سلام بچه ها لطفا تو این پست برید نظر بدید ممنون
.
.
.
.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=458024[/HTML]
Printable View
سلام بچه ها لطفا تو این پست برید نظر بدید ممنون
.
.
.
.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=458024[/HTML]
قيمت دقيقش با cpu cor i5 چند در مياد؟
يعني لپ تاپ خوبيه ديگه؟
مشكلي نداشتين تا به حال هم از لحاظ كيفيت هم از لحاظ كار كردن باهاش؟!!
لپتاپ خيلي خوبيه و با core i5 حدود 1200 يا كمتر درمياد
تو سايت سازگار زده بود 140000
نمايندگياشم همين قيمتو ميدن ديكه؟
سلام من بعد از کلی تحقیق و پرس جو همین مدل IBM Lenovo Y560 رو خریدم واسه داداشم با سی پی یو Core i7 و هارد 750 در امد 1430000 با گارانتی سازگار صداش که خیلی عالیه الان دارم بازی JUST CAUSE 2 روش نصب میکنم تا گرافیکش رو تست کنم .شکل ظاهری واقعا زیبایی داره:27: .خودم تصمیم دارم اپل بردارم . ..:8:البته با 1520000 تومان می خام Core 2 Dou بردارم نسبت به کانفیگش نمیدونم می ارزه یا نه.....
تفاوت lcd با led تو اين مدل چقدر اختلاف داره؟
كسي مقياسه كرده بين هر دوشون؟ كه cor i5 lcd هست ولي cor i7 led هست
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
واقعا با اين قيمت با اين سيپيو اپل بخري؟كه چي بشه؟:دي
من که یه هفته پیش اصفهان i7 با کانفیگ 750 رو خریدم 1.380
بچه ها اين طرح تو بازار هست؟
کد:http://im.wk.io/images/p/4c241/lenovo-ideapad-y560-15-6-inch-laptop-with-core-i7-720qm-radeon-hd-5730-8gb-ram-blu-ray.jpeg
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
تو سايت سازگار زده 1410000نقل قول:
با تخفيف انقد شد؟
نه دوست عزیز اون کانفیگ تو ایران با گارانتی سازگار نیست.نقل قول:
من خودم 4 شنبه کانفیگ core i7 و gb 750 رو 1.350 گرفتم . الان کم شده اگر صبر کنید تا دوباره وارد بازار بشه قیمت ها می اد پایین.
دوست عزيز ميشه بگين از كجا خريدين اين قيمت؟نقل قول:
من هر جا زنگ زدم 1400 قيمت ميدادن!!
با سلام
من می خوام این لب تاب رو بگیرم .یه مشکلی هست.اگه بخوام این لب تابو بگیرم شنیدم صفحه کیبوردش عربی داره.
منم زیاد تایب میکنم هم بازی
مشکل کی بورد عربی رو چه جوری میشه حل کرد؟
سلام دوستان من هم cor i7 hard 500 رو(با شکل جدیدش همون که شکل مدل y560 d هست ) خریدم اصفهان 1380000 من توی فروم ها خوندم که داغ نمیکنه اما از من خیلی داغ میکنه و باعث تعجب زیاد من شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در مقابل یه دل 1510 حداقل 2 برابر داغ میکنه نمیدونم طبیعیه یا نه چطور میتونم امتحان کنم یه نرم افزاری هست که نشون بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید بین چند باشه ..من ویندوزشو عوض کردم و ایکس پی و سون 32 بیتی نصب کردم تو ایکس پی فقط گرافیک نصب نشده .. من مشکل داغی دارم بگید اگر داغ نباید بشه من به گارانتی مراجعه کنم
نقل قول:
ماله منم داغ میکنه و تست دما گرفتم تو بازی resident evil 5 دمای دو تا از هسته هاش 80 بود تو خود فروم لنوو خوندم ماله بقیه هم همینطور بود که مسئولاش جواب دادن مشکلی نیست تا 100 درجه نرمال است.
ولی یه یارو نوشته بود که من خودم زنگ زدم به شرکت لنوو گفتن 80 درجه نرمال نیست ولی باز مشکلی پیش نمیاد تو بازی داغ میکنه ولی چیزی نیست
آقا تو رو خدا کمکم کنید من امروز یه y560 با هارد 500 و cpu i7 خریدم ولی رو باکس دستگاه عدد هاردشو خط زدن ولی معلومه آخرش 50 بوده جلو cpu هم نوشته cf 1.73 g تو خود device manager نوشته cpu 740qm ولی شما میگین باید 720 qm باشه تو رو خدا کمک کنین فک کنم کلک زده بهم جیکار کنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
زیادی حساسی داداشم همین مدل رو داره جلوی Processor همینو نوشته نگران نباش.
