سلام .خب گوگل مپ همينجوريه ديكه .واسه ديدن نقشه بايد آنلاين باشي. ميتوني نرم افزاراي ديگه اي رو نصب بكني و نقشه رو به صورت آفلاين بريزي توش كه ديگه نيازي به اينترنت نداشته باشي واسه ديدن نقشه..بگردي هست تو نت.نقل قول:
Printable View
سلام .خب گوگل مپ همينجوريه ديكه .واسه ديدن نقشه بايد آنلاين باشي. ميتوني نرم افزاراي ديگه اي رو نصب بكني و نقشه رو به صورت آفلاين بريزي توش كه ديگه نيازي به اينترنت نداشته باشي واسه ديدن نقشه..بگردي هست تو نت.نقل قول:
سلام. شما گوگل مپ 5.8.0 را نصب کن و از داخل labs گزینه pre cache map area را فعال کن بعد جایی که دسترسی به اینترنت داری یکجایی از نقشه را نگه دار تا اطلاعات مربوط به اون نقطه را بهت نشون بده روی اون فلش کوچیک تب کن تا بک منو برات باز بشه و گزینه اخر را که همون pre cache هست را بزن تا شروع کنه به دانلود. این کار تا شعاع 10 کیلومتری را برات دانلود میکنه و دیگه نیازی به اینترنت نیست.نقل قول:
موفق باشی
میشه با استفاده از چیز پی ان از اندروید مارکت استفاده کرد؟
نقل قول:
در بعضی از گوشی ها جواب میده ولی میتونید از برنامه فارسی بازار یا سامسونگ اپ یا نرم افزار های دیگه هم استفاده کنید.
ببخشید که این سوالا رو اینجا میپرسم :
- میشه از دسته های بلوتوثی xbox یا ps3 برای بازی کردن با گوشی استفده کرد؟ ( گوشیم I9003 )
- میتونم گوشیمو به تلویزیون وصل کنم ؟و جعبه گوشی کابل نبود
سلامنقل قول:
- فکــر نکنم بشـــه اینجوری اگــه بود که عالی میشــد !
- اگه کابلش باشــه تـو بازار میتونـی اینکارو کنی !
موفق باشید!:40:
من هر کاری میکنم با adsl نمی تونم به گوشی وصل شم (از طریق وایرلس لپ تاپ ) یه اموزش هم تو همین سایت بود رفتم ولی نشد htc wildfire
نرمافزار نصب اندروید بر بروی htc hd2 رو میخواستم کس میتونه کمک کنه
من گوشي xperia x8 دارم كه اندزويد 2.1 داره
چطوري برنامه روش نصب كنم ؟ هيچي روش نصب نيست مثلا ديكشنري و gps و and explorer و بازي اين چيزها ميخام روش نصب كنم
با تشكر
سلام یه برنامه اس ام اس برای وایلدفایر می خوام
دیگه نابود شدم از پاک شدن اس ام اس هام
همچنین اون برنامه صحبت و اس ام اس آ«دروید فری رو هم می خواستم با توضیح که چجوریه
ممنون از شما
Go sms pro 3.70 برای اس ام اس ها قابلیت بکاب هم داره با کلی چیزه دیگه بهترین برنامه ی موجودهنقل قول:
دروید فری نمیدونم چیه اگه منظورت چت و مکالمه ی اینترنتیه کلی برنامه براش هست من از nimbuzz 2.0.8 استفاده میکنم
سلام بچه ها من به تازگی یه گوشی انروئیدی گرفتم یه مشکلی که دارم در رابطه با گذاشتن زنگ موبایله وقتی یه آهنگ mp3رو ست می کنم گوشیم زنگ می خوره آهنگهای دیفالت گوشی زنگ می خوره می شه یه کمککی کنید
یه سوال دیگه ببخشید اگه دوتا گوشی شباهتهای سخت افزاری خیلی زیادی به هم داشته باشن مثلا گلکسی اس و اس ال می شه آخرین آپدیت گوشی مقابل رو واسه اون یکی هم استفاده کرد؟؟ من گوشیم هواویu8800 هست که همه چیزش دقیقا شبیه u8800pro هست فقط سی پی یو پرو 1گیگه این 800 تنها فرقشون همینه اما اون اندروئیدش 2.3 این 2.2 می شه از آپدیت اون استفاده کرد؟؟
سلام
من تمام پست ها را خوندم اما چیزی راجب اپدیت ورژن 2.2 به 2.3 ننوشته شده که چه جوری باید اپدیت گوشی را ببری بالا ...گوشی اچ تی سی دیزایر ضد
من گوشيم xperia x8 كه اندرويد 2.1 داره
تنها راهي كه بتونم نرم افزار و بازي روي مموري بريزم روت كردنه ؟ آخه كلي چيز ميز ريختم ديگه جا نداره
دوستان من نرم افزاری نصب کردم که یه وال پیپر باحال رو گوشیم نصب کرده ....
