نقل قول:
بله
راستش الان دستم نیست
گمش کردم
ولی به زودی وقتی تو کامپیوترم پیداش کردم میذارم
تستش تو یه موسسه فرانسوی بوده
البته بین تندر و 206 دو درب با ترمز های دیسکی عقب که لوگان درسرعت های بالا تندر بهتر بوده
ولی در زیر سرعت 50 206 برتر بوده
Printable View
نقل قول:
بله
راستش الان دستم نیست
گمش کردم
ولی به زودی وقتی تو کامپیوترم پیداش کردم میذارم
تستش تو یه موسسه فرانسوی بوده
البته بین تندر و 206 دو درب با ترمز های دیسکی عقب که لوگان درسرعت های بالا تندر بهتر بوده
ولی در زیر سرعت 50 206 برتر بوده
با اين توضيحات خوبي كه دوستان دادن معلوم شد تندر از هر لحاظ از 206 بهتره.
تيپش بدم نيست. فقط قيمتش معلوم نيست چنده.نقل قول:
آقا کجا معلوم شد ؟ !نقل قول:
سلام
206 تیپ 2 و 3 رو میشه با تندر تیپ e2 مقایسه کرد. چون تقریبا الان توی یه رنج قیمت هستن. که در این مقایسه بی شک تندر e2 و حتی e1 هم پیروز هستن. اما 206 تیپ 6 الان 4 میلیون از تندر 90 e2 گرونتره. که در قیمتهای پایین این اختلاف خیلی خودشو نشون میده (منظورم اینه که مثلا 14.5 با 18.5 اختلافش چشم گیره، البته نسبت به قیمت خودشون. ولی 250 میلیون و 254 میلیون اختلاف چشمگیری ندارن)
پس نمیشه اینا رو از لحاظ قیمت برابر دونست.
از لحاظ فنی و ... هم که هر کدوم توی یه دسته خاص خودرویی هستن. (هاچ بک و سدان).
ولی اگه بخواییم این دو خودرو رو با توجه به مشخصات فنی و تجهیزات با توجه به قیمت (قیمت در مخرج) با هم مقایسه کنیم. به نظر من تندر 90 تیپ e2 پیروز میشه.
دوستان تندر دار یه چند تا نکته در موردتندر
با سلام خدمت دوستان به خصوص اقا لوگان که قصد خرید تندر داره
اقا لوگان تندر کولر اتومات نداره
تندر چندتا عیب داره
تو 1000 کیلومتر اول پشت ماشین (در صندوق ) رو به هواست و در دید عقب اسمان نیلگون را مشاهده میکنید و لی بعد اینکه یه 5 نفری سوار ماشین بشن و چند روزی با همین روند کار کنه فنرهای پشت ماشین می خوابه و دیگه مشکل با دید عقب نداری (اخه تندر قسمت جلوش هم با لاس و تقریبا وقتی پشتش بخوابه قد ماشین میزون میشه .تازه بعد گذشت زمان هم قد سمند میشه و اصلا قد بلند به نظر نمیاد
عرض عجیب قریب ماشین : وقتی که از دور به ماشین نگاه می کنی فکر میکنی عرض خیلی کمی داره که اشتباه است . جلوی ماشین عرضش کمه ولی پشتش عرضش خیلی زیاده یعنی اگه وسط دوتا اینش رو حساب کنی با عرض پشت ماشین یکی است
توی ترافیک هواست باید جمع باشه که پشت ماشین رو نزنی
بعد گلگیر های خیلی بزرگش که از همه بدتره یعنی وقتی داری از یه کوچه تنگ رد میشی یا می خوای لایی بکشی احتمال برخورد گلگیرهاش خیلی زیاده .
لاستیک های ایرانی و مضخرفش
تو 1000 کیلومتر اولیه هم فنر بندیش به شدت خشکه ( مثل نیسان )
اگه مراعات نکنی اتاق به صدا می افته
ولی بعد گذشت 3000 کیلومترش که دوری ابندیش تموم میشه خیلی نرم میشه (خیلی بهتر از 405 و پرشیا ) یا در حد سمند ( البته سمند جلو بندیش صدا داره که در تندر اینطور نیست )
قدرت خیلی خیلی کم موتور در 1000 کیلومتر اولیه
قدرت موتورش تو این دوره مثل پراید است . اصلا به نظر نمیاد که خودرویی با قدرت 107 اسب باشه . ولی خوب بعد 3000 هزار کیلومتر درست میشه
کولر نسبتا ضعیفترش نسبت به بقیه خودروها به دلیل اینکه گاز کولر اکثر تندر داران کم است . که برای حل اون باید گاز کولر مرغوب امریکایی تهیه کنی و ببری نمایندگی تا گاز رو برات عوض کنند
دسته دنده ضعیف اون
اینه های بد اون که بزرگ و یه جورایی بی حرکت و خشک است . ودیدش هم زیادی خوب نیست .
ولی اینه هاش یه خوبی داره اگه به هر ماشینی بخوره اینه ماشین طرف رو می شکونه و لی خودش هیچیش نمیشه
سپر های ضعیف اون
البته به علت محافظت از عابر در هنگام تصادف
ولی در تصادفات با دیگر خودرو ها سریع کج و ماوج میشه ولی به صورت باور نکردنی وقتی یه کم ور بری میاد سر جاش مثل روز اول
سپرش اصلا نمی شکنه و یه جور حالت نرم داره که در تصادفات خم میشه و با کشیدن سپر دوباره سر جاش میاد .
