من ديروز تونستم وصل شم، ولي امروز باز مجددا قطعه. يعني شما ميگيد كه تا فردا صبح رفع ميشه؟نقل قول:
Printable View
من ديروز تونستم وصل شم، ولي امروز باز مجددا قطعه. يعني شما ميگيد كه تا فردا صبح رفع ميشه؟نقل قول:
به احتمال زیادنقل قول:
پس ميشه لطفا هر كدوم از دوستان كه وصل شدن، اينجا اعلام كنن تا بقيه هم بدونن؟نقل قول:
خيلي ممنون
دوستان عزيز كسي اسكاپيش وصل شده؟ مال من كه هنوز قطعه (يعني لگين ميشم ولي هيچ ارتباطي نميتونم بگيرم)
روز قدس ــــه و مشکلاتش !
با سلامنقل قول:
آره فعلا همینطوریه.
بدون وی پــی ان ارتباط ممکن نیست.
موفق باشید.
ميخواستم بگم اسكايپي من از ديروز مجددا وصل شده و فعلا گوش شيطون كر(!) داره درست كار ميكنه. ان شاء الله كه به همين روال هم باقي بمونه. آميـــــــــــــن
دوستان این مشکل حل شد؟
در ضمن یه سوال مهم دارم:
این برنامه مث یاهوو مسنجر مجانیه یا نه ؟
اخه میگن یه کم هزینه میندازه؟
و در ضمن مث یاهوو روم داره برای پیدا کردن افراد و چت یا نه باید از همون اد لیست های تکرار استفاده کرد؟
مرسی
مشکلی فعلا نداره من باهاش راحت کار میکنمنقل قول:
مجانیه اما دو طرف باید نرم افزار اسکایپ رو نصب کرده باشن از پشت سیستم با هم حرف بزنن
هزینه موقعی داره که به تلفن ثابت یا همراه زنگ بزنی
من که روم ندیدم! اما تو فیس بوک یا یوتیوب با هر خارجی 1 هفته صحبت کنی راحت شمارشو میده :10: فقط ایرانی نباشه که اصلا ارزش نداره وقت بذاری مخصوصا طرف دختر باشه! انگلیسی خوب بلد باشی واقعا برو بچه های باحالین این خارجیا :31:
اما واقعا خیلی به صرفه هستش همش 7 دلار میدی 1 ماه نامحدود به آمریکا . کانادا .. آلمان ..و حدود 40 کشور دیگه میشه حرف زد البته 7 دلار که میدی فقط یک کشور شامل میشه ها! اما بخوای کشورای دیگه هم شامل بشه 7 دلار دیگه باید بدی
اما واسه زنگ زدن به ایران اصلا نمی صرفه :2: ولی یک چیزی که واسم عجیب بود هرجا که تماس گرون باشه پیامک زدن ارزون می افته! مثلا واسه ایران ارزان تر اون 40 کشوری هست که تماس ارزونه :27:
تقریبا 1 هفته میشه اسکایپ نصبیدم و فقط از 10 دقیقه زمان مکالمه که رایگان داده فقط استفاده کردم و سرعت اینترنتم 256 کیلو بیت هست و کیفیت خوبی داشتم
الان یک فکر تو ذهنم هست چون تجرم کمه در مورد اسکایپ نمیدونم میشه یا نه اگه کسی میدونه جواب بده این شدنی هست یا نه!
همون طور که میدونیم اسکایپ واسه حدود 40 کشور واسه مکالمه خیلی به صرفه هستش
اگه ما سیم کارت یکی از اون 40 کشور رو داخل ایران بیاریم با اون سیم کارتا تماس بگیریم هزینش فرقی میکنه؟
فعلا در ایران به صرفه ترین تماس اسکایپی اینه که هر دو نفر نرم افزار اسکایپ روی گوشی نصب کنن
یک ADSL داشته باشن با مودم وایرلس
بعد اسکایپ به اسکایپ تماس بگیرن! :دی
با سلامنقل قول:
مثلا منظورتون این هست که سیم کارت کشور آمریکا رو بیاریم داخل ایران و باهاش تماس برقرار کنیم؟؟
موفق باشید.
