نقل قول:
خوب فرقش با قبلیا چیه بنویس اگه خوب بود من هم نصب کنم
Printable View
نقل قول:
خوب فرقش با قبلیا چیه بنویس اگه خوب بود من هم نصب کنم
سلام به همه دوستان
من میخواستم لپ تاپ بگیرم بین 5741g با 5742g دو به شکم :D
میخواستم بدونم فرق هایی که با هم دارن چی هستش
ممنون
نقل قول:نقل قول:من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
تا جایی که شنیدم تنها مزیت 5741 داشتن دو اسپیکر و صدای استریو والبته قیمت مختصری ارزونتر هست
در بقیه موارد 5742 ارجح است (vga=420 ;cpu=i5;ram)
برادرا اگه توی خونه با کامپیوتر بازی میکنید میتونید وصلش کنید به یه اسپیکر که صدای sorrrond رو پخش کنه....نقل قول:
بهترین کانفیگ 5742 چیه و قیمتش چنده حدودا؟
تفاوت بلوتوث ۲ و ۳ تو سرعته
من قبلا تست نکردم سرعتشو ولی الان به ۱۸۰ کیلو بایت بر ثانیه میرسه(البته لب تاپ مقابلو مطمئن نیستم بلوتوث ۳ داشت یا نه)
در هر حال اپدیت کردنش بی ضرره
حجمش حدود ۵۰ مگابایته
دوستان من یه سوال دارم اونم اینه که مدل acer aspire 5742 گرافیکش Nvidia GeForce GT 420M 1GB است؟ و dell 5010 هم ati 5470 1gb هست دیگه؟ حالا به نظرتون کدوم قوی تره؟(راستی مدل 5745 که جدید اومده چنده و اون چطوره؟)
کلا به نظرتون بین ایندو تا واسه کار با مکس و اتوکد و گهگاه بازی کدوم بهتره؟
قطعا 420 بهتره.نقل قول:
واسه کار شما i5 کفایت میکنه...گرافیکشم 15 درصد ضعیفتره.
5745 ال سی دیش بهتره و روشنایی بهتری داره اسیکرهاش بهتره و در مدل dg اون با عینک 3d عرضه میشه , و باز در مدل dg
باتری 8 سل داره تو سایت مادر برین تفاوتشون رو میتونین ببینین
Aspire® 5745 and 5745G displays:
High-brightness (200-nit)
Aspire® 5745DG displays:
High-brightness (220-nit), 3D ready, 8ms response time
NVIDIA® 3D Vision™ Technology with shutter glasses, built-in emitter and software
البته در سری 5745 میشه
Discrete NVIDIA® GeForce® GT 425M graphics
Microsoft® DirectX® 11.0 support
هم یدا کرد که خداست و 30 درصد قوی تر از 420 و 60 درصد از 5470 قوی تره و این در گرافیک یعنی تفاوت از زمین تا زیرزمین
و صد در صد اگه گرافیک 425 رو بگیری اپتیموس درش فعاله و میتونه بین دو گرافیک اینتل و انویدیا سوییچ کنه و عمر باتری رو ببره بالاتر
کوینطور:31:نقل قول:
ati 5730 چطور؟از 420 قویتره یا نه؟(خیلی با هم تفاوت دارند؟)
÷س همه جوره این از 5010 سرتره؟
منظورت از اینکه گرافیکش 15 درصد ضعیفتره چیه؟(من این لپ تاپو واسه کارهایی که گفتم می خوام،واسه 3 4 سال کافیه دیگه این مدل مگه نه؟)
راستی 5745 چنده؟
والا حقیقتا من مدلی با کانفیمگ 5745 که جناب ایمان گذاشتند رو ندیدم!نقل قول:
اما با گرافیک 320 هست.
5730 هم خوبه قویه دیگه از 420 قوی تره.
5740 15 درصد ضعیفتر است از 420.
اونی که من مشناسم 1200 300 هست.که فقط یه CPU بهتر داره I7
نقل قول:مقایسه همه ی کارت گرافیک هاکد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
با سلام
چند تا سوال در مورد 5741 ci5 داشتم ممنون میشم جواب بدین :
1-قبلا کلید fn+f3 رو میزذم یه پنجر باز میشد و باید انتخاب میکردم بلوتوث یا wifi ولی الان دوباره هخومین ویندوز 7 رو نصب کردم ولی این کلیدها رو میزنم چیزی نمیاد ؟
2- برای نصب گرافیک چیکار باید کرد بعد از نصب وینذوز اوتومات نصب میشه ؟بعد از نصب دو تا علامت سوال وجود داره یکی ethernet و اون یکی هم pci simple commiunications هستش این یعنی خود وینذوز کرافیک و چیپست و صوت رو نصب کرده ؟ ولازم نست اقدام به نصب دوباره کرد ؟
3- وقتی یوتیوب رو باز میکنم همش ارور an error occurred میاد و فیلم رو نشون نمیده رو صفحه نمایش فیلم این ارور رو میده و ربطی هم به قیل تر شکن نداره چون با همین آدرس و تنظیمات رو یه سیستمم دیگه فیل رو نشون میده ؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام.