.................................................. ......................
ویژگی هاش
شتاب بالا
سرعت بالا
گیربکس خیلی قوی اون
همون گیربکس مگان است
شتاب ثانویه اون خیلی خیلی عالیه
در سربالایی از 206 تیپ 5 کم میاره ولی اس دی رو رد میکنه
دید جلوی ماشین عالی
درها و شیشه های بزرگش تو سفر های طولانی از خستگی جلوگیری می کنه
الان شاید 90% مردمی که تندر رو می شناسن می گن تو سرعت های بعد 180 تو دست نیست که کاملا تصور غلطی است :19::19::19:
تندر بر خلاف قیافش تو سرعت های بالا تعادل خوبی داره .
بدنه اون خیلی محکمه
یه عکس دارم اگه خواستین بذارم
تندره زده بود به پشت پیکان و سپر پیکان تقریبا رفته بود تو صندلی های عقبش
ولی تندر قسمتی از جلوش که به پیکان خورده بود له شده بود و قکاپوتش هم کج شده بود و سپرش شکسته بود و باتری و چراغ سمت باتریش هم شکسته بود و قسمت موتور و دیگر اجزاش کاملا سالم بود .
.................................................. ...........
ترمز های abs مجهز به abd اون که 4 کاناله هستش .
ترمز ضد قفل 4 کاناله یعنی : ترمز ضد قفل با چهار کانال و 4 حسگر سرعت
این بهترین طراحی است که در ان برای هر چرخ حسگر و سوپاپ جداگانه ای وجود دارد
با این روش کنترل گر هر چرخ را به صورت مجزا بررسی می کند تا به هر چرخ بیشترین نیروی اصطکاک وارد شود .
پس ABS اون الکی نیست و این نیست که بگید با ABS دار شدن پراید ABS تندر دیگه مزیت براش نداره .
برای پراید ABS سه کانالس یا 1 کاناله
من سیستم سه کاناله رو توضیح می دم
در این سیستم برای هر چرخ جلو یک حسگر و سوپاپ جداگانه وجود دارد
ولی در چرخهای عقب برای هردو چرخ فقط یک سوپاپ و حسگر وجود دارد
در این حالت برای هر چرخ کنترل جدا گانه ای وجود دارد
بنابرین چرخ های جلو به بیشترین نیروی ترمز گیری خود میرسند
چرخ های عقب هم قبل از فعال شدن این سیستم قفل می کنند
در این سیستم ممکن است یکی از چرخهای عقب قفل کند
این سیستم سه کاناله قدرت ترمز گیری نسبت به سیستم 4 کاناله کمتر می باشد .
حالا اگه سیستم 1 کاناله باشه وضعیت هم خیلی بدتر میشه .
ریو که تا اونجایی که من میدونم سیستم 3 کاناله داره
ولی 206 سیستم 4 کاناله دارد .
سمند رو هم شک دارم که سیستم 4 کاناله داره یا 3 کاناله
ولی سیستم ABS سمند خیلی وقت ها از کار میوفته
یعنی تو سرعت های بالا احتمال قفل کردن اون زیاده
من یه بار باسرعت 190 تا با تندر چندین بار ترمز شدید کردم ( به خدا راست می گم )
برای تست ABS اون
این کار رو 5 بار کردم و هر دفعه با یه ترمز ثابت سرعتم رو تا 60 تا کم میکردم
که هیچ دفعه هم قفل نکرد
ولی وقتی که دفعه پنجم ماشین رو برای اینکه به موتورش خیلی فشار اورده بودم نگه داشتم تا کمی موتور استراحت کنه وقتی از کنار چرخ هاش رد می شدی حرارت خیلی زیادی داشت به طوری که تا 1 متری لاستیک حرارت به شدت حس می شد .
.................................................. .................................
به زودی هم یه پست می ذارم و در مورد پدال های اون و کلاچ که به طور ایمنی طراحی شده اند تو ضیح می دم
عزیزم :40:نقل قول:
بدنه 206 محکم هست ولی بدنه تندر خیلی سر تره ! شما خودتون در تندر رو باز بسته کنید میفهمید !
مصرف 206 رو دقیقا نمی دونم ولی ال 90 تو جاده 5/5 مصرف میکنه!؟:18:
به نظر من تو جاده فرقشون معلوم میشه !
در کل من خیلی از 206 خوشم میآد ولی واقعا تندر خیلی بهتره ! و تو کشور های اوروپایی پیشرفته هم به وفور یافت میشه ! ( البته خودروی ارزون قیمتی هست ) ساخت رومانیه :10:
ما ایرانیا یه ویژگی بارز در بین اکثرمون وجود داره. (توی کشورای پیشرفته این ویژگی خیلی کمتره)
این ویژگی چیزیه به اسم تحجر فکری.
اگه ما فکر میکنیم دین خوبه یا حجاب خوبه یا هر چیز دیگه دلیل نمیشه که همیشه اینجوری فکر کنیم.
این ویژگی ما باعث شده که نتونیم تفکری منطقی داشته باشیم و در واقع تعصب بیجا در رفتارمون بیداد میکنه.
این ویژگی ما باعث میشه که چیزی بهتر از چیز های خودمان را نپسندیم حتی با وجود منطقی بالاتر از چیز های خودمان.
یکی از موانع پیشرفت فرهنگی و علمی همینه.
مثل استقامتی که کلیسا در برابر گالیله نشون داد روی گرد یا تخت بودن زمین.
بحث تندر 90 و خیلی از خودروهای جدید هم همینگونه هست.