حالا من برنامه رو پاک کردم ولی وال پیپر سرجاشه گوشی رو ریست هم کردم باز مونده میدونم اگه وال پیپرو عوض کنم میره ولی میخوام بدونم کچاست که بیارمش تو وال پیپر های گوشیم از کجا پیداش کنم ؟؟
ممنون
سلام , شما اول باید گوشیتون رو روت کنیــد ، بعد از انجام عملیات روت کردن باید رام مورد نظـر رو دانلـود کنیـد و با برنامه ریکاوری روی گوشیتون آپدیت کنیـد .:46:نقل قول:
سلام , آره دوست عزیز برای اینکـار باید گوشیتون رو روت کنیـــد ..نقل قول:
برنامه های هم هستن که اینکـارو انجام میدن ولی اونـا هم پیش نیـازش روت هستشـــ . :31:
با سلام ، گوشی من galaxy gio هست ولی وقتی میخوام برای صفحه عکس بزارم اندازه مناسب نیست لطف کنید یه عکس دیفالت بزارید تا با فتوشاپ عکس های رو که میخوام رو باهاش درست کنم(مثلا تعداد صفحه گوشی من7تا هست باید عکسم چه اندازه ای باشه تا بتونم 7تا عکس رو کنار هم بندازم (شرمنده اگه زیادی نوشتم ).
جسارتاً منتظرما،
سلام من x10 mini pro دارم چطور میتونم برنامه روی کارت حافظه نصب کنم
یه برنامه angri bird نصب کرذم ولی دیگه برنامه روش نصب مکیشه خواهشا راهنمایی کنید
سلام
من گوشی گالکسی اس پلاس دارم. قفل sweep کردم فراموش کردم به چه شکل بوده حالا باید چطوری قفل گوشیمو باز کنم؟؟
سلام
چجوری میشه برنامه را روی SD card نصب کرد ؟
ممنون
سلام , گوشیـتون روت شده .. ؟نقل قول:
اگه شده از قسمت ریکاوری میتونی پارتیشن بندی کنی .. !
از برنامه App To Sd هــم میتونی استفـاده کنی اگه روی گوشیتون نصب شــه .
سلام
من بعضی برنامه های اندروید رو روی تبلتم نصب میکنم برنامه نصب میشه ولی بالا نمی آد و اجرا نمیشه.ورزن برنامه ها هم مشکلی نداره.لطفا راهنمایی کنید.مرسی
pppoe را برای دانلود بذارید بدجور گیر کردم
+
vpn گوشی کامل نیست! میشه یه برنامه هم برای وی پی اون بذارید که کامل باشه انی کد و.....
لطفا یکی از دوستاننقل قول:
یه لینک pppoe برای دانلود بذاره
سلامنقل قول:
الان من به چه نسخه ای میتونم اپدیتش کنم ؟
برنامه ها پاک میشه ؟ الان فارسیه ، دیگه فارسی نیست ؟
(رم روش بریزیم برای دیدن اس ام اس ها به فارسی ) یعنی چی ؟
نقل قول:
من یه مدتی منتظرم خبری نیست!