من این سوال رو یکی دو جای دیگه هم مطرح کردم، ولی هنوز جواب نگرفتم.
من حدوداً 6-7 ماهی میشه که یه 5741 i5 دارم. یه ماهی میشه که هر چی باتری رو میزنم به شارژ، فقط نشون میده که تا 85 درصد شارژ شده و هر چقدر هم که بزارم به شارژ باشه اون چراغ نشانگر شارژ شدن حالت شارژ کامل رو نشون نمیده.
ولی جالب اینجاست که وقتی مقدار شارژ باقیمانده به حدود 9 دقیقه میرسه، این 9 دقیقه خودش یه چیزی حدود 1 ساعت شارژ داره و دستگاه کار میکنه. به عبارت دیگه فکر میکنم که عملاً باتری کامل شارژ شده ولی نشونگر ها چیزی غیر از این رو نشون میدن.
یکی دو بار گذاشتم دستگاه کامل شارژ خالی کنه و دوباره فول شارژ بشه، ولی تغییری نکرد.
کسی میدونه ایراد از کجاست و چطوری میشه برطرفش کرد؟
ممنون.
سلام.نقل قول:
1.شما یه نرم افزار که حمید خان گذاشتن نصب کردین؟
2.اکثرا ویندوز میشناسه یعنی سون 4570 روش شناخت اما برای راندمان بهتر توصیه شده آخرین ورژن رو ازبگیرین و نصب کنید.کد:WWW.AMD.COM
3. این ارور مربوط میشه فیل بودن برای منم گاهی اینطوری میشه (5738G)ربطی هم به لپ تاپ نداره ...شما از وی پی ان استفاده کنید برای عبور سد شیلتر.
ممنونم ولی من الان سون دارم و قبلا رو همین سون باز زدن fn + f3 رو کادر باز میشد ولی الان نه ؟
ایم ارور هم گفتم ربطی به قیل تر نداره چون رو یه سیستمم دیگه با آدرس https جواب میده ولی رو 5741 نه حتی لینک دانلود با idm رو هم نمیده
والا رو pc منم با https کارنميده.نقل قول:
پس شما درايور هاى بلوتوث+وايرلس رو با توجه به نسخه ويندوزتون از ساپورت ايسر دانلود کنى.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
بايوستون رو آپديت کنيد و تنظيمات power رو از ويندوز چک کنيد.نقل قول:
ممنونم یعنی رو سیستمم شما هم یوتیوب باز میشه ولی فیلم نشون نمیده ؟
خوب این که نمیشه حتما یه ایرادی هستش دیگه چرا رو سیستمم دیگه اجرا بشه ولی رو این نه
1-نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در غیر این صورت هم میشه استفاده کرد سه بار بزنی مه روشن میشن دو بار بزنی همه خاموش میشن
بقیه حالتها هم یکی در میون هست
2-علامت سوال خوب باید اترنت رو درایورشو نصب کنی براد کام نت لینک گیگا بیت معمولا
برای pci simple commiunications هم intel amt رو نصب کن
3-برای این مشکل هم ابتدا درایور گرافیک رو از سایت انویدیا دانلود کن با وی پی ان چون ایران تحریمه
و برو قسمت گرافیک و نوت بودک رو انتخاب کن اگه گرافیکت 320 بود
در غیر این صورت برای 5470 hd برو تو سایت amd
ویندوز سون در تسک بار آرم باتریش منظورت هست که صد در صد شارژ نمیشهنقل قول:
با hw monitor ببین مشخصات باتری و اینکه چقدر wear شده باتریت شاید به خاطر اونه
و شاید یکی در قسمت پاور آپشن ویندوز انگولک کرده تا بیشتر از اون شارژ نشه(موقعی که دستگاه خاموشه بازم عملیات شارژ تموم نمیشه و چراغ فول بودن روشن نمیشه
اگه اینطوره دو حالت داره باتری 6 ماه گارانتی داره زودی بپر برو سازگار و یه باتری نو بگیر (اگه بدن)شانست زده
اگر هم نه که باتری ها یه چیز مصرفی هستن با عمر محدود در حدود 3 سال بلا استفاده در دمای صفر با شارژ 80 درصد
و یا حدود 500 بار شارژ و دشارژ
