آره دوست من اولین براه آخه سال پیش fifa رو نصب کردم دی وی دی هاشو شکوندم ولی امسال خیلی ازش تعریف می کنند ببینم چی میشهنقل قول:
Printable View
آره دوست من اولین براه آخه سال پیش fifa رو نصب کردم دی وی دی هاشو شکوندم ولی امسال خیلی ازش تعریف می کنند ببینم چی میشهنقل قول:
کسی مشکل منو نداره؟نقل قول:
فکر کنم شما باید با Joystick این قسمت رو انجام بدیننقل قول:
سوالم اینه که توی بازی چطوری میشه تو سر توپ زد مثل pes
چون با این فیفا اصلا نمیشه دریبل کرد
آیا مشکل انالوگها که تو دمو بود رفع شده؟
تو سر توپها مثل PES با زدن دکمه مربع و ضربدر (شوت و پاس) انجام میشه
ولی مثل PES نیست که با این کار بشه راحت بازیکن حریف رو دریبل زد و اونو پشت سر گذاشت
چرا کری یر مود وجود داره که همون منیجر مد نسخه کنسولیه و بخش Be A Pro که شبیه Become A Legend PES هستش رو جدا توی یک مود دیگه داره .نقل قول:
کسی میدونه پایتخت داره یا نه ؟ مدرن زنگ زدم گفت هنوز کرک نشده ...
انقلاب دارن پشت بازار رضا هم هستنقل قول:
فرق نسخه اصلي با FAKE رو ميخوام بدونم
الان ما بخایم منیجر مود بازی کنیم باید Career Mode بزنیم.....؟
سلام دوستان یه سوال داشتم من بازی pc رو گرفتم و نصب کردم ولی با کیفیت بالا که بازی می کنم یکم گیر داره ممکنه از سیستمم باشه :
گرافیک : 9500gt
cpu : duol core5300
منم سیستمم تقریبا مثل شماست ولی core2 2.8 cpu e6300 ;که میشه 5600 ولی روی هوای برفی یا بارونی یکم لرزش داره با رزولیشن 1280*...نقل قول:
9500gt گرافیک ضعیفی هست یه خورده قوی تر از 8600 هست پس فکر میکنم سیستمتون روی گرافیک بالا بازی رو نمیکشه.نقل قول:
خب برای دومین بار بازی رو دانلود کردم که خوشبختانه این دفعه درست بود و الان نصبش کردم و یه بازی روی درجه سختی لجندری با تیم چلسی در مقابل آرسنال انجام دادم
میتونم بگم فوق العاده است :40:
تاحالا هوش مصنوعی به این زیبایی ندیده بودم واقعا آرسنال خیلی جالب بازی میکرد و به سختی تونستم 2 به 1 شکستش بدم
الان هم میخوام virtual pro برای خودم درست کنم
یه پیشرفتی که به چشمم اومد نسبت به نسخه دمو این بود که انیمیشن های ضربات ایستگاهی رو تغییر دادند و خیلی جالبتر و طبیعیتر شده اگه این کار رو برای کرنر ها هم انجام میدادند خیلی خوب میشد
البته منتظرم تا PES هم بیاد و اون رو هم بگیرم ، نمیدونم چرا اینطوریه با وجود اینکه Fifa خیلی امسال عالی شده ولی هنوز هم PES یه حسی خیلی خوبی بهم میده و یه جورایی جذبم میکنه
خوشبختانه امسال هم یه شبیه ساز عالی فوتبال ( FIFA ) و هم یه بازی خیلی جالب و سرگرم کننده ( PES ) رو میتونیم روی PC تجربه کنیم
Thank You EA , Thank You Konami:11:
نه نسخه PC کرییر مد ندارهنقل قول:
الان ما بخایم منیجر مود بازی کنیم باید Career Mode بزنیم.....؟
همون منیجر رو باید بریدو
توی منیجر مود میشه کنترل تیم و بازیکنان رو بدست گرفت؟!
یا فقط باید مدیریت و ارنج تیم رو انجام بدیم؟!
بچه ها یه لینک کرک بزارید.
کرک داخل dvd کار نمیکنه.
