اقا دمت گرم
حسابی مارو شرمنده کردی
البته یه کم گلاب به روت گل گیجه گرفتم :31: ولی فهمیدم تقریبا
ممنون
Printable View
اقا دمت گرم
حسابی مارو شرمنده کردی
البته یه کم گلاب به روت گل گیجه گرفتم :31: ولی فهمیدم تقریبا
ممنون
این پسره خبرنگاره اون از خودش که آخرته بسیجیه اونم از اندام همسره محترمش و استایلیش حداقل با یه نفر باید ازدواج میکرد بهش بخوره یعنی چی که آخه؟ نه غلام؟
ریتم کند سریال..دیالوگ های کاملا تکراری.لوکیشن بسته و خسته کننده.سناریوی نه چندان جذاب .
اخه یه مرده لا دیوار چیش جالبه .اینم شد داستان مسخرس .
سریال های امریکایی رو نگاه کنید قسمت 1-2 سریال همیشه فوق العاده شروع می شه تا مخاطب جذبا کنه.متاسفم برای فخیم زاده ازش خیلی انتظار داشتم ..سریال قبلیش ناتاشا کجا این کجا.من که 4 قسمتشو بیشتر نتوستم تحمل کنم.
بعدم 100تا بازیگر داره بسکه همشون گفتن ..
انگار یه مرده لا دیواره شنوفتی!! یهههه مردههههههههههههههههه
شینیدی دختریه کهی کیک زده تو دیوار یه مرده لا دیوار بوده ...یه مردهههههههه وووی وایی وووی لولو ووی
اون که مثلا کرو لاله هم حال به هم زنه مثلا خیلی جالبه این کره الاله به نظرتون؟؟
یا مثلا پرفوسوره که رفته دستگاه وصل کرده و تلفن هارو کنترل می کنه این صداهای بیب ویب چیه مثلا تو اون اتاق جاسوسیش؟؟
باور کنید تو اتاق کنترل فضا پیماهای ناسا هم از این صدا ها نیست..مثلا یک کاره مدرن کرده
به درد بابا مامانا می خوره که اصلا نمی دون کامپیوتر چیه ...
تمام بازیگر های این سریال این جمله رو به کرات تکرار کردن شاید تو اون 4 قسمت اولی که من نشستم به امید پا گرفتن سریال این جمله بارها وبارها بالغ بر 100بار تکرار شد.
من تعجب می کنم چطوری بعضی ها می تونند همچین سریالی رو وقت بزارن ببینن.
اگه چند تا سریال مثل kyle xy .terminator ,worst week..lost.perison break, و و و رو دیده باشید هیچ وقت حاضر نمی شید وقت بزارید پای همچین سریال های مسخره ای..
الان میشه بگی چیو داری با چی مقایسه میکنی؟ سریالهای آمریکاییو با این؟نقل قول:
فرار از زندان و لاست و بهترین فیلمهای سطح جهان رو میشه با فیلمی که تو ایران ساخته میشه مقایسه کرد؟
اصلا با حرفات موافق نیستم.
این قسمتش زیاد جالب نبود! :13: افت کرده بود نسبت به اوج گیری هاش تو چند قسمت اخیر...
یه صحنه افتضاح (فاجعه کمه مناسب تریه!) هم داشت! جایی که نادر خلافکارا رو پیاده میکرد و پلیسا هم سوارشون می کردن...!!:2: هیچ وقت فکر نمی کردم تو کارای پلیسی فخیم زاده همچین سکانس مسخره ای و ببینم!!:2:
به نظر من فقط اوایلش جالب بود
والا تا اینجا که یه قسمتشم قشنگ نبود من که فقط واسه سرگرمی میدیدمنقل قول:
به نظر من فقط اوایلش جالب بود
منظور من اوایل این قسمتش بود! اون جایی که بازپرسه میخواد از اون قاتل حرف بکشه.
