كسي از قيمت موتور كراس چيزي بلده؟
دوستدار شما ياشار
Printable View
كسي از قيمت موتور كراس چيزي بلده؟
دوستدار شما ياشار
من منظور شما رو از "موتور بی کلاچ" متوجه نمی شم . یعنی سیستم گیرباکسی که کلاچ نداره ؟ درست فهمیدم ؟نقل قول:
بعد قدرت انجین به چرخ چطور منتقل می شه ؟ اگر اصطلاح انگلیسی این "بی کلاچ" بودن رو هم بفرمایید خیلی خوب می شه ک
no clutch?
without clutch ?
از اساتید خودم یه سوال دیگه داشتم. سوزوکی250 وارداتی شرکت آمیکو چطوره؟ چون اینطور که دیدم قیمتش از پولسار 220 که شدیدا طلبش شدم ارزونتره. از نظر قدرت, زیبایی(به نظر شما) وقطعات. کلا شما کدومو ترجیح میدین.البته میدونم هیچ ارزونی بی هکمت نیست. اما تجربه شما برام خیلی مهمه.
سلام.
اگه میخوایید اطلاعاتون رو به رخ بکشید میتونید اینکار رو بکنید چون من اطلاعی در این مورد ندارم.
یعنی واقعا سوال رو باید اینجوری جواب داد؟
منظورت هم کارکاردهای پلیسه ؟نقل قول:
که لگن شده ؟
صفره ؟ سند داره ؟
سلام کاربر محترمنقل قول:
کامنت شما توسط ناظم محترم انجمن حذف شده . لیکن برای اینکه شما دچار سوء تفاهم هستید . گفتم اینهم حمل بر استفاده مدیریتی بنده می شه که بهمین دلیل کامنت رو بر گرداندم .
من سووال شما رو جواب ندادم . بلکه برام جالب بود بدونم اگر سیستمی هست که من از اون اطلاعی ندارم . حتی درخواست کردم اصطلاح انگلیسی اون رو بنویسید . این توهین آمیز بود ؟!
بهر جهت طبق دیتای شخصی بنده نوعی سیستم انتقال قدرت در موتورسیکلتهای الکتریکی و یک نوع در گیر باکس های "دابل کلاچ" استفاده می شه که اونها هم جایگزین کلاچ معمولی رو دارن . البته اگر صحبت ما پیرامون انجین های ضعیف نباشه . پس نتیجه گرفتم که شما بدنبال موتورسیکلت های "دنده اتوماتیک" هستید .
یک نکته رو در نظر داشته باشید که موتورسیکت های دنده خودکار ای امنیت و شتاب کمتری نسبت به موتورهای معمولی دارند . منظور از امنیت در اینجا استفاده از قدرت انجین در کنترل و ترمز گرفتن هست .
موفق باشید
من این موتورو تو سایتا خرید و فروش موتور تو این چند روزه دیدم. راستش تا حالا به موتور پلیسا دقت نکرده بودم.ظاهراً که بدرد بخور نمیان(نسبت به پولسار). اما اینا که تبلیغشو نودیدم مدل حدودا82 اند وظاهراً تمیز.(هرچند از رو عکس نمیشه نظر داد).بعضیاشونم مزایده ای بودن. من فقط بخاطر حجم موتور بالاترش کنجکاو شدم مشخصاتشو بیشتر بدونم.
ضمناً کارت سوخت وسند وپلاک هم دارند.
سلامنقل قول:
کلمه "آمیکو" در انجمن سرچ کنید . بارها در مورد این موتور بحث شده
چکیده نظر خودتون در مورد این موتور برام مهمه؟ اگه زحمت نیست.
سلام دوستان
چند وقتيه ميخام يه آپاچي180 بخرم
ولي ديوونه موتور سنگينم:21:
لطفا راهنمايي كنيد : با توجه به اينكه موتور سنگين غير مجازه و محدوديت داره و با توجه به اينكه با خريد آپاچي ديگه پولش بر نمي گرده.
كدومشو پيشنهاد ميكنيد؟
سلامنقل قول:
زحمت فقط سرچ در انجمن بود :
اینها نظرات بنده هست . می تونه صحت داشته باشه یا خیر . من تضمینی در این مورد ندارم .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4076327&highlight=%D8%A2%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%88#post4076327
چرا پول آپاچی بر نمی گرده . چون موتور با تکثیر بالا در خیابونه . مشتری دست دوم هم زیاد داره و ضرر پولش کمتر از خرید موتورهای کم متقاضیست - چیزی که من از سیستم بازار ایران تابحال فهمیدم -نقل قول:
با اینهمه بستگی به کاربری شما داره چی بخرید . کسی غیر خوده شخص شما نمی تونه این سووال رو جواب بده
چرا پول آپاچی بر نمی گرده . چون موتور با تکثیر بالا در خیابونه . مشتری دست دوم هم زیاد داره و ضرر پولش کمتر از خرید موتورهای کم متقاضیست - چیزی که من از سیستم بازار ایران تابحال فهمیدم -
با اینهمه بستگی به کاربری شما داره چی بخرید . کسی غیر خوده شخص شما نمی تونه این سووال رو جواب بده[/QUOTE]
من يه رايكا125 دارم و خيلي دوستش دارم:40:واقعا عاليه!!!