باتری های یون رو به هیچ وجه کامل خالی نکنین (خود ویندوز در 7 درصد هایبرنیت میکنه ) دلیل داره
در یون منظور از خالی 10 درصد هست و تا میونین از باتری استفاده نکنین اگر در منزل هستین
یا درش بیارین یا مدام بزارین شارژ روشن باشه
رفتی گارانتی بپرس شرط تعویض باتری چیه و بجاش نو میدن یا!!! (hwmonitor( درصد waer و نابود شدن ظرفیت
باتری رو نشون میده که هر ماه بیشتر میشه بپرس تا چند درصد ویر بشه عوض میکنن استاندارد ایسر رو بپرس
چون اینها هم میفرستن به شرکت مادر در امارات متحده عربی نماینده میدل ایست و از جیب خودشون نمیره
ممنونم همه موارد درست شد ولی مورد سوم هنوز پا برجاست آیا اون ارور مربوط میشه به گرافیک؟
ممنون میشم لینک دانلود رو بدین چون تو سایت amd نمیدونم کدوم رو دانلود کنم ؟
ati mobility radeon 5470 512mb ویندوز 7 32 bit
برنامه ای به اسم catalyst_mobility_32-bit_uti به حجم 70 مگ دانلود کزذم ونصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد
اگه درست نصب بشه تو دوایس منیجر disply باید با چه نامی بیاد ؟ الان با نام standard VGA graphic میاد
directx پیه اون هم نباید نصب بشه ؟
شما 32 بیتی نصب کردی ویندوز رو میگم اگر اره باید بزنه hd 5470 همون گرافیگی که لوگوش رو نوت بوک خورده
شما این برنامه 925 کیلوبایتی رو دانلود کنید و اجرا کنید خودش اتوماتیک هم درایور های گرافیک لپ تاپتون رو آپدیت میکنه و هم یه CONTROL SUIT که آرمش همیشه وقتی ویندوز میاد بالا پیش ساعت میاد , و همیشه هم به آخرین ورژن آپدیت کنید.نقل قول:
من گرافیک 4570 ایسر 5738 G رو اینطوری آپ کردم با تشکر.
لینک برنامه:
کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx#1
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
باز هم به همون اسم هستش فکر کنم....لپ تاپ دم دستم نیست تا چک کنم....شما قبلش روی کارت گرافیک راست کلیک کنید و ورژنش رو ببینید و بعد این روشی که گفتم باید تاریخ و ورژن عوض شده باشه.نقل قول:
والا دستگاه همه اش دست خودم بوده، بعيد ميدونم كسي انگولكش كرده باشه.نقل قول:
ضمناً گارانتيم امرتات هست، نميدونم باتري شامل گارانتيشون ميشه يا نه.
اين HW monitor رو از كجا ميشه دانلود كرد؟ البته من معمولاً دستگاهم يه جا ثابته و موقع استفاده هم به برقه...بعيد ميدونم 6 ماهه 20% اش Wearشده باشه.
اين رو تو سايت امرتات ديدم:
فكر كنم ببرم نمايندگي از همه چي بهتر باشه. ولي احتمالاً سر اون مورد 2 بازي در بيارن!!نقل قول:
موارد خارج از تعهدات شرکت
- خرابی پیکسل بر اساس جداول استاندارد ارائه شده توسط کارخانه سازنده (مندرج در سایت کارخانة سازنده).
- افت طول عمر و يا افزايش مدت زمان شارژ باطری، در صورت عدم رعایت دستورالعملهاي ارائه شده توسط كارخانة سازنده.
- شكستن، خط افتادن يا بخار گرفتن لنز درايو نوري، به جهت استفاده از ديسكهاي غير استاندارد.
- معيوب شدن ديسك سخت، به جهت وارد آمدن تكانهاي ناگهاني و يا ضربه به دستگاه.
- سوختن شارژر دستگاه در اثر نوسانات برق.
- مخدوش شدن يا از بين رفتن اطلاعات موجود بر روي دستگاه در فرايند تعميرات، در صورت مطلع نساختن شركت از اهميت و كليدي بودن اطلاعات.