ما چون با 206، 405، پارس و ... اخت شدیم قبول نمیکنیم که خودروهای جدید میتونن از اینا برتر باشن.
مثلا همین تندر 90. با وجود بزرگترین عیبش که میشه همون قیافش ولی از خیلی خودروهای دیگه برتری محسوسی داره.
مثلا تیپ E2 آن به راحتی از 206 تیپ 2 و 3، 405، سمند معمولی و Lx، پارس معمولی و ... بهتره. و حتی با خودروهایی بالاتر مثل پارس Elx و 206 تیپ 5 و ... مقایسه میشه.
(البته به قول دوستمون- حسین105 جان- بعد از 3000 کیلومتر)
این که بعد 3000 کیلومتر به حداکثر قدرتش هم میرسه در دفترچش ذکر شده
این هم در مورد پدال های تندر
با اجازه اقا نوید
.................................................. .................................................. .........
مطلبي در مورد چند توليد كننده برخي قطعات تندر 90:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : توليد كننده مجموعه پدال ها
پدال ترمز و كلاچ : ( پدال كلاچ لانه زنبوري و كاچويي و داراي قسمت داخلي فلزي در محل هاي استقرار كه قابليت شكسته شدن در هنگام ضربه شديد تصادف را براي محافظت از پاهاي راننده دارد.پدال ترمز نيز از جنس فولادي است كه هر دو پدال داراي قراري مشترك هستند.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و پدال گاز كه آن نيز كاچوي لانه زنبوري با اسكلت داخلي فلزي در محل هاي سايشي است:
شركت آذين تنه: توليد مجموعه ترمز چرخ هاي عقب و كاسه چرخ ها
( از خودروهاي پژو 206 و 405 بسيار مستحكم تر و مدرن تر است- كافي است نگاهي به ضخامت بدنه فلزي درام (كاسه چرخ) بيندازيد و تفاوت ضخامت چند برابري آن را ببينيد. در پرسكاري و كارهاي ديگر دقت بيشتري مشاهده مي شود. جنس سيلندر ترمز نيز به همراه مجموعه فنرهاي حلقوي و حتي لنت ترمز ها بسيار متفاوت به نظر مي رسد.)
با سلام
دوستان من این تاپیکو قبل از تاپیک بهترین خودرو زدم و نخواستم این ماشن با 206 ها مقایسه بشه. حالا این تاپیک چرا دوباره پست هاش زیاد شده خدا میدونه. در کل میدونم این مقایسه کار غلطیه. ولی مثلا یکی میخواد ماشین بخره بین 206 و تندر گیر کرده اون موقع این مقایسه باید انجام بشه.
تازه من یه چیزی در باره 206 فهمیدم که کمک فنر های عقبش بصورت موربه نه عمودی که فکر کنم در خشکی تاثیر داشته باشه .نه؟
با تشکر
حسین آقا خیلی ممنون اطلاعات جالبی بود. اون عکس پیکان هم دیدم.اتفاقا تندر ما هم حاضره انشالله پس فردا میگیریم تندر دار میشیم. اگه راهنمایی در باره نگه داری اون داریدبگید مممون میشم.نقل قول:
باتشکر
یه سوال داشتم از اساتید :
به طور کلی هزینه اسپرت و قشنگ کردن لوگان حداکثر چنده ؟
اسپرت که میشه میتونیم در شکل چراغش و .. تغییر بدیم ؟
مرسی . ممنون
:10:
سلام علیک
تفاوت ها و شباها های تندر و پرشیا را می تونید بنویسید منظورم اینه سرعت و شتابکدوم بهتره و و چهر کدوم چه مشکلاتی دارند
اين که مقايسه نميشه کرد هر کدوم توي کلاس خودشون هستند. موتورl90 يه موتور 1300 ولي پرشيا 2000 .l90 چند تيپ داره که به نظر من همه مزخرفن مخصوصا بدون کولرش که 10.5 هم تازه ثبت ناميشه!! بازم به شرف پرايد
تندر قشنگ نیست در مقایسه با پرشیا اما نسبت به قیمتش امکاناتش خیلی بهتر از پرشیا هستش
ولی از نظر موتور و قیافه پرشیا خیلی بهتره
اولا تندر موتورش 1600 سی سی و در عوض 16 سوپاپه, دوما که موتور پرشیا 1800 سی سی(به طور دقیق تر 1760) و 8 سوپاپه, دوما اینکه موتور تندر 105 اسب بخاره و مال پرشیا 100 اسب بخاره, شتاب صفر تا صد برای پرشیا 11.8 و برای تندر 10.2 است.توی انجمن اتومبیل این فروم همیشه سر تندر دعواست یه سری میگن خیلی خوبه یه سری میگن مضخرفه , اما تا اونجا که من دنبال کردم حتی اونا که میگن مضخرفه نقطه ی قوت تندر رو موتورش میدونن , حالا چجوریه که شما میگین تندر از نظر موتور ضعیف تره؟نقل قول:
دوست عزیز این چه طرز صحبت کردنه؟؟
فکر نکنم این در شعن یک کاربر p30world باشه که این شکلی صحبت کنه.
این جور که شما صحبت کردید به همه کسایی که پرشیا دارند احانت کردید.
حالا شما خودتون l90 دارید دلیل نمیشه بقیه ماشین ها را زیر سوال ببرید.توی خیلی از تاپیک ها دیدم شما بیشتر از روی تعصب حرف میزنید.:41:
پرشیا هر چی نداشته باشه حداقل قیافه را داره.که به نظر من این از همه نظر بهتره.