توي شهر هر كاري دارم با اون ميرم بيرون
اما يه موتور ميخاستم كه باهاش حال كنم. با شتابش با قيافش با صداش و....
سوال:قيمت آپاچي ازكارخانه با بازار آزاد چه فرقي داره و چنده؟
به نظر شما تقريبا با چقدر ضرر ميشه فروختش؟
باتشكر از پاسخ شما
[/QUOTE]موتورسیکلت دست دوم در بازار ایران قیمت نداره . حتی سیستم فروش و معامله هم نداره . تصادفی-توافقی هست . یکوقت موتوربنام ایکس که خیلی خوب مونده ارزون تر از همون مدل دو تا خیابون پایین تر که ممکنه تصادفی هم باشه فروخته بشه .نقل قول:
من يه رايكا125 دارم و خيلي دوستش دارم:40:واقعا عاليه!!!نقل قول:
توي شهر هر كاري دارم با اون ميرم بيرون
اما يه موتور ميخاستم كه باهاش حال كنم. با شتابش با قيافش با صداش و....
سوال:قيمت آپاچي ازكارخانه با بازار آزاد چه فرقي داره و چنده؟
به نظر شما تقريبا با چقدر ضرر ميشه فروختش؟
باتشكر از پاسخ شما
پس اگر الان خیالتون جمع بابت خرید نیست زیاد رو شانس فروش دست دم با ضرر کم حساب نکنید و اصلا از ابتدا نخرید !
این موتورهایی که تو ارنج پولسار و آپاچی هستند با اختلاف نزدیکی شتاب مشترکی دارند . بخاطر دور موتور و حجم سوخت و کمی تفاوت تکنولوژی یکیشون مثلا 20 کیلومتر نهایتا سریعتر از دیگری می شه
برای موتورسیکلت با شتاب متوسط به بالا باید حداقل 7-8 میلیون تومان سرمایه داشته باشید.
آپاچی و پولسار هم بدلیل اشباع هر قدرم بنظر شما "خوش قیافه" یا بقول من "خوش استایل" باشند زیادی تکراری شدن . دست هر کسی می بینید . پشتش کلنگ کارگری می ذارن و جلوش طلق بزرگ
فکرشو بکن سر چهارراه پهلوی کسی با موتورمشابه خودت باایستی که مایه شرمساریت بشه ! برای من از این اتفاقات افتاده بهمین خاطر ترجیح می دم قاطر سوار شم ولی "تَک" سوار خیابون باشم
پس پیشنهاد می کنم زیاد به قیافه این موتورهای ضعیف ایران اهمیت ندید . از کیفیتش خوشتون اومد کفایت می کنه
با اين حرفت كه ايراني ها تو نگه داري موتور بي اهميت هستند و پشتش بيل و كلنگ ميزارن كاملا موافقم
ببخشيد فضوليه خودتون چي سوار ميشيد؟
در ضمن اگر قيمت آپاچي مدل90 رو داريد ممنون ميشم.
قیمت دقیق ندارم .ظاهرا همون حدودای 2 میلیون و اندی هست . مثلا 2100 . زنگ بزنید از "فروشگاه مرکزی" سووال کنید .
چون حتی نمایندگیها نرخهای مختلف می گند .
موتور فعلیه من تو تاپیک "عکس موتورسیکلت اعضا .." معرفی شده . شما هم خواستید عکس موتور فعلیتون رو می تونید اونجا برای بقیه بگذارید .
اساتید گرامی،
با سلام و احترام، با بودجه زیر 1/000/000 تومن، تریل سبک (مثلا در حد 125 و 150 و ..) برای تردد شهری چی پیشنهاد میدید؟
مننون از توجه شما
نقل قول:
تو اين قيمت چيز خوبي گيرت نمياد.كلا تريل تو ايران اوضاع جالبي نداره خيلي بي كيفيت هستند و خيلي زود لش ميشن
فقط تريل " روان RV " خوبه و ميشه بهش نگاه كرد كه اونم صفرش حدود يك و هفتصد قيمت داره. پيشنهاد ميكنم يه كفي بخري بهتره
ممنون دوست عزیز. کاملا حرفتو قبول دارم. آخه داستن اینه که ماشین دارم ولی برا رفت و آمد به محل کارم (تهران - روزی 40km داخل شهر) می خوام موتور بگیرم جوری که فقط کارم رو راه بندازه. چون قد و قوارمون خارج از استاندارده :27: (قد 1/90 در حد ابعاد بچه غول!) موتور کفی اصلا به کارم نمیاد، .یه چیزی می خوام قد بلند باشه و به قد و قواره ما بخوره! وگرنه که می دونم برای موتور سواری حرفه ای که با این پولا لاستیک موتورم نمیشه خریدنقل قول:
ارادتمند
من هم قدو قواره شما رو دارم. كه روي 125 خيلي ضايعه رفيقام هم بهم ميگن ولي بخاطر بي دردسري كه موتورم داره و كم خرجه
حاضر نيستم عوضش كنم .
