کدوم مدل از این یخچال فریزر ها بهتره؟
daewoo frs-821 ew
samsung rt77
کدوم مدل از این یخچال فریزر ها بهتره؟
daewoo frs-821 ew
samsung rt77
من باشم سامسونگ می گیرم.نقل قول:
آب ریز داره. 123 ماه ضمانت کمپرسور داره. اما دوو فقط 36 ماه.
مصرف برق سامسونگ A هست. دوو معلوم نیست مصرفش چه درتبه ای هست. هر چی تو نت گشتم یافت نشد.
ضمانت سامسونگ با سام سرویسه. دوو با گروه انتخاب هست. من به سام سرویس اطمینان خیلی بیشتری دارم.
در کل سامسونگ برند خیلی معتبرتری نسبت به دوو هست. سامسونگ بخری خیالت خیلی راحت تره.
ممنون از لطف شمانقل قول:
ولی شما به لحاظ کارائی مقایسه نکردید!
آیا چیزایی که دوو داره آیا سامسونگ هم داره یا بالعکس؟
نوع بدنه دوو چرمه آیا سامسونگ هم این قابلیت رو داره!؟مثلا فوت دوو بیشتره!یا به لجاظ فضا داخلی!یا جنس محفظه های داخل!
البته من خودم از سامسونگ خوشم اومده
یخچال فریزر دوو مدل frs-821ew
مشخصات کالا:
سیستم عملکرد هوشمند
- عملکرد بی صدا
- سیستم سرمایشی سه جهته 100% بدون برفک
- محفظه تازه نگهدارنده مواد غذائی (برودت تنظیم شده)
- دو کشوی نگهدارنده میوه و سبزیجات
- طبقات شیشه ای استاندارد دو تکه قابل تنظیم، نشکن، ضد خش، ضد شوک حرارتی
- سیستم الکترونیکی و نمایشگر کامل دیجیتالی
- بوگیر ضد باکتری
-سفید چرمی
-مدت گارانتی: 24 ماه، 36 ماه ضمانت کمپرسور
-ابعاد و وزن
عرض: 884 میلیمتر
ارتفاع: 1831 میلیمتر
عمق: 821 میلیمتر
وزن خالص: 106 کیلوگرم
نام تجاری محصول
RT77 سفید ظرفیت کلی 25 فوت ظرفیت یخچال 431 لیتر ظرفیت فریزر 154 لیتر آبسردکن دارد یخساز داخل فریزر دارد رتبه مصرف انرژی A نوع کمپرسور اینورتر عرض 84cm ارتفاع 184cm وزن 90 کیلوگرم طول 76cm مصرف برق 200 وات رنگ های موجود سفید-نقره ای مدت گارانتی 18 ماه یخچال فریزر 123 ماه ضمانت کمپرسور
من قصد دارم واسه خواهرم جهیزیه تهیه کنم تو این گرونی موندم چی بخرم.به نظر شما وسیله برقی اعم از یخچال ماشین لباسشویی .اتو. اجاق گاز .جارو برقی .
اریانی بخرم یا خارجی .توی ایرانی ها کدوم برند ازهمه بهتر ومطمئن تره امرسان .اسنوا .الکترو استیل .کدوم .
بودجه هم حداکثر برای:
یخچال :2تومن
ماشین لباسشویی:1تومن
جاروبرقی:500تومن
اتو:300
اجاق گاز:700
سلام دوستان
اتوی خوب دوربر 200تا 300 تومان چی رو پیشنهاد می کنید
درضمن کدوم سایت رو برای خرید اینترنتی لوازم خانگی پیشنهاد می کنید.
ممنون
دوست عزیز منم خودم مشکل تورو دارم ولی تو این مدت به مدلی برخوردم که دیدم خیلی مقرون بصرفه تره یه نگاهی بهش بنداز تو سایت زنبیل برند هایسنس.نقل قول:
سلام دوستان من یه گوشی بی سیم میخوام زیر 100تومن کسی میتونه راهنماییم کنه؟ ممنون میشم
panasonic kx-tg1611نقل قول:
این چطوره از نظر کیفیت و بردِ مسافتیش
خیلی هم خوب :n13:نقل قول:
سلام دوستان ماشين لباس شويی و ماشين ظرف شويی بهترين برند و مدل رو به من معرفی کنيد ممنون ميشم :n16:
دوستان خواهش میکنم کسی از یخچالهای هایسنس چیزی میدونه قیمت گرفتم تو پایه قیمتی2تومن بود میخواستم اسنوا بگیرم دیدم اونم همین قیمته چه بسا بیشترهم بو
فروشنده گفت هایسنس بگیری بهتره.اصلا امرسان چطوره وضع بودجه خوب نیست خواهش میکنم راهنمایی کنید.
هایسنس الان هست ولی 5 ساله دیگه مثل خیلی برندهای دیگه ممکنه نباشه!!نقل قول:
اسنوا بهتره!! البته از نظر من
دوست عزیز منظورتونو نهمیدم یعنی چی 5سال دیگه ممکنه نباشه منظورتون خدمات .اگه خدمات باشه اگه قرار 5سال کارکنه 10سال دیگه هم کار میکنه .من بخاطر این میگم که عقل مردم به چشمشون میگن حداقل خارجی آخه واسه جهیزیه خواهرم میخوام.