لطفا نسخه از pppoe را بذارید که کار کنه
فک کنم فقط alince جواب بده
سلام
من یه W8 خریدم
لطفا در مورد روت کردن و اینکه آیا هنگام روت کردن ممکنه مشکلی برای گوشی بوجود بیاد؟ اگه آره راه حلی داره
من از این سایت یه راهنمایی برا روت کردن پیدا کردم ولی اطمینان نکردم که انجام بدم.
سلام دوستان
من نمیدونم گوشیم چش شده که اتوماتیک صفحه رو قفل نمیکنه و رمز نمیخواد واسه وارد شدن!
وقتی دوباره میرم رمز میذارم روش بعد از مدتی دوباره خود به خود قاط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزنه و صفحه رو قفل نمیکنه
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟
ممنون
گوشیم xperia neo
با درود فراوان
من گوشی سامسونگ 9003 گالاکسی دارم
من این گوشی رو با اخرین فلش فارسی کردم .
مشکلی که برای اینجانب پیش امده این است که نمی توانم اپ holy quran و qiblah direction را پاک کنم .
از شما مدیران و دوستان خواهش دارم که مرا در پاک کردن این اپ یاری رسانید .
اگر مشکل از ورژن فلش من میباشد به من بگویید
moel gt-i9003
firmware 2.3.4
baseband i9003jxkp3
kernel version 2.6.35.7.cl482273 root@dell149#1
bingerbread.jpkp5
سلام
من یه sony ericsson x10 mini pro دارم، چند وقتیه که سرعتش خیلی اومده پایین، مخصوصا توی باز کردن مسیج ها خیلی پایینه سرعتش، چیکار کنم؟
با سلام
اگه می شه از شما دوستان عزیز می خواهم که چه طور می شه نرم افزارها یا بازی ها را در sd کارت موبایل نصب کرد. نام موبایل : speria x8. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
شاد باشید:40:
با سلام من گوشیم nexus و وقتی سیم کارت میزارم شماره ها رو از روی سیم کارت نمیشناسه اصلا میگه شماره ای رو سیم کارت نیست من باید پیکار کنم تا بشناسه شماره ها رو؟
ممنون
سلام گوشی من xperia x8 است ورژن 2.1 است. خواهش می کنم یک راه خیلی اسان برای اینکه برنامه ها و بازی هارو در مموری ذخیره کنیم باید چیکار کنیم،توروخدا راحت و فهیم بگید من کل اینترنت رو چرخیدم ولی نتونستم مشکلم رو حل کنم لطفا کلا توضیح بدید اگه بلدید با عکس بابا من نمی فهمم خیلی پیچیده است؟؟؟؟؟؟؟؟برام پیغام خصوصی بفرستید.
نقل قول:
شما می توانید با مراجعه به این قسمت مشکلاتان را حل کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=515820
اول بلوتوستو از قسمت بی سیم وشبکه ها فعال کن سپس از قسمت تنظیمات بلوتوث قابلیت ردیابی رو تیک بزننقل قول:
با سلام من یه مشکل عجیب دارم گوشی من galaxy ace هستش ولی وقتی بعضی از بازیای معمولی مثل shoot the birds یا world of goo یا can knockdown یا ... بعد از نصب و در هنگام اجرا force cloce میده و میاد بیرون ایا کسی ویدونه مشکل چیه؟ورژن اندرویدم 2.3.3 با تشکر
سلام به همگی..
من یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
اندروید v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3 چه فرقی با v2.3 (Gingerbread), upgradable to v2.3.5 داره؟
اصلا Froyo و Gingerbread یعنی چی؟
آیا این دوتا برای من محدودیت نصب نرم افزار دارند؟ یعنی من می تونم هر نرم افزار اندرویدی رو روی این دو تا نصب کنم؟