براي شما احسان150 رو پيشنهادميكنم . چون يه كم حالت گلگير جلوي پرشي داره و به تريل شباهت داره و ترمز جلوش ديسكيه
ولي بازم تو كيفيتش شك دارم كه اگر اساتيد در اين مورد نظر بدن خيلي بهتره
کمک با بودجه ی600هزار تومان چی بگیرم برای یه جوون 20ساله که یکمی موتور سواری بلدم؟
نقل قول:نقل قول:
با تشکر از دوست خوبم "aminit" عزیر. منتظر نطر و راهنمایی سایر دوستان هستم
ممنون
نقل قول:
همونطور که گفته شد با این بودجه تریل خوبی گیرت نمیاد اگه از همین 125(CG &CDI) معمولی بگیری خیلی به نفعته
منم خودم یک پا هالکم ولی سوار میشم مشکلی نداره اما اگه هنوز مایلی تریل های بی کیفیت بخری با خودت درسته 125 ما کیفیت خوبی ندارند اما اگه خوب باهاشون تا کنی 3 4 سالی یا حتی بیشتر زیر پا کار میدند با خرج خیلی کم در ضمن تو چشم هم نیستند
سلام.
الان اسکوتر خوب با قیمت مناسب چه برند و مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
یه مدل پرواز 100 سی سی تو خیابون دیدم اما نمی دونم از نظر کیفیت چطوری هستش.
خودم نظرم روی honda dio هستش اما نمی دونم تو بازار گیر میاد یا نه؟
کلا چی پیشنهاد میدید.
ممنون.
:5:
سلام من قصد خرید موتور دارم لطفا از نمونه های زیر بهترین نوع را برایم انتخاب کنید بسیار متشکر :نقل قول:
1- دابچی هندی 2- ایران دوچرخ وی 6 چین درجه یک 3-فلام 125 شرکت جهان رو 4-دلتا 160 چین شرکت لیفان
تا800هزار تومان کدوم موتور سیکلت بهتره وارزش خریدن داره؟
دوستانی که در مورد موتورسیکلتهای نامعروفی سووال می پرسند یا انتظار دارند مقایسه ای داشته باشیم در مورد دو تا برند ایرانیزه شده ی سی.جی 125 ، تصور نمی کنم بشه اینکار رو کرد . چون حتی تلفن و آدرس شرکت سازنده این موتورسیکلت ها رو نمی تونید پیدا کنید ، چه رسه به گرفتن اطلاعات فنی محصول
همین هایی هم که معروف هستند کلی شایعه و مطلب انحرافی درباره شون منتشر می شه . کمپانی مادر گفته مثلا حداکثر سرعت 120 . وارد کننده ایرانی می گه 140 !
کمپانی می گه وزن خشک 140 کیلوگمر و ایران می گه 150 !
کمپانی می گه ما تو چین ساختیم . ایران می گه "تحت لیسانس کاوازاکی چین " !
بعد انتظار دارید در مورد مقایسه دو موتور مثلا "ساشا 125" و "دریا 125" چی بگیم ؟ کدومشون بهتره ؟
حداقل من نمی دونم و با تجربه ای که در پیدا کردن دیتای این محصولات داشتم بجایی نمی رسم . جالبتر اینکه این موتورسیکلت ها برچسب "موتور ایرانی" دارند . شایدم واقعا تکنولوژی این محصول به ایران خیراتی فروخته شده !
برادر شما هر چند وقت رو بودجتون میزارید!!!نقل قول:
بازهم تو این رنج بودجه از همین موتورهای معمول میتونین خریداری کنین
سلام دوستان.
کاوازاکی نینجا 250cc قیمت گرفتم تو طرفهای 17 شهریور قیمتش رو 15 تومن گفتند.
به نظرتون ارزش خرید داره؟؟؟؟
تو تهران کجا میشه از اون ارزونتر گیر آورد؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با صاحب اين نينجا صحبت كردم گفت سه ميليون و هشتصد خريده من كه باورم نشد
ميگفت 750 سي سيه موتورش خوش تيپه
ولي فكر كنم قيمت رو به شما بالا گفتن
سووال شما مفهمومی نداره . ارزش خرید ؟!نقل قول:
ارزش خرید بسته به نیاز و سرمایه وعلاقه و ... هر چیز شخصی فرد شما داره و بما مربوط نمی شه .
