرن که حق پرواز با موتور سیکلت رو ندارن:31:
من ميخواستم اقدام كنم تقريبا جواب تمام سوالاتم رو گرفتم ممنونم از همه فقط اين يه مورد كه
من گواهينامه ي خودرو دارم از اين الكترونيكيا نيست حالا كه مي خوام گواهينامه موتور بگيرم ميشه اينو بدم(گواهينامه ي خودرو) هر دو تا رو يه كارت بياد چون اگه دقت كنيد پشت اين كارتاي الكترونيكي جاي هر دوشو داره تا مجبور نشم دو تا كارت داشته باشم
سلام
دوستان کسی به تازگی گواهینامه گرفته؟
می خواستم بپرسم چه مدت طول می کشه که گواهینامه برسه منزل؟ گواهینامه من 12 روز پس از انجام کارهاش و دریافت رسید پستی رسید. الان از زمان دریافت رسید چقدر طول می کشه؟ چون بعد 15 روز هنوز هم توی سایت پیشتاز اصلا ثبت نشده که گواهینامه تحویل پست داده شده!! شاید اصلا ثبت نمی کنند!!
سلام دوستان
من گواهینامه ماشین دارم ولی برای کارم باید گواهینامه موتور داشته باشم ، میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجع به شرایط دریافت چیزی میدونه ؟؟؟
بعد یه چیز دیگه من کلا سر از موتور در نمیارم امتحانش چجوریه؟؟؟؟
سلام
من در تاریخ 90/02/22 درخواست گواهی موتورسیکلت دادم و هم آیین نامه قبول شدم و هم معاینات پزشکی رفتم ولی به دلایلی دیگه دنبالش نرفتم کارتکس رو هم دارم حالا می تونم توسط اون کارتکس اقدام کنم یا اون دیگه باطل شده؟
به محلی که تشکیل پرونده دادین مراجعه کنید تا براتون پیگیری کنن و راهنماییتون کنننقل قول:
چون یکسال گذشته احتمالا باید از اول شروع کنید.
سلام به دوستان گرامی
اولا
یک انتقال تجربه بدم بلکن کسی مشکل من براش پیش نیاد.
اگه دانشجو یا محصل هستید و می خواید گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاهتون بگیرید برای گواهی نامه و در شهر دیگه ای امتحان گواهی نامه بدید، بدانید و آگاه باشید! گواهی اشتغال به تحصیل شما باید مهر تایید راهنمایی رانندگی شهر محل تحصیلتونو داشته باشه. ما که رفتیم کلی هم از دست جناب سرگرد مزبور ناراحت شدیم. بگذریم
سوال:
1.اگه شهری رد بشی،بلافاصله فرداش میتونی بیای امتحان بدی؟ یا باید مدتی بگذره؟چقدر؟ میشه به جاش بری یه شهرستان بلافاصله امتحان بدی؟
2. من توی شهرک پول ریختم، و کاردکس پر کردم، نه چشم پزشکی رفتم نه آیین نامه و... دادم، جای دیگه تهران میتونم آزمون بدم؟
اصلا پیشنهاد میکنید جای دیگه تهران آزمون بدم (از نظر راحتی)
سلام
من تبریز میخوام برم شهرک گواهینامه موتور بگیرم
چند تا سوال
هر کی باید با موتور خودش امتحان بده؟
اگه اره فقط باید هوندا باشه؟ موتورای دیگه نمیشه؟ من mkz169دارم با این میشه؟
سخت میگیرن؟
چه جوریاست
یه سوال دیگه
اگه عملی رد شیم چقدر طول میکشه نوبت امتحان بعدی؟؟
خواهشا تبریزیا دقیق تر بگن
انگار با تهران فرق داره
دوستان من گواهینامه ماشین دارم البته چند سالی ازش میگذره برای آیین نامه باید دوباره برم امتحان بدم؟؟
و اینکه فقط باید شهرک آزمایش امتحان داد یا مراکز دیگه هم هست ؟
دوست عزیز سوالتو باید اینجا مطرح کنی اگه درباره گواهینامه ماشینهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من سوالمو میدونم کجا باید مطرح کنم ... شما منظور منو بد متوجه شدی ...نقل قول:
الان میخوام واسه موتور بگیرم میخوام ببینم دوباره باید آیین نامه امتخان بدم یا نه؟
ببخشید من از صحبت های شما برداشت دیگه ای داشتم خودتون یک بار پستتون رو بخونید به هر حال اگه هر دو رو همزمان هم بخواید بگیرید (گواهینامه ماشین وموتور) باید برای هر کدوم امتحان جدا بدید و فقط شهرک های ازمایش این امتحان رو میگیرندنقل قول:
موفق باشید
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
تهران برای گواهینامه موتور باید کجا رفت ؟
بعد ببینم کلاس آموزشی هم داره ؟
یعنی من که الان بلد نیستم اصلا" موتورو روشن کنم چه برسه به این که راه ببرمش آموزش میدن ؟ چند ساعته ؟
سلام
اگه کمتر از دو سال باشه احتمالا نیاز به امتحان آیین نامه نخواهی داشت
[QUOTE=0015351971;7230417]تهران برای گواهینامه موتور باید کجا رفت ؟
بعد ببینم کلاس آموزشی هم داره ؟
یعنی من که الان بلد نیستم اصلا" موتورو روشن کنم چه برسه به این که راه ببرمش آموزش میدن ؟ چند ساعته ؟