حالا تندر موتورش قوی تر شتابش بیشتره به چه دردی میخوره؟؟؟همین پرشیا تا 200 میره به نظر شما بیشتر از این برای ایران لازمه با این جاده ها و خیابان هاش؟؟؟
اینم بگم من پرشیا ندارم که بگید دارم از روی تعصب حرف میزنم.
آره دیگه تفاوتاشو گفتیم , میمونه تصمیم با خودش که ببینه کدوم معیار براش مهم تره , قیافه , امکانات , موتور , ایمنی ...نقل قول:
فقط قیمت هر دو ماشینم کسی اگه میدونه بگه , (بس که قیمتا هر روز عوض میشه)
ولی قضاوتتون در رابطه با تندر هم غلطه. پشتش بشینید بعد نظر بدید.
اگه قیمتش کاذبه قیمت پرشیا کاذبتره.
تازه اگه باسه شما قدرت و اینا مساله ای نیست مصرف چی؟
اگه مصرف هم مهم نیست راحتی چی؟جاداری چی؟
یکم نگاه کنید میبینید تندر بهتره. حالا آقا جان این نظر منه رو تعصب یا بی تعصب نظرم رو گفتم حالا هر کی هر چی دوست داشت بخره.
پارس:
کارايي
ظرفيت
- مدل موتور : XU7JP/L3
- حد اکثر سرعت : 186 KM/HR
- حجم موتور : 1761cc
- سيستم سوخت رساني : انژکتوري
- حداکثر توان موتور : 100 HP در6000 دور بر دقيقه
- حداکثر گشتاور: 15.3 Kgm در 3500 دور در دقيقه
- شتاب از صفر تا 100 کيلومتر در ساعت : 11.8 ثانيه
وزن (kg)
- ظرفيت مخزن سوخت: 70 ليتر
سيستم الکتريکي
- وزن خودرو : 1190
- وزن روي اکسل جلو : 700
- وزن روي اکسل عقب : 440
- حداکثر وزن مجاز خودرو : 1600
- حداکثر وزن مجاز خودرو با تريلر : 2750
سيستم فرمان
- باطري : Ah 55
- دينام : A 80
- دينام : Kw 1.1
تعليق
- قطر دايره دوران : 11 متر
- جعبه فرمان : هيدروليک - شانه اي
سيستم ترمز
- جلو: مستقل از نوع مک فرسون
- عقب : مستقل از نوع فنر پيچشي
لاستيکهااندازه لاستيکها : 65/185 R14
- ترمز جلو : ديسکي با پره هاي خنک کننده
- ترمز عقب : ديسکي
تندر 90:
مشخصات (مدل)STDSTD A/CDLXDLX CPDLX CSPSLXSLX LPموتورنوع موتور K4Mحجم موتور 1598CCتعداد سيلندر 4نسبت تراكم 10:01حداكثر توان موتور 105hp at 5750 rpmحداكثر گشتاور148Nm at 3750 rpmسيستم انژكتوري چند نقطه ای ترتیبینوع سوخت بنزينتعداد سوپاپ 16استاندارد حد آلايندگي Euro IIسيستم سوخت انژكتوريكارايي حداكثر سرعت 183kphشتاب صفرتا 100كيلومتر10.2 ثانيهمصرف سوخت ( لیتر) در 100 کيلومترميانگين مصرف خارج شهر 7.1 ميانگين مصرف داخل شهر9.7سيستم انتقال قدرت گيربكس (جعبه دنده )پنج سرعته دستي كلاچ تك ديسكي مكانيكيديفرانسيل جلوسيستم تعليق سيستم تعليق جلو مك فرسون با ميله پيچشيسيستم تعليق عقب با ميله پيچشيظرفيت ها باك بنزين لیتر50حجم فضاي صندوق عقب لیتر 510روغن موتور (با ----- ) 4500ccروغن گيربكس و ديفرانسيل2980ccظرفيت آب سيستم خنك كننده خودرو 4800-4500 (CC)روغن هيدروليك فرمان 1000-800 (CC)فرمان نوع فرمان دستيشانه ای هيدروليكينوع دنده دستيتعداد دور چرخش قفل به قفل فرمان 4.5 3.2ترمزها نوع ترمز*******سيستم ترمز نوع ترمز جلو ديسكينوع ترمز عقب كاسه اينوع ترمز ضد قفل ندارد Bosch 8.0 ABSتجهيزات الكترونيكي نوع وتوان باتري 70Ahوزن وزن تقريبي خودرو
بدون سرنشين با مخزن سوخت پر
و بدون تجهيزات اضافي 1100Kgحداكثر وزن قابل حمل توسط خودرو 425Kgحداكثروزن مجاز با سرنشين 2300Kgحداكثر بار بر محور عقب 395Kgحداكثر بار بر محور جلو 585Kgتجهیزات كاتاليست اگزوز * * * * ***سنسور اكسيژن* ******
من فقط نظرمو گفتم و الانم پاکش میکنم تا دیگه نبینیدش.
خوب اصلا من چی کار دارم خواستم راهنمایی کرده باشم.دیگه محال ممکنه تو هیچ تاپیکی از تندر تعریف کنم.اگه اطلاعاتی ازش خواستید من در خدمتم ولاغیر. دیگه از من تعریف تندر نخواهید دید. هر دفعه که که تعریف میکنیم یه چیز میشنویم.
هر کی خودروشو خرید اگه تندر بود در مورد اطلاعاتی که میخواد من در خدمتم.