قیمت اون موتور تقریبا همین هست و گرون نگفته . می تونید در این کلاس هیوسانگ که ارزونتر هست - تقریبا نصف - رو بخرید .
ارزانترین نینجاها رو شرکتهای فارس و کویر چون وارد کننده عمده هستند بنظرم باید داشته باشند . فروشگاه مرکزی فارس یک نینجا مدل جدید رو صرفا برای نمایش - نه فروش - گذاشته
موتور بالای 250 سی.سی پلاک ناپذیره و قابلیت تردد معابر عمومی رو برای مردم عادی نداره . همون 3 میلیون تومان هم زیادیه !نقل قول:
این موتور رو ضبط کنن ، قاچاق محسوب می شه و اوراق می شه
dostan mishe ye site moarefi konin ghimate be roze har motori to iran ro bebinim?
يه ياماها zeal 250 مدل98 ديدم صاحبش ميگفت سه ميليونو سيصد
مي ارزه؟
در ضمن برگه گمركي هم داره ميگفت يكو خورده اي برا گمركش داده
به نظر شما راحت پلاك ميشه ؟
واسه سی دی گیم سگا وبسایت هست ولی واسه قیمت موتور سیکلت یه سایتم بیدا نمیشه !
خیرنقل قول:
این موتور 4 سیلندر خطّیه و پلاک ناپذیره حتی اگر 150 سی.سی باشه و همه مدارکش کامل
بی جهت نیست که بیش از 40 اسب قدرت داره
نقل قول:
جناب پيرمرد در مورد قيمت چي خوبه؟
از لحاظ موتوريت تو اين رنج چه جوري ارزيابي ميكنيد؟
این نوع خرید کردن شبیه به خریدن یک زمین می مونه که شهرداری مجوز ساخت و ساز بهش نده . پس قیمت این سبک خرید بستگی به انصاف فروشنده و توقع خریدار داره .
هیچ ملاک قیمتی نمی شه روی چیزی گذاشت که داشتنش جنبه سمبلیک داره ، مثل اشیائ عتقیه یا خودروهای کلوکسونی
پس اگر شما رو راضی می کنه و قصد دارید تو پیست ازش سواری بگیرید بنظرم با 3 تومان خوبه - نه بیشتر - . این موتور با توجه به قدیمی بودنش قطعاتش باید مستحلک باشه + تعمیر کار نداره + لوازم یدکی اون تهران پیدا نمی شه
کافیه چیزیش خراب بشه تا شما رو بخرج بسیار بندازه .
چون این موتورها مجوز ندارن ، بیمه هم نمی شند و هر نوع خسارت بدنی و جانی گردن مالکه + احتمال حبس و مسائل دیگر
AGHAYE PIRE MARD SHOMA CHERA BA MA LAJ OFTADEI DARJA POST HAYE MARO HAZF MIKONIN!
با تشكر از راهنمايي شمانقل قول:
موتور تا چند سيلندر پلاك ميشه؟
كلا شرايط براي پلاك كردن موتور هاي وارداتي چيه؟ از تمام جهات سي سي-مدارك-سيلندر-قدرت ...
من اونوقت وقت ندارم با کسی "لج بازی" کنم . شما هم برای من با سایر کاربران و حتی خودم فرقی ندارید . مطابق جمع رفتار کنید تا کامنت و تاپیکتون حذف نشهنقل قول:
+ برای بار دوم : فارسی تایپ کنید
شما تو فرومهای مختلف سر بزنید هر کسی فقط تجربیات شخصیش رو نوشته .نقل قول:
هر وقت ناجا "کلا" اطلاع رسانی کرد ، بنده و شما هم می فهمیم !
موتور4 سیلندر رو بعضا پلاک نمی کنند . برخی هم معتقدند بخاطر سند "250" سی.سی اونهاست . چون تنها تا 249 سی.سی آزاد هست !! اون 1 سی.سی کار رو خراب کرده !!
موتورسیکلت رو هم بهتره وارد نکنید . چون مثل اتومبیل اختیارات تردد آزاد نداره و نهایتا همونی گیرتون می آد که تو بازار آزاد تهران می فروشند . هم زمان بیشتری رو باید صرف کنید و هزینه بیشتری بپردازید .
موتورسیکلت آنتیک می خواید که باهاش پز بدید که مثلا تو در و همسایه "جواد" نشده باشه ؟ بله هست . تو همین تهران بیشتر بگردید موتور آنتیک پلاک پذیر پیدا می شه که البته قیمت خودشم داره . و گرنه آنتیک نمی شد و همسایتونم لنگش رو می داشت !