این قسمتش هم جالب بود ، کم کم داره خوب میشه ، و پیچیده
اره داره جالب میشه!
اینها می روند به امید اینکه همه کسانی که با این عکس ها در ارتباط اند را شناسایی کنند ( این 50 درصد )
ژیلا عکس ها را بر می داره در حالی که می توانست بره تو خونه زنگ می زنه به دوستش ( این هم 50 درصد )
بعد پشت تلفن مشکل حل نمیشه میاند بیرون ( این هم 50 درصد )
بعد میره در خونشون و زنگ می زنه به کامران بازم پشت تلفن مشکل حل نمی شه و می روند در خونشون ( این هم 50 درصد دیگه )
چقدر شانس باید بیارند تا بتوانند این طوری 3 نفر را شناسایی کنند . :18:
:27: اره خدایی خیلی مسخرس منم همش میگفتم بابا خوب کاری دارید برید تو خونه هاتون مثلا نمیشد اون صحنه که عکس ها رو انداختن دم در خونشون برن تو خونه بحث کنن که کی انداخته بلند داد میزنن که اون طرف هم بشنوه :دی از فخیم زاده بعید بود همچین سریالی سریالای قبلیش واقعا حرف نداشت ولی این یکی نه ...نقل قول:
آره!.... یه نمونه شانسی بود! ولی دیگه نه اونقدر که شما میگی!:20:نقل قول:
اون بخش بولد شده که به نظر من مهمترین بخش شناسایی شدن بودش، انصافا منطقی بود! چون مادر ژیلا هم حالش بد شده بود هم از جریان عکس گرفتن اونا از جواهر فروشی و ارتباطشون با کامران خبر نداشت! باید میومدش بیرون میزنگید ضمن اینکه به نظر من اگه تو یه ساختمون توی چند وقت چند تا اتفاق جنایی بیوفته، قطعا کسانی که به نوعی درگیرش هستند از هر اتفاقی منفی ترین برداشت رو خواهند داشت! بیچاره دختره حق داشت از دیدن دو تا از عکسایی که خودش گرفته بود و به کامران داده بود مشکوک بشه!! بعد طبیعیه یه بابایی مایله که با یه بابای دیگه که چند طبقه باهاش فاصله داره، راجع به صحبت مهمی از دید خودش فیس تو فیس حرف بزنه نه تلفنی!
راسنی یه چیزی!!:31:
مگه ژیلا نزنگید به تلفن خونه نسیم؟! اون طرف هم کامران در کنار بساطه استرق سمع مقتول کیوان بودش!! موقعی هم نسیم بهش زنگ می زنه هدست تو گوشش بود!! عجیبه که به تلفن ژیلا و نسیم گوش نداده بود!!:27:
قسمت دیشب بدک نبود!:20: به قول بعضی از رفقای گل مون که کل نظر و نقدشون فقط یه جملهی "داره جالب میشه" هستش، ما نیز باید بگیم داره جالب میشه!!!:31:
پ.ن: راستی یادم رفت... صالح هم مثل اینکه فرت شد!:41: پیشاپیش خدا بیامرزش!!
فخیم زاده خیلی سریالو شلوغ کرده .
بهترین سریالش خواب وبیدار بود .
100% رد میشه! آخه کجای این فیلم جالبه؟:13:نقل قول:
به قول بعضی از رفقای گل مون که کل نظر و نقدشون فقط یه جملهی "داره جالب میشه" هستش، ما نیز باید بگیم داره جالب میشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول به فخیم زاده واقعا جالب بود این قسمت جالب تر هم میشه!:46:
دیشب اون جایی که زن داشت کم کم خودشو نزدیک صالح میکرد گفتم الان صحنه مهیجی میشه چه ضدحال زدن :دی
وای به حال این فیلم اگر آخر کار قاتل را درست و حسابی انتخاب نکرده باشند . :31:
راستی این سریال چند قسمته .