اینم از شانس ما تا من یه تاپیک می زنم چند نفر روانه بیمارستان می شن
من خودم می دونستم الان چنین حرف های زده میشه و نام تاپیک نوشتم شباهت ها و تفاوت ها من کی گفتم لوگان بهتره یا پرشیا
از همتون ممنون بخصوص mazdakaa که واقا دستش درد نکه قشنگ منظور رو رسنود
با تشکر
محمد
سلام...
دوستان عزیز و گرامی، چرا به جای پرداختن به اصل موضوع بیشتر حاشیه میرید؟ هر ماشینی در هر مقامی هم باشه نباید چنین القابی در موردش استفاده بشه. احترام به نظر دیگران کجا رفته؟ مگر دوستی که این تاپیک رو ایجاد کرده جدا از شماست؟ پس چه بهتر که مودب تر با همدیگه برخورد کنیم.
در مورد مقایسه پرشیا و لوگان ، ضمن احترام به نظر همه دوستان به نظر من لوگان بهتر. به شخصه ظاهر لوگان رو هم می پسندم ولی در مقایسه با پرشیا ، پرشیا بهتر هست ضمن اینکه ظاهر یه امر کاملا سلیقه ای هست کما اینکه عکس پیوست شده رو ببینید.
در مورد امکانات و عملکرد هم به نظر من لوگان از پرشیا سر تر هست . این رو بر اساس مطالعه های مختلف عرض می کنم. لوگان خودرویی جدیدتر با امکانات خیلی خوب هست که بر سر پروژه اون(همونطور که دوستان در جریان هستن) کارشکنی های بسیاری صورت گرفت حتی از درون کشور.
ممنونم.
من هم کاملا نظر ایشون رو دارم . پرشیا تنها ظاهر بهتری داره همین .نقل قول:
متاسفانه بعضی از دوستان فکر میکنن ماشین فقط قدرت موتور و شتاب هست این دو تا ماشین هر کدوم معایب و محاسنی دارن ولی باید بدونید لوگان درسته امکانات خوبی داره حتی شاید بهتر از پرسیا ولی اینو هیچ وقت فراموش نکنید این ماشین جزو ارزونترین ماشینهای اروپا هست و ماشین چیپ و ارزونی هست حتی طراحی چیپی و ارزونی هم داره که نمیشه اصلا با طراحی ماشینهای روز اروپایی و حتی قدیمی تر مقایسش کنید البته این ایراد نیست چون اصلا هدف ساخت ماشین ارزون بوده اینکه در بازار ما انقدر قیمتش زیاده بدون شک به خاطر بی ثباتی کشور ماست ولی قرار بوده 7-8 میلیون باشه 7-8 میلیون یعنی قطعات ارزون قیمت مگه چطور میشه یه ماشین ارزون میشه یه ماشین گرون فقط هزینه های امکانات که نیست هزینه موارد اولیه نوع ساخت و... خیلی چیزها هست مثلا وقتی میشینید داخل لوگان اولین چیزی که نظر تون رو جلب میکنه مشخصا مواد بکار رفته در داخل ماشینه مثلا پلاستیک های بکار رفته که کاملا نشون میده از ارزون قیمت ترین مواد موجود استفاده شده بعد صندلی های نچندان جالبش هست که کمترین قوس ممکنه رو داره که یکی از دوستان جالب بود اصطلاح نیمکت رو براش به کار میبرد , بعد از روشن کردن ماشین متوجه میشید صدایه موتور در دورهای بالاتر مخصوصا به داخل اتاق نفوذ زیادی داره که این دقیقا خصیصه یه ماشین ارزون قیمت هست معمولا در ماشینهای ارزون قیمت چون میخوان هزینه ساخت کم بشه حداکثر امکان استفاده از مواد عایق برای مهار صدای موتور و صدای منتقل شده از جاده به اتاق خیلی کمه سواری ماشین بد نیست ولی احساس میکنید یکمی بلدتر از حالت طبیعی هست که البته این نیاز به عادت کردن داره در نمایه بیرونی درهای بشدت عجیب و بزرگ ماشین بدون شک توجه هرکسی رو جلب میکنه و خیلی موارد دیگه پرشیا معمولی موتور ضعیفتری داره 1800 موتورش و 8 سوپاپ که همون موتور بکار رفته در سمند و 405 هست از نکات ضعف دیگش یادمه ترمزهای خوبی نداشت شاید الان بهتر شده باشه (چون ما خودمون 2-3 پیش پرشیا داشتیم) ولی سواری خوبی داره تو سرعتها معمولا سرعت رو خوب مهار میکنه و همیشه فکر مکنید در سرعت کمتری نسبت به سرعت اصلی در حال حرکت هستین فضایه مناسبی برای سرنشین ها داره بهتر از لوگان بدون شک (البته لوگان هم صندوق عقب جادار و خوبی داره ولی فضایه داخلیش کمتره) و خیلی خیلی موارد ریز درشت دیگه که اگر بخوام بنویسم در حد یه مقاله میشه ولی به صورت کلی چون میدونم سواری پرشیا بهتره و حداقل احساسی ارزونی نمیکنی وقتی میشینی داخل پرشیا و البته ظاهر خیلی بهتری داره (مخصوصا رنگ سفیدش) من خودم پرشیا رو انتخاب میکنم که میشه با کمی تغییرات جزئی مثل بهبود ترمزها ماشین خیلی خوب و خانوادگی داشت .