من اخيرا متوجه شدم كه وقتي روي يك فايلي، كليك راست ميكنم و نشانگر رو روي گزينه Send To ميبرم، در گزينههاي ظاهر شده، مثلا desktop، my documents و غيره، گزينهي Skype هم هست. نميشه يك طوري اين گزينه اسكايپي رو حذفش كرد؟
این آدرس رو در نوار آدرس یک پنجره در ویندوز وارد کنید:نقل قول:
C:\Documents and Settings\XXXXXX\SendTo
XXXXX نام یوزر ویندوز شماست البته این واسه اکس پی بود برای سون رو نمیدونم اما فکر کنم مشابه این باید باشه
آره دیگهنقل قول:
اما حدس میزنم یه پیشنهاد تخیلی دادم نه؟ :31:
حالا برای سیم کارت آمریکا نه اما سیم کارتای مالزی راحت میشه جور کرد چون کشورش مسلمان هم که هست رومینگش اینجا 100 درصد فعاله
ولی من هنوز نمیدونم چرا نرخ پیامک انقد زیاد نسبت به حرف زدن :-? از خود ایران پیامک بزنی مثلا به آمریکا 150 تومن میشه .. اما با اسکایپ 9 سنت میشه اگه یورو 1700 تومن باشه باز تقریبا همون 150 تومن در میاد!
اصلا واسه پیامک زدن به صرفه نیست :2:
با سلامنقل قول:
خوب مسلما گرونتر میشه اگه اون کار رو انجام بدید.
مثلا سیم کارت کشوری دیگه رو بیارید داخل ایران و رومینگشو فعال کنید.
اینطوری باید اجاره بها بابت رومینگ هم روی اون سیم کارت خارجی بپردازید.
موفق باشید.
خيلي ممنون از پاسختون. منظور از يوزر ويندوز همون كدها و حرفهاييه كه روي سيدي ويندوز نوشته كه شامل پنج تا كلمه است كه با خط تيره از هم جدا شدن؟ اگر همينه، من زدم ولي پيغام "Cannot find file" رو داد.نقل قول:
نه منظور اون نیستنقل قول:
منوی استارت رو بزنید اون بالا اسم کاربر ویندوز رو نوشته کنارش هم یک عکس دراخل یک مربع کوچک دیده میشه
منظور از XXXX همون نام کاربری که در بالای استارت منو میبینیم
سلام
من اسکایپ ندارم ولی میخوام اسکایپ تهیه کنم اما فعلا در مورد هزینه اسفاده از اسکایپ گیجم
از دوتا از دوستام که اسکایپ دارن پرسیدم . اونها گفتن که هزینه اش زیاد میوفته ولی اینجا دوستا میگن که هزینه اش کمه!!
من برای دوجا میخوام ازش استفاده کنم یکی برای تماس با شهرستان و یکی برای تماس با انگلستان ( خودم تهران هستم)
آیا از نظر هزینه میصرفه که ازش استفاده کنم؟ آیا برای صحبت با شهرستان هزینه اش نسبت به مخابرات به صرفه هست؟
مثلا 10 دقیقه مکالمه با شهرستان چقدر هزینه میندازه؟ با انگلستان چقدر؟
مرسی
خيلي ممنون، درست شد!نقل قول:
راستي، براي بقيه هم اسكايپي امشب وصل نميشه؟!!! :wac:
help plz:40:
نقل قول:
خیلی با اسکایپ حال میکنم از موقعی که با اسکایپ آشنا شدم دیگه دور هر چی سرویس گفتگوی آنلاین رو خط کشیدم
بچه ها من چند ساعتی هست با اسکایپ مشکل دارم
با آی پی ایران وصل نمیشه
کسی مشکلی نداره؟
ممنون
منم از پريروز نميتونم در اسكايپ لوگين كنم. موندم چرا باز بستنش؟ فعلا كه همه جا امن و امانه؟!نقل قول:
با سلام
متاسفانه باز مجددا بستنش
حالا نمیدونم واقعا دلیله این کارها چیه
موفق باشید.
یاهو مسنجر هم بسته ـس ، وی پی اِن هم تعطیل شده !
لعنت !
كاش حداقل يه سايتي بذارن مخصوص اخبار ف ي ل تراسيون! والا! اون جا ليست سايتهايي كه ف ي ل تر ميشن رو بذارن. البته بايد حداقل در دو قسمت باشه. يكي مخصوص اون سايتهايي كه مادرزادي ف ي ل تر هستن يكي ديگه هم مخصوص اونايي كه بگيرنگير دارن و يه وقتا آزادن يه وقتا بسته (مثل همين اسكايپ). البته ترجيحا اگه دليلش هم ذكر بشه بسيار عالي خواهد بود. فكر ميكنم اگه امكان لايك كردن هم براش بذارن، اين سايت پربازديدترين سايت وطني بشه. والا!نقل قول:
اینا خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکُنن شما میگی سایت اطلاع رسانی ؟ ! :27:
اینا ذره ای برای وقت و خواست های مردم ارزش قائل نیستند .