ماشین لباسشویی چی بدون تسمه بگیرم یا باتسمه میگن همه 7کیلویی ها بدون تسمه 6کیلویی بدون تسمه نداره واینکه تا سقف 1500چه برندی واسه ماشین لباسشویی پیشنهاد میشه
باید دید نمایندگی اون ها و گارانتی هاشون به شکل هستش.نقل قول:
مثلاً اسنوا ایرانی هستش اما هایسنس ایرانی نیست اما شاید نمایندگی ها و خدمات پس از فروش هایسنس از اسنوا بهتر باشه. این موارد رو موقع خرید میشه سوال کرد که مثلاً ضمانت و خدمات گارانتی قطعات اون ها چند سال هستش
ما این مدل یخچال و فریز هایسنس رو گرفتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل RD-50WC4SZA گارانتی اون هم زرین هستش
منم همین میگم . مثلا من تا الان اسم شرکت زرین نشنیده بودم شما نمیدونم. این شرکت شاید چندسال قبل ثبت شده باشه و چندسال بعد شاید وجود خارجی نداشته باشه ولی اسنوا همیشه هست و در دسترسه و خودشو ملزم به ارائه خدمات به مشتری میبینه!نقل قول:
لباسشویی بدون تسمه بگیر .نقل قول:
دوست عزیز منظورتونو نهمیدم یعنی چی 5سال دیگه ممکنه نباشه منظورتون خدمات .اگه خدمات باشه اگه قرار 5سال کارکنه 10سال دیگه هم کار میکنه .من بخاطر این میگم که عقل مردم به چشمشون میگن حداقل خارجی آخه واسه جهیزیه خواهرم میخوام.
ماشین لباسشویی چی بدون تسمه بگیرم یا باتسمه میگن همه 7کیلویی ها بدون تسمه 6کیلویی بدون تسمه نداره واینکه تا سقف 1500چه برندی واسه ماشین لباسشویی پیشنهاد میشه
بستگی به نگهداریتون داره که یخچال چندسال عمر کنه . ولی نظرمن به اسنوا نزدیکتره!!
ارزونترین ماشین لباسشویی تو بازار ک حداقل 5 یا 6 سال کار کنه چیه؟
ارزونترین ارج و پارس هستند باقیمتی حدود 1200 . ضمنا هردوبرند امتحان خودشونو پس دادند:n06:نقل قول:
دوست عزیز چند خریدی تازگیا گرفتی.تاا حالا که ازش راضی بودی .من حس میکنم طراحی داخلش از اسنواسرتره فقط آب سرد کن ندارهنقل قول:
کدوما شما پیشنهاد میدید
ماشین لباسشویی اسنوا مدل SWD-171WN یا بلومبرگWNF 6200 A
2یخچال فریزی هایسنس مدلRD-50WC4SZA یا مدل اسنوا سری BMF 676
بله میشه فقط اگه طرح داره نذارین ممکنه طرحش برهنقل قول:
کدوما شما پیشنهاد میدید
ماشین لباسشویی اسنوا مدل SWD-171WN یا بلومبرگWNF 6200 A
2یخچال فریزی هایسنس مدلRD-50WC4SZA یا مدل اسنوا سری BMF 676
اتو های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r خوبهنقل قول:
ما یه مدل معمولیشو چند ساله داریم راضی ایم
خواهر من چند وقت پیش یه سری وسایل کوچیکشو از سایت زنبیل خرید نسبت به سایت های دیگه هم زود به دستش رسید ، فکر کنم هزینه ارسال هم نداشت!!!
با تایید حرف دوستمون ما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rداریم و راضی هستیم.
دوستانی که ماشین لباس شویی می خوان بخرن فقط حواسشون باشه مارک Behi نخرند گرچه میگن ایتالیایی! ما هم گول همین حرفا رو خوردیم و تاحالا پیرمون کرده از بس خراب شده! تازه ما خیلی کم استفاده می کنیم خدا به داد خانواده های پر جمعیت برسه! برین ال جی بخرین فوق العاده کم صدا و عالیه و تازه 10 سال ضمانت موتور بدون تسمه داره.
سلام دوستان . فرق سولاردم با ماکروفر چی هست ؟
ممنون
سولاردم پخت نوری هست اما ماکروفر با اشعه مادون قرمز کار میکنه که همین اشعه رو میگن مضرهنقل قول:
سلام
من بين خريد دو برند لباسشويي كندي و دوو موندم كدوم بهتره و گارانتي اصليش چي هست
ممنون
ارزون میخوای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر هم قیمتش پایین تره هم هرکی استفاده کرده راضی بودهنقل قول:
فرقشون تو اشعه ای که توشون استفاده میشه ، ماکروفر از مادون قرمز استفاده میشه ، اما سولاردم پخت نوری دارهنقل قول:
سلام
ا 400 تومن می خوام هزینه کنم و البته با توجه به بوجم انتظارای خیلی زیادی ندارم
فقط می خوام بدونم کار با این جاروهای جدید که کیسه ندارند و سطل کوچیک دارند چطوره؟ مکش خوبی دارند و خوب تمیز می کنند؟
البته بعضی مدل هاش که آشغالو فشرده می کنند مد نظرم نیست.