Intel Core(TM) i7 CPU Q 740 @ 1.73 GHzاگه همینو نوشته دیگه نگرانی نداره
موفق باشی دوست عزیز.
کمک لطفا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=460047&page=2
منم بالاخره lenovo y560 رو خریدم البته cori5 با گارانتی سازگار 1100000 واسم درومد
کلاه سرم نرفته؟
راستی چرا تو جعبه ش سی دی درایور و سی دی اورجینال ویندوز نبود؟
این کلید back up که روشه در صورت استفاده پارتیشن بندی رو بر می گردونه به روز اول؟
با گارانتی خریدی؟از کجا؟قیمت اگه با گارانتی باشه خیلی خوبه . Cd نداره شما باید قبل از هر کاری بکاپ بگیرید و هر بار مشکلی پیش اومد اونو restore کنید. cd درایور ها هم نذاشتن ولی همه ی درایور ها در درایو D هستن:10:اخرین سوال رو نمیدونم شرمنده:41:نقل قول:
core i5 اگه 1.100 باشه core i7 چنده؟
با سلام کسی اپدیتاش رو داره که اگه یک وقتی ریکاوری کردیم دوباره از سایت ماکروسافت دانلود نکنم ممنون چون الان میگه 650 مگابایت باید دانلود کنم
آره با گارانتی سازگار تازه ی کیف 20 تومنی هم اشانتیون داشت!!:31:نقل قول:
cori7 فکر کنم 1360000تومن بود
از پارسیان گرفتم
من core i5 با هارد 640 از پایتخت خریدم 1.200 که 1 موس لنوو هم دادن بهم . Core i5 الان خیلی کمه و خود سازگار هم تموم کرده . اگه 10 دقیقه بعد میرسیدم اخرین Core i5 هم ...
core i7 قیمت با کلی تخفیف 1.290
اخيشششششششششش بلاخره منم بعد هفته ها تحقيقو كشتو كزار :8: :
با سيبيو cor i5 با هارد640 از بايتخت خريدم 1080000 همراه با يك موس لنونو:31:
معايبش : نداشتن كيبورد فارسي.فاصله داشن صفحه نمايش با خود دستكاه.يخورده بزرك بودنش,يعني اكر 15 يا 14.6 وجود داشت عالي ميشد
راهي براي اضافه كردن كلمات فارسي كه در حروف عربي نيست وجود داره؟
سلام آقا یه سوال فوری y560 من باتریش 1/5 بیشتر دووم نمیاره ولی یکی از بچه ها نوشته بود up tp 4 hours مال شما چطور شارژ نگه میداره امکان داره باتریم مشکل داشته باشه؟
تا الان كاراي سنگيني نكردم باهاش يعني برنامه نصب كردم و همين كپي كردن يا فيلم ديدن حدودا تانزديكاي سه ساعت نگه داشت
عجیبه من چجوری بفهمم باتریم درسته یا نه max 2 ساعت نگه میداره
بابا يكي جواب بده اين كيبوردش بايد چطور فارسي بشه؟
من Persian اضافه كردم ولي باز English تايپ ميشه.فقط Arabic جواب داد كه اونم چندتا از كلمات فارسي رو نداره....
