من این کارو کردم اینترنتم قطع شد :19:نقل قول:
راهی دیگه نداره ؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
من این کارو کردم اینترنتم قطع شد :19:نقل قول:
راهی دیگه نداره ؟؟؟؟؟؟؟
کاری نداره کهنقل قول:
از اینجا :::
Edit/Change Email Address
بعد ایمیل جدید رو میدی ......
مال منم همینطور بود.شمابه جای 0 وسط آی پی ها 1 بزن حل می شه.نقل قول:
مثلا به جای 192.168.0.2 شما بزن 192.168.1.2
حذف شود.....
بجای 0 ؛1 دادی درست شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
گیم رنجر من چند روزه لاگین نمیکنه برای شما هم همینطوره
چکار کنم؟
یا لاگین میکنه ولی وارد روم ها نمیشه و میگه فایر وال و... از ای ن حرفا
چکار باید کنم؟
جالب اینه که با چیز پی ان وصل میشه ولی خوب چیز پی ان پینگ رو میاره پایین
از من درستهنقل قول:
فعلا درست شد
حوسام نبوده فایر والم on بوده
اگر من هاست بشم چطوری باید بازی رو استارت کنم؟
هاست که شدی یه نفر که اومد تو هاست استارت را میزنی بعد میری تو مولتی پلیر و یه هاست هم اونجا میسازی و منتظرش میمونی اومد میری برای انتخاب تیم و...نقل قول:
سلام
من تازه بازی فیفا 11 رو گرفتم و میخوام آنلاین بازی کنم دو تا مشکل دارم
1-پج بازی ورژن 101 که تا 21 درصد میره و بعد این ارور میدهold file not found however a file of the same name was found no update done since file contents do noy match
2-با دستگیره میخوام انلاین بازی کنم میشه دیگه نه؟
سلام-کسی نیست جواب بده؟
پج بازی ورژن 101 که تا 21 درصد میره و بعد این ارور میدهold file not found however a file of the same name was found no update done since file contents do noy match مشکل چیه بنظر شما؟
بازی را ادیت نکردی ؟نقل قول:
توپی دوربینی چیزی نصب نکردی؟
سوال اولتو حقیقتا نمی دونمنقل قول:
ولی سوال دوم راستش اگه دستگیره آشپزخونه باشه نه :31:
ولی با دسته تو منوی اول بازی اگه با دسته ok کنی آره می شه
بچه ها من امشب برای اولین با بازی کردم.
لگ نداشت خوب بود.
ولی یه مشکل بزرگ که یه باخت فجیه برای من شد.
هر 2کمه 2 ثانیه دیلی داشت!!!
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟؟:41:
نه بازی رو آنیستال کردم و دوباره نصبش کردم و به محض اینکه نصبش تموم شد پچ و اجرا کردم بازم نمیشه -ویندوزم سونه و بازی هم که موقع نصب فقط سریال میخواست که تو سی دی بود و کرکی هم نداشتنقل قول:
بازیت 2 بار نصب میشهنقل قول:
یک بار نصب بازی را میریزه تو هارد و از اونجا نصب میکنه؟
نه مال من همون بار اول نصب میکنه و میشه بازی کرد:13:نقل قول:
احتمال داره مشکل از همین جا باشه چون بازی های فیفا همگی دو تا نصب دارن تا وقتی که این ایرانی ها بازی را نصب می کنند و یه نصب خودشون می سازند برای همین شاید برای نصب پچ یکی از فایل ها را جز فایل های اصلی نمیشناسهنقل قول:
سلام.. چندتا سوال چرت و پرت شايد: نمي دونم كجا بايد تيما رو انتخاب كنم. وقتي ready رو مي زنيم خودش واسم man utd رو برداشته و ميخواد كه برم چپ يا راست و 30 ثانيه هم بيشتر وقت ندارم! هر چي مي زنم هم عوض نميشه...