این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تو سایت آمازون، نسخه PC فیفا 11 موجود نیست؟
لینک کرک کاملا تست شده خودم دارم باهاش بازی میکنم
کد:http://rapidshare.com/files/422284252/Crack.rar
دوستان یه مشکل.من خودم بدون هیچ مشکلی بازیرو نصبیدم.ولی همون dvd رو به دوستم که دادم از بازی میپره بیرون و dont send میده در صورتی که من با همون کرک و dvd دارم بدون مشکل بازی می کنم.به نظرتون از چی میتونه باشه؟راستی دیگه دمو هم اجرا نمیشه واسش در صورتی که تا هفته پیش دمو رو بازی میکرد ولی الان جای عکس کاکا میپره بیرون؟
نقل قول:
آره هم کنترل تیم و بازیکنان دست گیمره و هم مدیریت باشگاه . یک فرق اساسی بین مسترلیگ و منیجر مد اینه که توی منیجر مود اگه با تیم نتایج مناسب و مورد انتظار باشگاه رو نگیرید هیات مدیره باشگاه بهتون اخطارهایی میده و اگه این روندو ادامه بدین از تیم اخراج میشین و باید دعوت نامه تیمهای دسته پایین تر رو بپیذیرن و توی تیمهای دسته پایین تر مربی گری کنین و اگه نتایج خوبی و درخشانی بگیرین با کسب اعتبار بیشتر شهرت مربی گریتون بالا میره و باشگاههای بزرگتر براتون دعوتنامه مربی گری میفرستن .
بنابراین موقع انتخاب تیم گیمر باید کاملا حواسش باشه که با توجه به مهارتش درجه سختی بازی و همینطور باشگاه رو انتخاب کنه چون هر باشگاه با توجه به اعتبار و شهرتش انتظارات متفاوتی از شما دارن .
مثلا اگه فرضا شما تیم رم رو انتخاب کنید و فقط چند هفته پشت سر هم ببازید یا مساوی کنید و کمتر دربرابر حریفان برنده از زمین بیرون بیایین به نیم فصل نکشیده از تیم اخراجتون میکنن اما اگه مثلا اوساسونا رو انتخاب کنید با همین نتایج از تیم اخراج نمیشین .
این مود جزئیات زیادی داره که کم کم خودتون متوجه میشین . مثلا با مدیریت خودتون باید بخشهای مختلف تیمو تقویت کنید یا برای فروش بیشتر بلیط و کشوندن جمعیت بیشتر به ورزشگاه باید استادیوم رو مجهزتر کنید و .....
ممنون حسین جان
ولی دوتا سوال مطرح میشه:
اول اینکه:
مثلا اگه من میلان رو انتخاب کنم حتما باید فصل اول قهرمان بشم؟!
دوم:
مگه وضعیت ورزشگاه و جذب تماشاچی جزو وظایف مربی باشگاست؟!:18:
نقل قول:
من یک فصل کاملو با تیمهای برتر دنیا مثل میلان تا آخر نرفتم ببینم نهایت انتظارشون چیه اما توی بخش مربوط به مدیریت تیم انتظاراتی که از مربی تیم وجود داره نوشته شده نه لزومی نداره که قهرمانش کنی اما باید یکی از سهمیه های باشگاههای اروپا رو بگیری ( حالا دقیق یادم نیست جام یوفا کافیه یا حتما باید سهمیه جام قهرمانانو گرفت ) .
ورزشگاه جزء وظایف نیست اما اعتبار مربی تیمو بالا میبره چون اینجوری اعتبار و سرمایه باشگاه زیاد میشه و برند باشگاه معتبر تر میشه خوب مسلما اینو از چشم مربی میبینن . ببین توی این مد شما مدیر تیمی نه مدیر باشگاه که هم کار مربی گری تیمو بعهده داری و هم مدیریت تیم شما مثلا براورد میکنی که در آینده با توجه به نتایج خوبی که میتوی کسب کنی جمعیت بیشتری به ورزشگاه میان بنابراین به مدیریت باشگاه تقاضا میدی که با بودجه ای که در اختیارشونه ورزشگاه رو ارتقاء بدن حتی قیمت بلیط ها رو میتونی تعیین کنی که رابطه مستقیمی با نتایج تیم و تعداد تماشاگر و طرفداری داره که به ورزشگاه میان .
به نظر من هر تیمی که بر میدارین درجه سختی بازیو جوری تنظیم کنین که نه خیلی سخت باشه و نه خیلی آسون اینجوری جذابیت بازی خیلی بالا میره چون اینجوری حسابی درگیر رقابتها میشین و برای کسب شهرت تلاش بیشتری برای بهینه کردن کارها میکنین .
اگه توی سخت ترین درجه بازی بازم بازی براتون آسونه گزینهای دستی رو انتخاب کنید در حالت کاملا دستی تعداد انگشت شماری هستن که میتونن پست خودشونو توی باشگاه حفظ کنن و اخراج نشن .