ممنون از راهنمايي.:40:
برو اینجا دانلود کن این برای 64 بیتی
[PHP]ftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor/hwmonitor_1.17-64bit.zip[/PHP]
ااینم 32 بیتی
راستی تو 64 بیتی ببین موقع پراپرتیز ویندوز اینو میزنه
ram 4g(3.87usable)
ممنونم الان دیگه این ارور برمیگرذه به درایو گرافیک حتی بعضی مواقع موقع کانورت هم ریست میکنه و موقع نصب برنامه کانورتر میگه که باید ردایوتونو آپدیت کنید ؟
حالا تو این سایت کسی نیست بگه تو لیست دوایس منیجر disply با چه نامی میاد ؟
چجوری باید درایو درست نصب کرد
ذوست عزی اون فایل کوچیک به قول شما موقع نصب شروع میکنه به دانلود فایل 61 مگی
دوست گرامى کمپانى اون نرم افزار کوچيک رو براى اين گذاشته تا مشترى ها رو از دردسر درايور و catalys suit اينا راحت کنه شما هم براى اطلاعات بيشتر در قسمت سوالات نرم افزارى تاپيک بزن اينجا فقط به سوالات حواشى اين مدل صحبت ميشه.نقل قول:
يا حق.
دوستانی که Acer 5741G دارن و تونستن کیبردشو درست کنن((کیبرد عربی حک شده رویه صفحه کلیدها)) با برنامه Keyboard Layout +Persian لطفا فایل سیو شده رو برای ما هم آپلود کنه ثواب داره:11:
کیبردش که مشکلی نداره اگه یکم با تایپ آشنا باشی جای حرفهارو باید بدونی و هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
حقیقتش در این مورد خاص شوت شوتم:31:اگه درست بشن بهتره یه کاری میکنی داداش بیا برنامه مورد نظر رو دانلود کن بعد خودت درستش کن بعد فایل سیو شده رو بذار تا دوستانی که مشکل دارن مثل من یه عمر دعات کنن:40:نقل قول:
نقل قول:
پ زیر back space
د ردیف پایین n
ذ سمت چپ د
ز c انگلیسی
ط ظ سمت چپ ز
گ دکمه جلوی اینتر
حرف های مشکل اینها هستند که با یه کم تمرین جا میفته تو ذهنت و اصلا نیازی به برنامه جانبی نداری
امروز ویندوز عوض کردم 64 بیتی ریختم رو 5741 که بتونم از رم به صورت کامل استفاده کنم ولی باز هم از 4 گیگ کامل استفاده نمی کنه و 3.87 گیگ استفاده میکنه چرا اینجوره کسی از دوستان راه حلی نداره...؟×××؟!
===========
یه مشکل هم هست اینم اینه که ویندوز دیر بالا می اد من یادمه تو نسخه ی 32 بیتی که نصب کرده بودم درندوز خیلی زودتر بالا می اومد ولی الان مخصوصا توی صفحه ای که مینویسه ولکام خیلی میمونه مشکل از چی چی کار کنم؟
3.87 مشکل بعضی از مدلهای سی پی یو اینتل دارای گرافیک است که حتی با دیسیبل کردن گرافیک سی پی یو بازم 128 تا رو برمیدارن تو بعضی از مدلهای جدید 32 مگ برمیداره که ویندوز تو پراپرتیز نشون نمیده(64 مگ هم برداره نشون نمیده)
تاثیر آنچنانی نداره
فقط اگر 32 مگ برداره امتیاز ویندوز 7 64 بیتی به رم میره بالای 7
و اگر 64 مگ و بیشتر برداره میزنه 5.9
در کل جدی نگیر خوش باش
در تمام تست های ویندوز 7 هم که با 4 گیگ بیشتر از 7 رمشون نمره گرفته نسخه 32 بیتی بوده که قابلیت 64 بیتی توشون فعال بوده(البته امتیاز رم با فرکانس بیشتر تصاعدی بالا میره) و جالبیش اینه که در 32 بیتی نمره سی پی یو کمتر هست از حالت 64 بیتی و اونم دلیلش واضحه سی پی یو 64 بیتی در ویندوز 64 بیتی با تمام قدرتش کار میکنه
کسی میتونه ویندوز 32 بیتی با قابلیت 64 بیت پیدا کنه
1- مارو خبر کنه از کجا گیر آورده
2- تست کنه خودش صحت حرفهای منو تایید کنه
در آخر در سی پی یو ها نسل جدید دسکتاپ هم این مشکل هست که خوشبختانه در بعضی مادربردها میتونن در بایوس
مقدار رم اینتل رو کنترل کنن
و در آخر آخر هم! شنیدم پچ هایی هست که میشه گرافیک اینتل رو از ویندوز روی 1 مگ محدود کرد (عکس های اعمال شده رو دیدم) و مشکل کل رم حل بشه که متاسفانه من پیدا نکردم گویا برای هر شرکت و محصول فرق میکنه و هنوز نسخه گلوبالش نیومده زیاد هم مهم نیست ها!