همه فیلمای فخیم زاده یه طرف این فیلم یه طرف/ساختمون85 در سطح فیلمای قبلیش نیست!:13:نقل قول:
ایول به فخیم زاده واقعا جالب بود این قسمت جالب تر هم میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشم میگه سریالی متفاوت
هزار نقش توش هست
به تبحر فخیم پی خواهیم برد اگر ببینیم تمامی نقشها در آخر سریاال به خوبی جمع و جور بشه
حالا همه جدیدا میان میگن جالب تر شد :دی ولی خدایی دیشب دیگه خیلی جالب شد
از این به بعد باید بازم یه سریال خوب در مثه سریالای قبلی فخیم زاده شاهد باشیم
مي دونين چي جالب ميشه
اينكه بازپرس صداي فخيم زاده رو ضبط كنه پسرشو آزاد كنه اميدوارم شهيد نشه
بازبرسه چه باحال حال قدرت رو گرفت!!:27:
این اختربانـو هم با این نقشه هاش!:31: وقتی زن هاشم به اون اتاقه شک کرده،معلومه که زن کامران و خواهرش شک کردن و خیلی راحت میتونن جریان رو به بازپرس بگن!!!:20:
اون صحنه ی پرونده سازی با حال بود .
فقط باید یه ذره بیش تر کشش میداد . :5:
بچه ها امشب که پخش نشد؟ شد؟:9:
اینم از امشبمون مارو به ... گرفتن
معلوم نیست به کدوم دلیل و چه علتی امشب پخش نشد
نه زیرنویسی مبنی بر عدم پخش نه دلیلی نه احترام به بیننده ای نه...... برن بمیرن با این کنداکتور پخششون!:2:
شدیدا متاسفم...:13:
اخه عزت احترام به بیننده حالیش میشه حرفی میزنی
بچه ها شما تو این سریاله نیکان خشکباری میشناسید؟
دوستان گرامی آیا میدانستید که امشب هم این سریال پخش نمیشه؟؟؟؟
تو تله تکست زده بود
من موندم این بچه بهشت چه مزخرفی بود اووردن به زود کردن تو تلوزیون
ببخشد البته
خیلی اعصابم داغون میشه وقتی این کارا رو میکنن
یه شخص پررو و با غیرتم نیست که پاشه زنگی مسجی ایمیلی چیزی بزنه بهشون
واقعا که
کل ملت با سرتاپای این صدا و سیما مشکل دارن و فحششون میدن مگه اونا حالیشون میشهنقل قول:
نمیخوام یه چیزی بگم که تاپیک جلی بره تو بیراهه
ولی راستیتش از اون اولاشم کی اجازه ی انتخاب سریال با مخاطباشده؟
مخاطبا میگن فلانو پخش کن بهمانو نه؟
همرو خودشون میدوزنو میبرن و باز میدوزن
اینم سریاله بروبکس بهشتم روش
واقعا که
معلوم نی واسه چه کسی پخش میشه
آقا کل جماعت فخیمو میخوان اونو پخش کنن
اقا این فیلم چرا پخش نمیشه؟
هفته پیش هم پخش نشد
جریان چیه؟
چرا خودت زنگ نمیزنی؟:31:نقل قول:
نکنه روز پخشش عوض شده؟
لابد غیرتشو ندارمنقل قول:
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
قضیه همون بچه ها ی بهشتهنقل قول:
لعنت به کارگردان و تهیه کننده ی و پخش کنندش
هفته ی بعد پخش میکنن؟ یا بازم ....
خداییش کسی اعتراض کرد؟
اصلا از 75 ملیون نفر جمعیت کسی اعتراض کرده به نظرتون؟:31:
شبکه دو زیر نویس کرد که این سریال رو از این هفته به بعد دوبار در هفته پخش میکنه:
یکشنبه ها و سه شنبه ها.
بله خودم پیگیری کردم که نتیه این شد:5: