سلام!
1.اخرین قیمت گوشی؟
2.واسه خانوما میشه؟(کار باهاش اسونه؟)
3.معایبش چیه؟
ممنون:20:
سلام!
1.اخرین قیمت گوشی؟
2.واسه خانوما میشه؟(کار باهاش اسونه؟)
3.معایبش چیه؟
ممنون:20:
با سلام به همه دوستان
وضعیت پخش ویدیو mkv - divx با حجم بالا چطوریه ؟بچه هایی که تست کردن نتیجه رو بگن؟(زیرنویس هم بگن ):10:
live wallpaper هم میشه نصب کرد؟
فایل فلش تواینترنت ساپورت میکنه؟
بازیهای سنگین و روون اجرا میکنه؟
مرسی
gsm aria گفته flash ساپورت نمیکنه/ فایل های ویدیویی هم تا 1gb رو خوب اجرا میکنهنقل قول:
میشه بپرسم با چه نرم افزاری گوشی رو اوورکلاک کردین؟نقل قول:
سلامنقل قول:
با رام اورجینال گوشی نمیشه اورکلاک کرد. من رام DarkMoon رو نصب کردم. سرعتش بهتر از اصلیشه. فارسی هم داره. توی این رام با برنامه SetCPU میشه اورکلاک یا حتی آندرکلاک کرد
سلام رفقا .
اپتیموس وان زیرنویس رو پخش میکنه یا نه ؟
ضمنا کسی گوشی رو تو تهران زیر ۳۰۰ سراغ داره ؟ که دیگه پانشیم بریم شیراز .
.
تو علاء الدین 295 هم قیمت بوده....باید بگردی....
زیرنویس هم تو آندروید یه برنامه هست به نام m video player که راحت همه چی ساپرت میکنه تازه میشه دانلود هم کرد
mVideoPlayer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين پلير ميتونيد زير نويس فيلم هارو هم داشته باشيد.
تمام فرمت هايی که پلير ديفالت گوشی پخش ميکنه اين پلير هم بدون هيچ تفاوتی پخش ميکنه منتهی زيرنويس هم داريد
زيرنويس های پشتيبانی کننده:
SubRip -.srt
Sub Station Alpha-.ssa
Advanced Sub Station Alpha-.ass
MPL2-.mpl/.txt
MicroDVD-.sub/.txt
SubViewer2.0-.sub
PowerDivX -.psb/.txt
TMPlayer-.txt
SAMI-.smi/.sami
امکان دانلود زيرنويس از سايت SubtitleSource.org
زيرنويس فارسی هم نشون ميده که بايد اينکارو بکنيد:
در قسمت Preferences گزينه Subtitle رو انتخاب کنيد و بعد Character Encoding و بعد هم windows-1256 ....
با دقت ميلی ثانيه ميتونید زيرنويس هارو جلو يا عقب ببرید.
لینک دانلود:
رو گلکسی اس خوراکه:40:کد:http://www.4shared.com/file/bDoBzHqp/M_VideoPlayerv27.html
محسن جان شما که اهل فیلمی حیفه گلکسی اس نخری:گریه
سلام رفقا .
من الآن کوکی دارم . یه زحمتی بکشید اپتیموس وان رو از نظر
۱- باطری
۲ - مقاومت و استحکام
با کوکی مقایسه کنید (کوکی چندباری از دستم افتاده (که یه بارش بدجور بود) ولی خدا رو شکر اتفاقی براش نیفتاد . ولی من نگران صفحه ی خازنی اپتیموس هستم) .
اصلا کلا مقاومت صفحه ی مقاومتی بیشتر هست یا خازنی ؟
ضمنا برا این میگم برا این میگم با کوکی، چون الآن دستم هست و بهتر متوجه میشم وگرنه میدونم قابل مقایسه نیس سایر چیزهاش.
مصطفی جان، مرض، مرضه پوله دیگه :41:. من که از خدام بود با ۴ اینچی فیلم و سریال میدیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی ... اینجاس که میگن بی مایه فطیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:.نقل قول:
محسن جان شما که اهل فیلمی حیفه گلکسی اس نخری:گریه
ضمنا ممنون برا برنامه . عجب چیزیه . برا دیدن فیلم با اپتیموس وان لحظه شماری میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من اینو تو علادین 280 ام پرسیدم
البته اگه یارو نخواد با برنامه از این حرفا بفروشه!!!!!
بچه های فنی لطفا یه فرومم بزارید بین اپتیموس وان و xt5 ,xt3.چون به نظرم اطلاعات سخت افزاری و همین طور حدود قیمتی خیلی نزدیکی به هم دارند.من انجمن اندرویدسایت رو خیلی بالا پایینن کردم چیز دندوگیری ازش پیدا نکردم.تنها تفاوتهایی که تونستم پیدا کنم یکی باطری و یکی هم ورژن اندروئیدش هست .که اپتیموس 2.2 هست و اونا 2.1 .نمی دونم چرا کلا تو سایتها مخصوصا همین سایت خودمون اصلا رو این مورد کار نکرده.
با تشکر.
سلام من چند تا کتمنت گذاشتم چرا قرار نمی دید؟؟ مگه فروم مدیر نداره؟؟
آقا امروز رفتیم یه سر و گوشی آب دادیم . اولا که این گوشی خیلی کم هست . یعنی بیشتر مغازه ها نداشتنش و خیلی ازونایی هم که پشت ویترینشون دیدم گوشی رو و رفتم که قیمتش رو بگیرم، گفتن که تو ویترینشون ماکت هست و گوشی رو ندارن .
ازبین اونایی که داشتن منصفانه ترین قیمت ۳۲۵ بود :18: با گارانتی اصلی . تا ۳۴۰ هم قیمت دادن :13:
ضمنا یه ۱۰ دقیقه ایم با گوشی کار کردم . عالی بود . اینطور که بوش میاد باید یه سری به شیراز بزنم :19:.
راستی ممنون میشم سوالای پست بالا در مورد صفحه خازنی و باطری گوشی رو جواب بدید :11:.
:10:.
از هردو لحاظ قطعا بهتره....همینجوری از روی عکس معلومه (البته خودم کار کردم کیفیت ساخت خیلی خوبی داره...)نقل قول:
من الآن کوکی دارم . یه زحمتی بکشید اپتیموس وان رو از نظر
۱- باطری
۲ - مقاومت و استحکام
با کوکی مقایسه کنید (کوکی چندباری از دستم افتاده (که یه بارش بدجور بود) ولی خدا رو شکر اتفاقی براش نیفتاد . ولی من نگران صفحه ی خازنی اپتیموس هستم) .
اصلا کلا مقاومت صفحه ی مقاومتی بیشتر هست یا خازنی ؟
باتری خوبی هم داره....حداقل از کوکی خیلی بهتره....
صفحات خازنی طول عمر و البته استحکام بیشتری دارند....
سلام. میشه آدرس شیرازو بدین؟نقل قول:
خرید P500 : شیرار، خیابان ملاصدرا، پاساژ آناهیتا، موبایل عرشیا
ممنون که سریع جوابمو دادین. اگه میشه به این سوالا هم جواب بدین.نقل قول:
آ1)میشه بیشتر توضیح بدین. یا اینکه یه آموزش بنویسین.
2) زبان فارسی با این رام کامل ساپورت میشه؟ مخصوصا کیبورد فارسی.
3) آیا میشه از رام اصلی بکاپ گرفت که اگه لازم شد برگردوندش؟
4) 2.2 با 2.3 چه فرقی داره. آیا 2.3 هم فارسی را ساپورت میکنه؟
ممنون.
این گوشی کلن همه جوره فارسی ساپرت میکنه...یه کلام
سلامنقل قول:
آموزش همه این کارا توی این لینک موجوده:
همه رام های P500 هم اینجا موجوده:کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007244
از این رام ها فقط DarkMoon V2 و سیانوژن بتا 6 فارسی دارند. اما بقیشون فارسی ندارند. منم تاحالا هر چی تلاش کردم نتونستم فارسی رو روی این رام ها راه بندازم. حتی کرنل هم نصب کردم. فونت فارسی، برنامه، نشد که نشدکد:http://www.bestcustomroms.com/lg/lg-optimus-one-p500-v
DarkMoon V2 خوبه. ولی توی بنچ مارک خیلی وضعیت خوبی نداره. سیانوژن هم هنوز بتا هست. البته من تست نکردم
DarkMoon بهتر از رام خودشه که اصلاً احتیاج پیدا نمی کنین برگردین به رام خودش. ولی به هر حال میشه بکاپ گرفت. با منوی ریکاوری
درضمن گوشی رو به اندروید 2.2.1 رسمی خود LG آپدیت نکنین چون نمی تونین روتش کنین و بعداً مجبور میشین downgrade کنین به 2.2 تا روت کنین و بعد هم نصب رام های کاستوم
سیانوژن اندروید 2.3 هست. 2.3 سرعتش بیشتره. توی بنچ مارک ها هم به وضوح دیده میشه
امروز اصفهان رفتم قیمت بگیرم یه فروشنده می گفت حرف ال جی را نزن خرابیش زیاده. درسته یا نه؟
به شک افتادم. بگیرم یا نه؟
احیانا خودش ال جی نداشته برای فروش ، هیچوقت از فروشنده اطلاعات در اینجور موارد نپرسید ، همین فروم بهترین مرجع برای پرسیدن و آمار گرفتن هستنقل قول:
امروز اصفهان رفتم قیمت بگیرم یه فروشنده می گفت حرف ال جی را نزن خرابیش زیاده. درسته یا نه؟
برای مباحث تخصصی مثل رام واین ها بریزین این تو::27:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=142569
سلام مجدد . بازم من و چنتا سوال ... :31::11:
داشتم تو یوتیوب دنبال بررسی گوشی میگشتم . بعد از دیدن چندین فیلم و بررسی این چنتا سوال برام پیش اومد .
۱ - توی یکی از فیلما که مولتی تاچ گوشی رو بررسی میکرد نشون داد که مولتی تاچ این گوشی مشکل بزرگی داره . اینجور بود که وقتی ۲ انگشتش رو روی صفحه قرار میداد و حرکت میداد دقیق بود . تا زمانی که ۲ انگشتش رو به هم نزدیک میکرد . دیگه کاملا اشتباه تشخیص میداد .
میخواستم ببینم این تو بازی ها مشکلی ایجاد نمیکنه یعنی ؟ برا شما مشکلی نداشته تالا ؟ اگر وجود این مشکل رو تایید میکنید آیا با مثلا عوض کردن رام و ... ممکنه حل بشه ؟؟!کد:http://www.youtube.com/watch?v=jnPsY6Z6Uu4
۲ - فیلمی دیدم از اجرای بازی Need For Speed روی اپتیموس . واقعا دهنم آب افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:.
میخواستم ببینیم بروبچی که اپتیموس دارن احیانا گیمر هم هستن یا نه ؟ بازی با گوش چجوریه ؟ مثلا همین نید فور اسپید رو تست کردید شما ؟کد:http://www.youtube.com/watch?v=96-qz5M_l70
کلا بازی ریختن رو گوشی دنگ و فنگ داره یا راحته ؟ مثلا کرک و ... میخواد ؟!
۳ - من ایشالا هفته ی دیگه میرم شیراز برای خرید گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . از شیرازی های عزیز که گوشی رو دارن میخواستم بپرسم تو شیراز که گوشی رو ۲۵۵ میدن به بهانه ی دیگه ای مثل برنامه و ... که پول بیشتر نمیگیرن ؟ . یعنی اجبارا برنامه هم برات بریزن !
و اینکه تو شیراز مثل علاالدین ِ تهران مرکزی داره که فقط برای گوشی باشه ؟ یا مغازه های تک هست و باید گشت ؟ (جدا از آدرسی که برادر مصطفی داد) اصلا همین پاساژ آناهیتا که آقا مصطفی گفتن فقط برای گوشی هست یا چیز دیگه ؟!!
و سوال مهم اینکه تهران - شیراز با اتوبوس چقدر راهه ؟ سوال بسیار مهم هم اینکه تو شیراز ، از این موتوری های مسافرکش اختراع شده یا نه :31:؟
اینو یادم رفت ...:20: . بعد از مثلا عوض کردن رام گوشی و روت کردن و کلا دستکاری کردن گوشی مشکلی برا اطلاعات گوشی پیش نمیاد ؟ مثلا مموری یا لیست دفتر تلفن و ...
ممنون میشم در مورد هر کدومش اطلاع دارید، کمکم کنید :11:.
.
سلام.نقل قول:
با اتوبوس حدود 12 ساعت میشه. (تقریبا 900 کیلومتر)
دوست عزيز سلام
توصيه مي كنم به خودت زحمت ندي،من خودم تو شيراز هستم. همه جاي شيراز رو هم گشتم. در حال حاضر در شيراز هم تمام گوشي هاي اين مدلي فقط با گارانتي تو بازار هست كه قيمت اون هم با تهران فرقي نداره.(در حد 340 هزار تومان)
سلام
این تست مولتی تاچ رو تو یوتیوب دیدم، عجیب بود، من که تاحالا مشکلی باهاش نداشتم، هم توی خوندن PDF، هم توی اینترنت، هم توی بازی. البته من خیلی از رام استوک گوشی استفاده نکردم. شاید این تست یوتیوب روی رام استوک بوده. ولی در کل تاچ گوشی خیلی قویه
من Need For Speed Shift رو روی رام اصلی گوشی تست کردم بدون هیچ مشکلی جواب داد. ولی نسخه جدید Angry Birds به نام Rio یه کم روش مشکل داشت. اما هر رامی که روش نصب کردم اولین کاری که میکردم تست Angry Birds Rio بود که روی همش بدون هیچ مشکلی جواب داد.