2 جا هست . یکی شهرک آزمایش دیگری کوهک نزدیکای میدون رسالت
متأسفانه جایی برا آموزش وجود نداره. شما هم که بلد نیستی مثل من باید یه موتور یا بخری یا از دوستات قرض بگیری و اینقدر با ترس و لرز تو خیابونا و کوچه ها بری بیای تا یاد بگیری و تازه آخرشم موتور شهرک که باید باهاش آزمایش بدی چون قلقش رو بلد نیستی بازم میوفتی
اصلاحیه :
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سردار اسکندر مومنی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: ترافیک مهر ماه به نسبت شهریور ماه 30 درصد به نسبت مهرماه سال گذشته 15 درصد افزایش یافته که در این راستا برای کنترل ترافیک در دو هفته اول مهر ماه از تمام نیروهاي پلیس استفاده می کنیم.وی در ادامه بیان کرد: در همین خصوص ستاد مهر ماه در پلیس راهور تشکیل شد.مومني از اقدامات مهم پلیس از آغاز به کار پلیس مدرسه با اختیارات قانونی اشاره کرد که بر این اساس پلیس مدرسه می تواند علاوه بر جریمه خودروها 3 نمره منفی برای خودروهای عمومی و 5 نمره منفی برای خودروهای شخصی لحاظ کند.وی در ادامه به تحول در نظام گواهینامه اشاره کرد و گفت: بر اساس این تحول از مهر ماه سال جاری سن اعتبار گواهینامه از 5 سال به 10 سال در نوع کلاس ها و آموزش ها تغییراتی جزیی صورت می گیرد که به عنوان نمونه گذراندن کلاس های آموزشی برای دریافت گواهینامه موتور سیکلت اجباری است.
این الان یعنیکلاس آموزشی هم داره ؟ :)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاحیه :
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سردار اسکندر مومنی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: ترافیک مهر ماه به نسبت شهریور ماه 30 درصد به نسبت مهرماه سال گذشته 15 درصد افزایش یافته که در این راستا برای کنترل ترافیک در دو هفته اول مهر ماه از تمام نیروهاي پلیس استفاده می کنیم.وی در ادامه بیان کرد: در همین خصوص ستاد مهر ماه در پلیس راهور تشکیل شد.مومني از اقدامات مهم پلیس از آغاز به کار پلیس مدرسه با اختیارات قانونی اشاره کرد که بر این اساس پلیس مدرسه می تواند علاوه بر جریمه خودروها 3 نمره منفی برای خودروهای عمومی و 5 نمره منفی برای خودروهای شخصی لحاظ کند.وی در ادامه به تحول در نظام گواهینامه اشاره کرد و گفت: بر اساس این تحول از مهر ماه سال جاری سن اعتبار گواهینامه از 5 سال به 10 سال در نوع کلاس ها و آموزش ها تغییراتی جزیی صورت می گیرد که به عنوان نمونه گذراندن کلاس های آموزشی برای دریافت گواهینامه موتور سیکلت اجباری است.
من خرداد میشه 18 سالم یعنی OK میشه؟
ویو میشه روند دیگه؟
من رفتم شهرک، آیین نامه رد شدم. تاریخ بعدی افتاد برای چهل روز دیگه. میخوام بدونم الان میتونم برم کوهک کاردکس جدید بگیرم؟ یا اینا بهم وصلن میفهمن شهرک امتحان دادم؟
منظورت شهرك آزمايشه ؟ كوهك كجاست ؟نقل قول:
من دوجا رو ميشناسم يكي همين شهرك آزمايشه كه ميندازه براي 40 روز ديگه و يكي نيرو دريايي كه فعلا تعطيل شده ، نيرو اگه كوهك همين نيرو دريايي هست كه هيچي ولي اگه جاي ديگست آدرس بده لطفا چون دوستم بعد عمري آيين نامه رو قبول شد 1000 بار عملي رو رد شدش ، فانوس هم رفتيم كه گفتند تعطيل شده .
الان این مرکز کوهک (میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان فرجام، خیابان نیروی دریایی) فعالیت داره؟ میشه برای اخذ گواهینامه موتور به آونجا مراجعه کرد؟
نه دادا اینا سر کاریه:sq_20::sq_20::sq_20:نقل قول:
آقا این آموزشگاه ها چیه که میگن
من کلا موتور سواری بلد نیستم
ولی به دلیل محل کارم مجبورم استفاده کنم
میدونید کجا از این آموزشگاهای موتور هست ؟
:n18::n16:
الف 3 جداگانه مراحل دیگه ای داره؟
............................
یکی این سوال منوجواب بده تورو خدا
موتور 50 سی سی هم گواهینامه میخواد ؟
آقا منم میخوام گوایهنامه موتور بگیرم
سرذباز هستم ولی میتونم اشتغال به خدمت جور کنم
فقط سواره موتور نشدم تا به حال
آموزشگاه اینا داره؟
طرفای ونک تهران چیزی هست؟
راستی کسی بچه رودهن و بومهن هست اینجا؟
اگه اونجا ساده تره مراحل بریم اونجا بگیریم