مهم چگونگی راه اندازی استفاده از اپتیموس و سوییچ بین گرافیک اینتل و گرافیک جداگانه هست که اگه بشه مصرف باتری لپ تاپ
فوق العاده میاد پایین که متاسفانه وارد کنندگان احمق (هوشمند مکار پول پرست به هر قیمتی حتی خر کردن مردم چه نزد خودشون و چه نزد چینی های کمونیست کافر!(واقعا چی شده دوست های ما شدن کافران نه این که میگن هر کسی رو از دوستهاش بشناس)) به خاطر پول کمتر پرداختی و سود بیشتر اپتیموس رو برداشتن(بیخود دنبال فعال شدنش نباشین کنترلر دیسپلی نذاشتن و اصلا نمیشه)
برای نمونه
5742 سری 460 ش در امریکا با ویندوز و اپتیموس 750 دلار هست حمل و نقل به اونجا چقدر هزینه بر هست بماند
شیرین 250 دلار دارن گرونتر میفروشن و مای مشتری معمولی هم خوشحالیم که داریم به قیمت جهانی میخریم
و این همونه!!!
در مورد سایر محصولات پر فروش شرکت های عمده وارد کننده هم این قضیه صدق میکنه
چی بشه که نمونه مشابه خارجی گیرمون بیاد( یا مثل اپل سفارشی کار نکنن و همه جا یکی باشه
یا شرکت تولید کننده برندش رو خراب نکنه (بعضی محصولات حرفه ای ایسوز و لنوو وسونی) یا محصول درخواستی از ایران اینقدر کم باشه که نصرفه خط تولید رو عوض کنن)
ایشالا وقتی یارانه ها رو عملی کنن optimUs هم میارن...! بعدشم مگه اپتیموس فعال نیست؟نقل قول:
توی مشخصات خورده که داره ... شما مطمئنی؟
کسی از دوستان تستی نکرده ببینه چرا اینجوره یا راه حلی نداره؟نقل قول:
سلام من 5742 دارم. میخواستم بدونم میشه بدون اینکه باتری رو در بیارم ازش استفاده نکنم و فقط از برق شهر که به لپ تاپ وصله استفاده بکنم؟ این سوال رو پرسیدم چون من ساعت های زیادی رو با لپ تاپ کار میکنم و اگه بخوام باتری رو در بیارم ممکنه برق بره و ... . راستی نمیدونم چرا با اینکه ویندوز 64بیت نصبیدم ولی بازم میزنه 3.87 usable آیا راه حلی هست؟
وقتی باتری فول باشه تقریبا از مدار خارج میشه..نقل قول:
برا باتری لایفش هم خوبه!
البته باید مطمین شد باتری پروتکتور داره یا نه که یا باید تو مشخصات باتری بگردیم یا از شرکت سازنده(گارانتی کننده) پرسید
یکی میگفت من دایم 24 ساعته شارژر رو وصل نگه میدارم و چون باتری خاصیت محافظت داره تا وقتی زیر 95 درصد نشه
شارژ نمیشه و چراغ شار خاموشه و بعد از 20 روز به خاطر نشتی باتری های یون تازه به 95 درصد میرسه
البته باید دید باتری و لپ تاپ این خاصیت رو داره یا نه
دوستان یه مشکلی دارم من وقتی به لپ تاپ 5741 i5 اسپیکر وصل می کنم صدای که از اسپیکر پحش می شه بم هست و اون کیفیتی رو که می خوام نداره مشکل از چی؟؟؟ می شه راهنمایی کنید
اون برنامه ی realtek رو هم نصب کردم ولی تغییری نکرده !!!!
هیچکس تستی نزده ببینه اینجوره عادی یا نه؟نقل قول:
یه مشکل هم هست اینم اینه که ویندوز دیر بالا می اد من یادمه تو نسخه ی 32 بیتی که نصب کرده بودم درندوز خیلی زودتر بالا می اومد ولی الان مخصوصا توی صفحه ای که مینویسه ولکام خیلی میمونه مشکل از چی چی کار کنم؟
شما به جای خاموش کردن دستگاهت رو هایبرنیت کننقل قول:
سرعت بالا اومدنش بهتر میشه