اگه از Applanet بازی بگیرین که همشون کرک شده هستن. ولی من خودم علاوه بر Applanet از همین سایت یا سایتای فارسی دیگه برنامه و شاید بازی می گیرم. خودم خیلی اهل بازی نیستم. شما دلت میاد یه گوشی اندرویدی تو دستت باشه بری باهاش بازی بکنی؟! ولی 1 بازی هست خودم معتادش شدم :31:. Amtalee بازی فکریه
از وی بی ان هم تو حالت Flight Mode استفاده می کنم، یا با برنامه Market Enabler مارکت رو فعال می کنم، تا حالا کلی برنامه از مارکت گوگل دانلود کردم (یه نسخش رو هم با برنامه Android PC Suite تو کامپیوترم save می کنم) :20:
من Contact هام روی سیم کارت ذخیره هست. بعد از تعویض رام می بینمشون (چون تعویض رام کاری به سیم کارت نداره). ولی همین برنامه Android PC Suite یه قابلیتی داره که باهاش می تونین Contacts, SMS, Calendar, Call History رو از گوشی قبلیتون که فرقی نداره مدلش چی هست (من خودم Nokia 5700 داشتم) به گوشی جدید منتقل کنین.:20:
اما اطلاعات مموری؟ می تونین پاکش نکنین. ولی بهتره فرمت بشه. فروم های خارجی هم نوشتن
من خودم اول رفتم سراغ موبایل عرشیا توی پاساژ آناهیتا. 255 تومن مقطوع بدون برنامه و بازی. هیچ چیز هم مجبوری نیست
اختراع پیک موتوری هم برمیگرده به سال 1370 هجری شمسی (در چنین روزی...) :31:
بعد از خرید این گوشی، تا حالا با چندتا از دوستام رفتم همون جا Optimus One خریدند. منو بردند که تخفیف بگیرن :31:
کسانی که تو شیراز نیستند، احتیاجی نیست بلند شن بیان شیراز. می تونین به دوستان p30world که توی شیراز هستند هماهنگ کنین بخرن (یا بخریم:31:) بعد براشون بفرستن. خدا رو شکر ایران بانکداری الکترونیکم داره.
الان خودم 2 روزه که آخرین ورژن رام سیانوژن رو نصب کردم. رابط کاربریش حرف نداره. یه فونت فارسی خوشکلم روشه. اورکلاک هم میشه. اندروید 2.3.3 هست. خلاصه آخر رامه
موفق باشید :40:
حسین جان من یکی که دلم رفت:31::40:
حیف که پولشو ندارم...وگرنه یکی حتما می خریدم:دی
سلام
این عکس ها رو با برنامه Android PC Suite گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای Swype از برنامه SlideIt استفاده می کنم. فارسی هم داره!
پاساژ آناهیتا توی اون عکسه. بین پاساژ ملاصدرا و خیابان خلیلی :31:
12 ساعت راه بری 12 ساعت برگردی.بهترین کار ممکن رو داری انجام میدی:31:
....
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حسین جان خیلی خیلی ممنون از پاسخ کاملت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خیالم راجب به مولتی تاچش راحت شد .
میگم راهی نداره که بغیر از گوشی بتونیم از مارکت دان کنیم ؟ آخه دانلود اونم با GPRS ایرانسل !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فرمت کردن مموری هم خیلی ستمه خدایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
راستی حسین جان با توجه به این پست، جدیدا موجودی گوشی رو چک کردی ؟
راستی این ۱۲ ساعت راه خیلی ستمه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تو گوگل ارث چک میکردم نزدیکتر به نظر میومد که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کی حال داره هلک هلک ۱۲ ساعت پاشه بیاد شیراز بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با این حساب فکر میکنم باید تسلیم شم و بیخیال شیراز اومدن بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حسین جان.. واقعا شرمندم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی زحمتش رو برام بکشی ؟؟
اگر بتونی این لطف رو برام بکنی خیلی ممنونت میشم . خدار و شکر شمائم که زیروبم گوشی رو واردی، پس خیالم راحته .