لفراموش نکنيد قرار بود لوگان جانشين پيکان بشه بشه يعني دور بر 5 الي 6 ميليون -پس اين ماشين از نظر قيمت ماشيني الکي گرونه
در عوض پرشيا اگر بخواهيم از ديد استاندارد مصرف سوخت بهش نگاه کنميم ماشين خارج از رده حساب ميشه
هرچندمقایسه این دوخودروصحیح نیست اما من خودم اگرقرارباشه ازبین این دوخودرویکی راانتخاب کنم برای خریدمسلما لوگان راترجیح میدم .اما اگرشما یک مدیرباشید برای پرستیژکارتون هم که شده بایدازبین این دوتاخودروپرشیاراانتخاب کنید. به نظرم مقایسه این دوتابه نحوه کاربردشون هم بستگی داره .
اینم یه نظر از یکی از افراد در سایت پی هالس.
نقل قول:
هفته پیش e1+cp صفر گرفتم 12600 نقره ای واقعا این ماشین عالیه خارج از تصورم بود
glx , pershia , ... رو راحت تو جاده شمال پشت سر گذاشتم به نظرم این ماشین به قیمت واقعیش تو ایران هنوز نرسیده e1+cp کمه کم 15 تومان میارزه من نمیدونم پرشیا با اون موتوره فسیل 8 سوپاپ دهه 80 رو چطوری دلشون میاد 18500 میدن به ملت .
با یه پرشیا کورس گذاشتم در همه حالات به قول معروف سوسک شد بعد تو پمپ بنزین همو دیدیم بعد از 15 مین صحبت کردن نتیجه گرفت یه لوگان صفر بگیره بقیه پولش هم اسپرتش کنه
ضمن احترام به نظر دوستان در ابتدا دو تا لینک از ویکی پدیا میدم که خوندنش خالی از لطف نیست:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_Pars
در کل همونطور هم که دوستان اشاره کردن و می دونید لوگان به منظور ارائه ارزان در کشورهای اینچنینی اینگونه طراحی شده. استفاده از قطعات ارزان و شاید سطح پائین ولی هر چی که باشه از تکنولوژی های به مراتب بهتر و به روز تر از پارس استفاده می کنه.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Logan
تا کی باید از قدیمی ترین خودروهای اروپایی استفاده کنیم و مشتری اونها باشیم؟! ببینید از پراید جدید یا 405 جدید چگونه استقبال میشه ، خب وقتی اینگونه هست مسلما شرکت های مختلف هم با تغییر در همون خودروها و فرضا عوض کردن چراغ جلو (!!) دوباره همون خودرو رو به ملت می فروشند . فراموش نکنید که لوگان ساخت شرکت رنو ، یکی از مطمئن ترین شرکت های سازننده خودرو هست و همچنین لوگان یکی از پر فروشترین خودروهای اروپا بوده(فکر می کنم سال 2005 ، مطمئن نیستم) البته اینم باید ذکر کرد که خودرو لوگان در اروپا کجا و اینجا کجا !
بنده خودرویی جدیدتر و به روز تر رو با خودرویی قدیمی و به قول دوستان هرچند گران ترجیح میدم.
اگه می بینید در تحویل خودروی لوگان این همه تاخیر هست به نظر من دلیلش عدم رغبت مسئولین به تولید این خودرو هست چرا که این خودرو می تونه رقیبی برای خودروهای از رد خارج اروپایی مانند 405 و پارس باشه و صد البته مسئولین دوست ندارن بازار کارشون اینگونه خراب بشه ! کما بیش شاید حرکت های مختلف شرکت ها بودین کما اینکه اطلاعیه دادن که بیاین بجای لوگان یه محصول دیگه انتخاب کنید و ...
اینم یه نظر دیگه از یکی از دوستان از سایت پی هالس
نقل قول:
سلام به همه دوستان عزيز وخوبم...
بايد بگم كه من 36 سال سنمه و حدود 17 ساله كه رانندگي ميكنم / از پيكان و فيات 131 و132 و پاساد و آ ائودي گرفته تا 206 و ريو 405 و سمند و گل چزئي از خاطرات وتجربيات من در رانندگي محسوب ميشن.
اما:
اينكه اكثر لوگان سوار ها آهسته رانندگي ميكنن دليل عمدش جديد بودن اين خودرو و ترس از تصادف كه همه شما ميدونيد كه به دليل كمبود قطعات پيامدش صرف هزينه هاي سنگين و الافي چندين ماهست.
-
حدود يك سالي ميشه كه من لوگان دارم و بدون هيچ گونه تعصبي بايد بگم كه اكثر خواسته هاي من رو اجابت كرده و اگر قرار باشه بعد از لوگان خودروي ذيگري داشته باشم بدون شك مگان خواهد بود.
-
بنده طي سفري كه به تازگي به مشهد داشتم ( جاي همه دوستان خالي ) با 4 سر نشين و صندوق پر و كولر روشن در كل مسير رفت و بر گشت زير 140 تا نرفتم و سه چهار باري هم خيلي راحت به سرعت 185 تا ( تو كفي) رسيدم و اگر كمي بيشتر به پدال فشار مياوردم صد در صد 200 تا رو پر ميكرد ( البته دوبار هم جريمه شدم ) جالب اينه كه وقتي 185 تا ميرفتم برادرم فكر ميكرد دارم 100 تا ميرم ( ازم پرسيد اين كيلومترش واقعيه ؟) ، بنابر اين لوگان با (شيشه هاي بسته) به هيچ وجه حس سرعت رو به راننده و سر نشين در سرعتهاي بالا منتقل نميكنه.