بعد يه بار 2v2 انتخاب كردم دسته ها رو هم قشنگ دو نفر اينور دونفر اونور تنظيم كرديم وقتي رفتيم تو ديدم يك به يكه! چرا؟ ممنون اگه جواب بدين
باید دکمه یک گیم پد (یه Y ایکس باکس) یا مثلث پلی استیشن یا همون پاس تو در خودمون که دروازبان را میاره جلو یا W کی بردنقل قول:
سلام
من چند وقته موقع ورود به روما ارور میده بهم تو بازی
time out eror
تایم اوت میده
چکار کنم؟
بچه من یه چیزی کفش :31: کردم
دیگه تو ویندوز Xp نیازی به وارد کردن آیپی نیست برین حالشو ببرین
در ویندوز 7 وقتی میخوام وارد هاست طرف بشم این پیام میاد
in order join tish game you must have the same version of fifa 11 as the host
مشکل از چی هست؟
تو xp مشکلی نداشتم
1-خوب ورزن فیفا تون با هاست فرق داره شما باید پچ 1.01 رو دانلود کنید.نقل قول:
لینک دانلود:
2-پس از نصب در پوشه بازی یک بار باید کرک رو کپی کنید و دوباره تو شاخه بازی ذخیره کنیدکد:http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/FIFA11_PATCH101.exe
البته توی نسخه سی دی من کرک تو همون بار اول نصب توی فایلی به نام Fifa 11 Setup بود.
امید وارم بدرد بخوره
راستی یک چیزی بگم بعضی وقتا که توی روم میریم ممکنه پینگ 70 باشه ولی لاگ و تاخیر(Deley,dly)شدید بگریم این بخاطر پینگ گیم رنجر هست که باید چکش کنیم برای اینکار
در ویندوز 7 و ویستا میشه به Start سپس Run بروید در Run تایپ کنید ping gameranger.com -t پینگ گیم رنجر باید بین 300-360 باشه پایین تر باشه چه بهتر بالا باشه نمیشه بازی کرد بیخیال شید.
چند نکته بگم
1-اگر سایت باز کنید پینگ گیم رنجر بالا میره و موقتی هست.
2-اگر هم پینگ گیم رنجر خوب باشه توی روم هایی که پینگ بالا +120 هست لاگ میگیرید و نمیشه بازی کرد.
یکم فیفا بازی کردن آنلاین سخت هست.
برو به وبلاگ امضای مننقل قول:
yeki az bacheha code invite game rangero baram befreste emailam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lotfan sari befrestid
آقا ورژن فيفام رو از كجا بفهمم؟؟بعضي وقتا چون ورژنا هماهنگ نيست نميشه.معمولا چه ورژني ميزنن؟؟
اگه پچ جدید نصب کردی 1.1 اما اگر نمیدونی بدون گیم رنجر برو تو بازی اینترنت وصل باشه اگه پیغام داد که ورژن جدید بگیری 1 اگر رفت تو بازی 1.1 استنقل قول:
معمولا كدوم پچو ميزنن؟؟
ورژن 1.01 :46:نقل قول:
معمولا كدوم پچو ميزنن؟؟
با درود
دوستان برای بازی کردن برای نمونه سری آ ایتالیا با یک تیم و خرید و فروش در فصل و رفتن به جام باشگاه های اروپا و ... باید به کدوم بخش از بازی رفت؟
باید بری منیجرمدنقل قول:
اونجا بازی ها تک نفره هست. یعنی به عنوان یک بازیکن می تونی بازی کنی میون یازده بازیکن مشکل اینهنقل قول:
نه منیجرمد کلاسیکه اون بی ا پرو هست که یه نفرهنقل قول:
game mod>maneger mod
برا بازی کردن حتما باید patch داشته باشی؟
برای آنلاین چون اکثرا پچ دارن باید پچ داشته باشی مگر اینکه دنبال کسایی که پچ ندارن بگردی که از هر 100تا 1 پیدا میشهنقل قول:
اما آفلاین لازم نیست حتما داشته باشی تنها خوبی پچ برای افلاین امکان تغیر تنظیمات کیبرد در داخل بازی هست
من تو بازی میرم , تیممو تو30 ثانیه انتخاب میکنم ولی ولی وقتی میخاد بازی شروع بشه صفحه سیاه میشه!
چه کنم؟
اقا من هر وقت
میخوام بازی کنم returned میشم