اینم پچ برای بالا بردن قیمت بلیط در بازی:
تو 7 یا ویستا run as admin کنین
برنامه رو تو فولدر خود بازی بریزین.بعد برنامه رو اجرا کنین محل نصب بازی رو بهش نشون بدین و بعد apply رو فقط یکبار بزنید. هر وقت هم نخواستین restore کنین.
کد:http://www.fifa-infinity.com/files/fifa11/FIFA_11_Ticket_Patch.rar
سلامنقل قول:
بچه ها یه سوال؟این فایل های که به صورت 7 تا فایل یک گیگه را موقع رایت کردن باید چطور رایت کنیم؟حتما باید روی دو تا دی وی دی رایت بشه دیگه ؟درسته؟دو تا 3.5 گیگ؟درست میگم؟اما چطوری؟
به نظر من زیاد جالب نیست از پچ و این حرفا برای آسون کردن بازی استفاده کرد گیمر باید خودش با تلاش و تواناییهای خودش به سطوح بالا توی بازی برسه وگرنه کاری نداشت اصلا شرکت سازنده همون اول خودش کار رو راحت میکرد و بودجه باشگاه رو بی نهایت قرار میداد تا گیمر هر کاری دوست داشت انجام بده .نقل قول:
سلام ...
یکس از دوستان کافی نت داره ...
با این سیستم بالا میاد ؟؟
cpu :2180
ram :2
vga :8500
اگه رم بشه 1g چی ؟؟
کرکش چی ؟؟کامله ؟؟موردی نداره ؟؟
کسی می تونه کرک رو داخل یه سرور دیگه به جز رپیدشیر آپلود کنه؟؟ ممنون می شمنقل قول:
نقل قول:
من میزارم.هرکی خواست استفاده کنه و هرکیم نخواست استفاده نکنه.
ولی روانشناسان گفتن اونایی که تند خو هستند و سریع عصبی میشن هنگام بازی کردن حتما از رمز و ترینر استفاده کنند چون عصبانیت ناشی از شکست در انجام بازی بر روی مغزشون تاثیر بدی داره:46: البته این فوتباله:31:
تنظیمات کیبورد رو کجا می شه انجام داد؟؟
وقتی وارد قسمت control setting می شم یه پیغام میاد و وارد نمی شه
كسي نيست جواب بده
ميخوام بدونم از كجا بفهمم بازي اصله؟
نقل قول:کد:http://letitbit.net/download/70609.70e5ca9e40984bcc9193c0623332/Crack.rar.html
حجم پوشش بعد از نصب باید 6.10 گیگ باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من تو سیستم PC خونم رو High با AA 2x بازی رو با فریم ریت عالی بازی میکنم ..... نرم نرمه ....
Graphic 8800 gt - 2 gig ram - CPU Quad 6600 Intel
اما تو لپ تاپم بازی رو حتی رو مدیوم با AA OFF به نرمی PC نمیتونم بیارم ... در حالی که گرافیک لپ تاپم بهتره از PC :
ATI HD 4650 1 Gig - 4 gig ram - Core2 Intel 2.4 ghz
درایور ها هم آپدیته .... ویندوز ها سونه ...
بنظرتون چی کار میتونم بکنم Frame RAte ام تو لپ تاپ بره بالا ؟
سلام
این فیفا2011نسخهpcـش به درد میخوره یا مثل نسخه های قبلی...:41:
منظورم اینه که به نسخه کنسولیش نزدیک تر شده یا نه.
سلام
شرمنده من پیگیر این تاپیک نبودم پس دو تا سوال تکراری:
واسه Xbox اومده؟
نکست جن قضیش چیه؟ کلا چی هست و به چه دردی میخوره؟
ممنون
تو نسخه هاي قبلي اين بازي روي pc اصلاً شبيه كنسول ها نبود. اما امثال سازندگان قول دادند كه براي pc هم مثل بقيه ي كنسول ها بسازند.
مي خواستم ببينم آيا سازندگان به اين قول عمل كردند؟
ممنون.
نقل قول:
عزیز . گرافیک لپ تاپت خیلی ضعیفه
چون یک گیگیه فکر میکنی قویتره؟:31:
عزیز 8800gt پی سی 4650 لپ تاپ رو میبلعه:31:نقل قول:
چرا تو سایت آمازون و خود سایت Fifa نسخه PC فیفا 11 موجود نیست؟