( يادمه به يكي از دوستان در همين تاپيك توصيه كرده بودم كه با سرعت بالا رانندگي نكنه ، باز هم اين توصيه رو ميكنم )
-
باورتون نميشه اگر بگم : با اين تفاسير ، سر بالايي (گردنه آهوان ) رو بدون اينكه به موتور فشار بياد با دنده 5 بالا رفتم و هرچه ماشين بود گرفتم ( خدا شاهده جدي ميگم).
اگر باد لاستيكها رو هم روي 32 تنظيم كنيد هم ماشين نرم تر ميشه و هم سر پيچها بسيار پايدار و قابل اطمينان ( لا اقل زير پاي من اينطوريه).
-
به هر حال بايد بگم اگر مشكل قطعات اين خودرو حل بشه ( بدون شك حرف نداره )
چند توصيه:
1- موتور ماشينتون رو تنبل بار نياريد / گاهي اوقات دنده هاي 1 و 2 و 3 رو كامل پر كنيد و گاهي هم نرمال ، به تناوب اين كار رو بكنبد و اصلا نترسيد.
2- ----- هوا ، شمعها و روغن موتور نقش اساسي در كيفيت كار كرد موتور خودرو دارند سعي كنيد به موقع ----- هوا و شمعها رو تعويض كنيد و از روغن موتور مناسب موتور خودروتون اسفاده كنيد.
3-به هيچ وجه دنده مرده به ماشينتون ندين.
( اينها رو 17 سال تجربه به من آموخته ).
ببخشيد زياده گويي كردم / در پناه حق باشيد.
دوستان من که تا حالا از لوگان خوشم نمییامده ولی دارم جذبش میشم ( البته عاشق مگان هستم )
دوستان عکس اسپرت از لوگان دارید.؟؟؟؟
اینم باز یه نظر دیگه از سایت پی هالس
نقل قول:
در مورد شتاب یک توضیح هم بنده بدم
من عادت ندارم زیاد پر گاز با ماشین رفتار کنم شاید به خاطر ماشین قبلیم (رنو 5) باشه چون توی اون ماشین هر چی گاز میدادم فرقی نمیکرد و ماشین دیگه ای رو نمیتونستم باش بگیرم بنابراین معمولا خیلی خونسرد رانندگی میکردم ولی با این ماشین وقتی لازم باشه و مجبور به گاز دادن میشم واقعا به صندلی میچسبم و لحظه ای که آدم فکر میکنه این دیگه نهایت قدرت ماشینه وقتی بیشتر گاز میدم واقعا بیشتر شتاب میگیره و کم نمیاره.
یه چند تا نظر از وبلاگ تندر 90
نقل قول:
با سلام:مصرف از 6.1 تا 6.5 بستگي به جاده ونوع رانندگي .كشش بسيار عالي .وسرعت عالي .از ماشيناي كه نتونستم جلو بزنم زانتيا -كمري .از سمندو پرشيا وسيلو وبقيه چه عرض كنم .وخلاصه از ماشيناي قبليم -206 -405-خيلي بهتر بود-مسيرم از اصفهان به بوشهر و شيراز و اصفهان بوده با تشكر
نقل قول:
ماشین توی جاده خیلی عالی بود راستش من حوصله محاسبه میزان مصرف سوخت رو ندارم !
از کولرش هم استفاده کردم،قدرت و میزان سرمادهی عالی بود ولی به نسبت سیلو کار کردن کمپرسور تاثیر بیشتری بر روی دور موتور دارد
نداشتن شاسی باز کردن صندوق عقب از داخل هم که پیر ما رو درآورد!
به نظر من دوستانی که ادعا میکنند این ماشین از نظر شتاب اولیه با 206 تیپ 5 برابری میکنه اشتباه میکنن
البته من کورس ننداختم ولی فکر نمیکنم تندر بتونه قد علم کنه
کارکرد ماشین من هم از 3000 گذشته
نقل قول:
باسلام به همگی
تندر من تا کنون 5200تا کارکرد دارد که حدود 3000کیلومتر آن در مسافرت عید صورت گرفت. مزایای با نظر شخصی عبارتند از: شتاب خیلی خوب خصوصا در سرعتهای بالای 110که براحتی در سبقتها از سمند وپارس جلو می افتد - نرمی قابل قبول اتومبیل یا به عبارت بنگاه دارها زیر پای عالی ( هم از نظر موتور هم سیستم تعلیق)- مصرف خوب زیر 7-جاداری مناسب - عدم خستگی در رانندگی بعلت صندلیهای مناسب و دید خوب- کلاج نرم وتویض دندهها براحتی- فرمان پذیری قابل قبول - در سرعتهای بالا احساس نگرانی به راننده دست نمی دهد و من این عمل را در اتوبان تهران ساوه تست کردم با سرعت 190-ترمزها خوب و مطمئن هستند وقابل مقیاس با پارس وسمند نیست- کلیدهای شیشه و کولر در جای مناسبی قراردارند -
معایب: داخل اتومبیل خیلی ساده است که البته این سادگی خسته کننده نیست-جنس سپرها وجلو داشبورد مناسب نیست ضعیفتر از سمند و پارس- دید عقب نامناسب است - آینه شاگرد دید ایده عالی ندارد -
نقل قول:
در اتوبان دلیجان-اصفهان کامپیوتر سفری میزان مصرف سوخت را 5.8 لیتر در هر صد کیلومتر نشان میداد که برای من یک رکورد محسوب میشود و سرعت 120 و دنده 5 بود. و حتی مواقعی که سرعت به 110 میرسید عدد 5.7 هم نمایان میشد.