سلام بر همه دوستان.من تازه کار هستم با اس کایپ.معذرت اگر سوال های پیش پا افتاده میپرسم.
من الان مالزی هستم و می خوام با ایران از طریق کامپوتر خودم با اکانت پولی اس کایپ با ایران تماس بگیرم.
قیمتها را خواندم در اسکایپ و دقیقا متوجه نشدم.این طور زده
Start from as little as 9,3 cents/min 10,7 cents (incl. VAT
حالا ین چند سنت است؟و در جای دیگر زده است.....
60minute 10.8c/minute $6.49 month
میشه لطفا راهنمایی کنید.واقعا ممنونتون میشم.
از این که توی ایران هنوز دست برنداشتند از این کارشون هم مدردی میکنم با همگی.
با سلامنقل قول:
هزینه ی اسکایپ به اینصورت کسر میشه که شما هر چی مدته مکاملت بیشتر باشه و قطع نشه کمتر میفته تا مدت مکالمه کم باشه.
به طور مثال مبلغی که شما توی 3 دقیقه مکالمه ازتون کسر میشه بیشتر از مبلغی هست که توی 10 دقیقه مکالمه کسر میشه.
موفق باشید.
Start from as little as 9,3 cents/min 10,7 cents (incl. VAT
حالا ین چند سنت است؟و در جای دیگر زده است.....
60minute 10.8c/minute $6.49 month
]
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
سلام دوست عزیز .معنی قیمتها را نمیفهمم.کمکم میکنی لطفا.ممنونت میشم
سلام خدمت همه دوستان،ميخواستم بدونم آيا اسكايپ شما هم هنوز قطعه؟ كسي ميدونه اصلا براي چي باز اين اسكايپ بيچاره رو بستن؟ حالا چرا وصلش نميكنن؟ نكنه براي هميشه درشو تخته كردن؟
الان 15 مهر ساعت 1:22 بعد از ظهر داره واسه من کار میکنهنقل قول:
شاید عیب از ISP شماست
در ضمن یک دوستی گفت هزینش چطوره کلا من اینجور فهمیدم اسکایپ برای تماس با تقریبا 40 کشور دنیا به صرفه هست منظور من مقصد بود. مبدا دلیل ارزونی نمیشه یعنی مثلا از کره جنوبی با سرعت 32 مگابیت به اسکایپ وصل بشید به ایران زنگ بزنید خیلی هزینش زیاده نسبت به اینکه از ایران با سرعت 256 کیلوبیتی به کره جنوبی زنگ بزنید
البته اینا که گفتم مربوط به تلفن همراه و ثابت بود
تماس اینترنتی کلا رایگانه
دوست عزيز من از كجا ميتونم ببينم كه آيا ايراد از ISP منه؟ من از وايمكس ايرانسل سرويس 512 استفاده ميكنم. با اون مركز پاسخگوييش كه بايد حداقل نيمساعت پشت خط بموني نميتونم تماس بگيرم، چون خط ايرانسل ندارم كه هزينهاش برام رايگان بيفته. آيا تكنيكي هست خودم بتونم عيبيابي كنم؟نقل قول:
خيلي ممنون
بچه ها دستم به دامنتون!!این اسکایپ من وصل نمی شه.چه با چیز پی ان چه بی چیز پی ان.:41::41::41::41::41::41:
جون من یا یه راهی بگید درستش کنم یا یه جایگزین واسش معرفی کنین.
ممنان.
همين، اسكايپ منم حتي با آنتي ف ي ل ت ر هم وصل نميشه.نقل قول:
ایراد از چیز پی ان تونه
مشکلی نداره وصل میشه
يك سوالي برام پيش اومده. من از آنتي ويروس avg استفاده ميكنم و ميدونيد كه يه مدتيه از طرف شركتش تحريم شده براي ايران. آيا ممكنه اين كه من نميتونم توي اسكايپ لوگين كنم، به خاطر آنتي ويروس باشه؟
بعید میدونم مشکل از اون باشه ولی برای اطمینان قبل از لوگین شدن غیرفعالش کن
دوست عزيز فرقي نمي كنه كجا باشي و چه سرعتي داشته باشي اگه تو انگليس باشي با اسكايپ به يه شماره تو انگليس تماس بگيري چه تو ايران باشي به همون شماره تماس بگيري هزينه شون فرقي نمي كنه كهنقل قول:
تنها چيزي كه ملاكه واسه هزينه ها به اون كشوري كه مي خواهي تماس بگيري هست
امروز کسی با وصل شدن به اسکایپ مشکلی نداشته برای من موقع لوگین ارور می ده...
بدون چیز پی ان استفاده می کنم.
با تشکر