برای من راحت فارسی شدنقل قول:
persian رو بازش کن و keyboard رو انتخاب کن
با سلام چرا توی قسمت sendto گزینه بلوتوس نیست یکی گفت درایورشو دوباره نصب کن درست میشه منم این کارو کردم درست شد اما وقتی بلوتوس رو خاموش روشن میکنیم دوباره میره چه کار کنم درست بشه:18:
ممنون كه جواب دادين مثل اينكه سيتمم گير كرده بود با دو سه با ريست كردن مشكلش حل شد:11:نقل قول:
سلام به همه . بالاخره بعد از 5 ماه on شدم . دوستان من 3 ماه پیش 1 y560 core i7 خریدم باور کنین تا حالا دو بار بردمش گارنتی . قبلا یه fz sony داشتم واقعاً سگ جوون بود و عالی . به صراحت میگم که ضخامت بدنه y560 شاید یک سوم sony نباشه . اسپیکرهاشم خش خش میکنه فقط بعضی از آهنگهای HD رو خوب پخش میکنه مثلاً آهنگ آرمین 2afm رو با صدای بلند گوش دادم خش خش اسپیکرهاشو احساس کردم .در ضمن زاویه دیدش هم که اصلاً خوب نیست . یه بار دیگه هم داشتم باهاش کار میکردم که یهو LED لپ تاپ خاموش شد و دیگه اصلاً روشن نشد بردمش گارنتی درست شد ولی بعضی وقتها Led روشن نمیشه و باید ریسیت کرد. کاش از اول 150 هزار میذاشتم روش و یه سونی میخریدم که اینقدی اعصابم خورد نشه . من اول خیلی از این لپتاپ خوشم میومد و به همه پیشنهاد میکردم که اینو بخرن ولی حالا میفهمم که هرچه قدر بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری
راستی یه مشکل دیگه هم دارم من بازی GTA Episods from liberity city رو روی y560 نصب کردم بازی در حالت normal خوب اجرا میشد یکی دوبار که آداپتور به لپ تاپ وصل نبود من بازی رو اجرا کردم بازی خیلی سرعتش کند شد و بعد از اون دیگه اصلاً بالا نیومد تا صفحه اول بازی میومد ولی قسمت start یا load نمیومد هر چند بار هم که بازی رو ریسیت کردم اصلاً بالا نیومد و همون مشکل قدیمیو داشت حتی GTA IV رو هم نصب کردم ولی بالا نیومد . بازی های دیگه مثل NEED FOR SPEED رو نصب کردم خوب بالا میاد ولی GTA نه . میشه کمک کنید که بدونم مشکل از چیه
دوست عزیز مشکل با سونی هم کم نیست . من خودم Y560 دارم و واقعا ازش راضی هستم . اسپیکرش به هیچ وجه نویز یا به قول شما خش خش نداره . برند JBL کاملا شناخته شده هستش. این لپتاپ قابلیت SWITCHABLE داره پس شما اول ببین حالت High performance هست با نه؟ اون مورد هم که گفتید در لپتاپ های سونی هم وجود داره که وقتی با باتری کار میکنید افت فریم داره . شما کلید تاچ بالای کیبورد که مربوط به باتری هست رو بزنید و حالت High performance رو فعال کنید و درایور ها هم اپدیت کنید.
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options اینجا هم میتونید تنظیم کنید
برای تست خودم GTA IV رو نصب میکنم و تا شب اگه مشکلی داشت همینجا میگم .
دوست عزیزتر من نگفتم سونی مشکل نداره ولی واقعاً یه سوال اینجا مطرح میشه که چرا سونی لپ تاپی با این کانفیگ رو به 1800 و بالاتر از اون میفروشه و لنوو اینو به 1329000 میده ؟؟؟؟؟ در ضمن من گارانتی رو مجبور کردم که چند تا y560 دیگه هم بیاره که من اسپیکر اون رو با اونا مقایسه کنم که همشون این مشکلو داشتن و گفتن چون این اسپیکر HD هست و آهنگهای شما hd نیست پس به این دلیل خش خش میکنه . شما یه آهنگ رو با صدای بلند بذار که بیس خوبی داشته باشه یا یه آهنگ معمولی از معین بذار و گوشتو ببر نزدیک اسپیکر سمت چپ اونوقت ببین یه خش خش احساس میکنی یا نه ؟
و یه چیزه دیگه من نگفتم نصب IV مشکل داره یا مشکل از لپ تاپه، من فقط این مشکل و پیدا کردم و میخوام که حلش کنم فقط همین . راستی یه سوال دیگه .اگه من دایورا رو آپدیت کنم هارد که پاک نمیشه؟؟ . فکر کنم پاک نمیشه ولی مطمئن نیستم
نه مشکلی پیش نمیاد .
با سلام چرا کسی جواب مارو نمیده در ضمن یک سوال این gadget رو که از سایت ماکروسافت دانلود میکنم و نصب میکنم فقط یه چیز سیاه میاد که فقط قسمت بستن یا همون ضربدر رو داره ممنون میشم راهنمایی کنید
کدوم gadget?نقل قول:
راستی من GTA IV نصب کردم مشکلی نداشت ولی اینطور که متوجه شدم کرک برای خیلی ها مشکل داره :13:کرک هم زیاد هست ولی بازم مشکل دارن:46:
FIFA 11 / GTA IV / NFS HOTPURSUIT / MAFIA 2 / COD 7 / MEDAL با اخرین گرافیک تست کردم و واقعا روی این لپ تات عالی جواب داد. y560 LENOVO وافعا ترکونده
اپدیت کنید بد نیست:5:البته من درایور کارد صدا رواپدیت کردم در حالتی که کارد صدا مورد استفاده قرار نمیگرفت صدای نویز از هدست ( اسپیکر های خود لپتاپ مشکلی نداشت ) شنیده میشد که منم درایور قبلی رو نصب کردم.کد:http://consumersupport.lenovo.com/us/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=661448