تا این لحظه تندر من 9200 کیلومتر کارکرد داشته و حدودآ 5 هزار کیلومترش را در جاده و ازاد راه و اتوبان(بزرگراه) رانندگی کردم بدون اینکه عیبی پیش بیاد و بر خلاف سمند و پرشیا و 206 و405 هنوز درها به سرو صدا نیافتند و ماشین کاملا بی صدا هست.
در ضمن در خارج از شهر میتوان با باک پر تا 980 کیلومتر رانندگی کرد(تجربه شخصی بنده)
در پیچ ها هم تعادل به مراتب بهتری از 206 دارد و این تفاوت محسوس میباشد
نقل قول:
در کل چون من ماشین باز هستم هر سال ماشینها رو تغییر میدهم و تابحال پارس -405وریو و206تیپ 3و سمند داشتم که در به مراتب علارغم سادگی تندر سواری خوبی دارد وهم برای شهر مناسب است هم برای جاده . اگر سوار بشید قطعا این رو تایید میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ما در عید 1571 کیلومتر روندیم بدون هیچ مشکلی . مصرف با کولر 7.2 تقریبا بدون کولر 6.2. تا رامسر رفتیم و رشت و ماسوله و ... .
کولر عالی بود طوری که دستم رو به درد میاورد و مجبور میشدم جهتش رو تغییر بدم
نقل قول:
من مسافرت خیلی دور نرفتم ولی توی همین مقداری که استفاده کردم مصرفش در حدود 5.8---6 (دنده 5 و سرعت 110-120) بوده.شتابش خیلی عالیه و سر و صداش کمه.فقط چیزی که پدر مارو در آورده دید خیلی بد در موقع دنده عقبه که ماشین ما رو پر خط و خش کرده.
نقل قول:
من با تندر یه مسافرت به تبریز رفتم و حدودا 4000هزار تا کار کرده اما مصرف سوخت من بر خلاف دوستان زیاد هستش 7/8 هستش با سرعت 140تا160 این رو نشون میده نمیدونم چرا مال من لین همه بالاست ؟
از نظر شتاب واقعا حرف نداره
با پرشیا کورس گذاشتیم تندر زد جلو البته ماله پرشیا صندوق عقبش خالی بود
ماله من پر
فرمان پذیری عالی تو سرعت حفظ تعادل ماشین خوبه هستش
ترمز هاش واقعا عالی هستش در مقابل پرشیا سمند حرف نداره
موتور کاملا بی صدا هستش
کولر سرما دهی خیلی خوبی داره
نقل قول:
دیروز یه سفر به قم داشتم با سه سرنشین . کسانی که رفتن میدونن این اتوبان سربالای های خفنی داره که با سمند قبلیم حد اکثر 110 میرفت اونم با تعویض به دنده چهار ولی با تندر تو دنده 5 با سرعت 150 این سربالایها رو رد میکردم . رفتنه با یک پرشیا کورس گذاشتم که کاملا احساس کردم صاحبش از داشتن ماشین 18 میلیونی حسابی شرمنده شد و دست از ادامه کشید .
برگشتنی با چهار سرنشین بزرگ بودم که باز تو همین سر بالایها با یک 405 بدون سرنشین کورس گذاشتم و به راحتی ردش میکردم . باورم نمیشد اینقدر قوی باشه برای همین چندین بار سرعتم کم میکردم تا رد بشه بعد گازشو میگرفتم به یک دقیقه نمیرسید که از کنارش رد میشودم حدود 40 کیلومتر این بازی موش گربه رو باهاش داشتم .
اصلا فکر نمی کردم این موتور فسقلی اینقدر قدرت داشته باشه .
نقل قول:
ماشین من تا حالا 6000تا کار کرده به نظرم یکم صدای موتور در سرعت بالا زیاده قبلا سمند داشتم اصلا قابل مقایسه با این نیست شتاب و ترمزو فرمون این خیلی باحاله اتاقشم خیلی جفت و جور تره ول آینه های خوبی نداره که تو سایتش دیدم یه مدل دیگه هم واسش طراحی شده که اگه تو بازار باشه حتما عوض میکنم ،لاستیکاشم آجاش خیلی بلنده که باعث صدای بدی میشه البته جدیدا دارن رو همه ماشینا همین بارز رو میندازن که فکر کنم واصه تحریماس .کلا از سمند ،206تیپ2و3 ، 405،پرشیاکه من با همشون رانندکی طولانی کردم از نظر فنی بهتره ولی قیافه و رکاب افتضاه
از لحاظ ظاهری که بنده تندر رو نمیپسندم ولی از لحاظ امکانات و سواری تندر بهتر از پرشیاست
شاید قدرت موتورش بهتر باشه ولی شتابش کمتره. مصرفش هم بیشتره. قمتش هم که...:18:و بیشتر هم به خاطر قیمتش زیاد خوب نیست.شاید اگه13 میلیون بود خوب بود ولی ای نقیمتی که الان داره خیلی کاذبه.نقل قول:
شتاب elx=11 sec
تندر= 10.2 sec
آهااااااااااانقل قول:
بچه ها نيست خيلي قيمت تندر صادقه ؟
باز پارس جادار . شيك هست .4 3 مليون هم قيمتش كاذبه
ولي l90 تا ميبينمش احساس افسردگي بهم دست ميده . قيمتش هم كه بيش از 6 مليون كاذبه