فقط پولش رو با بدبختی جمع کردم . جون خودت و جون اپتیموسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . (حالا ببینم اصلا میتونی یا نه ؟!!:31:)
ضمنا چرا این تاپیک نمیره تو انجمن آندروید ؟ . اینجوری بچه های بیشتری با این گوشی آشنا میشن که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعالای LG زحمتشو بکشن لطفا :11:.
راستی hoho881 جان، میبینم که شمائم جزو دارو دسته ی بیگ بنگیان هستید :27:. اون تیکه ی بزینگا رو خیلی باحال اومدی . کلی حال کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اینجا رو دیدی :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=439626
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خواهش می کنم
برای دانلود از مارکت روی کامپیوتر، آره، راه هست. با SDK که اندروید مجازی داره میشه. ولی من تاحالا امتحان نکردم. یادم نیست کجا یه مقاله در موردش خوندم:13:
همین 3 شب پیش برای یکی از دوستام خریدم 255 تومن. شما درست میگین. قیمت این گوشی تو کل کشور حدود 340 تومن هست. ولی این طرف از دبی آورده ارزون میده. گارانتی هم نداره.
در خدمتیم. اگه کسی خواست براش بفرستیم :20:
این شما هستین که باید مراحل اداری توسعه این کلوپ رو انجام بدین! شما "آخر فروم باز" هستین. ما که تازه داریم "خودمونی" میشیم. :31:
تاپیک به بخش اندروید منتقل شد
شما اگه یه نگاه به galaxy ace بندازی ضرر نداره حدود قیمت اپتیموس رو داره ولی پردازنش بالاتره و 800 مگاهرتزه و دوربین 5 دارهنقل قول:
سلام .
دیگه جدا از اختلاف قیمت بیشتر از ۱۰۰ تومنی که با هم دارن، چشمم شدیدا اپتیموس رو گرفته بود . زحمت گوشی رو هم hosseinriasati عزیز برام کشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تا پنجشنبه ایشالا دستم هست . قیمت هم ۲۵۰ چوق :8:. فکر نکنم با این بودجه گوشی رو دست اپتیموس بشه تهیه کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
-------------------------
راستی دوستان متخصص! میشه یه زحمت بکشن فلسفه ی وجودی:31: این موارد رو برای من یه توضیح مختصر بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
منوی ریکاوری ، کاستوم رام ، روت و ... (سایر اصطلاحات تخصصی که بعد از اینکه گوشی دستم اومد باید باش سروکله بزنم)
منظورم از فلسفه ی وجودی! اینه که مثلا چرا باید منوی ریکاوری نصب شه ؟ چرا باید کاستوم رام ریخت . چرا باید روت کرد و ... .
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن جان فلسفه اش اینه که باید کوشیت رو راحت استفاده کنی و سیستم عاملش رو هر جور دلت میخواد ردیف کنی....
امکانات بیش تری بهت میده این ها....ضمنا خریدی ریویش کنی هااااااااا
اقا کجا میشه با این قیمت 255 به صورت اینترنتی تهیه کرد این گوشی رو
ممکنه راهنمایی کنید دوستان
سلامنقل قول:
هیچ جا
اقا کلا کجا میشه با این قیمت 250 تهیه کرد؟! :دی
1-پردازنده هاشون مثل همه فقط ماله Ace تا 800 مگاهرتز اورکلاک شده.نقل قول:
2-Optimus One رو اگه تا 800 اور کنین به دلیل رم بیشتر قوی تر میشه.
حسین جان با یارو صحبت کن اینترنتی سفارش بگیره....از همین جا شروع کنه:31:
سلام دوستان .
گوشی بدستم رسید و یه دوساعتی هست دارم باش کار میکنم .
اولین مشکل بعد از روشن کردن گوشی خودشو نشون داد :41:. وسط صفحه و از بالا تا پایین به صورت عمودی چنتا خط رنگی هست که روی صفحه افتاده . ببینید : (چون با کوکی عکسا رو گرفتم زیاد واضح نیس و باید زوم کنید روش . ولی خط ها روی صفحه نمایش پررنگ و کاملا مشخص هستن:41:)
کلا همه وقت و همه جا این نوارای رنگی هستن . حتی موقع عکس انداختن و وقتی که توی اینترفیس دوربین هستیم هم این نوارا هستن .
حالا میخواستم ببیبنم اینا ممکنه ایرادای رام و این چیز میزا باشن. یا lcd مشکل داره و روز اولی باید ببرمش تعمیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کلا چه غلطی بخورم الآن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ممنون .